Homepagina » Het Complot » Dood journalist Joris Demmink-artikelen “niet in de haak”
Dood journalist Joris Demmink-artikelen niet in de haak

Dood journalist Joris Demmink-artikelen “niet in de haak”

De Nederlandse journalist Fred de Brouwer, die in 2003 de eerste artikelen schreef over de van misbruik verdachte oud-topambtenaar Joris Demmink, is vrijdagavond overleden na een verkeersongeluk in de buurt van zijn woonplaats Chonburi in Thailand. De broer van De Brouwer heeft het gevoel dat er iets niet in de haak is.

Kort na de publicaties over de oud-topambtenaar emigreerde Fred de Brouwer naar Thailand, omdat hij zich in Nederland niet meer thuis zou voelen. De afgelopen week had de journalist veelvuldig contact met Nederlandse collega’s over de zaak Demmink, waaronder met verslaggevers van De Telegraaf. “Dit ongeval zou aanleiding moeten zijn om de zaak Demmink nog eens extra onder de loep te nemen,” zegt René de Brouwer.

De afgelopen week vonden bij de rechtbank in Utrecht getuigenverhoren plaats in de zaak Demmink. Stichting De Roestige Spijker mag getuigen horen in een civiele procedure tegen Demmink, die al jaren in verband wordt gebracht met pedofilie. De stichting wil een documentaire openbaar maken over de zaak, waarin de gepensioneerde ambtenaar ervan wordt beschuldigd meerdere minderjarige jongens seksueel te hebben misbruikt. De film is gemaakt door de Amerikaanse organisatie Rebecca Project for Human Rights. Demmink eist een verbod. De getuigen moeten nu het belang van de film aantonen.

Journalist Fred de Brouwer kwam vrijdagavond te overlijden nadat hij met zijn scooter was gevallen en werd overreden. Getuigen zetten vraagtekens bij het ongeval, omdat de auto die De Brouwer overreed volgens hen ruim de mogelijkheid had om hem te ontwijken. Het is nog onduidelijk of de chauffeur van de auto door de Thaise politie is aangehouden.

De Brouwer was in 2003 auteur van de eerste artikelen in de GayKrant en Panorama over Joris Demmink, voormalig secretaris-generaal (SG) van Justitie. De documentaire van stichting De Roestige Spijker is hieronder te bekijken. De stichting wil op voorhand bewijs verzamelen voor het geval Demmink een juridische procedure tegen de stichting wil starten. De Roestige Spijker heeft de rechten verworven van de documentaire Dutch Injustice en zegt van plan te zijn deze ook in Nederland te verspreiden.

[Novum, Telegraaf]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • D.R. schreef:

  Dit zijn heel gevaarlijke spelletjes die hier gespeeld worden… zelfs hier online zal ik voorzichtig zijn met uitspraken… Wat ik met jullie deel: doe eens een grondig onderzoek naar de vrijmetselarij. En leer… hoe ver de ‘broeders’ gaan om elkaar te ‘helpen’.

  Besef dan tevens dat ook binnen de vrijmetselarij elite groeperingen zijn! Die gaan zelfs tot het #Censuur# Huis !!!

  Ach ja…. ‘dead people don’t speak’ …. toch Trix?

  11 likes
  • Vonzie schreef:

   Weten we ook allang van de vrijmetselaars. En de mensen maar de draak steken met complotdenkers. Ik ben liever een complotdenker dan een struisvogel.

   11 likes
  • Mikhail schreef:

   Ja, gooi alles maar op de Vrijmetselaars.
   Alles wat je denkt te weten is anders, zelfs complot-theorieën zijn een vorm van massa indoctrinatie, zoveel mensen denken op dezelfde manier.

   5 likes
 • Danny schreef:

  Het word hoog tijd dat wij de mensen opkomen voor al het leed wat deze smeerlap teweeg brengt.Er is geen god of buitenaardsen die dit voor ons doen het gaat net zo lang door tot dat wij de mensen dit stoppen.Wij moeten een eigen blackwater creeeren!!!

  17 likes
  • kenn schreef:

   zonder help van de god of van een bovennatuurlijk macht,kunnen wij eraan niks kan doen!!
   het spijt me.

   6 likes
   • Barbie schreef:

    Op de andere Niburu site staat te lezen dat het vrijwel zeker is dat we door buitenaardsen geholpen worden. En een verhelderend filmpje.
    ”De mens is een zodanig destructief beest dat er buitenaardse beschavingen nodig zijn om te zorgen dat ze zichzelf en deze mooie planeet niet vernietigd.” Een kernoorlog zou niet alleen deze planeet maar ook delen van het heelal vernietigen en dat laten die intelligente wezens natuurlijk niet gebeuren. Wij zijn maar domme boertjes bij hen vergeleken.

    1 likes
 • Kalki schreef:

  Die Demmink deugd voor geen nanometer, hij maakt de zieltjes van jonge kinderen kapot door ze seksueel te misbruiken; hij moet berecht worden, maar ja daar zal het systeem wel weer te corrupt voor zijn en om hem te berechten.

  21 likes
 • Silber eye schreef:

  Zoveel jaar naar dato is het een hele opgaaf om de bewijzen te achterhalen voor mij en velen staat inmiddels wel vast dat onze OM van die tijd en tot heden elkaar de hand boven het hoofd houden er zijn inmiddels velen op dat departement welke hun job daar te danken hebben aan de versmelting met het kwaad.
  Peter R de vries mocht zijn bevindingen niet publiceren en is blijkbaar in een achterkamertje afgekocht door het OM we leven namelijk in een vrij land zonder censuur. (althans dat denken wij)
  De EO mocht in het verleden ook een documentaire niet uitzenden over de captains of industrie en politici welke hun pedofiele bezoeken in Thailand pleegden te houden.
  Het verval van ons bestel neemt inmiddels bizarre vormen aan politici welke ongestraft vermogens delicten plegen etc.
  Het gevolg is dat je op de diverse forums de verharding tegen de overheden kunt waarnemen zoals bijvoorbeeld de situatie op de Krim de meerderheid ziet Russia als de weldoener en verlosser van het kwaad.
  Onze zwakkeren worden ondanks het jarenlang voldoen van belastingen etc. met een pennenstreek op prinsjesdag overgeleverd aan een bevolking welke zelf amper hun hoofd boven water kunnen houden of anders net als de overheid alleen zichzelf wil helpen.
  Onze overheid wil wel de lusten (goud) maar niet de verplichtingen het sociaal geluid om een samenleving te runnen is verstomd de lieden welke vroeger een sociaal beleid voorstonden zijn aan het plunderen geslagen en zetten zelfs de zwakkeren uit hun veilige onderkomens.
  Dat is allemaal het gevolg van wetteloosheid terug te voeren naar het Nederlandse OM welke zich vergrijpt aan alles wat het zou hebben moeten beschermen.
  Ik denk dat de oorlog het goede tegen het kwade ophanden is, alles wijst in deze richting.

  16 likes
 • just true schreef:

  dat is de Zoveelste al in de rij-Anker, chauffeur en allerrlei andere accidenten

  10 likes
 • Tikal schreef:

  toch jammer dat het gros van de mensen vroeger te weinig “connect the dots” heeft gespeeld. Anders was dit toch voor iedereen zo klaar als een klontje…

  10 likes
 • qwerty schreef:

  deze lieden en misschien wel tot aan het koningshuis toe, hoge rangen binnen de vrijmetselarij, staan onder invloed van astrale wezens die hun hartstochten door hen willen uitleven in ruil voor macht en een goede plaats in de zogenaamde donkere sferen, deze lieden denken op z’n manier zichzelf voor eeuwig een goede positie te verwerven, lees eens jozef rulofs
  http://www.rulof.org/download/nl_01_hiernamaals.pdf Genieën in het kwaad blz556

  7 likes
 • Pieter Jacob Bijsterveld schreef:

  machtsmisbruik is van alle tijden, alleen de mogelijkheid er kennis van te nemen is door i.net veel groter geworden (gelukkig!) toch verbaast het me dat niet veel meer mensen er ook kennis van WILLEN hebben. Alleen een massale volksbeweging heeft misschien enige kans van slagen om deze corrupte bende eindelijk te ontmaskeren en voor een (niet corrupte) rechter te brengen. vrees dat dit ijdele hoop is omdat het kwaad te hoog in de hierarchie zit. Demmink wordt al jaren achtervolgd, en er ligt een scheepslading aan bewijs en toch houden politici,pers en ook de burger zich afzijdig. De enkeling die zijn mond waagt open te doen wordt vervolgd, en als dat niet helpt vermoord. het is overduidelijk dat de waarheid nooit aan het licht MAG komen. zou dit toch gebeuren (wat ik niet verwacht) betekent dat een politieke aardbeving in Ned.

  4 likes
 • XXX schreef:

  De reden waarom deze mensen niet worden veroordeeld is omdat ze in een broederschap zitten, genaamd vrijmetselarij. Waar de hogere rangen van vrijmetselarij satanistische rituelen een norm zijn, maar dat terzijde.
  In de vrijmetselarij is een zwijgplicht en ook al weet je dat iemand van je broeders een kinderverkrachter moordenaar etc. is je er niet over mag spreken naar buiten. Verder hebben vrijmetselaars onderling verscheidene handdrukken, houdingen, gezegdes en uitspraken om elkaar duidelijk te kunnen maken dat ook zij vrijmetselaar zijn zonder dat omstanders dit duidelijk kunnen opmerken. Dit gebeurd dus ook in rechtzaken.

  In het engels is zo’n gezegde: praise the god, praise the lord, what does a widows son have to do to get help. deze uitspraak samen met hand-gebaren moet een andere vrijmetselaar tot actie brengen om de andere metselaar te helpen. Nu is het mij niet duidelijk of dit letterlijk in het nederlands te vertalen is.

  Het komt erop neer dat ook al ben je minister je er niet mee weg komt als pedofiel, oftewel meneer zit in een broederschap dat hem beschermd.

  1 likes
 • Kalki schreef:

  Demmink; wat een griezel van een ventje en nog maar de geest hebbende van een 11 jarig jongetje, het gedrag vertonend van een puber.

  0 likes
 • dido s1983 schreef:

  Mex Keizer legt het maar weer eens uit.
  http://tinyurl.com/oe4yu3g

  0 likes
 • Leo schreef:

  Boekentip:

  Titel: “De Tweede drijfveer”; Geschiedenis van de seksualiteit.
  Schrijfster: Reay Tannahill.
  Inhoud: Beschrijving van seksuele gewoonten en praktijken en hun sociale gevolgen in de belangrijkste beschavingen van “de vroegste tijd” tot 1980.
  ISBN: 90-274-6217-8.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Journalist: "Media durven oud-topambtenaar Demmink niet aan te pakken"

  Journalist: “Media durven oud-topambtenaar Demmink niet aan te pakken”

  Journalist Koen Voskuil durft als één van ...

  "Wereld Natuur Fonds is criminele organisatie"

  “Wereld Natuur Fonds is criminele organisatie”

  Het Wereld Natuur Fonds. Het klinkt zo ...

  >