Binnenland

‘We worden geregeerd door de meest incompetente en psychopatische politici uit de geschiedenis’

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!

Jurist Jeroen Pols heeft besloten om Nederland te verlaten. “Ik voel mij hier niet meer veilig in Europa,” zei hij in gesprek met Ab Gietelink.

“Ik heb besloten om hier te vertrekken,” aldus Pols. Na een ‘hele zoektocht’ kwam hij uit bij Paraguay.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Is Paraguay dan ideaal? Nee, Paraguay is een verre van ideaal land, maar het is wel een land waar je denk ik nog een hele tijd in vrijheid kunt leven,” zei Pols, die erop wees dat de overheid in dat land klein en arm is. “Een overheid die rijk is en geld heeft, dat gaat altijd mis.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Realistisch

Er zijn ‘een hele hoop mensen’ die met hem meegaan naar Paraguay.

Op de vraag of hij pessimistisch is, antwoordde Pols: “Ik ben realistisch. Ik denk dat dit op een dag gaat draaien, maar voor Europa zie ik de toekomst [somber in]. We worden geregeerd door de meest incompetente en psychopatische politici uit de geschiedenis.”

Enorme macht

Op dit moment zie ik het niet goedkomen. We krijgen hier te maken met de CBDC die ons volledig gaat controleren. Ik wil proberen om hier zo goed en kwaad als het kan weg te komen, want dat is nog niet zo eenvoudig, aldus Pols.

Hij zei verder dat hij heeft onderschat hoe groot het is waar hij tegen vecht. “Op een gegeven moment zie je dat dit zo’n enorme macht is die tegenover je staat.”

4.9 229 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

137 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tray de pum
tray de pum
7 maanden geleden

Moet helaas nog even wachten ivm met de aow,maar anders ging ik mee,leuk in een commune samen leuke dingen doen,het wordt hier inderdaad een “beetje-erg-vol”in elk opzicht!!

Greet Resist
Greet Resist
7 maanden geleden

“The individual is handicapped by coming face-to-face with a conspiracy so monstrous he cannot believe it exists.” – J. Edgar Hoover, August 1956

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
7 maanden geleden

Meest kwaadaardig zou je er aan toe kunnen voegen!

ropo
ropo
7 maanden geleden

Jeroen zegt verder dat hij heeft onderschat waartegen wij vechten…. Maar juist dat vechten tegen de bierkaai houdt ons nederig… Misschien beter om de bierkaai buiten spel te zetten… Het meest liefdevolle gevecht, en dat kunnen wij winnen! Easy!!

Back to top button
137
0
We lezen graag je reactie!x