Homepagina » Buitenland » ‘Web van corruptie onder de elite’: Murdoch, Cheney en Rothschild krijgen olierechten Syrië in handen
Web van corruptie onder de elite: Murdoch, Cheney en Rothschild krijgen olierechten Syrië in handen

‘Web van corruptie onder de elite’: Murdoch, Cheney en Rothschild krijgen olierechten Syrië in handen

De Britse krant The Times plaatste onlangs een artikel over de oliebelangen van terreurgroep IS, Syrië en Turkije. In het artikel wordt met geen woord gerept over de betrokkenheid van de eigenaar van de krant, Rupert Murdoch, bij Genie Energy, een Israëlisch bedrijf dat van de Israëlische overheid naar olie mag boren in Syrië. Dat schrijft de Britse oud-ambassadeur en mensenrechtenactivist Craig Murray.

“Dick Cheney en Lord Rothschild zijn ook aandeelhouders van dit bedrijf,” zegt hij. “Dit is geen samenzweringstheorie. Dit is een samenzwering.”

Propaganda

Als er een neoconservatieve marionet wordt geïnstalleerd in Damascus, zal de beurskoers van het aandeel Genie flink stijgen, aldus Murray. “Fox News, Sky News, The Times, The Sun en de vele andere media van Murdoch sturen allemaal aan op westerse militaire interventie in Syrië, maar zeggen er niet bij dat deze propaganda wordt verspreid om een beleid af te dwingen dat in lijn is met de financiële belangen van deze mediamagnaat.”

"Het is geen samenzweringstheorie maar een samenzwering": Murdoch, Cheney en Rothschild krijgen olierechten Syrië in handen

Craig Murray

Zelfs mensen die actief op zoek zijn naar informatie kunnen nergens een register vinden met de belangen van media-eigenaren. Dr. Rowan Cruft van de Universiteit van Stirling vindt dat de financiële en politieke belangen van de eigenaar, redacteur of journalist altijd onder een artikel moeten worden vermeld. Dat hoeft nu niet.

Web van corruptie

Volgens Murray dansen de media naar de pijpen van de grote corporaties. Een financieel journalist moet bijvoorbeeld altijd aangeven of hij of zij een belang heeft in het bedrijf waarover het artikel gaat, maar hoeft belangen van de eigenaar, de persoon die hem of haar betaalt om te schrijven, niet te vermelden.

“Als je denkt dat ze dit niet met opzet doen dan ben je extreem naïef,” zegt Murray. “Dit is slechts een glimp in het enorme web van corruptie onder de elite.”

[Craig Murray]


Vond je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. verklaart alles. En nu , zonder gemor naar de slachtbank ?

  9 likes
  • Samen staan we sterk! Stilletjes aan eens tijd voor een revolutie! Weg met geld en contributionisme in de plaats. Nog even tanden bijten. Onze tijd komt nog wel!
   In unity
   Alana

   15 likes
 2. Het is wat, oude geesteszieke mannetjes die stinken naar lijkenkist pogen tot de laatste dag nog wat binnen te harken. Man, man, man, wat mankeert zulke mensen toch dat ze tot op de laatste dag proberen om over lijken te gaan en denken iets voor zichzelf toe te voegen terwijl ze bijna op omvallen staan. Maar heren er is niks meer, technisch gezien zijn jullie rottende lijken die op hun laatste beetje reserves lopen, ga leven, doe iets goeds, maak mensen gelukkig en misschien kunnen jullie dan nog een laatste beetje zielenrust verdienen.

  7 likes
   • Wat als er geprivatiseerde laboratoria/ziekenhuizen zijn die via deze rijke families worden gefinancierd voor onderzoek naar celvernieuwing en het verlengen daarvan…dat zou ze haast onsterfelijk maken nietwaar!? En nee, dit gaan wij als “normale” burgers nooit verkrijgen danwel de middelen hebben om dit te kunnen betalen…en ja hier zijn ze zeer actief mee bezig…goedemorgen!

    1 likes
    • Om even toe te voegen voor de mensen die dit afdoen als krankzinnigheid…Ze gaan er niet jonger van uitzien…als je die “ouwe” rothschild en rockefellers ziet op foto’s vraag je je af of ze niet al lang dood hadden moetten zijn, danwel mindervalide? gek hè!? Mijn oma overleed gewoon aan kanker terwijl het nog een beeldschone vrouw was…ga jezelf ten rade. Onsterfelijkheid is nog niet (waarvan ik op de hoogte ben) reëel maar deze mensen kunnen we leens honderden jaren oud worden. Als je alles, maar dan ook echt alles in de wereld in je macht hebt of in je bezit hebt resteert nog maar 1 ding; onsterfelijkheid.

     1 likes
     • Onsterfelijkheid komt denk ik nog, voor ‘wie’ is alleen de vraag, want het gepeupel/slaven zullen er inderdaad wel niet bij horen. Maar de dag komt vast en zeker dat mensen vele malen ouder kunnen worden. Het is zeker opmerkelijk dat veel van deze mensen niet dood lijken te kunnen gaan, alsof ze van hogere hand gezegend zijn om vreselijk oud te worden en daarmee tot de laatste ademtocht onheil over de wereld mogen uitstrooien.

      Maar de vlieger gaat niet altijd op. Barones Philippine Rothschild overleden op 80 jarige leeftijd. Deze dame viel vooral op door haar merkwaardige colliers. http://tinyurl.com/pqvdfda

      Kan me een profetie van Nostradamus herinneren die beweerde dat mensen ooit driehonderd jaar oud kunnen worden en men uit hele varkens halve mensen zou maken (transplantatie?) en er een verschrikkelijke heerser zal komen die macht heeft over de gehele wereld en door zijn levensverlengende ingreep tot het bittere eind aan de macht zal blijven tot leedwezen van de gehele wereldbevolking.

      0 likes
 3. Als je dan toch ergens op wil inzoomen, een groot deel van de journalisten in Europa hebben 2 banen, 1 bij de krant en de andere bij een bedrijf welke raakvlakken heeft met de CIA. Vooral dit niet geloven.

  2 likes
  • Ja, er zijn niet veel onafhankelijke journalisten meer. En de weinige die dat wel zijn, zoals Arnold Karskens, worden geweerd, omdat ze weigeren ‘politiek correct’ praatjes na te papegaaien..

   1 likes
 4. Waarom verbaasd dit me nou niet.

  2 likes
 5. Ach, artikel gaat over geld, zodra mensen geld ruiken en of kunnen bemachtigen worden het allemaal wolven, niemand uitgezonderd, diegene die zeggen dat niet te zijn moet je zelf maar bij bedenken wat die daarmee bedoelen.

  1 likes
 6. Stuiptrekkingen van de olichargen.

  1 likes
 7. Waarom verbaasd mij bijna niks meer, de wereld hangt van leugens en misbaksels in elkaar die ook elkaar de handen boven het hoofd houden.

  Nee gaat goed jongens!!!

  1 likes
 8. Kijk en daarom worden oorlogen gevoerd om de hebzucht van deze fascistische rimpelsauriërs in hun meedogenloze hebzucht te bevredigen. En dat allemaal gefaciliteerd door even zieke en zeer bedenkelijke overheden die op grove schaal het verdrag van de mensenrechten schaamteloos schenden. In mijn daarom vervolgbaar. Ook de media doen hier dapper aan mee door het verzwijgen van feiten en daardoor mede schuldig zijn.

  0 likes
 9. Bernhard Schat
  16 november 2015 om 17:31

  Opgenomen ?

  Bij het artikel ‘schytzofrenie bestaat niet’ van 23 April 2015 door Robin de Boer heb in een x-aantal blogjes gezet .
  Let op de datums en data in verband met die aardbeving in Nepal en de door mij verwachtte storm in Nederland 13 november .
  De berichtjes zijn weliswaar niet helemaal compleet, maar het is wel opmerkelijk dat ik op 1 blogsite zowel die aardbeving in Nepal als wel het donderse gebliksem en het bliksemse gedonder van 13 november j.l. voor was.
  zo ook met : 26 december kerst tsunami Atjeh als mede met L’Aquilla Italië aardbeving April 2009.
  Deze 2 zijn vooraf opgenomen in de diverse rapportages van psychologen en psychiaters in en om en nabij Zuidlaren en Groningen.
  Ter verificatie :
  Voor die tsunami , v/d Bent en o.a. Pals Verlinde psychologen werkzaam op de K.K.P. te Groningen.
  en voor de L’Aquilla aardbeving de rapportages van sociaal werkers e.a. van [nota bene!] Het A-huis in Groningen eind 2008, begin 2009 .
  Alsmede had ik zowel in India als in Groningen o.a. ;
  ~ Bam met kerst 2003,
  ~ Kasjmir aardbeving
  ~ Haïti aardbeving 12-1-10,
  ~ Japan tsunami,
  ~ Kleddernat in Kedarnarth , India juni 2013 , en vele anderen al ver van te voren aangekondigd .
  Vorig jaar hadden we een donder en bliksem concert van meer dan een jaar, op gezette tijden en speciale datums .
  Dit had ik ook nog up-ge-date op Want to Know….
  Dit soort feitelijke gebeurtenissen , door mij ver van te voren aangekondigd , laten geen twijfel bestaan rondom het al of niet bestaan van GOD.
  GOD bestaat gewoon en dat willen de wetenschappers niet toegeven ook al weten ze in Groningen inmiddels wel beter.
  Dat is sinds 2001 duidelijk geworden middels aardbevingen , tsunami’s , vulkanen , donder en bliksem in en uitslagen en de verlossingen per 10.000 in het geheim.
  Dit laatste ter voorbereiding van de dag des oordeels in het verschiet .
  Om de huidige wereld leiders , die voor ons bijna allemaal hebben afgedaan te vervangen door de door ons verkozen [gewone] mensen voor het vormen van een nieuwe wereld raad die onder leiding van GOD ,zijn Profeten en Engelen de mensheid tot in de eeuwigheid zal gaan besturen.

  Waarschijnlijk gezien hun praktijken in het verleden hebben de wetenschappers en wereld leiders daar gewoon geen zin in….

  Ook kan hier uit worden opgemaakt dat satanisten , pedofielen , mind controlers , social en politial engineers op de korte termijn [voor 2020] een probleempje te wachtten staat .
  Verder heb ik nog een dringen verzoek aan de heren psychologen om hun diagnoses zowel wetenschappelijk als medisch, juridisch en technisch te bewijzen !
  Dit laatste gezien de veroordelingen die hieruit kunnen voortvloeien.

  Ohm namo narai !
  Bedankt en tot ziens ..

  Sri Sri Magnitude .
  AardbevingsGroninger ,
  donder en bliksem predikant .

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

sneeuw

Ondertussen in Iran: 6 meter (!) sneeuw (en nog veel meer)

Duizenden voertuigen begraven onder monsterhoeveelheden sneeuw, mensen ...

syrië

Syrië is het slachtoffer van een nooit eerder gezien wereldcomplot. Pater Daniël brengt aangrijpend verslag uit

Door pater Daniël Maes: Syrië is het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.