UFO

UFO vastgelegd boven Marsaxlokk?

Help anderen door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Marsaxlokk in het zuidoosten van Malta is een ongeïdentificeerd vliegend object vastgelegd op de gevoelige plaat. Dat meldt de Maltese krant The Times vandaag.

De foto, die naar verluidt is gemaakt door een politieagent, dateert van 19 maart jongstleden en werd gemaakt om 18.00 uur plaatselijke tijd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het object, dat een zwarte kleur heeft en ovaal van vorm is, werd gezien in de buurt van de schoorsteen van de elektriciteitscentrale Delimara.

De foto werd door William Attard op Ufocasebook.com geplaatst. Hij zei dat de agent die de foto heeft genomen anoniem wil blijven.

UFO vastgelegd boven Marsaxlokk?

Boze oog

Marsaxlokk is het belangrijkste vissersdorp van Malta en wordt gezien als één van de meest pittoreske plaatsjes vanwege een mooi uitzicht op zee. Het feit dat men tegelijkertijd uitkijkt op een elektriciteitscentrale wordt daarbij vaak niet vermeld.

Op de vele traditionele Maltese vissersbootjes, die luzzu worden genoemd, is een oog geschild waarvan men gelooft dat dit de vissers beschermt tegen het boze oog.

Bron: Timesofmalta.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kengai
kengai
11 jaren geleden

Het boze oog, het oog van de piramide?
Malta, het eiland waar mensen ieder jaar massaal alles uit de lucht schiet wat komt overvliegen.
Malta is een orientatiepunt voor trekvogels, maar helaas vaak ook het eindpunt.
Achterlijk tijdverdrijf van achterlijke mensen.

lauke
lauke
11 jaren geleden

je kunt vanalles vastleggen,,doen ze al 60 jaar maar tot op de dag van vandaag weet niemand nog wat ze hier te zoeken hebben!! ze laten zich in de lucht zien, maar te schijterig om zich aan de mensheid te tonen??!!! kan me nog herrineren dat vooraanstaande lichtwerkers,, en mensen met ” betrouwbare bronnen” niet duss, in 2009 zeker maar dan ook echt zeker waren dat eind 2009 begin 2010 alles bekent werd gemaakt ,, maar we zitten inmiddels al in 2013,, nog niets,, wacht eind april bigin mei nog af,,kijken wat dr greer nog heeft en of obama hierbij aanwezig is of zich laat horen,, daarna klaar met dit onderwerp!!

Vonzie
Vonzie
11 jaren geleden

Kijk! een hele vloot UFO’s op deze man zijn facebook: https://www.facebook.com/IvanGasparekPhotographer

pietje bell
pietje bell
11 jaren geleden

[quote name=”lauke”]je kunt vanalles vastleggen,,doen ze al 60 jaar maar tot op de dag van vandaag weet niemand nog wat ze hier te zoeken hebben!! ze laten zich in de lucht zien, maar te schijterig om zich aan de mensheid te tonen??!!! kan me nog herrineren dat vooraanstaande lichtwerkers,, en mensen met ” betrouwbare bronnen” niet duss, in 2009 zeker maar dan ook echt zeker waren dat eind 2009 begin 2010 alles bekent werd gemaakt ,, maar we zitten inmiddels al in 2013,, nog niets,, wacht eind april bigin mei nog af,,kijken wat dr greer nog heeft en of obama hierbij aanwezig is of zich laat horen,, daarna klaar met dit onderwerp!![/quote]jammer nog steeds niet wakker, tekstje voor jou van andre groote al slaap ik honderdduizend jaar eens wordt ik wakker misschien heel even maar.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x