UFO

UFO vastgelegd boven Marsaxlokk?

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Marsaxlokk in het zuidoosten van Malta is een ongeïdentificeerd vliegend object vastgelegd op de gevoelige plaat. Dat meldt de Maltese krant The Times vandaag.

De foto, die naar verluidt is gemaakt door een politieagent, dateert van 19 maart jongstleden en werd gemaakt om 18.00 uur plaatselijke tijd.

Het object, dat een zwarte kleur heeft en ovaal van vorm is, werd gezien in de buurt van de schoorsteen van de elektriciteitscentrale Delimara.

De foto werd door William Attard op Ufocasebook.com geplaatst. Hij zei dat de agent die de foto heeft genomen anoniem wil blijven.

UFO vastgelegd boven Marsaxlokk?

Boze oog

Marsaxlokk is het belangrijkste vissersdorp van Malta en wordt gezien als één van de meest pittoreske plaatsjes vanwege een mooi uitzicht op zee. Het feit dat men tegelijkertijd uitkijkt op een elektriciteitscentrale wordt daarbij vaak niet vermeld.

Op de vele traditionele Maltese vissersbootjes, die luzzu worden genoemd, is een oog geschild waarvan men gelooft dat dit de vissers beschermt tegen het boze oog.

Bron: Timesofmalta.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kengai
kengai
9 jaren geleden

Het boze oog, het oog van de piramide?
Malta, het eiland waar mensen ieder jaar massaal alles uit de lucht schiet wat komt overvliegen.
Malta is een orientatiepunt voor trekvogels, maar helaas vaak ook het eindpunt.
Achterlijk tijdverdrijf van achterlijke mensen.

lauke
lauke
9 jaren geleden

je kunt vanalles vastleggen,,doen ze al 60 jaar maar tot op de dag van vandaag weet niemand nog wat ze hier te zoeken hebben!! ze laten zich in de lucht zien, maar te schijterig om zich aan de mensheid te tonen??!!! kan me nog herrineren dat vooraanstaande lichtwerkers,, en mensen met ” betrouwbare bronnen” niet duss, in 2009 zeker maar dan ook echt zeker waren dat eind 2009 begin 2010 alles bekent werd gemaakt ,, maar we zitten inmiddels al in 2013,, nog niets,, wacht eind april bigin mei nog af,,kijken wat dr greer nog heeft en of obama hierbij aanwezig is of zich laat horen,, daarna klaar met dit onderwerp!!

Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

Kijk! een hele vloot UFO’s op deze man zijn facebook: https://www.facebook.com/IvanGasparekPhotographer

pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

[quote name=”lauke”]je kunt vanalles vastleggen,,doen ze al 60 jaar maar tot op de dag van vandaag weet niemand nog wat ze hier te zoeken hebben!! ze laten zich in de lucht zien, maar te schijterig om zich aan de mensheid te tonen??!!! kan me nog herrineren dat vooraanstaande lichtwerkers,, en mensen met ” betrouwbare bronnen” niet duss, in 2009 zeker maar dan ook echt zeker waren dat eind 2009 begin 2010 alles bekent werd gemaakt ,, maar we zitten inmiddels al in 2013,, nog niets,, wacht eind april bigin mei nog af,,kijken wat dr greer nog heeft en of obama hierbij aanwezig is of zich laat horen,, daarna klaar met dit onderwerp!![/quote]jammer nog steeds niet wakker, tekstje voor jou van andre groote al slaap ik honderdduizend jaar eens wordt ik wakker misschien heel even maar.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x