Homepagina » Buitenland » ‘We moeten per direct uit corrupte Wereldgezondheidsorganisatie stappen’
wereldgezondheidsorganisatie
Foto: Fars News Agency CC BY 4.0

‘We moeten per direct uit corrupte Wereldgezondheidsorganisatie stappen’

We moeten ons per direct terugtrekken uit de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die ‘niet onze belangen behartigt, maar een propagandatak van China is’, zegt Sky News-presentator Rowan Dean.

De WHO is onder vuur komen te liggen vanwege tegenstrijdige signalen over de corona-pandemie.

Dean zei dat de Wereldgezondheidsorganisatie ‘een lachertje is’ en dat de baas van de organisatie ‘zichzelf te schande heeft gemaakt’.

Volledig gecorrumpeerd

De WHO is volgens hem volledig gecorrumpeerd: “We moeten er niets mee te maken willen hebben.”

“Overigens is de hele VN, waar de WHO deel van uitmaakt, volledig gecorrumpeerd.”

“Al zo’n 10 jaar waarschuwen ze ons de hele tijd voor klimaatverandering,” zei Dean.

De VN, Greta Thunberg, Sir David Attenborough, prins Charles en al die anderen zijn niet geloofwaardig meer, benadrukte hij.

We moeten het heft in eigen hand nemen, voor onszelf zorgen en niet afhankelijk zijn van dit soort corrupte organisaties.

Wereldwijde paniek

Volgens de WHO zal drie tot vier procent van de coronapatiënten overlijden. Dit cijfer leidde tot wereldwijde paniek.

In eigen land gebeurde in 2009 iets soortgelijks, toen viroloog Ab Osterhaus alom in de media was om de noodklok te luiden over de Mexicaanse griep.

Uiteindelijk doofde de epidemie weer uit en stierven er zo’n 60 Nederlanders.

De minister van Volksgezondheid wist zich geen raad met de 34 miljoen vaccins die hij snel had ingekocht.

Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam concludeerden dat de media zich hadden laten meeslepen door verontrustende verhalen van mensen als Osterhaus en zich schuldig hadden gemaakt aan alarmerende berichtgeving.

[Sky News Australia]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • H.J. schreef:

  Al dit soort organisaties zijn opgezet door vriendjes en vriendinnetjes om persoonlijk veel geld mee te verdienen.

  Dit soort organisaties stinken naar corrupte verrotte eieren.
  De leden van dit soort organisaties interesseert het geen drol wat de wereld van hun denkt.
  Gewetenloze zakkenvullers.

  35 likes
  • rop schreef:

   H J
   Heb het al vaker vermeldt, dat het geldstelsel de bron is van alle ellende die de wereld waaronder organisaties en vele meer van dat soort door deze bron is gecreeert, en deze bron gaat zomaar niet in een keer weg ,alleen door meer er van bewust te worden zal er geheel iets anders eruit kunnen voort komen, dit beeld werkt eigenlijk nu in deze tijd niet meer naar wat men creëert, het heeft hebzucht afgunst jaloezie het is de grootste en de virus die eigenlijk nu tegen de mensheid keert, Het geld is de mens zijn heerser geworden.

   8 likes
  • René schreef:

   Laten we alle organisaties waar meer dan 50 mensen (samen-) werken opheffen. Want overal waar veel mensen samenkomen tiert de Corruptie.
   Goed idee?

   7 likes
   • Rob schreef:

    @René. En dan? Hoe daarna verder? Heb je daar ook over nagedacht? Die types in de uitkering waar het volk voor betaalt? Of met vervroegd pensioen o een enorme vertrekbonus van miljoenen? Op zich ben ik voor afschaffing van grote machtige bedrijven maar je moet je wel realiseren dat er ook mensen in grote organisaties werken die daar alleen maar als medewerker hun dagelijks loon zitten te verdienen om de rekeningen te kunnen betalen en eten op tafel te hebben voor hun gezin. Wat wil je daar mee doen? De top is voornamelijk zo corrupt als de hel maar moet dat ten koste van alle gewone medewerkers gaan die vervolgens van een minimum inkomen moeten rond komen (als ze tenminste in een land wonen waar dat geregeld is anders hebben ze niks)?

    0 likes
    • René schreef:

     De meeste medewerkers zouden ook zo corrupt als hel zijn, als ze in positie gebracht werden hoor maar dat terzijde.

     Als die grote bedrijven er niet meer zijn, komt er toch ander werk? Want de waarde die zij toevoegden is dan niet meer en moet op andere manier tot stand komen. De markt regelt zichzelf wel wat dat betreft.

     Daarnaast ben ik voorstander van een gegarandeerd mimimum inkomen, voldoende voor een sober! bestaan (Eten, dak boven hoofd, warmte en water). Dus niet wat de verwende NL’ er onder sober verstaat.

     0 likes
     • Rob schreef:

      Daar zijn al zoveel berichten over geweest. Maar of het ook daadwerkelijk zover zal komen is nog maar sterk de vraag. Een gegarandeerd minimum inkomen moet volgens mij wel hoog genoeg zijn om alle basisbehoeftes te dekken. Kleding is ook een basisbehoefte. Punt is alleen dat, als we een systeem blijven houden zoals nu, dat basisinkomen elk jaar verhoogd zou moeten worden als alles steeds duurder wordt. Dan kun je dus andersom ook meer welvaart creëren door de prijzen weer naar een redelijk niveau te brengen zodat je inkomen meer waarde heeft. Nu is alles gewoon veel te duur door hebzuchtige bankiers, oligarchen enz . Normale prijzen zijn alleen de benodigde grondstoffen en misschien iets extra’s voor het loon. De rest is 70 jaar inflatie tot nu toe en dat is niet de werkelijk waarde van een produkt.

      Iedereen een basisinkomen is misschien een mogelijkheid. Maar als je alle basisbehoeften wilt dan betekent dat we ook dat er nog steeds gewerkt MOET worden. Anders heb je geen basisbehoeften. Maar dan zou je wel minder kunnen werken en met die inkomsten heb je dan wel extra opties. Minder werken geeft wel weer meer ruimte voor persoonlijke interressen. Maar dan zou het wel werk moeten zijn die van waarde is. Productie van allerlei hebbedingetes bijvoorbeeld voegt niets toe aan werkelijke waarde. Met dat soort onzin liggen nu wel hele winkels vol.

      1 likes
     • René schreef:

      Of het zover komt is inderdaad de vraag, eerst zal er veel meer chaos moeten ontstaan dan deze relatief kleine crisis. De huidige econmische ordening zal iedere keer weer tot stilstand komen omdat het model gewoonweg niet klopt voor een langere termijn.

      Maak niet de fout om in geldtermen te denken, het gaat om de reeele economie NIET de monetaire: Wat mensen/machines maken, kan worden geconsumeerd. Geld wordt slechts gebruikt voor de verdeling en die verderling moet rechtvaardiger.
      Mensen moeten wel prikkels houden om te werken, daarom een sober! garantie minimum inkomen om de arbeidsmarkt ook daadwerkelijk een markt te laten zijn en mensen de keuze te laten om te werken of (tijdelijk) niet. Voor sober+ gewoon de handen uit de mouwen steken, de mens moet af en toe een schop onder de kont hebben.

      0 likes
 • Brigges schreef:

  Het is onbegrijpelijk dat een man als Tedros die in Ethiopië genocide heeft gepleegd, directeur-generaal kan worden van de WHO. Deze crimineel zou opgesloten moeten worden.

  20 likes
 • Gezinusk schreef:

  “Overigens is de hele VN, waar de WHO deel van uitmaakt, volledig gecorrumpeerd.”

  Ja dat wisten we al langer maar niemand greep in. Zo lang het geld rolt houdt iedereen zijn waffel bij de VN. Onze westerse welvaart hebben we de afgelopen dertig jaar mede te danken doordat het bedrijfsleven na zogenoemde lageloon-landen werd verplaatst. Konden ze nog meer winst maken omdat de lonen er 90% lager lagen om het product vervolgens te verkopen op de westerse markt.

  Nu met de corona crisis komen ze er achter dat meer dan 80% van de westerse medicijnen vervaardigd word in China. Één van de laatste farmaceutische bedrijven in Nederland is onlangs verkocht aan India, inclusief patenten, meldde het programma Zembla gisteren. India maakt met name merkloze medicijnen met goedkope hulpstoffen.

  En nu schreeuwt men in het westen moord en brand met de corona crisis omdat er een tekort aan medicijnen schijnt te komen voor onder meer hart en vaatziekten, hoge bloeddruk, antibiotica etc.. Voor alle duidelijk, ook dit hadden ze kunnen zien aankomen. En het mag duidelijk zijn dat het westen gaande weg steeds afhankelijker is geworden van China.

  18 likes
 • Harry schreef:

  Beelden uit Zweden https://youtu.be/c0JGF4VHgC4

  Er is enorm veel schade aangericht aan kleine ondernemers. In een moment van verlichting liet het NOS Journaal zien dat het ook anders kan, met een reportage over Zweden. Hier en daar een kritische noot in de geschreven pers maar dat waren uizonderingen in deze propaganda oorlog.
  Als dit voorbij is moeten we goed exposen wat er echt gebeurt is alsmede de rol van de media.

  17 likes
 • Kikoe schreef:

  Osterhaus gaf een drink op de eerste mexicaanse griep patient ! Filmpje bestaat echt. En die durft nog buiten komen ! ? Kreeg de bestelling binnen van waardeloze vaccins ! Van fraude gesproken. En door deze man laten we ons lockdownen !??

  15 likes
  • deze schreef:

   eng vies kereltje ja, heb het filmpje ook gezien, hij roept het woord : KNETTER besmet als hij verneemt dat het ” gelukt ” is.. dit soort moet uitgebannen worden
   Hij lijkt overigens erg veel op die andere engbek Gates

   Nu, ik ga mijn weekend niet langer laten vergallen door het FEARUS, geniet van de zon en laat de regels en de wetten maar lekker zijn gang gaan, de mensen gaan dit denk ik niet massaal nog langer pikken, om ons op te sluiten en al die onzin, terwijl er weer dik poen gaat naar corrupte afrika door mevrouw kaagblaag, en er hier geen eens geld is voor de ouderen en kinderen ! Schaam je regering met je neptrollen

   4 likes
 • Brickshooter schreef:

  Dit hele corona fiasco is het einde van mensenrechten.

  14 likes
  • Exegese schreef:

   Zonder (geïnfecteerde)testkits wereldwijd zou de corona-crisis überhaupt niet bestaan puur om het feit dat het gigantische aantal doden niet in de statistieken terug te vinden is. Zonder tests zou de wereld verder gaan op de oude voet in de wetenschap dat het hier gaat om een gewone griepgolf van bescheiden formaat. De wereld zou een zee aan stress en een vloedgolf aan faillissementen en financiële ellende bespaard zijn. Iets van 50 000 doden wereldwijd lijkt veel maar in de griep geschiedenis een zeer gering aantal. Alle respect voor het leed van mensen die het trof, maar de geschiedenis leert ons dat dat onmogelijk te voorkomen is en geschaard moet worden onder aanvaardbaar risico. Daar kun je de vrijheid wereldwijd niet in zijn geheel voor in moeten leveren. Dat is nooit eerder gebeurt en dat is terecht. Het leed wat dit tot gevolg zal hebben is nauwelijks voor te stellen

   13 likes
   • Mikkie schreef:

    Ik snap niet dat uberhaupt in elk land al duizenden testkits van Corona 19 voor handen waren terwijl hier( en overal) nog geen Corona griep voorkwam…

    3 likes
 • Poortwachter schreef:

  Ab Oosterhuis en zijn team zaten gewoon Whisky te proosten met elkaar toen er 1 klant was met mexicaanse griep en hun zelf aandeelhouder waren van de farmacie het zelfde team.

  7 likes
 • Johan schreef:

  Gelovig of niet, dit zijn tekenen der tijden. Groter wordende corruptie, uitbuiting van het eigen volk. Vaag geld stoppen in bodemloze goede doelen acties. De Mexicaanse Griep was er inderdaad ook zo eentje van het kaliber al la er zijn bio chemische wapen in Irak. Zoals Trump zei, it was the biggest mistake, en zo heeft hij er nog wel meer genoemd. Wat je ook van Trump denkt, hij durft het te zeggen, of in ieder geval zijn Spin Doctors durven het vor hem op te schrijven.

  Wat is de volgende crisis na die van de Corona, oorlog met een vage reden of weer een virus, we zullen het zien.

  7 likes
 • salvar schreef:

  Rowan Dean , ook wakker kerel?
  nu de rest nog en als dat gebeurd gaan er enkele dood bij de elite en krijgen een hartverlamming van de schrik maar, het is wel opschieten nu.
  ik heb bijna de TV het raam uitgeflikkert want het eerste wat je hoort is corona.

  5 likes
 • frans schreef:

  Dit soort organisaties hadden een zeker wel goede bedoeling maar mogen enkel en alleen bestaan als de cabal
  elite, etc. er de hand in heeft.
  Daardoor zijn vele organisaties die de mensen willen dienen doodziek!
  Maar er komt spoedig een einde aan.

  Bv ook dat op dit moment in de Vs vele gevangen zittende kinderen worden bevrijd uit diepe ondergrondse bunkers alwaar deze werden werden gemarteld misbruikt etc.
  Ze worden bevrijd onder leiding van president Trump en zijn legereenheden.
  De diep getraumatiseerde kinderen jonge mannen en vrouwen worden opgevangen bij new York in een park in een noodhospitaal.
  In deze week en juist in de Vs speelt zich een donkere week af waar veel zaken ah licht komen.
  Waar de FED wordt ontmanteld en de Cabal en elite van hun geld wordt ontdaan dat zal weer herverdeeld worden onder de burgers.
  Er is veel goeds gaande .

  3 likes
 • Peter schreef:

  Aandacht,en belangrijk,dat is momenteel vol in beeld bij de organisatie,gaat om veel geld ,en daar draait alles om ,90% met obesitas,en vaak ongezond,zoals ook veel oude mensen ,je mag wel dood ,maar niet aan zoiets,liever onder een auto ,of een val van de trap .
  Bekijk de statestieken ,en je ziet dat we vol in de maling worden genomen .

  2 likes
 • vladi schreef:

  vergis ik me als ik beweer dat de grootste sponsor van het WHO…….Bill Gates is?

  fff

  2 likes
 • x

  Check Also

  freek de jonge

  Freek de Jonge in ‘Volendam’: ‘Ze heffen het glas bij het RIVM als er weer een dode is’

  Tegenwoordig deugt Freek de Jonge. Zo stond ...

  code rood

  Code rood voor Rotterdam? De ontnuchterende cijfers op een rij

  In Duitsland en België geldt sinds enkele ...

  >