Binnenland

Lowlands maakt zich niet populair: ‘Bizar! Als dit geen vaccinatiedrang is, wat dan wel?’

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lowlands adviseert bezoekers om zich te laten vaccineren tegen corona omdat ze zich anders voor en tijdens het festival moeten laten testen. “Begrijp ons goed: we willen niemand een vaccinatie opdringen, jouw lijf is jouw lijf,” schrijft de organisatie op de website.

Bezoekers die nog niet volledig zijn gevaccineerd, moeten zich volgens de regels voor aanvang en elke 24 uur opnieuw laten testen, aldus de overheid. Lowlands zegt dat dit ‘veel tijd en moeite’ gaat kosten.

“Een hoop gedoe dus, dat simpel voorkomen kan worden. De makkelijkste manier is om je zo snel mogelijk te laten vaccineren,” stelt de organisatie.

Het bericht leidt tot veel verontwaardiging. “Bizar! Als dit geen vaccinatiedrang is Hugo de Jonge, wat dan wel?” vraagt Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) zich af.

Forum voor Democratie voegt toe:


“Lowlands pusht jonge mensen om een vaccin te nemen. Niet om medische redenen, maar om het bureaucratisch drama van tussentijds ‘testen voor toegang’ te voorkomen. Is dit de juiste motivatie/argumentatie voor medische beslissingen?” vraagt FTM-journalist Thomas Bollen.

Een macaber spel

Programmamaker Flavio Pasquino vraagt: “Waar zijn de ethici in dit land?!” Huisarts Els van Veen antwoordt: “Een macaber spel. Veel ethici werken eraan mee, bijvoorbeeld Gert van Dijk, ethicus verbonden aan het KNMG en Erasmus. Hij keurt de vaccinatieplicht goed en iedereen die daar kritiek op heeft, blokkeert hij. Het begrip ‘ethisch’ kreeg door corona een nieuwe invulling.”

Jurist Raisa Blommestijn zegt over dit ethische vraagstuk: “De organisatie van Lowlands die aanraadt te vaccineren omdat testen ‘veel gedoe’ is, is een goed voorbeeld van de meest gehoorde reden om te vaccineren: niet vaccineren levert ‘gedoe’ op of leidt tot uitsluiting. Met angst voor het virus heeft het veelal niets te maken.”

4.9 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Veroon
Veroon
1 jaar geleden

Tis een smerig spel, triest dat vele hier in trappen, ze willen nu eenmaal feesten walgelijk duivels spel meer kan ik er niet van maken

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Tja, het volk heeft hier wel voor gestemd op 17 maart j.l.
Kom niet aanzetten met fraude of wat dan ook want het minimale wat er is gebeurd zal de uitslag niet veranderen.
Dit hele gebeuren van de vaccinatie was al ruim voor de verkiezingen bekend. De massa had dit kunnen en moeten weten, dus nogmaals, heeft de massa hier met volle overtuiging voor gestemd.

Ik kan alleen maar hopen voor mezelf dat mij de medische zorg niet wordt onthouden en dat ik nog de supermarkt binnen kan komen zonder een stok tegen de hersens als onpseudogevaccineerde maar ik zie het somber in vooral omdat 95% zich wel laat pseudovaccineren.

Hoeveel (procent) Joden had Nederland vlak voor WOII?

Kundalini
Kundalini
1 jaar geleden

Dan maar geen festival. Ze gebruiken alles om je te laten prikken. Prikken is plezier. Voor even.

Loire
Loire
1 jaar geleden

Deze infiltratie en dwang was te verwachten, nu de dictatuur in werking is gesteld. Er zijn ook wel mensen die niet sterk in hun schoenen staan en ondanks dat ze tegen het regiem zijn, zien wat er gebeurt zichzelf toch laten vaccineren voor vakantie en overal naar toe te kunnen. Je ziet het hier ook, hoe meer druk, hoe meer mensen bezwijken. Propaganda werkt goed blijkbaar, net als in…. ( een paar jaren geleden)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

110
0
We lezen graag je reactie!x