Homepagina » Buitenaards » CIA-document: Russische soldaten ‘veranderd in steen’ nadat ze vliegende schotel neerschoten
CIA-document: Russische soldaten 'veranderd in steen' nadat ze vliegende schotel neerschoten

CIA-document: Russische soldaten ‘veranderd in steen’ nadat ze vliegende schotel neerschoten

In een vrijgegeven CIA-document valt te lezen dat Russische soldaten die een UFO neerschoten ‘in steen werden veranderd door aliens’.

In het geopenbaarde document wordt gesteld dat 23 soldaten werden gedood door vijf aliens die in een vliegende schotel zaten die in 1993 boven Siberië uit de lucht werd geschoten.

Het stuk, dat op de officiële website van de CIA kan worden gevonden, is een vertaling van een artikel uit een Oekraïense krant.

Oefening

Volgens de krant beschikte de KGB over een 250 pagina’s tellend dossier over de aanval, dat onder meer afbeeldingen en getuigenverklaringen bevat, onthult de Daily Express.

De vliegende schotel zou zijn verschenen op het moment dat een militaire eenheid in Siberië was voor een oefening.

Eén van de soldaten zou het object met een luchtdoelraket hebben neergehaald. “Vijf kleine humanoïden met grote hoofden en grote zwarte ogen stapten uit,” schreef de krant.

Lichtbol

Naar verluidt overleefden slechts twee soldaten het incident.

De vijf wezens kwamen volgens de krant uit het gecrashte toestel en vuurden een lichtbol af waarna 23 soldaten ‘in steen’ veranderden.

Het rapport van de KGB vermeldt dat de resten van de soldaten werden overgebracht naar een geheim onderzoeksinstituut nabij Moskou.

Onbekende energiebron

“Experts nemen aan dat de structuur van het lichaam van de soldaten werd veranderd door een energiebron die voor ons nog onbekend is,” klinkt het.

De CIA merkte in een voetnoot op: “Als het rapport van de KGB strookt met de werkelijkheid, is dit een extreem bedreigend voorval.”

In het document wordt niet uitgelegd waarom de CIA een vertaling van een Oekraïens krantenartikel bewaarde.

[Express]


Vind je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Haha word steeds gekker ook, al dat alien nieuws word steeds meer geopenbaard om de mens voor te bereiden om een totale controle. In de mom van “bescherming en veiligheid”

  Zal nooit ontkennen dat er leven is buiten de aarde maar dit komt de elite erg goed uit en de perfecte manier om de mensheid bang te maken zodat ze afhankelijk zijn………

  34 likes
 2. waar zijn de foto’s dan van de beelden?

  19 likes
 3. Who says i can’t get stoned ?

  14 likes
 4. LS…

  Sodom en Gomora maar dan anders !

  12 likes
 5. Eén van de soldaten zou het object met een luchtdoelraket hebben neergehaald. “Vijf kleine humanoïden met grote hoofden en grote zwarte ogen stapten uit,” schreef de krant.

  zacht geland ?!
  ongedeerd uitgestapt ?
  Of leek het alsof ze neergehaald was ….met welke aardse energie kunnen we iets uitrichten tegen deze technologische voorsprong…..

  9 likes
 6. Op alles gaan schieten wat men niet begrijpt…typisch geval in een militaire structuur waar de mindless robotsoldaten alles doen wat hen bevolen wordt.

  Deze planeet wordt letterlijk geregeerd door een stel idioten.

  10 likes
 7. Je moet ook niet op ze schieten! Toch?

  Koren op de angst-zaai-molen.

  6 likes
 8. Leuk zo’n artikel…tuurlijk zijn ze instaat om met een luchtdoel raket dit uit de lucht te halen….jemig wat een sprookje.

  7 likes
 9. Die zijn Museda tegengekomen. Hadden ze maar een spiegel mee moeten nemen.

  6 likes
 10. Oftewel: Als je een UFO ziet, schiet er geen raket op af! Zolang ze ons niet aanvallen moeten we hun ook niet aanvallen.

  4 likes
  • DA is precies wat ze willen dat we niet (meer) doen… als dan de overlords komen zijn wij geconditioneerd om niet te schieten, wel zo makkelijk als je een planeet wilt innemen.

   2 likes
 11. “we come in peace”.. ..Slim Whitman op de speaker 😀
  Foto’s! or it didn’t happen

  2 likes
 12. De CIA merkte in een voetnoot op: “Als het rapport van de KGB strookt met de werkelijkheid, is dit een extreem bedreigend voorval.”

  Ik denk dat de Aliens hetzelfde vonden van die raketaanval.

  Sjongejonge, wat een kerels bij de CIA !

  3 likes
 13. Strijdervoorvrijheid

  Tsjah nogal wiedes als je op ze schiet, dan gaan zij zichzelf verdedigen logisch toch. Dom om op ze te schieten daar moet men echt mee oppassen want zij hebben veel meer power als wij.

  2 likes
 14. “In het document wordt niet uitgelegd waarom de CIA een vertaling van een Oekraïens krantenartikel bewaarde.”. Er staat dus letterlijk KRANTENARTIKEL, dat wil dus zeggen dat toch miljoenen of zeker 100-duizenden ex-sovjet personen dit geweten hebben. Wat voor zin heeft het dan dat CIA hier een artikel aan gaat wijden als een heleboel personen het toch al weten. Sommige UFO verhalen hangen werkelijk als los zand in elkaar.

  2 likes
 15. Linke soep, zo te horen!

  1 likes
 16. lekker voor ze moeten ze maar niet zo vijandelijk doen!

  1 likes
 17. Ik hoop dat de aliëns, al ze de volgende keer beschoten worden, de desbetreffende soldaten veranderen in goud.

  1 likes
  • Dan weet ik ook nog wel een paar goeie doelwitten uit mijn omgeving lol. Het mes zal dan aan twee kanten snijden, en ik ben verlost van een paar asshole’s en ik ben rijk! hahahahaha wat een goeie mop

   0 likes
 18. als ze ons nu eens zouden willen helpen en alle militairen op aarde in steen veranderen.

  ik kan alles bij alles moeilijk sympathie opbrengen voor al die aliens, ze willen ons helpen, maar waarom doen ze het dan niet, ze zijn technologisch toch duidelijk verder.

  en als we dan toch niet deugen in de grond, wat quasi zeker zo is, dat ze ons dan ineens vernietigen, die laffe halfslachtigheid, net nederlandse politici en ambtenaren.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17

Nederlandse politieagent plunderde MH17-rampplek. Dit deed hij met de buit

Na de ramp met vlucht MH17 in ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...