Mens en DierCorona

Website Klaus Schwab: plaats sensoren IN het menselijk lichaam om ‘corona te bestrijden’

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) verwijst op social media naar een artikel op de website van het World Economic Forum waarin enkele zorgwekkende passages staan. Het artikel gaat over de noodzaak sensoren in het menselijk lichaam te plaatsen om corona te kunnen bestrijden.

De auteur van het artikel merkt op dat de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA het gebruik van ‘digitale pillen’ in de Verenigde Staten in 2017 heeft goedgekeurd. Deze digitale pillen bevatten piepkleine sensoren die – nadat je ze hebt ingeslikt – worden geactiveerd in je maag, van waaruit ze gegevens doorsturen naar je smartphone of andere apparaten.

Wordt dit straks ook verplicht?

De gegevens moeten ons leren begrijpen hoe onder andere menselijk gedrag en levensstijl onze gezondheid beïnvloeden. Dit kan van cruciaal belang zijn bij het bestrijden van de coronapandemie, stelt de auteur. “Het bijhouden van symptomen kan ons helpen om de verspreiding van infectie tegen te gaan en nieuwe gevallen snel te detecteren.”

Van Meijeren vraagt zich af: “Wordt dit straks ook verplicht onder het mom van ‘noodzakelijk ter bescherming van de volksgezondheid’?”

Schwab kondigde in 2016 breinchip aan

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, is een groot voorstander van het implanteren van technologie bij mensen. Hij zei in 2016 in een interview dat draagbare technologie, zogeheten wearables, binnen nu en 10 jaar realiteit zal zijn. Hij suggereerde dat de technologie vervolgens ook geïmplanteerd zal worden in ons brein of onder onze huid.

4.7 39 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lind
Lind
1 jaar geleden

Gestoorde gek

Edward
Edward
1 jaar geleden

Voor deze transhumanisten ben je geen mens maar een werktuig. Deze idioten moeten gestopt worden.

Gezond Verstand
Gezond Verstand
1 jaar geleden

Nou nee.. en indien ze het toch zouden doen?.. dan haal ik hem er zelf wel uit.. linksom of rechtsom nee..

Vraagtekens
Vraagtekens
1 jaar geleden

Het is wel iemand die met de tijd mee gaat en zeer doelgericht de toepasbaarheid van de nieuwste technologie weet te gebruiken. Zou deze ouwe strijder dit allemaal zelf bedenken? Het wil mij bijna niet aan. Ik heb zelf ouders in deze leeftijd en die kunnen amper de zender veranderen op een moderne radio. Wie of wat zit hier toch achter?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

117
0
We lezen graag je reactie!x