Mens en DierCorona

Website Klaus Schwab: plaats sensoren IN het menselijk lichaam om ‘corona te bestrijden’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) verwijst op social media naar een artikel op de website van het World Economic Forum waarin enkele zorgwekkende passages staan. Het artikel gaat over de noodzaak sensoren in het menselijk lichaam te plaatsen om corona te kunnen bestrijden.

De auteur van het artikel merkt op dat de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA het gebruik van ‘digitale pillen’ in de Verenigde Staten in 2017 heeft goedgekeurd. Deze digitale pillen bevatten piepkleine sensoren die – nadat je ze hebt ingeslikt – worden geactiveerd in je maag, van waaruit ze gegevens doorsturen naar je smartphone of andere apparaten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Wordt dit straks ook verplicht?

De gegevens moeten ons leren begrijpen hoe onder andere menselijk gedrag en levensstijl onze gezondheid beïnvloeden. Dit kan van cruciaal belang zijn bij het bestrijden van de coronapandemie, stelt de auteur. “Het bijhouden van symptomen kan ons helpen om de verspreiding van infectie tegen te gaan en nieuwe gevallen snel te detecteren.”

Van Meijeren vraagt zich af: “Wordt dit straks ook verplicht onder het mom van ‘noodzakelijk ter bescherming van de volksgezondheid’?”

Schwab kondigde in 2016 breinchip aan

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, is een groot voorstander van het implanteren van technologie bij mensen. Hij zei in 2016 in een interview dat draagbare technologie, zogeheten wearables, binnen nu en 10 jaar realiteit zal zijn. Hij suggereerde dat de technologie vervolgens ook geïmplanteerd zal worden in ons brein of onder onze huid.

4.7 40 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lind
Lind
2 jaren geleden

Gestoorde gek

Edward
Edward
2 jaren geleden

Voor deze transhumanisten ben je geen mens maar een werktuig. Deze idioten moeten gestopt worden.

Gezond Verstand
Gezond Verstand
2 jaren geleden

Nou nee.. en indien ze het toch zouden doen?.. dan haal ik hem er zelf wel uit.. linksom of rechtsom nee..

Vraagtekens
Vraagtekens
2 jaren geleden

Het is wel iemand die met de tijd mee gaat en zeer doelgericht de toepasbaarheid van de nieuwste technologie weet te gebruiken. Zou deze ouwe strijder dit allemaal zelf bedenken? Het wil mij bijna niet aan. Ik heb zelf ouders in deze leeftijd en die kunnen amper de zender veranderen op een moderne radio. Wie of wat zit hier toch achter?

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x