Buitenland

Ja, de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 zijn gestolen en hier is het bewijs

Help door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens de verkiezingsaudit in Fulton County in de Amerikaanse staat Georgia is er flink gesjoemeld. Trumps woordvoerder Liz Harrington plaatste een filmpje op internet waaruit blijkt dat stemmen dubbel zijn geteld. Ook werden ladingen stembiljetten aangepast in het voordeel van Biden.


Tucker Carlson besteedde woensdag in zijn show uitgebreid aandacht aan de baanbrekende onthullingen. Hij sprake van ‘criminele fraude’.


Ook voormalig politiechef van New York City Bernard Kerik deelde de beelden en schreef erbij: “Dames en heren, en de mainstream media, dit noemen we bewijs!” Hij voegde toe dat president Trump is beroofd van zijn overwinning.


De beelden laten zien dat er tijdens de hertelling in Fulton County veel extra stemmen zijn geteld. Volgens Harrington gingen de meeste daarvan naar Biden en veel minder naar president Trump.


Het duurde niet lang voordat president Trump op de onthullingen reageerde. “Het nieuws uit Georgia is echt niet te geloven. De handmatige hertelling in Fulton County was een groot bedrog! Ze hebben extra stemmen toegevoegd en zijn betrapt.”


Trump vroeg of procureur-generaal van Georgia Chris Carr nu eindelijk actie gaat ondernemen en hoe gouverneur Brian Kemp dit heeft kunnen laten gebeuren. “Dit is corruptie op het hoogste niveau,” zei hij. “Onze land staat op het spel!”


[Infowars]

4.7 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
1 jaar geleden
Ik laat me niet in de zeik nemen.
Ik laat me niet in de zeik nemen.
1 jaar geleden

NPO waar zijn julie nou?

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Geen verrassingen hier.

Seemore2day
Seemore2day
1 jaar geleden

EN… Wat gaat er nu gebeuren? Helemaal niks, nada, NOTHING

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x