CoronaBuitenland

Weer een coronacomplot aan diggelen: ‘Dit is gigantisch’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Uit cijfers van het Britse statistiekbureau ONS blijkt dat zich in 2021 een grote sterftepiek heeft voorgedaan. Er zouden dat jaar veel ongevaccineerden zijn gestorven. Wat blijkt nu? Hun vaccinatiestatus is aangepast.


Op het eerste gezicht lijkt het alsof de sterfte onder gevaccineerde ouderen lager is dan die onder ongevaccineerden. Onderzoek van onder meer professoren Norman Fenton en Martin Neil, patholoog Clare Craig en moleculair bioloog Jessica Rose laat echter zien dat de onderliggende data zowel onbetrouwbaar als misleidend zijn. “We hadden gelijk!” schrijven ze op Substack.

Dit is gigantisch

Mensen die een coronaprik hadden gekregen en vervolgens stierven, werden meegeteld als ‘ongevaccineerd’. En dat is waarom de sterfte onder ‘ongevaccineerden’ piekte na de uitrol van de vaccins. Dat is hoe ze sterfte onder gevaccineerden wegmoffelden, aldus dr. Toby Rogers op X. “Dit is gigantisch.”

Het belangrijkste probleem is dat mensen die voor april 2021 stierven, na vaccinatie niet per definitie werden meegeteld als gevaccineerd, reageerde Craig.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
NooT
NooT
18 dagen geleden

Weer een coronacomplot waar gebleken.

Zwarte Zwaan
Zwarte Zwaan
18 dagen geleden

Hier toch ook? De eerste 2 weken na de injectie was je officieel nog niet “gevaccineerd” dus als je dan binnen die 2 weken door de injectie dood ging (wat ook de bedoeling was) dan werd je weggeschreven als zijnde “ongevaccineerd” … Het was ook niet voor niets dat je een kwartier na je injectie pas weg mocht want dan hadden ze een kwartier de tijd om de doden af te voeren en vielen er geen zojuist gechipten dood neer naast de rij schaapjes die buiten stonden te wachten op hun deathshot.

Mikkel
Mikkel
18 dagen geleden

Dat wisten wij hier in Nederland toch al? Na de injectie waren de geïnjecteerden voor de overheid nog twee weken NIET geïnjecteerd…

Fr3BzY
Fr3BzY
18 dagen geleden

poging tot homocide…

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x