Paranormaal

Geestverschijning Terneuzen op video vastgelegd. Nadat ze proberen te communiceren met ze gebeurt er dit

Help door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een leegstaand verpleeghuis in Terneuzen waren geesten rond. Dat zeggen althans de spokenjagers van Haunting Ghost Nederland, schrijft de Provinciale Zeeuwse Courant.

Tijdens een bezoek aan het pand zegt het team meerdere keren geesten en schimmen te hebben gezien en onverklaarbare stemmen te hebben gehoord.

Groepsleider Jill zag in de hal een mannelijke schim staan. “Hier stond dus net iemand, niet zo’n heel groot iemand,” zei ze. Op camera werd een schim achter een raam vastgelegd.

Meerdere stemmen

Jill zei ook schimmen van kinderen te hebben gezien en probeerde ermee te praten. In één van de kamers hoorde het team een mannelijke stem die zei dat ze weg moesten gaan.

Er werden meerdere mannelijke stemmen gehoord, gevolgd door een vrouwelijke schreeuw.

Op de verdieping waar ooit een psychiatrische afdeling zat werden enkele teamleden misselijk. Jill werd er ‘depri en verdrietig en raakte zichzelf even helemaal kwijt’.

Klap

Ook waaide de deur waardoor ze naar buiten liepen met een klap dicht. “We zijn hier niet welkom,” klonk het.

De bewoners van het verpleeghuis, Ter Schorre genaamd, zijn verhuisd naar een nieuw pand. Het oude pand staat al enige jaren leeg. Het is de bedoeling dat het gesloopt gaat worden.

Bekijk hieronder het verslag van de spokenjagers:

[PZC]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Oskaar
Oskaar
5 jaren geleden

Wat een amateuristisch geklungel het de filmpjes zijn helemaal tot pulp gecomprimeerd en het geluid is gewoon bagger.
het zijn gewoon hun eigen weerspiegelingen en schaduwen …
Hier stond net iemand, hahahaha! en dat is dan weer niet gefilmd…..

Louise
Louise
5 jaren geleden

Ik kan me zo mateloos irriteren aan dit soort kijk mij eens bijzonder zijn ……Ten eerste ben ik wel op bezoek geweest bij psychiatrische instellingen , nou neem van mij aan daar kom je honds beroerd uit terug……..dat is wel zware negatieve energie. En ik heb jaren verpleeghuis ervaring, daar word je ook niet altyd vrolijk van maar is wel wat anders….. Overal waar mensen overlijden kan je hun energie voelen daar hoef je niet altijd last van te hebben….maar de geesten uit die instellingen meestal zwaar verdoofd kunnen geen kant op, in het leven niet en daarna helemaal niet…. Dus vind ikhet een morele verplichting als je dit soort filmpjes maakt, dat zeker als je met zo’n groep bent , je moet proberen die zielen te bevrijden en naar het licht te brengen……..dan heb je iets heel goeds gedaan…….. laat ze anders met rust………

Dirk
Dirk
5 jaren geleden

Volgens mij zijn ze zelf aan het spoken.

helder
helder
5 jaren geleden

mediums en paragnosten die pikken energieen bij je op alsof het niets is. Je oma of je overleden hond . In 1 seconde. Heel apart. Stuur een mwdium er op af en binnen 5 minuten heb je alle entiteiten plus hun naam leeftijd en doodsoorzaak

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x