Gezondheid

60.000 jaar oude genezingsmethode van Aboriginals vindt zijn weg naar Australische ziekenhuizen. Kijk wat deze genezers kunnen

Help anderen door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Genezers die al 60.000 jaar worden ingezet door de Aboriginals, mogen nu ook patiënten helpen in een Australisch ziekenhuis.

Geschat wordt dat 95 procent van de Australische bevolking geen idee heeft hoe deze genezers te werk gaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
60.000 jaar oude genezingsmethode van Aboriginals vindt zijn weg naar Australische ziekenhuizen. Kijk wat deze genezers kunnen
(ANTAC)

De techniek van de zogeheten Ngangkari-genezers is het beste te vergelijken met reiki, een Japanse methode om stress te verminderen.

Handoplegging

Een genezer stelt vast waar het probleem zich voordoet en middels een specifieke genezingsmethode, genaamd panpooni, worden pijn en blokkades weggenomen door middel van handoplegging.

Ook maken ze hun eigen medicijnen op basis van natuurlijke ingrediënten.

Deze genezers zien de geest als belangrijk onderdeel van het menselijk lichaam. Als deze zich niet op de juiste plek bevindt, kunnen allerlei problemen ontstaan, of dat nu fysiek, emotioneel of mentaal is.

Geest

Met hun genezende aanraking duwen ze de geest terug naar de juiste plek. In onderstaand filmpje is te zien hoe dat in zijn werk gaat.

De Ngangkari-genezers zijn erg populair. Sommige mensen die last hadden van pijn zeiden dat hun symptomen na de behandeling afnamen.

Veel artsen begrijpen de traditionele geneeskunde niet en zijn dus automatisch sceptisch. De Aboriginals kunnen hen laten zien hoe effectief deze behandelingen kunnen zijn.

Foto: Facebook/ANTAC

[ABC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
6 jaren geleden

De Pharmaceutische industrie is er niet bij gebaat om mensen beter te maken, daar kan je nl geen geld aan verdienen. Mensen volstoppen met pillen om het gevolg te onderdrukken met bijverschijnseken waar meer pillen voor nodig zijn.. dat is pas geld verdienen. Maar de oorzaak word niet aangepakt. Er is een prachtig boek, “op blote voeten door australie” waarin prachtig word geschreven over de krachten van de Aboriginals. Die zijn in staat om de oorzaak weg te halen, zonder pillen, zonder bijwerkingen en zonder een langdurig ziektebed. Geweldig dat dit onder de aandacht word gebracht.

gerard H.
gerard H.
6 jaren geleden

Mooi dat dit nu naar boven komt. De geloofwaardigheid van de reguliere medische wetenschap, en van de artsen is echt gering. Het is duidelijk als wat dat alles in de ziekenhuizen ondergeschikt is aan ‘hoeveel de farmaceutische industrie eraan verdient” De farmaceutische industrie, die de ziekenhuizen en de opleidingen van de artsen volkomen sponsort. Kan me werkelijk niet indenken dat mensen dit nog steeds niet doorhebben.
Ze hebben dat wel door.

H.J.
H.J.
6 jaren geleden

Mooi stuk uit een prachtig land, maar één opmerking van mijn kant, de gemiddelde Aboriginal gaat ca 20 jaar eerder dood, als andere inwoners in Australie.
Als oorzaak noemt men b.v. gezondheid.

Louise
Louise
6 jaren geleden

Veel landen en oude culturen hebben zo hun natuurlijke geneeswijze……Dat noemt men alternatief, ik vind het allemaal best want ikga wel liggen.. Helaas zal dit hier niet zo snel gebeuren, want dan staat gelijk de vereniging van de kwakzalvers op de stoep……..

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x