Homepagina » Gezondheid » “HPV-vaccin Gardasil wordt het grootste medische schandaal aller tijden”
"HPV-vaccin wordt het grootste medische schandaal aller tijden"

“HPV-vaccin Gardasil wordt het grootste medische schandaal aller tijden”

Eind 2006 kondigde de farmaceutische reus Merck met luid tromgeroffel aan dat het eerste vaccin tegen kanker een feit was. Gardasil zou het opnemen tegen het humaan papillomavirus dat baarmoederhalskanker veroorzaakt. De doelgroep zou de groep jonge meisjes net voor hun puberteit zijn, zodat ze beschermd waren voordat ze seksueel actief werden.

Het vaccinatieprogramma was nog niet van start gegaan of de Amerikaanse overheid kreeg meldingen binnen over duizenden meisjes die ernstige bijwerkingen kregen, waaronder verlammingen, hartaanvallen en zelfs overlijdens.

Het vaccin is op de markt gebracht voordat er ook maar één langetermijnonderzoek was dat de veiligheid en effectiviteit ervan kon aantonen. Hoewel het middel al in juni 2006 toegelaten was voor gebruik in Amerika, verschenen de eerste trials erover pas een jaar later.

De onderzoeken, gesponsord door Merck zelf, toonden aan dat Gardasil slechts een bescheiden opbrengst oplevert als het erom gaat afwijkingen van de baarmoeder in een vroeg stadium te voorkomen. En het had vooral effect op afwijkingen die voor het overgrote deel toch al vanzelf overgaan.

Een arts die voor Merck heeft gewerkt voorspelt dat Gardasil ‘het grootste medische schandaal aller tijden’ zal worden. Dr. Bernard Dalbergue zei verleden jaar tegenover het Franse Principes de Santé dat het vaccin gevaarlijk en ‘nutteloos’ is, terwijl het wel ‘een fortuin kost’. En iedereen binnen het bedrijf weet ervan, aldus Dalbergue.

Hij stelde dat de goedkeuring van het vaccin niet is gebaseerd op wetenschappelijke studies, maar op financieel gewin. Alle betrokkenen wisten hoe waardeloos het vaccin was op het moment dat het werd goedgekeurd, zei hij.

“Het vaccin heeft geen enkel effect op baarmoederhalskanker en veroorzaakt allerlei negatieve bijwerkingen die levens verwoesten en zelfs tot de dood kunnen leiden,” zei dr. Dalbergue. “Het heeft maar één doel: geld in het laatje brengen van de makers van het vaccin. Gardasil is nutteloos en kost een fortuin!”

Dalbergue schreef pas geleden het boek ‘Omerta dans les labos pharmaceutiques: Confessions d’un medicin’ waarin hij dieper ingaat op corruptie binnen de farmaceutische industrie.

[Collective Evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Elise49 schreef:

  Eens in de zoveel tijd brengen ze een middel op de markt die mensen onvruchtbaar maken. Het is gewoon een depopulatie truc. Ik ken een desmoeder en haar dochters kunnen geen kinderen krijgen. Het lijkt me vreselijk om te weten dat een ander dit jouw heeft aangedaan. Hele gezinnen lijden onder deze prutszooi. Je zou de mensen die dit op zijn geweten hebben zelf een spuitje moeten geven.

  35 likes
 • Martin schreef:

  Als dit klopt kan het wel wedijveren met het softenon drama uit de 70s.

  10 likes
  • Ferry schreef:

   Men staat van niets meer versteld, en dat allemaal in de naam van het geld voor de witte-boord criminelen.
   Ja ik herinner mij ook die bewuste periode tussen ’60 en ’70 en naar ik meen is er toen ook niemand vervolgd, ik bedoel echt gestraft. Als hun kassa maar blijft rinkelen.

   9 likes
 • margreet schreef:

  Ben ik.blij dat ik mijn dochter niet heb laten vaccineren

  18 likes
 • exegese schreef:

  Hoeveel bedrog moet er nog boven komen drijven voordat mensen zich massaal afwenden van de gewetenloze bedriegers van de farmaceutische industrie en zich openstellen voor een gezonde leefstijl en alternatieve geneeswijzen

  http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2015005-medicijnen-uit-de-handel.html

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/waarschuwing-voor-agressie-door-antidepressiva

  15 likes
 • doortje schreef:

  en hoe staat het met het vaccin cervarix dat in Nederland wordt gegeven?

  8 likes
 • I know schreef:

  Toen onze dochter gevaccineerd kon worden met het HPV vaccin, hebben wij als ouders samen met onze dochter besloten om het niet te doen. rivm geeft een bescherming van +/- 7 jaar en het KWF 5 jaar. Hie zit dus al een verschil. Ik heb met beide organisaties contact gehad. Het rivm kon ons ook niet vertellen om welk virus het precies ging.

  4 likes
  • Diana schreef:

   Ook ik heb er eerst goed met mijn dochter over gesproken, dingen uitgezocht. We hebben er samen voor gekozen om het vaccin niet toe te laten dienen.
   Ook de griepprik gaat er hier niet in.

   2 likes
 • Lex schreef:

  Veilig vrijen – met condoom is de beste bescherming, toch?
  Ben je meteen beschermd tegen ongewenste zwangerschap, HIV, Chlamidia en allerlei andere ziektes.

  4 likes
 • Ton Hoeksma schreef:

  Meneer Coutinho, die ten tijde van de discussie zo enorm voorstander was, zou moeten aftreden als deskundige. In veler ogen vervulde hij al een dubieuze rol. Nu valt hij dus echt door de mand. Geloof niets klakkeloos als het namens de politiek, de farmaceutische industrie of het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieuhygiëne de wereld in wordt gebracht.

  2 likes
 • A.Fransen schreef:

  http://healthimpactnews.com/2015/gardasil-the-decision-we-will-always-regret/
  Bovenstaande link verwijst naar een site met een uitgebreid gedocumenteerd en uitermate triest verhaal ,wat er met een GARDASIL gevaccineerd kind is gebeurd. Wanner Worden Wij Wakker ? met vriendelijke groet fam. fransen.

  2 likes
 • Richard schreef:

  Nazi’s …

  Dr. Rath – EU Politiek Perspectief (youtube) laat het zien.

  1 likes
 • Elenaa kuss schreef:

  PFFFF ik moest m halen van mijn moeder al vertrouwde ik het voor geen meter

  1 likes
 • […] Bron: “HPV-vaccin Gardasil wordt het grootste medische schandaal aller tijden” – NineFor… […]

 • x

  Check Also

  gates

  Heeft de Gates Foundation honderdduizenden meisjes gesteriliseerd in India?

  Mikki Willis, de regisseur van de documentaire ...

  lange frans

  Schokkende nieuwe podcast Lange Frans over pedo-elite in Nederland: ‘Het is nu klaar’

  “Is het zo dat allerlei wereldleiders en ...

  >