Gezondheid

“HPV-vaccin Gardasil wordt het grootste medische schandaal aller tijden”

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eind 2006 kondigde de farmaceutische reus Merck met luid tromgeroffel aan dat het eerste vaccin tegen kanker een feit was. Gardasil zou het opnemen tegen het humaan papillomavirus dat baarmoederhalskanker veroorzaakt. De doelgroep zou de groep jonge meisjes net voor hun puberteit zijn, zodat ze beschermd waren voordat ze seksueel actief werden.

Het vaccinatieprogramma was nog niet van start gegaan of de Amerikaanse overheid kreeg meldingen binnen over duizenden meisjes die ernstige bijwerkingen kregen, waaronder verlammingen, hartaanvallen en zelfs overlijdens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het vaccin is op de markt gebracht voordat er ook maar één langetermijnonderzoek was dat de veiligheid en effectiviteit ervan kon aantonen. Hoewel het middel al in juni 2006 toegelaten was voor gebruik in Amerika, verschenen de eerste trials erover pas een jaar later.

De onderzoeken, gesponsord door Merck zelf, toonden aan dat Gardasil slechts een bescheiden opbrengst oplevert als het erom gaat afwijkingen van de baarmoeder in een vroeg stadium te voorkomen. En het had vooral effect op afwijkingen die voor het overgrote deel toch al vanzelf overgaan.

Een arts die voor Merck heeft gewerkt voorspelt dat Gardasil ‘het grootste medische schandaal aller tijden’ zal worden. Dr. Bernard Dalbergue zei verleden jaar tegenover het Franse Principes de Santé dat het vaccin gevaarlijk en ‘nutteloos’ is, terwijl het wel ‘een fortuin kost’. En iedereen binnen het bedrijf weet ervan, aldus Dalbergue.

Hij stelde dat de goedkeuring van het vaccin niet is gebaseerd op wetenschappelijke studies, maar op financieel gewin. Alle betrokkenen wisten hoe waardeloos het vaccin was op het moment dat het werd goedgekeurd, zei hij.

“Het vaccin heeft geen enkel effect op baarmoederhalskanker en veroorzaakt allerlei negatieve bijwerkingen die levens verwoesten en zelfs tot de dood kunnen leiden,” zei dr. Dalbergue. “Het heeft maar één doel: geld in het laatje brengen van de makers van het vaccin. Gardasil is nutteloos en kost een fortuin!”

Dalbergue schreef pas geleden het boek ‘Omerta dans les labos pharmaceutiques: Confessions d’un medicin’ waarin hij dieper ingaat op corruptie binnen de farmaceutische industrie.

[Collective Evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Martin
Martin
9 jaren geleden

Als dit klopt kan het wel wedijveren met het softenon drama uit de 70s.

Elise49
Elise49
9 jaren geleden

Eens in de zoveel tijd brengen ze een middel op de markt die mensen onvruchtbaar maken. Het is gewoon een depopulatie truc. Ik ken een desmoeder en haar dochters kunnen geen kinderen krijgen. Het lijkt me vreselijk om te weten dat een ander dit jouw heeft aangedaan. Hele gezinnen lijden onder deze prutszooi. Je zou de mensen die dit op zijn geweten hebben zelf een spuitje moeten geven.

trackback
“HPV-vaccin Gardasil wordt het grootste medische schandaal aller tijden” | JDreport.com
9 jaren geleden

[…] Lees verder via NineForNews.nl. […]

trackback
BOINNK!!! | HPV-vaccin GARDASIL wordt het grootste medische schandaal aller tijden
9 jaren geleden
Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x