Great ResetMens en Dier

WEF van Schwab heeft overeenkomst met VN gesloten om Agenda 2030 sneller uit te voeren

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Er circuleren momenteel beelden op social media van een overeenkomst die het World Economic Forum van Klaus Schwab met de Verenigde Naties in 2019, vlak voor het uitbreken van de pandemie, heeft gesloten om Agenda 2030 samen sneller uit te voeren. Onder andere FVD-kopman Thierry Baudet twittert erover.

Beide partijen werken op zes fronten nauw samen: het financieren van Agenda 2030, klimaatverandering, digitalisering, gendergelijkheid, onderwijs en het vergroten van hun impact.

De overeenkomst is op het hoofdkantoor van de VN gesloten door VN-secretaris-generaal Antonio Guterres en oprichter en voorzitter van het WEF Klaus Schwab. Die zei dat het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen ‘van cruciaal belang is voor de toekomst van de mensheid’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Rampspoed

Schwab claimt dat we op een tweesprong staan. Er zijn volgens hem twee mogelijkheden: of we kiezen voor een ‘betere wereld’ en dan moet er een flinke schep bij, of we kiezen voor de oude wereld, maar dan wacht ons ‘rampspoed’.

“Twee private organisaties met enorme belangenverstrengeling bepalen de ‘wereldshow’ in het naïeve, ingeteelde Westen. De val der grootschalige beschaving!” reageert de Belgische plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs.

4.7 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dna
dna
1 jaar geleden

Hun houden zich niet aan de wet. Proberen op extreem agressieve manier mensen pijn te doen.
Begin me echt af te vragen wat politie, leger, belastingdienst, ambtenarijen, me e.d. aan het doen zijn. Schaam jullie hypocrieten van het blauwe farao huis.

William
William
1 jaar geleden

Wie geeft deze ongekozen psychopaat het recht om overeenkomsten te sluiten? Ongekozen, ongewilde oude man met waanvoorstellingen… hij wil de wereld even kapot maken voordat hij zelf zijn laatste adem uitblaast en naar de hel gaat… en reken maar dat de kosmos dat voor hem in petto heeft…

Annette
Annette
1 jaar geleden

Klaus Schwab praat over de rampspoed, die WIJ over ons heen zullen krijgen, als WIJ niet héél gauw doen, wat deze zelfbenoemde wereldleiders willen.

En dat is, zoals indertijd Meneer de Uil iedere dag tegen kleine kinderen zei: Snaveltjes dicht en Oogjes toe!

Eigenlijk ben ik helemaal niet verbaasd, dat deze megalomane machtswellustelingen al in 2019 het besluit hebben genomen om Agenda 2030 versneld uit te rollen.

De rupsjes nooit genoeg wilden, vóórdat een té groot deel van de mensheid wakker zou worden, versneld de buit binnen halen.

Deze Sustainable Development Goals lijken ogenschijnlijk bedoeld om ons zogenaamd allemaal te redden.

Dat is natuurlijk je reinste apekool: deze doelen zijn alleen bedoeld om ons voor het grootste deel te vernietigen en een klein deeltje als slaven voor hen te laten werken. En daarnaast voornamelijk zichzelf nóg méér te verrijken ten koste van ons.

Even een paar aspecten uit die 6 doelen: gendergelijkheid. Je reinste gruwel!!! Ieder weldenkend mens kijkt hier met afgrijzen naar. De bedoeling hiervan is om kinderen al op zéér jonge leeftijd hun eigen identiteit af te nemen.

Dan het onderwijs: helaas is het onderwijs al tientallen jaren geïndoctrineerd door die grote griezel George Soros. Dat is geen mens in de zin van het woord. Ik noem deze figuur eerder een stuk satansgebroed.

Wat het klimaat betreft: dat is net zo’n grote hoax als de hele corona bullshit.

Digitalisering is duidelijk: de mens moet ontdaan worden van zijn menszijn: wij moeten veranderd worden in een soort van robots, gekoppeld aan computers en 5G en mogen onder geen beding überhaupt nog zelf nadenken.

Verder moeten kinderen zo snel mogelijk, het liefst direct na de geboorte, van hun ouders vervreemd worden om een NORMALE ontwikkeling tegen te gaan.

EN uiteraard is het de bedoeling om de RIJKSTEN der aarde nog rijker te maken. En dat over de ruggen van ons.

De Verenigde Naties zijn ooit met de beste intenties opgericht. Daarvan ben ik overtuigd. Maar deze organisatie is gekaapt door satanisten.

En tóch, ondanks de donkere wolken die boven ons hangen, blijf ik optimistisch.

Het LICHT zal winnen van het donker. Dat moet en dat zal!

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
1 jaar geleden

Hun zo beruchte agenda wordt vooreerst doorkruist door de scheurkalender van Putin.
Dus het is nog helemaal niet zeker dat Schwab en Co grote vorderingen gaan maken.
Daarbij komt dat steeds meer wereldlingen weer vrede en vrijheid als hun grootste prioriteit gaan beschouwen.
Daarmee alle woke gedachten die deze simpele stumpers voorstaan, weer naar de achtergrond verdwijnen.
Op langere termijn een positieve uitkomst.
De grote namen die de NWO voorstaan zijn gemiddeld hoog gepensioneerd.
Het enige hooggekwalificeerde van deze geesten.
Nog even volhouden dus.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x