Homepagina » Het Complot » Wat deed MI6-team in Parijs op de avond dat Diana verongelukte?
Wat deed MI6-team in Parijs op de avond dat Diana verongelukte?

Wat deed MI6-team in Parijs op de avond dat Diana verongelukte?

Russische inlichtingenagenten vonden het verdacht dat drie hooggeplaatste MI6-agenten vlak voor de dood van de Britse prinses Diana arriveerden in Parijs, zo blijkt uit een nieuw boek.

Schrijver Gennady Sokolov stelt dat Diana op een typisch Britse manier is omgebracht door spionnen.

In het boek zegt hij dat de agenten hoogstwaarschijnlijk een microchip in haar auto hadden geplaatst zodat de wagen op het teken van één van de agenten onklaar kon worden gemaakt.

Rivalen

“Hier zullen nooit documenten over naar buiten komen. De verantwoordelijken moeten allemaal zijn geliquideerd. De sporen zijn uitgewist. Sommige getuigen zijn op de meest vreemde manier verdwenen,” aldus Sokolov.

De schrijver, die zelf vele contacten heeft binnen de Russische geheime dienst, zei dat de MI6-agenten onherkenbaar bleven. “Wanneer zulke belangrijke spelers op bezoek komen zijn de inlichtingendiensten daar normaal gezien van op de hoogte. In dit geval wist de Franse contraspionagedienst HST van niets.”

“Ze werden achtervolgd door onze eigen mensen omdat het ging om grote namen uit de Britse inlichtingenwereld,” ging hij verder. “Onze jongens uit Yasenevo – het hoofdkwartier van de Russische buitenlandse inlichtingendienst – kennen hun rivalen maar al te goed.”

Tientallen onregelmatigheden

Sokolov heeft ontmoetingen gehad met Russische agenten die betrokken waren bij het vaststellen van de rol van de hooggeplaatste Britse agenten in Frankrijk.

Officieel wordt aangenomen dat Diana is overleden als gevolg van een ongeluk, veroorzaakt door een chauffeur die alcohol had gedronken en met hoge snelheid paparazzi probeerde te ontlopen. Diana stond op het punt om een belangrijke aankondiging te doen toen zij overleed.

De veiligheidsdiensten hebben betrokkenheid bij de dood van de prinses altijd ontkend. In een artikel in de Komsoloskaya Pravda zei Sokolov dat hij ‘tientallen onregelmatigheden’ heeft ontdekt waaruit blijkt dat er sprake was van opzet en verdoezeling.

Bron: Express.co.uk

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Eden schreef:

  Ik vond het al een vreemd “ongeluk” 1997, en heb al die tijd al gedacht dat er meer aan de hand was dan men doet geloven.

  1 likes
 • Pascal schreef:

  Alles gebeurd op naam van het Vaticaan en zijn Tempeliers die nu de naam Vrijmetselaars hebben. We zijn nu 1400 jaar verder maar alles werkt nog hetzelfde. Wie er aan het geldsysteem en belasting of afpers systeem komt gaat eraan. Abram Lincoln, James Garfield, John F Kennedy, Martin Luther King, Lady Di, Pim Fortuyn, Jorg Haider, pop artiesten die invloed op de massa hebben en en vele andere die dood moesten om dit Vaticaan tempeliers systeem te kunnen handhaven.We leven in de Illusie van een bijbel die geschreven is om de MASSA te beïnvloeden. Jezus heeft nooit bestaan!

  1 likes
 • waarheid schreef:

  Dodi Fayed was de dood oorzaak van die bijzonder en prachtige vrouw,ik ben sterk van gedachten als Diana met Dodi geen contact zou hebben gemaakt,dan zouden zij allebei nu in leven kunnen zijn .
  Want de koning familie van haar ex man prins charles zouden nooit kunnen accepteren dat een lid van hen(Diana) zwanger zou worden door een moslim man
  en Diana was echter zwanger door Dodi
  en ik denk dat Diana Dodi doelbewust heeft gekozen om wraak van haar ex man charles en de koningfamilie ook te nemen

  1 likes
 • Sun schreef:

  Onderstaande is niet mijn eigen tekst. Bij het lezen hiervan moest ik denken aan de reacties hier en daarom wil ik dat met jullie delen.

  “(kwade zielen) Sommige zielen zijn verdwaald en laten zich meeslepen door het kwade, ook die moet je soms loslaten zodat het zijn innerlijk licht kan gaan terug zoeken en vinden.
  • (vergeven) Het is noodzakelijk om mensen op aarde te vergeven. Vergeet niet dat zij hun licht hebben verloren en het niet meer weten te vinden! Zij zijn verdwaald! Zie punt hierboven! Vergeef hun die hun licht zijn kwijtgeraakt. Doordat je hun vergeeft stuur je hun ook een stukje van jouw innerlijk licht (liefde) dit is goed voor hun ziel en ook voor jouw ziel! Alleen licht kan duisternis verjagen!”

  Allen veel liefde en licht toegewenst

  1 likes
 • bwah schreef:

  “Unlawful killing”
  bekijk deze film maar eens.

  en dan mag je ook eens “the ripple effect” bekijken

  0 likes
 • Pascal schreef:

  [quote name=”bwah”]”Unlawful killing”
  bekijk deze film maar eens.

  en dan mag je ook eens “the ripple effect” bekijken[/quote]
  Welke??

  0 likes
 • Miss poess schreef:

  Wat wilde ze dan onthullen?? Iemand een idee???

  0 likes
 • Arie Goedhart schreef:

  Eén ding is zeker. Het ongeluk vond duidelijk plaats buiten het bereik van ‘pottenkijkers’.

  0 likes
 • huisheks schreef:

  [quote name=”Pascal”]Alles gebeurd op naam van het Vaticaan en zijn Tempeliers die nu de naam Vrijmetselaars hebben. We zijn nu 1400 jaar verder maar alles werkt nog hetzelfde. Wie er aan het geldsysteem en belasting of afpers systeem komt gaat eraan. Abram Lincoln, James Garfield, John F Kennedy, Martin Luther King, Lady Di, Pim Fortuyn, Jorg Haider, pop artiesten die invloed op de massa hebben en en vele andere die dood moesten om dit Vaticaan tempeliers systeem te kunnen handhaven.We leven in de Illusie van een bijbel die geschreven is om de MASSA te beïnvloeden. Jezus heeft nooit bestaan![/quote]
  VOLG DE GELDSTROMEN

  0 likes
 • Robert J. Kelder schreef:

  “A Modern Fairytale about a Princess,
  Who Beyond Any Doubt is Still Alive, Be It in Slavery…”

  Amsterdam, April 11, 2010 – With these “unbelievable” words the author Slobodan Radojev Mitric (Karate Bob) describes his newest novel named after the message found in a champagne bottle thrown by Lady Di from a luxurious yacht into the Sardinian sea and fished out of the water there: Help! They’ve Kidnapped Me! Lady Di.

  With his new book, Karate Bob now lifts the veil on what really happened already months before, during and in the days after the car crash inside the Alma tunnel in Paris in 1997. Unresolved questions as to the circumstances surrounding this tragic “accident” still remain, but based on the outcome of the various judicial inquiries practically no one doubts anymore that it caused the death of Princess Diana, Dodi al-Fayed and their driver Henri Paul. The unsuspecting reader would therefore be inclined to quickly delegate this book with the subtitle “A Modern Fairytale” to the realm of fables, were it not that this subtitle has a double bottom revealing a baffling chain of events hitherto deemed unthinkable. Since these events can “easily” be verified, the publisher Robert J. Kelder saw fit to end the text of the back cover with the statement, Mitric’s book presents a serious argument for starting off where the last inquest into the ‘death’ of Princess Diana en Dodi al-Fayed ended.

  Further material, such as the author’s dedication of his book to his deceased artist-wife Iris de Vries, his introductory poem, the Table of Contents, the Prologue “The Drifter”, the Chapters 12 “Adultery” and 41 “Ride into ‘Death’” and the Epilogue consisting of a letter by the publisher to Mohamed al-Fayed written in May 2005 can be found on the Willehalm Lady Di website (www.willehalm.nl)and the Lady Di blog: http://help-lady-di.blogspot.nl/

  0 likes
 • industrieheks schreef:

  [quote name=”huisheks”][quote name=”Pascal”]Alles gebeurd op naam van het Vaticaan en zijn Tempeliers die nu de naam Vrijmetselaars hebben. We zijn nu 1400 jaar verder maar alles werkt nog hetzelfde. Wie er aan het geldsysteem en belasting of afpers systeem komt gaat eraan. Abram Lincoln, James Garfield, John F Kennedy, Martin Luther King, Lady Di, Pim Fortuyn, Jorg Haider, pop artiesten die invloed op de massa hebben en en vele andere die dood moesten om dit Vaticaan tempeliers systeem te kunnen handhaven.We leven in de Illusie van een bijbel die geschreven is om de MASSA te beïnvloeden. Jezus heeft nooit bestaan![/quote]
  VOLG DE GELDSTROMEN[/quote]

  Gerrit Zalm is Jezus!!

  0 likes
 • morres schreef:

  Ja, ik weet het niet hoor. Volgens mij werd ze omgebracht van Charles omdat hij van haar wilde scheiden.. ligt toch voor de hand.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  Artikel zorgt voor meer vragen dan antwoorden.

  Ten eerste vind ik het een bijzonder omslachtige manier van handelen. Als je iemand dood wilt hebben zou je die persoon dan opjagen in de hoop dat die persoon een ongeluk zou krijgen? Dat lijkt me zeer onzeker. En zelfs als die persoon een ongeluk krijgt weet je niet zeker dat die persoon zal overlijden zodat je later weer terug moet om het klusje af te maken. Nogal onzekere en omslachtige methode van moord.

  Verdere vragen die bij mij opkomen:

  – Hoe weet hij dat de HST niet op de hoogte was dat deze MI6 agenten in Parijs waren (als ze er überhaupt waren, er blijkt nergens uit dat dat inderdaad zo was). De HST zal echt niet zomaar aan een journalistje vertellen waar zij wel en niet van op de hoogte zijn. Geheime diensten zijn nogal gesloten instellingen.

  – Ze stond op het punt een grote aankondiging te doen. Wat voor aankondiging dan en hoe weet hij dat?

  – Er zijn tientallen onregelmatigheden ontdekt door hem die duiden op opzet. Wat zijn die onregelmatigheden dan?

  0 likes
 • King of Light schreef:

  Welke gek gelooft er nou nog dat zij opgejaagd zouden zijn door journalisten?

  Die kijken wel uit, want dan valt er niks meer te fotografen. In een tunnel zowat geen verkeer midden in Parijs? Geloof je het zelf?
  Gewoon je gezonde verstand gebruiken!!!

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”morres”]Ja, ik weet het niet hoor. Volgens mij werd ze omgebracht van Charles omdat hij van haar wilde scheiden.. ligt toch voor de hand.[/quote]
  Nee, dat ligt niet voor de hand. Ze waren namelijk al gescheiden.

  0 likes
 • Predator schreef:

  [quote name=”Miss poess”]Wat wilde ze dan onthullen?? Iemand een idee???[/quote]
  Waarschijnlijk dat zij er achter kwam dat Engeland en de rest van de wereld wordt geregeert door een stelletje pedofiele gevoelloze psychopaten! Maar mocht je er meer van willen weten, ff youtube en filmpjes van David Icke bekijken. Hij heeft er heel veel onderzoek in gedaan, en de waarheid achter dit hele gebeuren is schokkend!

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Predator”][quote name=”Miss poess”]Wat wilde ze dan onthullen?? Iemand een idee???[/quote]
  Waarschijnlijk dat zij er achter kwam dat Engeland en de rest van de wereld wordt geregeert door een stelletje pedofiele gevoelloze psychopaten! Maar mocht je er meer van willen weten, ff youtube en filmpjes van David Icke bekijken. Hij heeft er heel veel onderzoek in gedaan, en de waarheid achter dit hele gebeuren is schokkend![/quote]
  Ooo “waarschijnlijk”. Met andere woorden: “ik roep ook maar wat.”

  Ik heb vele uren aan materiaal van Icke bekeken, die man heeft nog nooit een onderbouwing voor zijn bizarre verhalen gegeven.

  0 likes
 • Predator schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Predator”][quote name=”Miss poess”]Wat wilde ze dan onthullen?? Iemand een idee???[/quote]
  Waarschijnlijk dat zij er achter kwam dat Engeland en de rest van de wereld wordt geregeert door een stelletje pedofiele gevoelloze psychopaten! Maar mocht je er meer van willen weten, ff youtube en filmpjes van David Icke bekijken. Hij heeft er heel veel onderzoek in gedaan, en de waarheid achter dit hele gebeuren is schokkend![/quote]
  Ooo “waarschijnlijk”. Met andere woorden: “ik roep ook maar wat.”

  Ik heb vele uren aan materiaal van Icke bekeken, die man heeft nog nooit een onderbouwing voor zijn bizarre verhalen gegeven.[/quote]
  Dan heb je vast e.a. gemist tijdens het bekijken! Ben je wel eens bij zijn optredens geweest?

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Predator”][quote name=”Wesley”][quote name=”Predator”][quote name=”Miss poess”]Wat wilde ze dan onthullen?? Iemand een idee???[/quote]
  Waarschijnlijk dat zij er achter kwam dat Engeland en de rest van de wereld wordt geregeert door een stelletje pedofiele gevoelloze psychopaten! Maar mocht je er meer van willen weten, ff youtube en filmpjes van David Icke bekijken. Hij heeft er heel veel onderzoek in gedaan, en de waarheid achter dit hele gebeuren is schokkend![/quote]
  Ooo “waarschijnlijk”. Met andere woorden: “ik roep ook maar wat.”

  Ik heb vele uren aan materiaal van Icke bekeken, die man heeft nog nooit een onderbouwing voor zijn bizarre verhalen gegeven.[/quote]
  Dan heb je vast e.a. gemist tijdens het bekijken! Ben je wel eens bij zijn optredens geweest?[/quote]
  Nee.

  Heb ik ook geen behoefte aan. Ik verwacht ook niet dat hij daar opeens wel zaken gaat onderbouwen die hij in zijn video’s en op zijn website niet onderbouwt.

  0 likes
 • Predator schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Predator”][quote name=”Wesley”][quote name=”Predator”][quote name=”Miss poess”]Wat wilde ze dan onthullen?? Iemand een idee???[/quote]
  Waarschijnlijk dat zij er achter kwam dat Engeland en de rest van de wereld wordt geregeert door een stelletje pedofiele gevoelloze psychopaten! Maar mocht je er meer van willen weten, ff youtube en filmpjes van David Icke bekijken. Hij heeft er heel veel onderzoek in gedaan, en de waarheid achter dit hele gebeuren is schokkend![/quote]
  Ooo “waarschijnlijk”. Met andere woorden: “ik roep ook maar wat.”

  Ik heb vele uren aan materiaal van Icke bekeken, die man heeft nog nooit een onderbouwing voor zijn bizarre verhalen gegeven.[/quote]
  Dan heb je vast e.a. gemist tijdens het bekijken! Ben je wel eens bij zijn optredens geweest?[/quote]
  Nee.

  Heb ik ook geen behoefte aan. Ik verwacht ook niet dat hij daar opeens wel zaken gaat onderbouwen die hij in zijn video’s en op zijn website niet onderbouwt.[/quote]
  Ik snap dus niet wat jij bedoelt met onderbouwen? Zo kun je alles ontkrachten wat er wordt beweerd! Video’s/foto’s kunnen worden bewerkt! Geschriften vervalst! Woorden verdraaid! enz…Dus niets is waar wat je ziet en hoort! Ok…ik denk, dus ik ben.. is niet waar! Want ik kan mijn denken niet onderbouwen met bewijs…dus is het onzin en besta ik dus niet. Hoe kun jij met echt onderbouwend bewijs aantonen dat jij bestaat? Onmogelijk!

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Predator”][quote name=”Wesley”][quote name=”Predator”][quote name=”Wesley”][quote name=”Predator”][quote name=”Miss poess”]Wat wilde ze dan onthullen?? Iemand een idee???[/quote]
  Waarschijnlijk dat zij er achter kwam dat Engeland en de rest van de wereld wordt geregeert door een stelletje pedofiele gevoelloze psychopaten! Maar mocht je er meer van willen weten, ff youtube en filmpjes van David Icke bekijken. Hij heeft er heel veel onderzoek in gedaan, en de waarheid achter dit hele gebeuren is schokkend![/quote]
  Ooo “waarschijnlijk”. Met andere woorden: “ik roep ook maar wat.”

  Ik heb vele uren aan materiaal van Icke bekeken, die man heeft nog nooit een onderbouwing voor zijn bizarre verhalen gegeven.[/quote]
  Dan heb je vast e.a. gemist tijdens het bekijken! Ben je wel eens bij zijn optredens geweest?[/quote]
  Nee.

  Heb ik ook geen behoefte aan. Ik verwacht ook niet dat hij daar opeens wel zaken gaat onderbouwen die hij in zijn video’s en op zijn website niet onderbouwt.[/quote]
  Ik snap dus niet wat jij bedoelt met onderbouwen? Zo kun je alles ontkrachten wat er wordt beweerd! Video’s/foto’s kunnen worden bewerkt! Geschriften vervalst! Woorden verdraaid! enz…Dus niets is waar wat je ziet en hoort! Ok…ik denk, dus ik ben.. is niet waar! Want ik kan mijn denken niet onderbouwen met bewijs…dus is het onzin en besta ik dus niet. Hoe kun jij met echt onderbouwend bewijs aantonen dat jij bestaat? Onmogelijk![/quote]Als je niet begrijpt wat onderbouwing is is deze discussie zinloos.

  0 likes
 • Predator schreef:

  [quote name=”Wesley”]
  Nee.

  Heb ik ook geen behoefte aan. Ik verwacht ook niet dat hij daar opeens wel zaken gaat onderbouwen die hij in zijn video’s en op zijn website niet onderbouwt.[/quote]
  Ok Wesley, laten we het dan over één ding samen eens zijn….wat voor de één de waarheid is, is voor een ander een leugen! Dit is altijd zo geweest, en zal ook doorgaan tot de lengte der dagen! En sorry!…ik kan dit verder helaas niet onderbouwen, en ben er ook verder klaar mee!

  0 likes
 • Michael schreef:

  Het is wel duidelijk voor iemand die met zijn gevoel en verstand werkt dat ze vermoord is . Net als whitney houston dat voel je toch ook aan , vlak voor een optreden zelfmoord plegen , ja daaag .Kan me voorstellen dat je de media mijdt en je terugtrekt en dan zoiets doet .Iedereen vraagt zich van alles af en het leven gaat daarna niet vrolijk maar wel verder.En ja op zeker bekijk David Icke op you tube , The lion sleeps no more en huiver van de realiteit .

  0 likes
 • Sun schreef:

  haha, deze is ook leuk. Vooral de laatste zin kan ik beamen!

  “Omdat alles perfect is en iedereen in het universum al perfect is, hoeven we niets te doen om het universum of wat dan ook te verbeteren. Zodra wij denken dat we iets moeten doen, is dat een duidelijk signaal om ons op die perfectie van alles en iedereen te wijzen. Ga in zo’n geval op een stil plekje zitten en ontspan, tot de neiging om iets te doen voorbij is. Alles wat we doen met een gevoel van noodzaak of verplichting zal uiteindelijk niet effectief zijn. Alles wat we doen vanuit een liefdevol, vredig en geïnspireerd gevoel zal ons echt steunen.

  Allen veel liefde en licht toegewenst!

  0 likes
 • Sun schreef:

  Ik ga ze alle 20 uitprinten en op mooie plek ophangen 😉

  “”De 20 universele principes”

  7. Vrije wil

  Het Universum staat ons allen de keus toe om een leven te leiden zoals wij het graag zelf willen. We kunnen alleen voor onszelf kiezen hoe we willen leven, niet voor anderen.

  8. Het spiegel principe

  Alles wat we voelen en zien is een weerspiegeling van de staat van ons bewustzijn. Ieder gevoel dat de activiteiten van een ander in ons wordt opgewekt, is een gevoel dat we zelf wensen te voelen. Het gevoel volledig voelen, liefde voor het gevoel voelen en vervolgens liefde voor ons zelf voelen terwijl we die liefde voelen, staat ons toe vrede met onszelf te sluiten en met diegene die het gevoel stimuleerde. “

  0 likes
 • King of Light schreef:

  [quote name=”Predator”][quote name=”Wesley”]
  Nee.

  Heb ik ook geen behoefte aan. Ik verwacht ook niet dat hij daar opeens wel zaken gaat onderbouwen die hij in zijn video’s en op zijn website niet onderbouwt.[/quote]
  Ok Wesley, laten we het dan over één ding samen eens zijn….wat voor de één de waarheid is, is voor een ander een leugen! Dit is altijd zo geweest, en zal ook doorgaan tot de lengte der dagen! En sorry!…ik kan dit verder helaas niet onderbouwen, en ben er ook verder klaar mee![/quote]

  Hebben jullie bij je wel eens afgevraagd hoe het mogelijk is dat al die motoren met journalisten erop, de bewuste mercedes opjaagde. Dus de snelheid was hoog, die rondslingerende mercedes en brokstukken daarvan hebben kunnen ontwijken, laat staan op tijd te kunnen stoppen om er niet boven op te knallen.

  Dat klopt dus van geen kant.

  Daarnaast was er ook nog iets mis met de hulpdiensten, wat dat was is me even ontglipt. Volgens mij iets met de aanrijtijd, die was exorbitant lang.
  Ook bleek er iets aan de hand te zijn geweest bij het verlaten van het hotel/restaurant wat later gauw werd ontkent. Je moet de zaken dus goed op een rijtje zetten om te kunnen zien wat er niet klopt.

  0 likes
 • Predator schreef:

  [quote name=”King of Light”][quote name=”Predator”][quote name=”Wesley”]
  Nee.

  Heb ik ook geen behoefte aan. Ik verwacht ook niet dat hij daar opeens wel zaken gaat onderbouwen die hij in zijn video’s en op zijn website niet onderbouwt.[/quote]
  Ok Wesley, laten we het dan over één ding samen eens zijn….wat voor de één de waarheid is, is voor een ander een leugen! Dit is altijd zo geweest, en zal ook doorgaan tot de lengte der dagen! En sorry!…ik kan dit verder helaas niet onderbouwen, en ben er ook verder klaar mee![/quote]

  Hebben jullie bij je wel eens afgevraagd hoe het mogelijk is dat al die motoren met journalisten erop, de bewuste mercedes opjaagde. Dus de snelheid was hoog, die rondslingerende mercedes en brokstukken daarvan hebben kunnen ontwijken, laat staan op tijd te kunnen stoppen om er niet boven op te knallen.

  Dat klopt dus van geen kant.

  Daarnaast was er ook nog iets mis met de hulpdiensten, wat dat was is me even ontglipt. Volgens mij iets met de aanrijtijd, die was exorbitant lang.
  Ook bleek er iets aan de hand te zijn geweest bij het verlaten van het hotel/restaurant wat later gauw werd ontkent. Je moet de zaken dus goed op een rijtje zetten om te kunnen zien wat er niet klopt.[/quote]
  Exact! En waarom bleef de desbetreffende ambulance zo lang in de tunnel staan? Ze was op dat moment nog niet dood. Er wordt gezegt dat ze net zolang gewacht hebben tot zij daadwerkelijk overleden was. En waarom waren er gedurende het ongeval en daarna geen politie berichten op scanners (half uur, doodse stilte)? Zelfs amateurs (scannerbeluisteraars) hebben dit bemerkt en naar buiten gebracht! Er zijn nog zo veel dingen die niet kloppen, maar dat het pure moord is moge duidelijk zijn.

  0 likes
 • Predator schreef:

  Hoi Sun, ik vind het bijzonder om te zien hoe je jouw verhaal doet! Maar anderzijds vind ik persoonlijk dat het veel waard is dat personen die misbruik maken van anderen, en zij die macht misbruiken op verschrikkelijke en hartverscheurende manieren, mogen best aan de kaak gesteld worden en hun duistere praktijken bekend gemaakt worden. David icke is daar een heel goed voorbeeld van. Stil in een hoekje gaan zitten is niet altijd de beste optie! Uitgezonderd als het om een aanval van werklust gaat is het ok! haha. Ik bedoel dus, hoe meer mensen gaan zien hoe rot de overheden en regeringen zijn, des te eerder is het gedaan met slavernij, corruptie, kindermisbruik, oorlog enz.! Niemand in deze wereld wil oorlog ( vraag maar willekeurig aan mensen op straat 99%)! Alleen die vieze corrupte machtwellustige psychopatische regeringen en wereldlij(d)ers ( 1%)willen dat! Dus als alle soldaten in de wereld zeggen bedankt, maar ik ga mijn broeders en zusters niet meer te lijf…dus los het zelf maar op…is het klaar met oorlog. Dus kop in het zand politiek gaat niet werken! (En wil je echt een leuke quote…ik heb de vijand gevonden…hij woont in mijzelf)! Ik heb een goede vriend in Libanon wonen en die zegt het volgende: Wij sturen mailtjes over en weer met Israel, bevolking naar bevolking…we willen geen geweld en oorlog, we zien elkaar als elkanders broeders en zusters…het zijn de grote machthebbers die dat willen, wij als bevolking niet!

  0 likes
 • Sun schreef:

  Hi predator, kop in het zand steken heb je inderdaad niets aan. Als er misstanden optreden in je directe omgeving dan moet je daar wel wat mee. Echter we belichten in de media vaak de minderheid van onze wereld, de slechte dingen. Er zijn oneindig veel mooie en liefdevolle dingen op de wereld. Daar ligt mijn focus. Alleen focussen op de rottigheid leid af van alle mooie dingen om je heen. Maar inderdaad door bewust te zijn van alle rottigheid helpt ook goed bij het maken van keuzes in je leven. Veel liefs!

  0 likes
 • Karel Appel schreef:

  een afleverinkje SPOOKS !

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”morres”]Ja, ik weet het niet hoor. Volgens mij werd ze omgebracht van Charles omdat hij van haar wilde scheiden.. ligt toch voor de hand.[/quote]

  Op de één of andere manier heb ik he gevoel dat het om Dodi el fayed ging en niet om Diana maar dat ze in de auto zat terwijl dat eigenlijk niet de bedoeling was..iets is er misgegaan.

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”Wesley”]Artikel zorgt voor meer vragen dan antwoorden.

  Ten eerste vind ik het een bijzonder omslachtige manier van handelen. Als je iemand dood wilt hebben zou je die persoon dan opjagen in de hoop dat die persoon een ongeluk zou krijgen? Dat lijkt me zeer onzeker. En zelfs als die persoon een ongeluk krijgt weet je niet zeker dat die persoon zal overlijden zodat je later weer terug moet om het klusje af te maken. Nogal onzekere en omslachtige methode van moord.

  Verdere vragen die bij mij opkomen:

  – Hoe weet hij dat de HST niet op de hoogte was dat deze MI6 agenten in Parijs waren (als ze er überhaupt waren, er blijkt nergens uit dat dat inderdaad zo was). De HST zal echt niet zomaar aan een journalistje vertellen waar zij wel en niet van op de hoogte zijn. Geheime diensten zijn nogal gesloten instellingen.

  – Ze stond op het punt een grote aankondiging te doen. Wat voor aankondiging dan en hoe weet hij dat?

  – Er zijn tientallen onregelmatigheden ontdekt door hem die duiden op opzet. Wat zijn die onregelmatigheden dan?[/quote]

  OP het punt dat het een nogal omslachtige manier is ben ik volledig met je eens , te risicovol ook. ook sowieso om Diana te vermoorden, dus ik denk eerder dat het om Dodi te doen was (als er al een aanslag gepland was op die manier),maar idd opjagen? nee, er ging iets fout.

  0 likes
 • cc schreef:

  [quote name=”Miss poess”]Wat wilde ze dan onthullen?? Iemand een idee???[/quote]

  Er gingen geruchten dat ze zwanger was van Dodi al fayed.Misschien was dat de onthulling?

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  INderdaad wat deed de militaire inlichtingen dienst(MI6) daar… En wat had Diana gedaan dat de MILITAIRE inlichtingendient zich met haar bezig hield…. Je zou verwahten als een inlichtingen dienst zich met Diana bezig zou houden dat dit MI5 zou zijn. Immers dat is de inlichtingendienst die over veiligheiddiensten gaat in dit geval, de binnenlandse en buitenlandse.

  Dus welke duistere zaken hielden Diana bezig voor haar door, laten we wel wezen, indien de MILITAIRE veiligeheidsdienst in jou is geintereseerd dan moet je wel iets met militaire aangelegeheden te maken hebben.

  Of is dit wederom zoals veel berichten heel erg gekleurd en slaat het eigenlijk nergens op. MI6 die zich bezighoudt met DIana… Hoe slecht geinformeerd kan je zijn!

  0 likes
 • King of Light schreef:

  [quote name=”M. Brandenburg”]INderdaad wat deed de militaire inlichtingen dienst(MI6) daar… En wat had Diana gedaan dat de MILITAIRE inlichtingendient zich met haar bezig hield…. Je zou verwahten als een inlichtingen dienst zich met Diana bezig zou houden dat dit MI5 zou zijn. Immers dat is de inlichtingendienst die over veiligheiddiensten gaat in dit geval, de binnenlandse en buitenlandse.

  Dus welke duistere zaken hielden Diana bezig voor haar door, laten we wel wezen, indien de MILITAIRE veiligeheidsdienst in jou is geintereseerd dan moet je wel iets met militaire aangelegeheden te maken hebben.

  Of is dit wederom zoals veel berichten heel erg gekleurd en slaat het eigenlijk nergens op. MI6 die zich bezighoudt met DIana… Hoe slecht geinformeerd kan je zijn![/quote]

  Tja daar heeft u volkomen gelijk in, maar we weten ook dat Diana fel tegenstander was tegen het gebruik van landmijnen. Misschien wist zijn iets over de handel en wandel van de engelse wapenindustrie. Dat zou een hoop kunnen verklaren.
  Duidelijk is dat naar haar dood, alle berichtgeving hierover stil viel alsof ze nooit heeft bestaan.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  van haga

  Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

  Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer ...

  elektrische auto

  Elektrische auto zorgt ook voor veel CO2, geeft Polestar toe

  Autofabrikanten moeten open en eerlijk zijn over ...

  >