Het Complot

Wat deed MI6-team in Parijs op de avond dat Diana verongelukte?

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Russische inlichtingenagenten vonden het verdacht dat drie hooggeplaatste MI6-agenten vlak voor de dood van de Britse prinses Diana arriveerden in Parijs, zo blijkt uit een nieuw boek.

Schrijver Gennady Sokolov stelt dat Diana op een typisch Britse manier is omgebracht door spionnen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In het boek zegt hij dat de agenten hoogstwaarschijnlijk een microchip in haar auto hadden geplaatst zodat de wagen op het teken van één van de agenten onklaar kon worden gemaakt.

Rivalen

“Hier zullen nooit documenten over naar buiten komen. De verantwoordelijken moeten allemaal zijn geliquideerd. De sporen zijn uitgewist. Sommige getuigen zijn op de meest vreemde manier verdwenen,” aldus Sokolov.

De schrijver, die zelf vele contacten heeft binnen de Russische geheime dienst, zei dat de MI6-agenten onherkenbaar bleven. “Wanneer zulke belangrijke spelers op bezoek komen zijn de inlichtingendiensten daar normaal gezien van op de hoogte. In dit geval wist de Franse contraspionagedienst HST van niets.”

“Ze werden achtervolgd door onze eigen mensen omdat het ging om grote namen uit de Britse inlichtingenwereld,” ging hij verder. “Onze jongens uit Yasenevo – het hoofdkwartier van de Russische buitenlandse inlichtingendienst – kennen hun rivalen maar al te goed.”

Tientallen onregelmatigheden

Sokolov heeft ontmoetingen gehad met Russische agenten die betrokken waren bij het vaststellen van de rol van de hooggeplaatste Britse agenten in Frankrijk.

Officieel wordt aangenomen dat Diana is overleden als gevolg van een ongeluk, veroorzaakt door een chauffeur die alcohol had gedronken en met hoge snelheid paparazzi probeerde te ontlopen. Diana stond op het punt om een belangrijke aankondiging te doen toen zij overleed.

De veiligheidsdiensten hebben betrokkenheid bij de dood van de prinses altijd ontkend. In een artikel in de Komsoloskaya Pravda zei Sokolov dat hij ‘tientallen onregelmatigheden’ heeft ontdekt waaruit blijkt dat er sprake was van opzet en verdoezeling.

Bron: Express.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eden
Eden
11 jaren geleden

Ik vond het al een vreemd “ongeluk” 1997, en heb al die tijd al gedacht dat er meer aan de hand was dan men doet geloven.

Pascal
Pascal
11 jaren geleden

Alles gebeurd op naam van het Vaticaan en zijn Tempeliers die nu de naam Vrijmetselaars hebben. We zijn nu 1400 jaar verder maar alles werkt nog hetzelfde. Wie er aan het geldsysteem en belasting of afpers systeem komt gaat eraan. Abram Lincoln, James Garfield, John F Kennedy, Martin Luther King, Lady Di, Pim Fortuyn, Jorg Haider, pop artiesten die invloed op de massa hebben en en vele andere die dood moesten om dit Vaticaan tempeliers systeem te kunnen handhaven.We leven in de Illusie van een bijbel die geschreven is om de MASSA te beïnvloeden. Jezus heeft nooit bestaan!

waarheid
waarheid
11 jaren geleden

Dodi Fayed was de dood oorzaak van die bijzonder en prachtige vrouw,ik ben sterk van gedachten als Diana met Dodi geen contact zou hebben gemaakt,dan zouden zij allebei nu in leven kunnen zijn .
Want de koning familie van haar ex man prins charles zouden nooit kunnen accepteren dat een lid van hen(Diana) zwanger zou worden door een moslim man
en Diana was echter zwanger door Dodi
en ik denk dat Diana Dodi doelbewust heeft gekozen om wraak van haar ex man charles en de koningfamilie ook te nemen

bwah
bwah
11 jaren geleden

“Unlawful killing”
bekijk deze film maar eens.

en dan mag je ook eens “the ripple effect” bekijken

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x