UFO

Welke Amerikaanse presidenten waren geïnteresseerd in UFO’s?

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds Grant Cameron in 1975 boven de Canadese stad Manitoba een onbekend vliegend object zag, doet hij intensief onderzoek naar het fenomeen.

Cameron wist informatie los te peuteren bij de overheid en reisde naar vele presidentiële bibliotheken. Hij richt zich met name op de relatie tussen UFO’s en Amerikaanse presidenten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Zijn websites, presidentialufo.com en hillaryclintonufo.net, tonen hoe geïnteresseerd oud-leiders in het onderwerp waren.

Aanwezigheid van buitenaardsen

Tijdens de talkshow Today With Mrs. Roosevelt uit de jaren vijftig bleek oud-first lady Eleanor Roosevelt tijdens een interview met een piloot zeer geïnteresseerd te zijn in UFO’s. De piloot sprak over cirkelvormige objecten met ramen die met grote snelheid langs zijn vliegtuig vlogen.

Een oud-vertegenwoordiger van de staat New Hampshire deed in 2010 onthullingen over een geheim document dat bestemd was voor oud-president Dwight D. Eisenhower. Het document bevatte volgens de voormalig politicus informatie over de aanwezigheid van buitenaardsen in de Verenigde Staten en liet blijken dat Eisenhower ze kon gaan ontmoeten.

Voordat hij in 1974 president werd riep toenmalig congreslid Gerald Ford na een aantal UFO-waarnemingen in zijn thuisstaat op tot ‘een uitgebreid onderzoek naar mysterieuze vliegende objecten’.

In 1969 beschreef Jimmy Carter zijn eigen UFO-waarneming. Hij voegde toe dat hij niet wist hoeveel informatie over onbekende vliegende objecten was vrijgegeven aan het publiek.

Toen hij gouverneur van Californië was zag Ronald Reagan tot twee keer toe een UFO. Als president zei hij tijdens een vergadering van de Verenigde Naties hoe een buitenaardse invasie de landen van de wereld dichter bij elkaar zou brengen.

Bill Clinton wilde meer te weten komen over UFO’s en speculeerde dat hij geen inzicht kreeg in bepaalde geheime documenten.

Muur

Dit is slechts het topje van de ijsberg van al het materiaal dat Cameron in de loop der jaren heeft verzameld. “Ik probeer niets te bewijzen. Ik probeer alleen de relatie te beschrijven tussen de presidenten en UFO’s en dat presidenten net als jij en ik gewone mensen zijn die geïnteresseerd zijn in het onderwerp,” zei Cameron.

In de presidentiële bibliotheek van Jimmy Carter vond Cameron alle correspondentie tussen de oud-president en zijn wetenschapsadviseur van NASA. Zijn perschef probeerde informatie in te winnen bij de FBI. Hij stuurde een aantal mensen naar verschillende agentschappen, maar liep overal tegen een muur op.

In 2001 wist Cameron 1000 documenten van de Clintons te bemachtigen van het White House Office of Science and Technology Policy. Een speurtocht in de presidentiële bibliotheek van Bill Clinton in Arkansas leverde hem nog eens 1500 documenten op.

Cameron dook ook stukken op over pogingen van filantroop Laurance Rockefeller om oud-president Clinton in de jaren negentig informatie te laten vrijgeven over UFO’s en een mogelijke buitenaardse aanwezigheid (pdf) op aarde.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Catharina R
Catharina R
11 jaren geleden

ik denk veel …. Maar mochten niet er over praten denk ik anders werden ze neer geknald .

henjoe
henjoe
11 jaren geleden

weer iemand die een ufo heeft WAARGENOMEN,who,s next? en of die opperhoofden er nou wel/niet over mochten praten doet er niet toe er is immers geen tastbaar bewijs geen kontakt geen whatever ,,boring.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Alle presidenten weten over UFO,S. waarschijnlijk wilde Kennedy dit bekend maken, maar werd het zijn dood door eigen veiligheidsdiensten.Immers er zou eens paniek kunnen uitbreken, en het slaafse “geloof” was naar zijn grootje gegaan.Maar zou je zo,n president zijn strot half dichtknijpen,moet je eens zien hoe snel ie bekend.Zullen we beginnen met BUSH BOEF?????

meuron
meuron
11 jaren geleden

Z[quote name=”Catharina R”]ik denk veel …. Maar mochten niet er over praten denk ik anders werden ze neer geknald .[/quote]

Ze kunnen toch niet alle mensen afschieten die met bewijzen zwaaien of zou het kunnen dat die bewijzen gewoon niks voorstellen . . .

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x