Homepagina » Gezondheid » Tienermeisje raakte verlamd door HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker. Nu heeft ze jouw hulp nodig
Tienermeisje raakte verlamd door HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker. Nu heeft ze jouw hulp nodig
Foto: Facebook/Ruby's HPV Vaccine Injury Journey

Tienermeisje raakte verlamd door HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker. Nu heeft ze jouw hulp nodig

Ruby Shallom (18) raakte enkele jaren geleden verlamd nadat ze het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker had gehaald.

Langzaam maar zeker raakte ze het gevoel in haar lichaam kwijt en rond 2016 was ze verlamd. Ze belandde in een rolstoel en kon alleen nog haar linkerarm bewegen.

De tiener kan nog altijd niet goed lopen en heeft sinds dit jaar ook te kampen met depressie. Ze probeerde zelfmoord te plegen.

Laatste hoop

Shallom werd in eerste instantie behandeld door de Britse gezondheidsdienst, de NHS, maar koos daarna voor een privébehandeling, die omgerekend bijna 1000 euro per dag kost.

Volgens haar ouders is het de laatste hoop. Ze proberen nu geld in te zamelen voor de behandeling. Doneren kan hier.

Shallom kreeg in twee maanden tijd drie prikken tegen baarmoederhalskanker. Het HPV-vaccin, Gardasil, wordt in Groot-Brittannië aangeboden aan 12- en 13-jarige meisjes.

Schadelijk

Steeds minder ouders laten hun dochters inenten tegen de aandoening. Overal ter wereld keldert de vaccinatiegraad, in sommige landen tot één procent, vanwege zorgen dat het vaccin schadelijk is.

In de jaren na haar HPV-vaccin werd Shallom extreem ziek, wilde ze niet meer eten, viel ze geregeld flauw en kreeg ze last van chronische hoofdpijn, vermoeidheid en pijn op de borst.

Kleine stukjes

In december 2015 begon ze moeite te krijgen met lopen en een maand later liep ze op krukken.

In mei 2016 werd ze zo zwak dat ze niet meer kon lopen. Inmiddels kan ze weer kleine stukjes lopen, tot maximaal 20 meter.

[Daily Mail]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
2 jaren geleden

Dat Gardasil heel veel risico met zich meebrengt is bekend, dat er verlamming kan ontstaan is ook bekend, maar een behandeling van 1000 euro per dag? Waar bestaat die behandeling uit? Ik weet uit ervaring dat de Bicom (perfectionerining van de apparatuur van Royal Raymond Reif en Hulda Regehr Clark) zeer effektief werkt. En deze behandeling kost tussen de 60 en 100 euro. (Niet per dag maar maximaal per week).
Ik vraag mij dus af wat de behandeling zo duur maakt?

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Veel sterkte gewenst (meer dan dat kun je niet doen) voor alle kinderen met ouders die geloven in de farmaceutische maffia en de corrupte overheid.

Maarten V
Maarten V
2 jaren geleden

Even een andere kijk op “vaccinatie” geven:
Veroorzaakt vaccinatie autisme (of andere afwijkingen)?
In 1989 werd door de Britse arts Andrew Wakefield dit vast gesteld bij een onderzoek bij twaalf kinderen. De publicatie veroorzaakte grote ongerustheid. Uiteindelijk bleek hij de data vervalst te hebben en mocht hij zijn beroep niet meer uitoefenen.

Veel andere studies in de jaren daar na, met een groter aantal deelnemers weerlegden de bevindingen van Wakefield. 650.000 kinderen in Denemarken werden gevolgd. En na deze te vergelijken met de kinderen die niet gevaccineerd werden bleek er geen hoge risico op autisme te zijn.

Toegegeven. Het artikel hierboven gaat niet over “autisme”, maar ik krijg de indruk dat de vaccinatie-tegenstanders hun terrein willen verruimen door alle vormen van vaccinatie in het verdomd-hoekje te duwen. Wat vaccinatie dat “autisme” betreft is inmiddels al ruimschoots bewezen dat dit niet het geval is. Al blijft de mythe hardnekkig door galmen door de anti-vaccinatie-beweging.

Wat niet wil zeggen dat alle vaccinaties veilig zijn. Soms worden ze niet voldoende onderzocht en te snel op de markt gebracht. Anderzijds, net zoals bij de veel geneesmiddelen het geval is, zijn er altijd mensen die er gevoelig aan zijn en negatieve ervaren op doen die in zeldzame gevallen levensbedreigend zijn.

Natuurgeneeskunde zoals homeopathie tot spirituele geneesmethoden zoals “handoplegging” of “kaartjes legen” zijn in veel meer gevallen vaak niet helpend door de patiënt te genezen. Maar dan wel uitvergroot van zoiets als: ‘die (gelovige) persoon is genezen, en die andere ook… dus het werkt’. Terwijl de overgrote meerderheid dan daar geen baat aan heeft gehad, maar niet de aandacht krijgt. De omgekeerde wereld dus als dat bijvoorbeeld wat de vaccinatie betreft. Daar waar de overgrote meerderheid wel geholpen worden door de vaccinatie.

Dat is dus mijn persoonlijke conclusie hierover.

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

@Maarten V

Ooit waren vaccins weldegelijk bedoeld om levens te redden, hoewel dit tegen de natuur in gaat daar de natuur zwakkeren elimineert en sterkeren laat overleven om de soort gezond te houden.

Echter, heden is alles vergeven van de commercie en marketing en gaat het over miljarden revenuen binnenharken en niet meer over gezondheid.en wrlzijnvan mensen, anders waren vaccins wel gratis.

Ieder blind paard kan dat zien en iedere eencellige begrijpen dat er tegenwoordig meer middelen zijn dan ziektes en veel ziektes zelfs of juist ontstaan door gerommel in de farmaceutische industrie en laboratoria.

Het vervelende daarvan is dat niemand meer weet waarop te vertrouwen en dan er gemakshalve maar vanuit gaat dat het wel goed zal zijn en de zogenaamde ‘experts’ en ‘specialisten’ het allemaal beter weten of het goed met ons voorhebben. Dat is dus ergens je lot in handen leggen van anderen en in plaats daarvan bij jezelf te rade te gaan en vragen om goed dichtgetimmerde zekerheden of garanties van de farmaceutische onderneming. Dat mensen het dan gaan zoeken in het alternatieve circuit is mede het gevolg van corruptie en bedrog bij de gevestigde gezondheidsindustrie die vaak geen soelaas geeft of geen bescherming of genezing kan bieden.

x

Check Also

agema

Agema fel: De Jonge doet aan stemmingmakerij als hij zegt dat 90% covidpatiënten ongeprikt is

Van elke 10 coronapatiënten in het ziekenhuis ...

zakenvrouw

Zakenvrouw in Goedemorgen Nederland: er belanden meer geprikten dan ongeprikten in het ziekenhuis

Maandag was de Surinaams-Nederlandse zakenvrouw Carmen Breeveld ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x