Homepagina » Gezondheid » Tienermeisje raakte verlamd door HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker. Nu heeft ze jouw hulp nodig
Tienermeisje raakte verlamd door HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker. Nu heeft ze jouw hulp nodig
Foto: Facebook/Ruby's HPV Vaccine Injury Journey

Tienermeisje raakte verlamd door HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker. Nu heeft ze jouw hulp nodig

Ruby Shallom (18) raakte enkele jaren geleden verlamd nadat ze het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker had gehaald.

Langzaam maar zeker raakte ze het gevoel in haar lichaam kwijt en rond 2016 was ze verlamd. Ze belandde in een rolstoel en kon alleen nog haar linkerarm bewegen.

De tiener kan nog altijd niet goed lopen en heeft sinds dit jaar ook te kampen met depressie. Ze probeerde zelfmoord te plegen.

Laatste hoop

Shallom werd in eerste instantie behandeld door de Britse gezondheidsdienst, de NHS, maar koos daarna voor een privébehandeling, die omgerekend bijna 1000 euro per dag kost.

Volgens haar ouders is het de laatste hoop. Ze proberen nu geld in te zamelen voor de behandeling. Doneren kan hier.

Shallom kreeg in twee maanden tijd drie prikken tegen baarmoederhalskanker. Het HPV-vaccin, Gardasil, wordt in Groot-Brittannië aangeboden aan 12- en 13-jarige meisjes.

Schadelijk

Steeds minder ouders laten hun dochters inenten tegen de aandoening. Overal ter wereld keldert de vaccinatiegraad, in sommige landen tot één procent, vanwege zorgen dat het vaccin schadelijk is.

In de jaren na haar HPV-vaccin werd Shallom extreem ziek, wilde ze niet meer eten, viel ze geregeld flauw en kreeg ze last van chronische hoofdpijn, vermoeidheid en pijn op de borst.

Kleine stukjes

In december 2015 begon ze moeite te krijgen met lopen en een maand later liep ze op krukken.

In mei 2016 werd ze zo zwak dat ze niet meer kon lopen. Inmiddels kan ze weer kleine stukjes lopen, tot maximaal 20 meter.

[Daily Mail]


Vond je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Dat Gardasil heel veel risico met zich meebrengt is bekend, dat er verlamming kan ontstaan is ook bekend, maar een behandeling van 1000 euro per dag? Waar bestaat die behandeling uit? Ik weet uit ervaring dat de Bicom (perfectionerining van de apparatuur van Royal Raymond Reif en Hulda Regehr Clark) zeer effektief werkt. En deze behandeling kost tussen de 60 en 100 euro. (Niet per dag maar maximaal per week).
  Ik vraag mij dus af wat de behandeling zo duur maakt?

  4 likes
  • @William

   Er zijn gestoorde geesten die ziektes faken om aan geld te komen. Niet voor te stellen, maar er zijn zelfs ‘mensen’ die brengen voor wat centen hun moeder of kind nog om.

   7 likes
 2. @Maarten V

  Ooit waren vaccins weldegelijk bedoeld om levens te redden, hoewel dit tegen de natuur in gaat daar de natuur zwakkeren elimineert en sterkeren laat overleven om de soort gezond te houden.

  Echter, heden is alles vergeven van de commercie en marketing en gaat het over miljarden revenuen binnenharken en niet meer over gezondheid.en wrlzijnvan mensen, anders waren vaccins wel gratis.

  Ieder blind paard kan dat zien en iedere eencellige begrijpen dat er tegenwoordig meer middelen zijn dan ziektes en veel ziektes zelfs of juist ontstaan door gerommel in de farmaceutische industrie en laboratoria.

  Het vervelende daarvan is dat niemand meer weet waarop te vertrouwen en dan er gemakshalve maar vanuit gaat dat het wel goed zal zijn en de zogenaamde ‘experts’ en ‘specialisten’ het allemaal beter weten of het goed met ons voorhebben. Dat is dus ergens je lot in handen leggen van anderen en in plaats daarvan bij jezelf te rade te gaan en vragen om goed dichtgetimmerde zekerheden of garanties van de farmaceutische onderneming. Dat mensen het dan gaan zoeken in het alternatieve circuit is mede het gevolg van corruptie en bedrog bij de gevestigde gezondheidsindustrie die vaak geen soelaas geeft of geen bescherming of genezing kan bieden.

  9 likes
 3. Veel sterkte gewenst (meer dan dat kun je niet doen) voor alle kinderen met ouders die geloven in de farmaceutische maffia en de corrupte overheid.

  6 likes
 4. Even een andere kijk op “vaccinatie” geven:
  Veroorzaakt vaccinatie autisme (of andere afwijkingen)?
  In 1989 werd door de Britse arts Andrew Wakefield dit vast gesteld bij een onderzoek bij twaalf kinderen. De publicatie veroorzaakte grote ongerustheid. Uiteindelijk bleek hij de data vervalst te hebben en mocht hij zijn beroep niet meer uitoefenen.

  Veel andere studies in de jaren daar na, met een groter aantal deelnemers weerlegden de bevindingen van Wakefield. 650.000 kinderen in Denemarken werden gevolgd. En na deze te vergelijken met de kinderen die niet gevaccineerd werden bleek er geen hoge risico op autisme te zijn.

  Toegegeven. Het artikel hierboven gaat niet over “autisme”, maar ik krijg de indruk dat de vaccinatie-tegenstanders hun terrein willen verruimen door alle vormen van vaccinatie in het verdomd-hoekje te duwen. Wat vaccinatie dat “autisme” betreft is inmiddels al ruimschoots bewezen dat dit niet het geval is. Al blijft de mythe hardnekkig door galmen door de anti-vaccinatie-beweging.

  Wat niet wil zeggen dat alle vaccinaties veilig zijn. Soms worden ze niet voldoende onderzocht en te snel op de markt gebracht. Anderzijds, net zoals bij de veel geneesmiddelen het geval is, zijn er altijd mensen die er gevoelig aan zijn en negatieve ervaren op doen die in zeldzame gevallen levensbedreigend zijn.

  Natuurgeneeskunde zoals homeopathie tot spirituele geneesmethoden zoals “handoplegging” of “kaartjes legen” zijn in veel meer gevallen vaak niet helpend door de patiënt te genezen. Maar dan wel uitvergroot van zoiets als: ‘die (gelovige) persoon is genezen, en die andere ook… dus het werkt’. Terwijl de overgrote meerderheid dan daar geen baat aan heeft gehad, maar niet de aandacht krijgt. De omgekeerde wereld dus als dat bijvoorbeeld wat de vaccinatie betreft. Daar waar de overgrote meerderheid wel geholpen worden door de vaccinatie.

  Dat is dus mijn persoonlijke conclusie hierover.

  2 likes
  • Sorry man je bent al goed gehersenspoeld. Natuurlijk zijn er van die charletans die zich uitgeven voor alternatieve genezer. Kies een dokter homeopaat ga er eens naar toe en je zal zien die hocus pocus zoals beweerd door de farma of media is onbestaand. Lees de boeken van bv Jan Scholten, Sankaran, Anne Vervarcke en vele anderen.

   0 likes
   • En u bent duidelijk dan ook gehersenspoeld door de anti-vaccinatielobie. Zo kunnen we het ook zien.

    We worden allemaal beïnvloed door onze honger naar bevestiging voor onze vermoedens. Jij zoekt jouw waarheid in de anti-vaccinatielobie. en ik zoek de waarheid in de algemene nieuwsberichten en wetenschappelijke onderzoekmethodes die een groter draagvlak hebben en de vooruitgang nastreven.

    1 likes
 5. Bijzonder dat wanneer je dit meisje opzoekt op internet, er verklaard wordt, in de video van de anti vax organisatie zelf(want ja…die heeft de video zelf gemaakt, dat er niet met zekerheid kan worden vastgesteld of de klachten komen door de inenting. Dat stukje wordt hier dan weer weggelaten. Bijzonder….

  1 likes
 6. Voor de behandeling van het meisje zou ik mijn licht opsteken bij Tinus Smits M.D. Autism.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gates

Robert F. Kennedy jr. gaat los op Bill Gates: ‘Dit heeft hij op z’n kerfstok’

Robert F. Kennedy jr., de neef van ...

bill gates

Bill Gates: ‘Pas na massale inenting weer normaal leven’

Bill Gates, de oprichter van Microsoft en ...