Paranormaal

In een oud landhuis is iets vreemds vastgelegd. Is dit de geest van een kind?

Help door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Spokenjagers claimen de geest van een kind te hebben vastgelegd in de gangen van een verlaten landhuis.

Het team meent dat op de beelden, die afgelopen maand zijn gemaakt in Wentworth Woodhouse in Yorkshire, een verschijning ter grootte van een kind is te zien die door een gang van het landhuis beweegt.

Het paranormale onderzoeksteam Soul Reapers zag de spookachtige verschijning pas later tijdens het bestuderen van de beelden.

Donkere figuur

Sceptici denken echter dat het gaat om een schaduw of een lichtschijnsel op de cameralens.

Wentworth Woodhouse is het grootste huis in Groot-Brittannië. Eerder werden er studenten ondergebracht, maar het raakte uiteindelijk in verval. De laatste 10 jaar is het opengesteld voor publiek.

“In de video kun je een donkere figuur zien die naar de cameraman kijkt,” zei teamlid Mark Vernon. “Pas achteraf zagen we de verschijning.”

Laag gegrom

“We hadden geluk omdat we nog maar een paar minuten binnen waren toen we dit vastlegden,” voegde hij toe. “Sommige mensen zeiden dat het er spookt en dat lijkt zeker het geval te zijn.”

Hij zei dat een andere camera een laag gegrom vastlegde toen één van de leden één van de kamers binnenging.

Er zijn in het 18e-eeuwse landhuis al een aantal onverklaarbare waarnemingen gedaan en het was zelfs te zien in het tv-programma Most Haunted.

Bekijk de beelden hieronder:

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
oeboema
oeboema
4 jaren geleden

Wat een onduidelijk filmpje. Je ziet bijna niets en wat je ziet, kan van alles zijn. Spiegelingen, artefacten, alles waarschijnlijker dan een spook !

Die juffrouw op de foto boven het artikel is in ieder geval geen kind meer. Zulke rondborstige geesten zijn welkom om in mijn huis te spoken 🙂

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x