Gezondheid

‘Chemotherapie is gevaarlijk’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Openbaar Ministerie en de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) zijn een onderzoek gestart naar het Natuur Geneeskundig Centrum Energy Healing in Veldhoven.

Aanleiding voor het onderzoek is een uitzending van Undercover in Nederland van gisteravond.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

In de uitzending zei de directeur van het centrum dat chemotherapie gevaarlijk is. Hij zou kankerpatiënten ontraden om chemotherapie te volgen. De inspectie doet over de aard en omvang van het onderzoek verder geen mededelingen.

Resonantietherapie

Het Natuur Geneeskundig Centrum Energy Healing maakt naar eigen zeggen gebruik van de modernste resonantiemethoden om zowel lichamelijke als psychische klachten te behandelen.

Het centrum stelt dat lichaamscellen kunnen worden geregenereerd door behandeling met elektromagnetische golven, ook wel resonantietherapie genoemd. Deze resonantietherapie is aan het begin van de twintigste eeuw ontstaan nadat wetenschappers onafhankelijk van elkaar de facetten van dit fenomeen onderzochten, licht het centrum toe.

Jacob van NGC Energy Healing verklaarde tegenover Omroep Brabant ‘dat het verhaal van Alberto Stegeman niet klopt’. Volgens het programma Undercover in Nederland is de natuurgenezer ‘levensgevaarlijk’. Stegeman liet via Twitter weten dat de praktijk kanker misbruikt voor geld.

Ongegrond

“Ik heb nooit tegen patiënten gezegd dat zij geen chemo moeten nemen. Ik adviseer ze om op hun gevoel af te gaan,” zei Jacob. “Bovendien had hij moeten onderzoeken of mijn methode werkt en dat heeft hij niet gedaan.”

“Eén van mijn klanten, Anneke Smit, had nog twee maanden te leven,” ging Jacob verder. “We zijn inmiddels een jaar verder en ze leeft nog steeds. Je kunt het op haar weblog lezen.”

Jacob liet ook weten dat er afgelopen week een inbraakpoging bij zijn woning is gedaan. “Ik denk dat dat door Alberto komt. In de trailer [van het programma] is mijn huis te zien en er wordt gezegd dat ik veel geld heb verdiend.”

Jacob vindt de beschuldigingen van Stegeman ongegrond. “Mijn methode is vrijblijvend, iedereen kan stoppen wanneer hij dat wil. Mensen kiezen er zelf voor mij te betalen, net zoals je in de winkel zelf kiest wat je koopt.” Naar aanleiding van de uitzending ontvangt de natuurgenezer naar eigen zeggen ook dreigmailtjes en –telefoontjes.

Bron: Nd.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aardebewoner
Aardebewoner
11 jaren geleden

U meent het dat chemtherapie gevaarlijk is !? Bovendien levert het de farmaceutische industrie nog tienduizenden euro’s op per kankerpatient.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Ik heb kanker, maar ik ben weggelopen voor de kuur!!!!Run From The Cure — How Cannabis Cures Cancer And Why No One Knows (part 1 of 4)Laat de farmaceut zichzelf maar afbranden.zie deze 4 delen: http://www.youtube.com/watch?v=G1wrAXqo6vc

Brian
Brian
11 jaren geleden

Wat een vreselijke programma’s maakt Alberto Stegeman. Als hij nou eens gedegen onderzoek deed en de zaak volledig zou belichten van meerdere kanten zou hij zelf ook gaan inzien dat er meer aan de hand is.
De conclusies die hij trekt zijn ronduit heel kort door de bocht. Bovendien, kijk naar wat de pharmaceutische industrie verdient. Mensen moet bovendien weer meer geleerd worden om eign verantwoordelijkheid te nemen en op hun gevoel af te gaan. Alsof Chemo de enige weg is.

Anonymous
Anonymous
11 jaren geleden

Persoonlijk denk ik dat Chemotherapie wel enerzijds effect heeft, maar het is wel een chemisch goedje wat ongetwijfeld weer kanker kan veroorzaken. ik heb meerdere verhalen gehoord over cannabis oil, en het schijnt dat dat een meisje heeft genezen van haar leukemie. ik vraag me af waarom dit niet wordt doorgezet en waarom cannabis illegaal blijft. is het niet misschien omdat de overheid aan kankerpatienten biljoenen kan verdienen?

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x