Homepagina » Bewustzijn » Onze wereld wordt gemanipuleerd door vreemde krachten. Amerikaanse geleerde doet opmerkelijke uitspraken
Onze wereld wordt gemanipuleerd door vreemde krachten. Amerikaanse geleerde doet opmerkelijke uitspraken

Onze wereld wordt gemanipuleerd door vreemde krachten. Amerikaanse geleerde doet opmerkelijke uitspraken

Er zijn vreemde krachten aan het werk op aarde. Veel mensen uit de film-, muziek- en mediawereld weten heel goed hoe ze mensen kunnen manipuleren, stelt de Amerikaanse islamitische geleerde Hamza Yusuf.

En of ze dat nu doen met behulp van hogere magie of technologie, het resultaat is hetzelfde, aldus Yusuf, die door de New Yorker ‘misschien wel de meest invloedrijke islamitische geleerde in de westerse wereld’ werd genoemd.

Hij zegt dat numerologie hierbij een belangrijke rol speelt.

Bezeten

Het gevolg is dat mensen zich gaan gedragen alsof ze bezeten zijn, klinkt het.

“Er zijn mensen die andere mensen neersteken of neerschieten, zonder dat ze weten waarom ze dat doen,” zegt hij.

“Geen enkele gezonde beschaving zou computerspelletjes maken waaraan kinderen vandaag de dag worden blootgesteld,” vervolgt hij.

Echt vreemd

“Geen enkele gezonde beschaving zou films maken waarin de hoofdrolspeler mensen martelt en hun vingers en handen afhakt,” zegt de geleerde.

Dit komt volgens hem voort uit de invloed die demonen hebben op mensen. “Het rijk van de duivel bestaat echt,” stelt Yusuf.

“Jammer genoeg zijn er mensen die proberen om dat rijk hier naartoe te halen,” voegt hij toe. “Dit is waar het echt vreemd begint te worden.”

Bekijk de video hieronder:

[The Vigilant One]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

Het is waar. De hele muziekindustrie. Denk aan Justin Bieber, Beynce, Jay-Z, Miley Cyrus, Arinanne Grande, Kate Perry, Taylor Swift en ga zo maar door. Hun video’s zitten vol met illuminati-symboliek. Je vraagt je af of in hun nummers allemaal subliminals zitten (boodschappen die alleen je onderbewuste registreren). Dat kun je ook visueel triggeren. Coca Cola had eens zo een test gedaan door in een filmpje een flash van een coca cola flesje te laten zien. Bewust werd het niet opgepikt, maar onbewust wel. Gevolg tijdens de pauze werd er flink veel meer Coca Cola verkocht dan normaal.
.
De laatste tijd worden we voortdurend opgeschrikt door allerlei pedofilieschandalen van Hollywoodsterren, politici etc en dat lezen we voornamelijk in de alt-media. De MSM zijn nu zelfs pedofilie aan het promoten en proberen het in de LGBT hoek te pushen. De mainstreammedia is namelijk onderdeel van de Deep State/Cabal. Zij zullen nooit enige aandacht schenken aan alle misdaden van hun overlords als het niet in hun opgelegde agenda past. Denk aan alle misdaden door de Deep State. De MSM is onderdeel van de Deep State. CIA operatie Mockingbird (spotvogel) loopt al vele decennia. Vanaf de jaren 70 – ergo – de hele MSM pers is gecorrumpeerd. MSM luisteren en of bekijken is afstemmen op Satan’s frequentie en mensen kunnen wel zeggen – dat doet me niks, maar ze gaan in je hoofd zitten. Ze hypnotiseren je met hun propaganda. Ze zullen Poetin en Trump ten alle tijde blijven demoniseren want ze zijn tegen de Nieuwe Wereld Orde. Een globalistische dystopie waarin iedereen onder een gecentraliseerd slavenjuk gebukt zal gaan.

Veel Amerikaanse presidenten zoals de Bushes zijn lid van Skull and Bones (een soort geheimgenootschap net zoals de vrijmetselaars en Illuminatie. Een heleboel regeringsleiders en ministers zijn lid van dergelijke genootschappen. Veel mensen kunnen en willen niet geloven dat in de hoogste kringen kindermoord, misbruik en rituele offeringen schering en inslag zijn. Tot nu toe hadden ze een vrijbrief omdat ze de MSM in hun zak hebben zitten, maar dingen zijn aan het veranderen. Steeds meer mensen beginnen te ontwaken – zijn ‘red pilled-. De wereld wordt geregeerd door steenrijke families als de Rothchilds, de Rockefellers, de Warburgs, DuPonts, de Morgans etc etc.

Veel van al die Hollywoodsterren of sterren uit de muziek of fashionwereld zijn MK-ultra puppets. Vaak zijn ze in de Disney stal al helemaal voorgeprogrammeerd. MK Ultra is een hersenspoelprogramma van de CIA – ook bekend als project Monarch. Om kort te gaan. Ze worden vaak al op jonge leeftijd zo bewerkt dat de persoonlijkheid zich opsplitst in meerdere deelpersoonlijkheden. Dan kunnen ze deze persoon op elk gewenst moment triggeren met een woord of een andere katalysator en krijgen ze hun huiswerk op. Is allerlei informatie over te vinden op het internet.

Ik raad iedereen aan. Blijf zoveel mogelijk weg van Google – die houdt van iedereen namelijk een dossier bij dat groter en groter wordt – totdat als de wereld in de toekomst een totalitair regime is – ze bij je gaan aankloppen als je geen braaf schaapje bent geweest.
Gebruik duckduckgo of Startpage. Geen grap. Facebook en Google zijn CIA afluisterprogramma’s. Toen in 2004 op 4 februari het Pentagon (Darpa) afluisterprogramma LifeLog werd gestopt – werd precies op dezelfde dag Facebook opgericht.

Ik zag overigens in het filmpje dat Deep State Puppet Macron ‘the Goat’ maakte – cq het duivelsteken en Melany Trump en Donald Trump daarin wilde meenemen. Iets dat Trump niet scheen te waarderen. Vergeet niet dat Melany Trump het Witte husi spiriteel heeft laten reinigen van alle dingen die daar eerder zin gebeurd die het daglicht niet verdragen kan.

Macron is een globalistische slang. Vergis u niet. Alles draait om symboliek bij de Cabal. Alles. Dat zie je aan de architectuur. Obelisken en piramides, pentagrammen, nummerologie. Het gebouw in Straatsburg van het Europese Parlement is een soort van replica van de Toren van Babel en refereert weer naar de Nieuwe Wereld Orde. Als we allemaal 1 taal spreken zal de nieuwe wereldregering niet ver meer zijn. Het Vaticaan is een grote satanstempel. Veel pausen en kardinalen zijn lid van ‘The Ninth Circle of Satan’ en hebben daadwerkelijk kinderen geofferd.

Op itccs.org (international tribunal into crimes of church and state) staan de misdaden tegen de menselijkheid te lezen van Jorge Bergoglio oftewel paus Franciscus. Het is ongehoord hoeveel lieden van aanzien met de meest smerige praktijken bezig zijn. Het satanisme, losgeslagen moraal, de individualisering, de corruptie groeit onstuimig. Laten we het tij keren en de mensen (de cabal) die dit aan alle kanten promoot in de wacht zetten. Dit tuig heeft al veel te lang ons leven verziekt en zich over onze rug verrijkt.

deze
deze
Reactie op  Nehemia
2 jaren geleden

GEWELDIG GOED GESCHREVEN EN DUIDELIJK !
Laat de wereld door trompet trump eindelijk wakker worden ! dat doet deze man gewoon
deze president is er 1 met ballen die ze laat zien ! zo ook poetie, we zouden zo een leider hier moeten hebben, kwam er inderdaad eens een frisse wind door dat hele laffe en huichelachtige clubje wat zich hier volksvertegenwoordigers durft te benoemen.. kijk maar waar ze allemaal mee weg komen, de media doet er lustig aan mee, met trump zijn we eindelijk eens op de hoogte gebracht hoe smerig de media werkt
wees die grote blonde man maar zachtjes dankbaar .. hoop wel dat hij ECHT is.. wie zal het zeggen, maar mijn intuitie zegt ja

Rocko
Rocko
Reactie op  deze
2 jaren geleden

Je zou poetin niet zo waarderen als je wist hoeveel miljarden hij vergaart heeft door corruptie en onteigening ( pure diefstal ) geschat vermogen minimaal 200 miljard.

Trump is niet de leider van het vrije westen, hiet trekt Nethanyahu aan de touwtjes , alles voor een Groot Israel, e.a. is in gang gezet met de Russiche revolutie. Connect the dots!

deze
deze
Reactie op  Rocko
2 jaren geleden

hoi Rocko, je hebt zeker een punt , mee eens met de ontwikkelingen israel / rest van de wereld.. zeker
maar, stel.. dat ook NEE TAN YAHOO ook niet echt is.. werkt mijn intuitie dan dubbel ? of zie ik het geheel dan gevat.. dialoogje wagen

hans
hans
Reactie op  Nehemia
2 jaren geleden

Ik hoop dat google mijn commentaren goed bijhoudt. kunnen ze nog wat van leren`

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
2 jaren geleden

bob marley song slave driver op de lp catch a fire

volg de tekst en je weet waar we zijn.. en aan welke kant van de tafel zit jij het is nooit te laat om van positie te veranderen..

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
2 jaren geleden

op de youtube bij 2.50 zie ik trump toch dat hij of de franse president niet begrijpt of hem een tik op de vingers geeft.. zo van het is wel goed met je gevinger..
ik steek de dingen niet in de lucht.. applaus

Evert
Evert
2 jaren geleden

Hoe de muziekindustrie werkt kun je o. a. vinden via YouTube;

the satanic music industry

Pjoter
Pjoter
2 jaren geleden

@Nehemia
FANTASTISCH, INDERDAAD, GEWELDIG GOED GESCHREVEN EN DUIDELIJK !
Van mij mag U iedere dag, een dusdanige blik op de wereld blijven geven, met uw permissie sla ik dit op voor Mn nazaten.
Ga zo door!

Sparky
Sparky
2 jaren geleden

Toch kunnen ze in de islamitische wereld ook goed manipuleren, zo leven ze al 2000 jaar in de tijd van christus. Iedere vorm van ontwikkeling word geprobeerd tegen te houden, openbare executies op straat door middel van onthoofding en ophanging etc. En ook daar worden mensen neergestoken en geschoten, ik ben bang dat de demonen niet alleen in westerse landen spoken.

michel de la rie
michel de la rie
Reactie op  Sparky
2 jaren geleden

@sparky, ik ben het wel met je eens. Deze meneer yusuf kan wel een punt hebben, maar vergeet zelf dat alles waar kinderen in het westen via de media mee worden geconfronteerd zoals afhakken van handen etc, nog steeds plaatsvinden in landen waar moslims wonen. Misschien moet deze erudiete meneer zijn pijlen ook eens richten op zijn eigen geloofsgenoten. Door zijn strategie worden deze misdaden onder het tapijt geveegd.

Alf
Alf
2 jaren geleden

IK ben het eens met Sparky. Je hoeft maar te kijken wat in Tjardikistan is gebeurd. Hier werden onschuldige fietsers aan gereden en vervolgens met messen bewerk alles in naam vasn Allah en zijn knecht Mohammed..
Deze moslim-geleerde is de bekende wolf in schaapskleren. Zolang de Islam het veroorfoolt om ongelovigen op een gruwelijk manier om te brengen kan deze Imam maar beter zwijgen. Want de kruik gaat net zolang onder water tot hij barst.
Geloof deze man niet

egetal
egetal
2 jaren geleden

5g komt eraan.

hans
hans
2 jaren geleden

tja, je moet wel ontzettend dom zijn om niet te zien wie er aan de touwtjes trekt
“maar o nietig mens , wat zal het u winnen om de hele wereld te winnen , maar uw ziel te verleizen”
Heb je gemerkt dat de aantal van Hollywood en muziekindustrie sterren te beweren dat hun ziel hebben verkocht aan de duivel? “Ik kon echt nieuwe dingen te proberen. Dat was satanisme, het werkt echt goed, ik heb een pact “-. Brad Pitt • “Ik ben een slaaf voor je. Dancing in the dark “-. Britney Spears • “Dancing in the dark. Heeft fortuin wachten of alleen de zwarte kant van het lot, Het zal uw God te nemen gevuld ziel. Vul het met duivels. “- Bruce Springsteen • “Velen hebben geprobeerd om te gaan in de nacht. Maar dat is de prijs die we betalen als we wonen aan de andere kant. Vertel de duivel zei ik hey als je terug naar waar je vandaan komt. “- Bruno Mars • “Ik heb nooit geweten dat ik de dag te zien dat ik de duivel zelf te ontmoeten.” – Busta Rhymes • “Ik verkocht mijn ziel aan de duivel.” – Cage • “Ik handel mijn ziel voor een wens.” – Carly Rae Jepsen • “Leunend tegen de plaat machine, Hij is de duivel in vermomming. Een slang met blauwe ogen. En hij komt alleen ‘s nachts. “- Carrie Underwood • “Ik verkocht mijn ziel aan de duivel.” – Chris Palko • “Ze is een gevallen engel (Lucifer), wacht op mij

x

Check Also

coleman

Vernon Coleman: ‘De coronatest kan dodelijk zijn en worden gebruikt om je te vaccineren’

PCR-tests kunnen erg gevaarlijk zijn en ondraaglijke ...

time

Time legt complot rond Amerikaanse verkiezingen bloot: ‘Ze geven het gewoon toe’

Time Magazine gaat in een artikel dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x