Bewustzijn

Onze wereld wordt gemanipuleerd door vreemde krachten. Amerikaanse geleerde doet opmerkelijke uitspraken

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn vreemde krachten aan het werk op aarde. Veel mensen uit de film-, muziek- en mediawereld weten heel goed hoe ze mensen kunnen manipuleren, stelt de Amerikaanse islamitische geleerde Hamza Yusuf.

En of ze dat nu doen met behulp van hogere magie of technologie, het resultaat is hetzelfde, aldus Yusuf, die door de New Yorker ‘misschien wel de meest invloedrijke islamitische geleerde in de westerse wereld’ werd genoemd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij zegt dat numerologie hierbij een belangrijke rol speelt.

Bezeten

Het gevolg is dat mensen zich gaan gedragen alsof ze bezeten zijn, klinkt het.

“Er zijn mensen die andere mensen neersteken of neerschieten, zonder dat ze weten waarom ze dat doen,” zegt hij.

“Geen enkele gezonde beschaving zou computerspelletjes maken waaraan kinderen vandaag de dag worden blootgesteld,” vervolgt hij.

Echt vreemd

“Geen enkele gezonde beschaving zou films maken waarin de hoofdrolspeler mensen martelt en hun vingers en handen afhakt,” zegt de geleerde.

Dit komt volgens hem voort uit de invloed die demonen hebben op mensen. “Het rijk van de duivel bestaat echt,” stelt Yusuf.

“Jammer genoeg zijn er mensen die proberen om dat rijk hier naartoe te halen,” voegt hij toe. “Dit is waar het echt vreemd begint te worden.”

Bekijk de video hieronder:

[The Vigilant One]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nehemia
Nehemia
5 jaren geleden

Het is waar. De hele muziekindustrie. Denk aan Justin Bieber, Beynce, Jay-Z, Miley Cyrus, Arinanne Grande, Kate Perry, Taylor Swift en ga zo maar door. Hun video’s zitten vol met illuminati-symboliek. Je vraagt je af of in hun nummers allemaal subliminals zitten (boodschappen die alleen je onderbewuste registreren). Dat kun je ook visueel triggeren. Coca Cola had eens zo een test gedaan door in een filmpje een flash van een coca cola flesje te laten zien. Bewust werd het niet opgepikt, maar onbewust wel. Gevolg tijdens de pauze werd er flink veel meer Coca Cola verkocht dan normaal.
.
De laatste tijd worden we voortdurend opgeschrikt door allerlei pedofilieschandalen van Hollywoodsterren, politici etc en dat lezen we voornamelijk in de alt-media. De MSM zijn nu zelfs pedofilie aan het promoten en proberen het in de LGBT hoek te pushen. De mainstreammedia is namelijk onderdeel van de Deep State/Cabal. Zij zullen nooit enige aandacht schenken aan alle misdaden van hun overlords als het niet in hun opgelegde agenda past. Denk aan alle misdaden door de Deep State. De MSM is onderdeel van de Deep State. CIA operatie Mockingbird (spotvogel) loopt al vele decennia. Vanaf de jaren 70 – ergo – de hele MSM pers is gecorrumpeerd. MSM luisteren en of bekijken is afstemmen op Satan’s frequentie en mensen kunnen wel zeggen – dat doet me niks, maar ze gaan in je hoofd zitten. Ze hypnotiseren je met hun propaganda. Ze zullen Poetin en Trump ten alle tijde blijven demoniseren want ze zijn tegen de Nieuwe Wereld Orde. Een globalistische dystopie waarin iedereen onder een gecentraliseerd slavenjuk gebukt zal gaan.

Veel Amerikaanse presidenten zoals de Bushes zijn lid van Skull and Bones (een soort geheimgenootschap net zoals de vrijmetselaars en Illuminatie. Een heleboel regeringsleiders en ministers zijn lid van dergelijke genootschappen. Veel mensen kunnen en willen niet geloven dat in de hoogste kringen kindermoord, misbruik en rituele offeringen schering en inslag zijn. Tot nu toe hadden ze een vrijbrief omdat ze de MSM in hun zak hebben zitten, maar dingen zijn aan het veranderen. Steeds meer mensen beginnen te ontwaken – zijn ‘red pilled-. De wereld wordt geregeerd door steenrijke families als de Rothchilds, de Rockefellers, de Warburgs, DuPonts, de Morgans etc etc.

Veel van al die Hollywoodsterren of sterren uit de muziek of fashionwereld zijn MK-ultra puppets. Vaak zijn ze in de Disney stal al helemaal voorgeprogrammeerd. MK Ultra is een hersenspoelprogramma van de CIA – ook bekend als project Monarch. Om kort te gaan. Ze worden vaak al op jonge leeftijd zo bewerkt dat de persoonlijkheid zich opsplitst in meerdere deelpersoonlijkheden. Dan kunnen ze deze persoon op elk gewenst moment triggeren met een woord of een andere katalysator en krijgen ze hun huiswerk op. Is allerlei informatie over te vinden op het internet.

Ik raad iedereen aan. Blijf zoveel mogelijk weg van Google – die houdt van iedereen namelijk een dossier bij dat groter en groter wordt – totdat als de wereld in de toekomst een totalitair regime is – ze bij je gaan aankloppen als je geen braaf schaapje bent geweest.
Gebruik duckduckgo of Startpage. Geen grap. Facebook en Google zijn CIA afluisterprogramma’s. Toen in 2004 op 4 februari het Pentagon (Darpa) afluisterprogramma LifeLog werd gestopt – werd precies op dezelfde dag Facebook opgericht.

Ik zag overigens in het filmpje dat Deep State Puppet Macron ’the Goat’ maakte – cq het duivelsteken en Melany Trump en Donald Trump daarin wilde meenemen. Iets dat Trump niet scheen te waarderen. Vergeet niet dat Melany Trump het Witte husi spiriteel heeft laten reinigen van alle dingen die daar eerder zin gebeurd die het daglicht niet verdragen kan.

Macron is een globalistische slang. Vergis u niet. Alles draait om symboliek bij de Cabal. Alles. Dat zie je aan de architectuur. Obelisken en piramides, pentagrammen, nummerologie. Het gebouw in Straatsburg van het Europese Parlement is een soort van replica van de Toren van Babel en refereert weer naar de Nieuwe Wereld Orde. Als we allemaal 1 taal spreken zal de nieuwe wereldregering niet ver meer zijn. Het Vaticaan is een grote satanstempel. Veel pausen en kardinalen zijn lid van ‘The Ninth Circle of Satan’ en hebben daadwerkelijk kinderen geofferd.

Op itccs.org (international tribunal into crimes of church and state) staan de misdaden tegen de menselijkheid te lezen van Jorge Bergoglio oftewel paus Franciscus. Het is ongehoord hoeveel lieden van aanzien met de meest smerige praktijken bezig zijn. Het satanisme, losgeslagen moraal, de individualisering, de corruptie groeit onstuimig. Laten we het tij keren en de mensen (de cabal) die dit aan alle kanten promoot in de wacht zetten. Dit tuig heeft al veel te lang ons leven verziekt en zich over onze rug verrijkt.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
5 jaren geleden

bob marley song slave driver op de lp catch a fire

volg de tekst en je weet waar we zijn.. en aan welke kant van de tafel zit jij het is nooit te laat om van positie te veranderen..

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
5 jaren geleden

op de youtube bij 2.50 zie ik trump toch dat hij of de franse president niet begrijpt of hem een tik op de vingers geeft.. zo van het is wel goed met je gevinger..
ik steek de dingen niet in de lucht.. applaus

Evert
Evert
5 jaren geleden

Hoe de muziekindustrie werkt kun je o. a. vinden via YouTube;

the satanic music industry

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x