Chemtrails

Amerikaans milieuagentschap EPA debunkt chemtrails, voedt complottheorieën

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Amerikaanse milieuagentschap EPA heeft zich gemengd in de discussie rond chemtrails. De EPA zegt zich ‘niet bewust te zijn van moedwillige acties waarbij chemische stoffen in de atmosfeer worden gebracht’.

Op zijn website over de uitstoot van vliegtuigen wijst de EPA op een ‘Aircraft Contrails Factsheet’ waarin valt te lezen dat contrails bestaan uit ijsdeeltjes en al sinds jaar en dag worden gezien. Als de luchtvochtigheid laag is verdwijnen ze vaak snel en als de luchtvochtigheid hoog is blijven ze langer hangen en waaieren ze uit. Contrails bestaan hoofdzakelijk uit water dat langs de vliegroute aanwezig is, aldus de EPA.

Aanhangers van theorieën over chemtrails zijn niet tevreden met deze uitleg. Peter Kirby van het Centre for Research on Globalization in Quebec schreef onlangs in het artikel Chemtrails Exposed: “Er is bewijs waaruit blijkt dat vliegtuigen de atmosfeer vullen met nanodeeltjes die worden beïnvloed door elektromagnetische straling om het weer te manipuleren.”

Volgens Kirby zijn er genoeg motieven voor weermanipulatie. “Het weer verandert vaak de loop van de geschiedenis. Het bepaalt wat we iedere dag doen. Het bepaalt het resultaat van oorlogen en beïnvloedt verkiezingen. Het weer beheersen is een goddelijke macht. Mensen die verslaafd zijn aan geld en macht willen dat maar al te graag.”

Ook op de website abovetopsecret.com wordt een levendige discussie gevoerd over chemtrails. De meeste wetenschappers scharen zich achter de EPA.

Als je toch twijfelt, zo zegt de EPA, kun je een e-mail sturen naar [email protected] Het agentschap heeft zelfs een speciale informatielijn in het leven geroepen voor contrails.

[The Christian Science Monitor]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
7 jaren geleden

Als ze zich “er niet van bewust zijn”, wordt het hoog tijd dat ze eens onder hun steen vandaan komen of ophouden met liegen:

http://www.activistpost.com/2015/01/an-indisputable-database-for-chemtrail.html

EllenB
EllenB
7 jaren geleden

Vraag:

Hebben jullie de laatste tijd ook weer een heldere hemel ?
Ik woon in het oosten van het land, en had hier altijd chemtrails als de zon scheen, maar de laatste tijd, is de lucht weer blauw.
Er wordt veel gevlogen met militaire vliegtuigen, maar gesprayd wordt er op dus blijkbaar niet meer.
Graag jullie (serieuze) reactie.

Faith
Faith
7 jaren geleden

Hier in Zuid Holland ook weer een prachtige voorjaarsdag met veel zon en geen chemtrails. Vorige week met die mooie dagen ook niet. Dat gaat de goede kant op.

Pim
Pim
7 jaren geleden

De bodem onderzoeken tonen aan dat er iets niet klopt want de metalen zijn in hoge maten aangetroffen, beter bewijs is er niet .

Ik wordt altijd kwaad als de blauwe lucht langzaam uitspreid in heiige lucht en soms kun je regenboogkleuren aantreffen dit komt van de weerkaatsing van de metaaldeeltjestegen met het zonlicht, dit is normaal niet mogelijk en heb het 20 jaar geleden nog nooit gezien.

Zou fijn zijn als we de normale blauwe luchten terugkrijgen dit moet stoppen!!

Secret Chemtrail Pilot Speaks

https://www.youtube.com/watch?v=lZaD-H_j3pU

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

74
0
We lezen graag je reactie!x