Homepagina » Bewustzijn » “De wereld ontwaakt en dat is magisch om te zien”
"De wereld ontwaakt en dat is magisch om te zien"

“De wereld ontwaakt en dat is magisch om te zien”

Het is inspirerend om te zien dat veel mensen in de westerse wereld zich bewust worden van de corruptie in ons sociale systeem. Dat schrijft Phillip J. Watt.

Steeds meer mensen beseffen dat de geldvoorraad, banken en overheden gekaapt zijn door een stel oligarchen en de elite, zegt hij. Diezelfde mensen hebben ook nog eens de media in handen.

Watt merkt op dat ze hun duistere plannetjes op briljante wijze verborgen weten te houden voor de massa. Maar de mensen vechten terug, zoals volgens hem blijkt uit de volgende voorbeelden:

 • De onafhankelijke media groeien als kool. Steeds meer mensen keren de mainstream media de rug toe en zijn de propaganda beu
 • Er ontstaan wereldwijde en lokale actiegroepen die het tij willen keren
 • Steeds meer mensen verbouwen of eten biologisch voedsel dat vrij is van chemicaliën en filteren hun drinkwater zodat ze geen schadelijke stoffen binnenkrijgen
 • Steeds meer kinderen krijgen thuisonderwijs of worden op een meer holistische manier opgevoed
 • In cafés, supermarkten en op vele andere openbare plaatsen gaan gesprekken steeds vaker over dit soort onderwerpen, waardoor het voor de slapende massa steeds moeilijker wordt om de ongemakkelijke waarheden over ons zieke systeem niet onder ogen te zien
 • Gezinnen en individuen stellen andere prioriteiten omdat ze gaan nadenken over wat nu echt belangrijk is in het leven

Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat menselijk bewustzijn een belangrijke rol speelt bij de creatie van onze realiteit. We weten dat de elite rituele en symbolische spreuken gebruikt om haar doelen te bereiken, dus ook zij gelooft kennelijk dat er meer is dan materie.

Een enorme groep mensen wordt zich bewust van de aard van bewustzijn, de connectie die we hebben met elkaar en de realiteit, die uit vele diverse lagen bestaat.

De ontwakende gemeenschap verricht fantastisch werk, besluit Watt. In onderstaande korte documentaire gaat hij dieper in op de manieren waarop mensen wakker zijn geworden:

[Waking Times]


Vind je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Ik vind het eigenlijk heel naïef om te praten over “de wereld ontwaakt of “de waarheid zien”.
  Dit zijn beweringen van mensen die een wereldvisie hebben die ze zelf als niet-mainstream beschouwen. Ze leven in een illusie, maar beschouwen die illusie als “waarheid”. Zo kunnen ze via een cirkelredenering al hun overtuigingen op een heel simpele wijze goedpraten. Wat ze zelf geloven is “waarheid”, wat de anderen zeggen is mleugen, brainwashing, lobby-werk, blablabla. En zo kunnen ze zich afsluiten en gewoon blind blijven voor al hetgeen niet in hun denkkader past.

  IK lees alternatieve media zoals ninefornews, maar ook MSM. IK sta open voor beide. Ik denk na over wat ik daar lees.
  Ja, niet alles wat je op het TV-nieuws hoort of in de krant leest is altijd 100% correct. Maar het is te simplistisch om dan maar het kind met het badwater weg te gooien, en te beweren dat je “ontwaakt” en je afzet tegen “MSM” en alleen maar alternatieve media vertrouwt. Want daar zit ook heel veel bagger tussen, maar die wordt vaak kritiekloos aanvaardt.
  MSM heeft daarentegen wel standaarden waar ze zich meestal aan houden. Dubbel-checken van bronnen, de visie van de tegenpartij presenteren, kritiek op politici,… In een degelijke krant zul je bvb op opeenvolgende dagen opiniestukken kunnen lezen die andere standpunten innemen, zodat je als geïnformeerde lezer zelf je mening kunt formuleren. Maar veel van de alternatieve media zitten vast aan een overtuiging, en zullen andere visies gewoon negeren.

  14 likes
  • Tsjeeee, je weet dus niet eens dat de Amerikanen het hier in de media voor het zeggen hebben?
   Dat we de Amerikaanse leugenpropaganda door de strot geduwd krijgen?
   Dan ben je nog onderontwikkelder dan ik dacht.
   Maar zelfs jij gaat snel wakker worden met alle gevolgen van dien.
   Als alles naar wens verloopt nog voor de 8e november.

   18 likes
   • Tsjeeeee, Faith, wat snap jij niet aan hetgeen ik heb geschreven? Wat blijk jij niet te verstaan in “het is te simplistisch om dan maar het kind met het badwater weg te gooien”? Jij blijkt zo overtuigd van je eigen “waarheid”, dat je niet meer ziet dat het slechts jouw visie is. En alles dat daar niet inpast, is in jouw redenering blijkbaar een leugen en propaganda.

    Ik besef blijkbaar beter dan jij dat we langs alle kanten “leugenpropaganda door de strot geduwd krijgen”. Maar jij kunt alleen maar reageren met anti-MSM prpaganda en een beledigingen zoals “Dan ben je nog onderontwikkelder dan ik dacht.” Probeer eens inhoudleijk in te gaan op hetgeen ik schreef. Ga eens in op de termen “fact-checking”, “opiniestukken”, “andere standpunten innemen”. zie je dat in de MSM? Ja. Zie je dat in alternatieve media? Vaak niet.

    Denk vooral niet dat je “ontwaakt” bent. je bent in slaap gewiegd door de anti-MSM propaganda!

    12 likes
    • Hoezo De Waarheid, Fact-checking, opiniestukken, wat bedoel je hier mee?
     Welke Waarheid moet ik aanvoeren, eerst moet het gefact-checkt worden door de gedachtenpolitie? Opiniestukken moeten er eerst over geschreven worden of wat?
     Hoe wil je een buiten zintuiglijke ervaring met je 5 zintuigen verklaard zien?
     En dan nog wat, ik vraag toch ook niet aan jou waar jouw emails en telefoongesprekken vandaag over gingen?
     Dat gaat mij niets aan en daar ben ik ook helemaal niet nieuwschierig naar.
     Ik snap die opdringerige houding van jou dus niet.
     Maar het is wel weer typisch iets voor de Jan Kooijmannen die iets toch niet helemaal door hebben, anders hadden ze wel op het niveau Robert Redford gezeten.

     5 likes
     • Faith,
      Jammer dat je zo eenzijdig gefocussed bent, daardoor trap je in dezelfde val als de mensen die de msm klakkeloos aannemen. Is het nou zou moeilijk enigzins genuanceerd te zijn?

      5 likes
     • En mag ik overtuigd zijn van mijn waarheid? Of moet ik daar eerst ergens permissie voor vragen?
      Ik neem aan dat jij ook overtuigd bent van jouw waarheid.
      Als het al jouw waarheid is en niet een geimplanteerde waarheid in ruil voor geld.
      Zo mogen mijn buitenzintuiglijke waarnemingen mijn waarheden zijn.

      3 likes
   • En als de 8ste november voorbij is, en er weer niks is gebeurt. Dan weer een nieuwe datum?

    5 likes
    • Ik heb alweer leuke dingen gelezen..
     Clinton en haar team hebben voor de 8e november een Alien Invasion gepland, deze aliens zouden dan vooral in de staten binnenvallen waar veel trump stemmers zijn, zodat deze mensen niet durven te stemmen.. Dit is een bericht wat serieus gedeeld wordt via de alternatieve media.. Als kanttekening staat er bij, dat de kans bestaat dat deze Invasie nu niet doorgaat, omdat de plannen voor de invasie zijn uitgelekt.. Hoe verzin je het 🙂

     2 likes
  • De term wakker word hier gebruikt, als meer zien en je meer bewust zijn van het nieuws dat de mainstream media niet aandurft. Ik zeg bewust durft want, als je werkelijk kijkt wat er aan de hand is in de wereld en de beelden inneemt en invoelt, dan schrik je je rot.

   De meeste mensen durven en kunnen niet diep niet in te voelen, al was het alleen maar uit angst dat hun vaste conventies gaan wankelen.
   Ook is het zo dat mensen die op het spirituele pad gaan ( ik vind spiritueel een rot woord)
   Op een gegeven moment In de ogen van de buitenwereld instabiel worden.
   Maar zij durven naar binnen te gaan en op zichzelf en op het leven te vertrouwen.

   Daar is aardig wat moed voor nodig want het vereist dat je alles wat er in je opkomt aan gevoelens en wat er in de buitenwereld niet meer uit de weg gaat.
   Het maakt hun niet meer uit wat andere van hun zeggen (zonder ongevoelig of onverschillig te worden)
   Zij gaan leven.

   Het houd ook in dat je niet meer vertrouwd op schijnzekerheden die elk moment weg kunnen vallen.
   Diepe onbewuste overtuigingen worden onderzocht en los gelaten.

   Dus “MSM” en alternatieve media en alle dingen die je denkt te weten, worden onbelangrijk, net zo dat lings of rechts zijn, niets zeggend meer is.
   Je indentiviseerd je nergens meer mee en je valt daar door buiten elk kader, dat word niet altijd gewaardeerd.

   het is juist zo mooi als je in een niet gestolde wereld kan leven.
   en met stollingen bedoel ik aannames, overtuigingen, conditioneringen, herinneringen en alle gedachtes die je ervan weerhouden in dit moment te leven.

   er word wel eens gesproken van de softe sector, dit is zo onterecht er is namelijk leeuwen moed voor nodig om echt naar binnen te gaan.

   11 likes
 2. Daar twijvel ik toch aan hoor, wat ik wel merk is dat er een select publiek is die de waarheid ziet maar dat dezen steeds meer geisoleerd raken en niet meer kunnen funcioneren in de wereld rond hen tenzij zij met gelijkgestemden kunnen praten, de meeste mensen zijn stekeblind of zijn al zieledood en dit is zeer erg om waar te nemen geloof me

  30 likes
  • Klopt Sergeant. Dat idee heb ik ook. En ja, dan zegt Derek wel, de straat op, maar dan wordt je voor gek versleten. Want heel veel mensen leven als zombies, volledig gefocust op deze “realiteit”.

   8 likes
  • Is ook zo je kunt er maar met weinig mensen over praten gelijkgestemden…
   Wat je zegt de meesten zijn. Stekeblind of al zieledood.
   Hele lastige wereld ….

   3 likes
 3. Kom op lieve mensen positief blijven,jullie zijn allemaal op jullie eigen manier goed bezig. Bedenk dat je vroeger alleen een radio had,daarna tv.,leuk leuk leuk, nou sinds de jaren 60 vorige eeuw is de wereld gaan veranderen,en jaaaaa ik heb ook actie gevoerd gedemonstreerd voor alles en nog wat, we waren nog niet zo materialistisch,we wilde toen al een betere wereld en geen oorlog (Vietnam)….maar hoe anders is het gelopen,er is meer geweld,egoïsme,en materialisme dan ooit…..Maar jullie zijn allemaal opgegroeid met de techniek van nu,bv internet en jullie kunnen dus achter de waarheid komen waarvan we anders nooit iets hadden geweten….. en jawel het gaat natuurlijk even duren de veranderingen komen heus wel….. de tyd (geschiedenis) gaat traag, blijf dicht bij jezelf en probeer een beetje te relativeren,zorg dat je een goed mens blijft en zoek die waarheid die je kunt gebruiken om zelf een mening te vormen….en blijf vriendelijk voor elkaar,ik weet dat het nu veel moeilijker is om gelijk gestemden te vinden… maar uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde……een liefdevolle wereld,hahhahah het flower power meisje komt weer boven…

  10 likes
  • Ja Louse, we zijn er inderdaad op vooruitgegaan. Maar in elke maatschappij -hoe ver zo ook is vooruitgegaan- zijn er winners en verliezers. Dankzij de vooruitgang (internet, sociale media,…) hebben de verliezers toch ook nog toegng gekregen tot massamedia. En zij kunnen zo hun beklag verspreiden en iedereen de schuld geven van wat hen neit aanstaat: “de MSM” “de elite” “de overheid” enzovoort.

   Ze weten blijkbaar niet hoe goed ze het eigenlijk hebben.

   8 likes
   • Maar vooral wordt alles door internet recht getrokken wat krom was.
    Dat louche bedriegers hier van balen als een stekker omdat het volk steeds minder makkelijk dom te houden is kunnen we ons wel voorstellen.
    Maar zij konden door internet toch ook weten dat het na 2012 uit zou zijn met hun pret?
    Of zouden ze zich daar nooit eens in hun druk druk toneelstuk-leventje, in verdiept hebben?
    Het is ook haast niet voor te stellen dat dit ook nooit eens bij trollen opgekomen is.

    2 likes
 4. René van Zalk uut the Middle of Nowhere

  Als je het alleen nog volgen van de alternatieve media ontwaken noemt ben je diep gezonken. Ik heb al heel wat halve waarheden, verdraaiingen en leugens ontdekt in de onafhankelijke media, ook in de MSM.

  16 likes
 5. Net zoals we niet in één keer opgezadeld zaten met deze situatie (elite is al tientallen jaren bezig), zo zal het ook lang duren voordat alles weer in orde is. De maatschappij is al wakker, gelet op de recente tegenslagen van de elite met de Brexit, 5-sterrenbeweging, Oekraine referendum en een Hillary Clinton die wel heel veel hulp nodig heeft om te winnen (en eerlijk gezegd denk ik dat Trump wint). De schaakstukken zijn er al, maar staan (nog) niet op de juiste plaats.
  De meeste mensen willen het liefst een vreedzame overgang naar een meer democratisch en eerlijk systeem. Het zal de elite zijn die straks, in een laatste poging de macht te behouden, naar de wapens zullen grijpen … en zullen verliezen.

  7 likes
  • Ik denk dat het heel snel in orde gaat komen.
   Zie hoe ze enorme druk uit moeten oefenen om de situatie maar zo ellendig als maar mogelijk is te houden. De zieke sarcasten.
   De spanning is vooral voor onze onderdrukkers niet meer om te harden, alsof ze een doosje met een enorme krachtig veer dicht moeten zien te houden en die veer veel te gespannen staat.
   Het lukt ze niet meer en dan plotseling…..patsboem poing schiet die veer er ondanks alle onderdrukking van de deksel er ineens uit onverwachte kant uit.
   Moet jij eens opletten hoe snel de wereld weer normaal funktioneert.
   Er lopen altijd nog meer normale mensen rond die een normaal leven willen dan idioten die voor een bak geld hun eigen soort verraden.

   6 likes
 6. Een mooi verhaal.

  7 likes
 7. Nu nog is een keer de straat op want alleen praten heeft geen enkele zin!

  7 likes
 8. Helaas, ideologieën hebben nooit gewerkt.

  We zullen ieder voorzich, individueel, ons zelf moeten zien te bevrijden uit onze corrupte mind.
  Er is geen andere weg.
  De buitenwereld houd ons niet gevangen.

  Al was de wereld een weiland met bloemen en alles was rechtvaardig en iedereen was eerlijk, dan nog, zit je daar met je zelf, met je onvrede, je onrust, je boosheid, je woede, frustratie en angst.

  Ontwaken is de zin dat je weet hoe de wereld in elkaar steekt, is nog steeds dromen.

  6 likes
  • waar is de IK zin? spreek voor jezelf, projekteer niet naar buiten wat in jou leeft!
   Jouw frustatie en angst, jouw boosheid en woede, jouw onvrede…

   namaste

   1 likes
 9. En tocj zijn er heel veel mensen die de waarheid niet aan kunnen of willen zien.
  Tja, die staan er niet voor open, en blijven bekrompen denken…. en kunnen het hele plaatje niet zien.
  Die blijven naar de jongens tegen de meisjes kijken, MTV en studio sport….
  Tja, je kunt jezelf ook dom houden…

  6 likes
 10. De elite GELOOFT NIET dat “er kennelijk meer is dan materie” maar WEET dat er meer is dan materie. Ik laat kennelijk hier ook bewust weg want ook in kennelijk zit weer twijfel en dus een vorm van geloof. Ik wil niet betweterig overkomen met mijn grote letters maar het is essentieel om verder te komen in het hele proces om te weten. Ga er voor zorgen dat je gaat weten in plaats van geloven. Ga onderzoeken. Stel vragen. Voel en denk na.

  4 likes
  • juist het is ook een kwestie van invoelen. maar sommige mensen lijken wel verlamd en durven je ook nog wel te vertellen dat wat je voelt niet echt is.

   beetje jammer.

   Goedemorgen wereld!

   2 likes
 11. Hoop maakt z'n eigen magie

  Het is leuk om jonge mensen proberen bewust roberen te maken, wat er aan de hand is.
  Voorzichtig, dat wel, en sommigen staan er open voor, en willen juist informatie.

  Dat is heel motiverend, om met deze mensen te praten over verschillende situaties.

  6 likes
 12. Waarom zie ik dan nooit een mooie graancirkel op TV ,wel elke dag reclame voor het griepvaccin, de Gardasil etc ? Omdat jullie Loges en Elite bepalen wat echt en niet echt is ??

  6 likes
 13. Tijd voor ďe buitenaarďsen.

  5 likes
 14. is dat niet een natuurlijke menselijke eigenschap/behoefte van velen. Controle, macht……. enz. enz. Controle en de macht verliezen kan grote gevolgen hebben voor de mensheid. Hoe zou de komende “omkering” eruit gaan zien voor ons…..

  0 likes
 15. Wishfull thinking.. Ik zie dit soort artikelen, boek onderwerpen en seminar advertenties al sinds ik mij bewust ben van de wereld om mij heen. Het is erger geworden, niet minder en we beseffen steeds meer dat we er niks meer aan kunnen doen. Het is hooguit zo dat we meer van elkaar horen en weten door het gebruik van internet.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Foto: Wikimedia Commons

Griezelige nieuwe videoclip Sabrina Carpenter zit bomvol occulte symboliek. Zo worden jonge meisjes gehersenspoeld door de elite

Sabrina Carpenter is één van de vele ...

Democratische Partij verliest belangrijke rechtszaak tegen Julian Assange. Wat dit betekent (en waarom de media erover zwijgen)

Democratische Partij verliest belangrijke rechtszaak tegen Julian Assange. Wat dit betekent (en waarom de media erover zwijgen)

Een Amerikaanse federale rechtbank heeft een zaak ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.