Bewustzijn

“De wereld ontwaakt en dat is magisch om te zien”

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is inspirerend om te zien dat veel mensen in de westerse wereld zich bewust worden van de corruptie in ons sociale systeem. Dat schrijft Phillip J. Watt.

Steeds meer mensen beseffen dat de geldvoorraad, banken en overheden gekaapt zijn door een stel oligarchen en de elite, zegt hij. Diezelfde mensen hebben ook nog eens de media in handen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Watt merkt op dat ze hun duistere plannetjes op briljante wijze verborgen weten te houden voor de massa. Maar de mensen vechten terug, zoals volgens hem blijkt uit de volgende voorbeelden:

  • De onafhankelijke media groeien als kool. Steeds meer mensen keren de mainstream media de rug toe en zijn de propaganda beu
  • Er ontstaan wereldwijde en lokale actiegroepen die het tij willen keren
  • Steeds meer mensen verbouwen of eten biologisch voedsel dat vrij is van chemicaliën en filteren hun drinkwater zodat ze geen schadelijke stoffen binnenkrijgen
  • Steeds meer kinderen krijgen thuisonderwijs of worden op een meer holistische manier opgevoed
  • In cafés, supermarkten en op vele andere openbare plaatsen gaan gesprekken steeds vaker over dit soort onderwerpen, waardoor het voor de slapende massa steeds moeilijker wordt om de ongemakkelijke waarheden over ons zieke systeem niet onder ogen te zien
  • Gezinnen en individuen stellen andere prioriteiten omdat ze gaan nadenken over wat nu echt belangrijk is in het leven

Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat menselijk bewustzijn een belangrijke rol speelt bij de creatie van onze realiteit. We weten dat de elite rituele en symbolische spreuken gebruikt om haar doelen te bereiken, dus ook zij gelooft kennelijk dat er meer is dan materie.

Een enorme groep mensen wordt zich bewust van de aard van bewustzijn, de connectie die we hebben met elkaar en de realiteit, die uit vele diverse lagen bestaat.

De ontwakende gemeenschap verricht fantastisch werk, besluit Watt. In onderstaande korte documentaire gaat hij dieper in op de manieren waarop mensen wakker zijn geworden:

[Waking Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
7 jaren geleden

Een mooi verhaal.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Tijd voor ďe buitenaarďsen.

Sergeant yves
Sergeant yves
7 jaren geleden

Daar twijvel ik toch aan hoor, wat ik wel merk is dat er een select publiek is die de waarheid ziet maar dat dezen steeds meer geisoleerd raken en niet meer kunnen funcioneren in de wereld rond hen tenzij zij met gelijkgestemden kunnen praten, de meeste mensen zijn stekeblind of zijn al zieledood en dit is zeer erg om waar te nemen geloof me

Derek
Derek
7 jaren geleden

Nu nog is een keer de straat op want alleen praten heeft geen enkele zin!

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x