Buitenaards

Wetenschappers: Vreemde boodschappen uit de ruimte zijn waarschijnlijk afkomstig van buitenaards leven

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee astronomen van de Laval-universiteit in Canada hebben bij 234 sterren dusdanig vreemde boodschappen opgevangen dat ze vermoeden dat het gaat om buitenaards leven. Dat schrijft de Britse krant The Independent.

Ermanno Borra en Eric Trottier ontdekten tijdens een onderzoek naar de sterrenhemel dat een aantal sterren vreemd gedrag vertoonde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het tweetal heeft geen verklaring voor dit gedrag en concludeert dat het wel eens zou kunnen gaan om buitenaardse wezens die ons op de hoogte willen brengen van hun bestaan.

Voorspeld

“We hebben ontdekt dat de signalen precies de vorm hebben van een buitenaards signaal dat in een eerdere publicatie voorspeld werd en ze liggen dan ook in lijn met deze hypothese,” zeggen de sterrenkundigen.

“Het feit dat ze alleen gevonden zijn bij een kleine fractie van de sterren in een nauw spectrum vlak bij de zon, komt ook overeen met de hypothese van buitenaards leven,” voegden ze toe.

Bevestigen

De wetenschappers benadrukken dat verder onderzoek nodig is om te kunnen bevestigen of het al dan niet gaat om buitenaardse boodschappen.

Het onderzoek verschijnt binnenkort in het blad Publications of the Astronomical Society of the Pacific en is getiteld ‘Signals probably from Extraterrestrial Intelligence’.

[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Älle buitenaardse Hulp is welkom.

Denk.na
Denk.na
7 jaren geleden

Deze conclusie van deze twee ondezoekers blijkt voorbarig te zijn. Zelfs de personen van het SETI-programma (die al jaren zoeken naar signalen van buitenaards leven) nemen aan dat het om een fout gaat in hun data-analyse. “He points to several steps in the team’s data analysis that “scared him” because they didn’t consider how those steps might affect their results—a red flag in any scientific claim. At the end of the day, the signal probably comes down to a human error, he says.”
https://www.newscientist.com/article/2109139-strange-signals-from-234-stars-could-be-et-or-human-error/

Degelijk onderzoek doen is niet eenvoudig!

Mars
Mars
7 jaren geleden

Mogelijk, kan zijn, waarschijnlijk, wij onderzoeken het, van horen zeggen enz. Wanneer gaat er eens duidelijk bewijs komen met duidelijke beelden. Wij wachten in spanning . Ouwe koeien steeds blijven herhalen brengt niks op. Zoek nu eens nieuw en degelijk materiaal.

Wij zijn niet gek.
Wij zijn niet gek.
7 jaren geleden

Pas als de aardbewoners, in het hart zitten,
maken wij ons bekent.
Zal vrije energie, en alle aanverwante zaken vrijgegeven worden.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x