Wereld

Wereldwijd evenement tegen de globalisten op 20 mei: ‘We zijn er klaar voor, kom maar op’

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Meer mensen dan ooit hebben door dat de elite een wereldregering wil vormen, waarbij miljardairs ons hele leven bepalen. Jullie hebben je hand overspeeld, zegt de organisatie We Are Ready tegen de globalisten.

“We weten wat jullie van plan zijn. We zijn er klaar voor. We zijn met velen. We zijn verenigd. We zien jullie op 20 mei.” Aankomend weekend komt de Bilderbergclub bijeen in Lissabon. We Are Ready zal er ook bij zijn. Het is een wereldwijd evenement, geen protest. Het epicentrum is in Lissabon.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hele wereld

Vrijheidsstrijders van over de hele wereld komen in hun eigen land samen of reizen af naar Lissabon om een duidelijke boodschap af te geven: we zijn met velen, we zijn verenigd en we zijn er klaar voor.

Drie jaar geleden kregen miljarden mensen huisarrest en werden hun rechten afgepakt. Ze werden gebombardeerd met angstpropaganda en gedwongen om te kiezen tussen hun baan en experimentele vaccins.

Genoeg is genoeg

Anno 2023 worden we geconfronteerd met torenhoge inflatie, stijgende energieprijzen, klimaatpropaganda, cancelcultuur, surveillance en oversterfte.

“Genoeg is genoeg. We zijn niet langer bang voor jullie en jullie kwaadaardige plannen. Kom maar op.”

Meer informatie vind je hier.

4.8 186 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Zoals ik al jaren zeg: dat Luciferiaanse Cabal NWO-WEF-Globalisten hebben gegokt door een proxy-oorlog tegen Rusland te beginnen hun hand ernstig overspeeld en zwaar verloren. Het 1000-jarige terroristische imperialistische Euro-Reich stort voor onze ogen in elkaar…aanschouw de doodsstrijd & laatste stuiptrekkingen van het Beest…

PyongYang aan de Noordzee
PyongYang aan de Noordzee
11 maanden geleden

“Anno 2023 worden we geconfronteerd met torenhoge inflatie, stijgende energieprijzen, klimaatpropaganda, cancelcultuur, surveillance en oversterfte.”

En vergeet ook niet dat de elites ook de 3e wereldoorlog hebben gepland en zijn begonnen. Door een oorlog met Rusland uit te lokken brengen de elites ons in levensgevaar. Verreweg de meeste mensen in de wereld willen helemaal geen oorlog maar willen in vrede met elkaar leven en een goed leven hebben. Het zijn door de geschiedenis heen altijd de elites geweest die oorlogen zijn begonnen alleen maar voor hun eigen macht. En nu is het niet anders. Je kunt ook nu weer zien wat een verachtelijk volk die oorlogshitsers zijn. Wij zijn met velen; verzet je massaal tegen die elites en jaag ze weg. Voor de vrede en voor een goede toekomst voor ons en onze kinderen.

Tygostein
Tygostein
11 maanden geleden

Ben aanwezig!

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x