Mens en Dier

Vader van Elon Musk doet opmerkelijke uitspraken over ontvolkingsplannen Bill Gates

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Errol Musk, de vader van miljardair en Twitterbaas Elon Musk, is wakker. We zien dat sporters dood neervallen nadat ze de injectie hebben genomen, zei hij in een interview met psycholoog Anneke. Hij zei ook dat de wereldbevolking volgens stichtingen van mensen als Bill Gates moet worden teruggebracht naar 500 miljoen mensen.

In een video op YouTube zegt Errol dat 99,8 procent van de mensen die corona krijgen, herstelt. “Dat betekent dat het minder erg is dan de griep en toch werden 7,5 miljard mensen gepusht om een mRNA-injectie te halen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hiv-DNA

Hij verwees naar Nobelprijswinnaar Luc Montagnier, die stelde dat het coronavirus in een laboratorium is gemaakt en dat in het genoom van het virus hiv-DNA is gevonden. Een hiv-sequentie kan alleen in een lab aan het genoom worden toegevoegd, benadrukte hij. “Ik zou de autoriteiten willen geloven, maar ik ben geneigd te denken dat er iets niet klopt,” reageerde Errol.

“[Montagnier] zei dat de injecties er na verloop van tijd toe zouden kunnen leiden dat veel mensen dood neervallen en dat zien we gebeuren. We zien sporters dood neervallen.”

In januari claimde de gepensioneerde Amerikaanse basketballer uit de NBA John Stockton dat hij minstens 150 professionele sporters heeft gekend die na de uitrol van de injecties plotseling zijn gestorven. Het zijn er misschien wel duizenden, voegde hij toe.

Zonder schaamte

Errol zei verder dat stichtingen van mensen als Bill Gates zonder schaamte zeggen dat de wereldbevolking moet worden teruggebracht naar 500 miljoen mensen. Hij merkte op dat er minder mensen zijn op de planeet dan wordt gedacht en lichtte toe dat het grootste deel van de plekken waar zijn reizen hem naartoe hebben gebracht, zoals in de Verenigde Staten en het binnenland van China, leeg is.

“Het grootste gedeelte van de wereld is onbevolkt,” benadrukte de vader van Elon.

4.9 226 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Shivam
Shivam
10 maanden geleden

fantastisch bericht

Spooked
Spooked
10 maanden geleden

Goeie timing, hij mocht dit denk ik zeggen omdat Elon Musk een sekte muppet neergezet heeft als Twitter directeur zodat de domme ganzen die nog in hem geloofde maar argwaan kregen, nu weer mogen denken dat Elon OK is…

Yvonne
Yvonne
10 maanden geleden

Steeds meer bekende zijn wakker aan het worden en zien het hele plaatje nu de zombie schapen nog.Dan is er nog hoop dat we die globalisten en WEFRATTEN kunnen verslaan liever gisteren nog dan vandaag.NEVER GIVE UP HOPE😇❤️

Frank
Frank
10 maanden geleden

Zijn statement is niets anders dan de waarheid.
Wij zijn omringd door moorddadige types die via hun ‘stichtingen’ moord en verderf zaaien. En de politici? Die verraders zijn vrijwel allemaal gekocht.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x