CoronaBinnenland

Immunoloog: significante toename van sterfte onder de bevolking wanneer er massaal gevaccineerd wordt

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!

Bij herhaling, dus ook tijdens de afgelopen vaccinatiecampagne, is er significante toename van de sterfte onder de bevolking wanneer er massaal gevaccineerd wordt. Veel duidelijker dan dit gaat het niet worden, zegt immunoloog Theo Schetters.

Tijdens de laatste vaccinatieronde overleden ruim 3000 mensen vroegtijdig. Het aantal mensen dat overleed met of aan corona is al die tijd bijzonder laag. In dezelfde periode overleden 276 met of aan corona, volgens GGD-data die het RIVM publiceert.

Erg onwaarschijnlijk

Ofschoon het RIVM opmerkt dat de GGD-data het werkelijke aantal mensen dat overleed met of aan corona waarschijnlijk onderschatten, is het erg onwaarschijnlijk dat dat aantal zoveel hoger ligt, dat het een wezenlijke verklaring voor de oversterfte biedt, stelt professor Schetters.

Autopsie op mensen in de leeftijd van 47 tot 60 jaar die negatief zijn getest op corona en plotseling thuis waren overleden binnen een week na mRNA-vaccinatie toonde lymfocytaire myocarditis aan.

Alarmerende signalen

Het is verontrustend dat de overheid niet onmiddellijk reageert op deze alarmerende signalen en de vaccinatiecampagnes opschort totdat mogelijke causaliteit is uitgesloten, schrijft Schetters.

Statisticus Fritsander Lahr reageert: “Vaccineren per direct stoppen en eerst onderzoeken om een causaal verband tussen vaccinatie en oversterfte uit te sluiten. Het is aan de vrijgevende instanties als EMA om aan te tonen dat de vaccins veilig zijn.”

Eerder zei Schetters in het tv-programma Ongehoord Nieuws dat pieken in oversterfte samenvallen met vaccinatiecampagnes.

4.9 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willy wonka
Willy wonka
2 maanden geleden

Ik wou wat zeggen maar ik stop hiermee. ze blijven gaan voor die gifprik. je kunt ze niet redden ook al wil je dat.

T,A
T,A
2 maanden geleden

ZOLANG NIET HET HELE VOLK EEN HALT ROEPT GEBEURT ER WEINIG

Boulie
Boulie
2 maanden geleden

Het is maar op een manier te stoppen…..

Joop
Joop
2 maanden geleden

Natuurlijk willen de nazi’s Rutte en co geen onderzoek dit gaat ze niet lukken de moordenaars.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

72
0
We lezen graag je reactie!x