Homepagina » Archeologie » Heeft een Franse egyptoloog een alien-mummie ontdekt in een geheime kamer in de Piramide van Cheops?
Alien-mummie ontdekt in geheime kamer in Piramide van Cheops?

Heeft een Franse egyptoloog een alien-mummie ontdekt in een geheime kamer in de Piramide van Cheops?

Hoe zou jij reageren op de vondst van een alien-mummie in de Grote Piramide in Egypte? In maart 2000 stelde het Egyptische tijdschrift Rose al-Yūsuf zich dezelfde vraag.

Het verhaal gaat als volgt: In het jaar 1988 zou de Franse egyptoloog Louis Caparat in de Grote Piramide per toeval een geheime kamer hebben gevonden. De ruimte was vlak na de voltooiing van de piramide afgesloten en bevatte een doorzichtige kristallijne kist.

Deze kist zou zijn ontworpen om een kleine humanoïde alien in leven te houden, die volgens Caparat een soort van schijndood was. Archeologen zouden in de kamer ook een papyrusrol hebben gevonden. Uit de hiërogliefen werd naar verluidt opgemaakt dat het wezen een buitenaardse boodschapper was die ten tijde van farao Cheops in Egypte was aanbeland. Hij was gestuurd om de komst van zijn broeders aan te kondigen, aldus het magazine.

Kort na de ontdekking zou Caparat zijn collega bioloog F. de Braga hebben gebeld. Die pakte de eerste de beste vlucht naar Caïro in de hoop bloedmonsters, weefsel en DNA te kunnen verzamelen. Toen Braga landde zouden de Egyptische autoriteiten hem linea recta terug naar Madrid hebben gestuurd.

De alien-mummie en de kristallijne grafkist zouden in beslag zijn genomen door de Egyptische veiligheidsdienst SSI en naar een onbekende locatie zijn overgebracht. Daarna houdt het spoor op.

Dit is niet de eerste keer dat wordt gesproken over een niet-menselijk lichaam in een piramide. Volgens een legende was de machtige kalief Abdullah al-Ma’mun, de zoon van Harun al-Rashid, in 813 de eerste die zich na weken van boren toegang wist te verschaffen tot de piramide. Hij bereikte een grafkamer die de resten van een humanoïde alien zou bevatten.

Schrijver Peter Tompkins verwijst in zijn boek Secrets of the Great Pyramid naar de gebeurtenis: “Sommige Arabische schrijvers stellen dat al-Ma’mun in de sarcofaag een stenen standbeeld in de vorm van een mens aantrof. Ze zeiden dat in het standbeeld een lichaam zat met een borstplaat van goud, een onschatbaar zwaard en op zijn voorhoofd een robijn ter grootte van een ei.”

[Locklip]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Van Eijk schreef:

  De islam legt een enorme beperking op hetgeen wel en niet naar buiten gebracht kan worden. Volgens de islam bestaat er geen leven buiten hetgeen wat op onze planeet voorkomt. Volgens de islam zijn koolstofdateringen incorrect omdat deze verder terug gaan dan volgens de Koran mogelijk is. Helaas heeft Egypte de leiding in de onderzoeken in die regio.

  11 likes
 • math schreef:

  Bijna alle elite stamt af van de Farao’s. Deze hebben al 4000jaar geleden de geschiedenis al vervalst. De pyramides zijn door hen in hergebruik genomen als zijnde graftombes ( nieuwe functies). De pyramides zijn duizenden jaren ouder en incompleet en ondergronds bevind zich veel meer dan men zich kan voorstellen en daar zou men de antwoorden kunnen vinden.(geeft men niet vrij) Er zijn veel onderzoeken geweest door wetenschappers uit verschillende invalshoeken, die bewijzen dat het heel iets anders moeten zijn geweest. Onlangs heeft men nog kunnen aantonen dat het om een astrologische klok van 26000 jaar gaat , uitgericht op sterrenstelsel Orion. Wiskundig en geometrisch is het perfect berekend. En architectonisch en bouwkundig gemaakt door geniën. Het was dan ook een multifunctioneel project. Mijn inziens ( verklaar me nou niet voor gek en onderzoek zelf) was het een mega deltawerk omringt door een waterkeerring gevoed door de Nijl ( de wet van de communicerende vaten speelt hierin een belangrijke rol) houd er wel rekening mee dat de Nijl minstens 10 maal breder was dan momenteel ( is archeologisch al aangetoond). Deels om het grondwater aan te vullen en deels om het water bovengronds te verdelen over de landbouw. Tevens had het nog andere functies waar ik niet dieper op wil ingaan . De vrijmetselarij speelt hierin ook ( hoe kan het anders) een grote rol. Maar ja, dat is geheim, en moet ook zo blijven.

  8 likes
  • Ruud schreef:

   Dat kan wel zo zijn dat dat geheim is
   Maar hoe komt het dan dat u het wel weet ?

   4 likes
   • math schreef:

    Het is een vrije gedachte mijnerzijds ( ik zeg ook niet dat ik de wijsheid in pacht heb) Ik baseer die op onderzoeken van wetenschappers uit diverse invalshoeken ( die hebben het werk verricht). Het waren voor mij puzzelstukjes en heb geprobeerd hier een geheel van te maken. Het staat U vrij om ook eens hierin onderzoek te doen. Egypte m.n. Dr. Hawas probeert verder onderzoek te blokkeren , te stagneren of het als complottheorie te bestempelen. En wat die geheimen betreft kunt U eens proberen een wat breder inzicht te verkrijgen in de o.a. de vrijmetselarij, Bildrbergconferentie etc….. Bekijkt U maar een de doorsnede van Cheops piramide , misschien krijgt U dan een ander Idee. En bekijk onderzoeken op youtube van wetenschappers. Hecht niet te veel waarde aan die uitzendingen van de commerciële zenders. Ik ben geen complotdenker , maar laat me ook niet alles wijs maken. De geschiedenis word geschreven door de overwinnaars . Napoleon. De geschiedenis zijn de leugens waarover men het eens is. Konrad Adenauer.

    5 likes
 • Daan schreef:

  De enige manier waarop wij ooit met buitenaards ‘leven’ in contact zullen komen, is ‘when we leave the monkey behind’. Oftewel ons ontdoen van die 75% die we nog aap zijn. Dat zal het geval zijn wanneer we ons bewustzijn kunnen losmaken van ons lichaam zonder het te verliezen. Misschien is er eerst een tussenfase nodig dat we het kunnen downloaden in een elektromagnetisch veld. Dan kunnen we iig al met de snelheid van het licht reizen. Maar dan nog zal het vier jaar duren tot de dichtstbijzijnde ster. Dus die snelheid is niet genoeg om in contact met ander leven te komen. We moeten nog sneller, liefst instantaan. Dus helemaal los van wel veld dan ook. Tegen de tijd dat we zover zijn, zijn we ons aapdom, en onze aap-achtige voorkeuren, belangen en wensen allang vergeten en zijn we zo veranderd dat we ons daar nu geen voorstelling van kunnen maken.

  Voor aliens geldt hetzelfde…

  9 likes
 • JansTerZeijle schreef:

  Dit ‘nieuws’ is 15 jaar oud!

  En het boek ‘Secrets of the Great Pyramid’ van Peter Tompkins, is in 1972 gepubliceerd.

  6 likes
 • p.snijder schreef:

  m.h.

  Dit interessante onderwerp kwam ik enkele weken geleden ook tegen.
  toen werd er door een Russisch militair team en een aantal Egyptologen eveneens een alien mummie ontdekt in de piramiden, in de jaren 60.
  ook werden er in deze documentaire foto*s bijgeplaatst.
  Ook in de boeken van von Daniken werd hier breed op ingegaan.
  Het zou mij niet verbazen, dat wij hieromtrent toch meer te weten gaan komen (disclosure).

  7 likes
 • jeetje schreef:

  Ze hebben ons jaaaaren lang wijsgemaakt dat het graftombes voor koningen waren, die piramides. Ze vertellen never nooit de waarheid, want ze hebben geen waarheid. De ene leugen na de andere, de ene verdraaing na de andere, Maakt niet uit.

  7 likes
 • jeetje schreef:

  Er is iets gaande daar bij die piramides maar we krijgen het niet te weten. Veel disinfo om als rookgordijn te dienen. Je kan alleen maar raden. I dont have a clue

  4 likes
 • Robbedoes schreef:

  En tijdens deze ontdekking heeft niemand van deze egyptologen aantekeningen gemaakt EN zelf niet één foto? Ze zouden op zijn minst deze ruimte nu weer aan kunnen wijzen, zelf al is al het materiaal verwijderd. Erg ongeloofwaardig…

  4 likes
 • Westbound schreef:

  Je moet het allemaal maar geloven!
  Er zijn wel belangrijker zaken om je mee bezig te houden dan vage verhalen over een ‘gemummificeerde aliën’.

  3 likes
 • redice schreef:

  de mens komt geen stap vooruit in deze kosmos omdat we te bekrompen zijn, lees te onderontwikkeld, om dingen te onderzoeken en met de echte feiten en waarheden naar buiten te komen want dit zou onze gehele geschiedenis omver werpen. en je denkt toch niet dat al die “wetenschappers”-geschiedkundigen hun ongelijk gaan toegeven zeker?
  De “sheeple” moeten gewoon genoeg weten om hun job uit te oefenen en de economie draaiende te houden, dat is alles. en de rest is hersenloos entertainment…

  3 likes
 • reb els schreef:

  De koolstofdateringen zijn bij ook niet moslim geleerden omstreden… het is een aanname.
  De jaren worden veel te veel opgeblazen.

  2 likes
 • pilske schreef:

  Vraag het de Jezuiten, die weten het zeker!

  https://www.youtube.com/watch?v=cQdl3eRpvEI

  1 likes
 • Kim schreef:

  Hallo iedereen ,

  Het groen licht voor de volgende stap van Disclosure (onthulling) is gegeven!
  De website ven David Wilcock hebben ze al plat gelegd.
  De reden dat ze nu beginnen praten over een hybride in de media heeft allemaal te maken met het naar buiten brengen van de waarheid. Het is de bedoeling dat mensen beginnen te wennen aan dit soort dingen. Ja er zijn Hybriden onder ons! 🙂

  De eerste twee episodes van Cosmic Disclosure kan je hier bekijken
  Time for the Goode stuff! 🙂
  http://www.gaiamtv.com/seeking-truth/lp-cosmic-disclosure

  0 likes
 • artole schreef:

  Wist je al dat die pyramide uit 1700 zoveel komt gebouwd door de masons…

  0 likes
 • jeetje schreef:

  of het nu om een piramide alien of politiek vaccinaties of voedsel gaat. 1 ding is duidelijk en dat is dat alle informatie die ik hoor of lees een leugen is!!alles!

  0 likes
 • x

  Check Also

  kaag

  Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’

  Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te ...

  beschaving

  Bewijs voor mysterieuze wereldomvattende beschaving die aarde beheerste? 250+ verbluffende foto’s

  Volgens Jimmy van het populaire YouTube-kanaal Bright ...

  >