Archeologie

Heeft een Franse egyptoloog een alien-mummie ontdekt in een geheime kamer in de Piramide van Cheops?

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoe zou jij reageren op de vondst van een alien-mummie in de Grote Piramide in Egypte? In maart 2000 stelde het Egyptische tijdschrift Rose al-Yūsuf zich dezelfde vraag.

Het verhaal gaat als volgt: In het jaar 1988 zou de Franse egyptoloog Louis Caparat in de Grote Piramide per toeval een geheime kamer hebben gevonden. De ruimte was vlak na de voltooiing van de piramide afgesloten en bevatte een doorzichtige kristallijne kist.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Deze kist zou zijn ontworpen om een kleine humanoïde alien in leven te houden, die volgens Caparat een soort van schijndood was. Archeologen zouden in de kamer ook een papyrusrol hebben gevonden. Uit de hiërogliefen werd naar verluidt opgemaakt dat het wezen een buitenaardse boodschapper was die ten tijde van farao Cheops in Egypte was aanbeland. Hij was gestuurd om de komst van zijn broeders aan te kondigen, aldus het magazine.

Kort na de ontdekking zou Caparat zijn collega bioloog F. de Braga hebben gebeld. Die pakte de eerste de beste vlucht naar Caïro in de hoop bloedmonsters, weefsel en DNA te kunnen verzamelen. Toen Braga landde zouden de Egyptische autoriteiten hem linea recta terug naar Madrid hebben gestuurd.

De alien-mummie en de kristallijne grafkist zouden in beslag zijn genomen door de Egyptische veiligheidsdienst SSI en naar een onbekende locatie zijn overgebracht. Daarna houdt het spoor op.

Dit is niet de eerste keer dat wordt gesproken over een niet-menselijk lichaam in een piramide. Volgens een legende was de machtige kalief Abdullah al-Ma’mun, de zoon van Harun al-Rashid, in 813 de eerste die zich na weken van boren toegang wist te verschaffen tot de piramide. Hij bereikte een grafkamer die de resten van een humanoïde alien zou bevatten.

Schrijver Peter Tompkins verwijst in zijn boek Secrets of the Great Pyramid naar de gebeurtenis: “Sommige Arabische schrijvers stellen dat al-Ma’mun in de sarcofaag een stenen standbeeld in de vorm van een mens aantrof. Ze zeiden dat in het standbeeld een lichaam zat met een borstplaat van goud, een onschatbaar zwaard en op zijn voorhoofd een robijn ter grootte van een ei.”

[Locklip]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JansTerZeijle
JansTerZeijle
8 jaren geleden

Dit ‘nieuws’ is 15 jaar oud!

En het boek ‘Secrets of the Great Pyramid’ van Peter Tompkins, is in 1972 gepubliceerd.

Van Eijk
Van Eijk
8 jaren geleden

De islam legt een enorme beperking op hetgeen wel en niet naar buiten gebracht kan worden. Volgens de islam bestaat er geen leven buiten hetgeen wat op onze planeet voorkomt. Volgens de islam zijn koolstofdateringen incorrect omdat deze verder terug gaan dan volgens de Koran mogelijk is. Helaas heeft Egypte de leiding in de onderzoeken in die regio.

Daan
Daan
8 jaren geleden

De enige manier waarop wij ooit met buitenaards ‘leven’ in contact zullen komen, is ‘when we leave the monkey behind’. Oftewel ons ontdoen van die 75% die we nog aap zijn. Dat zal het geval zijn wanneer we ons bewustzijn kunnen losmaken van ons lichaam zonder het te verliezen. Misschien is er eerst een tussenfase nodig dat we het kunnen downloaden in een elektromagnetisch veld. Dan kunnen we iig al met de snelheid van het licht reizen. Maar dan nog zal het vier jaar duren tot de dichtstbijzijnde ster. Dus die snelheid is niet genoeg om in contact met ander leven te komen. We moeten nog sneller, liefst instantaan. Dus helemaal los van wel veld dan ook. Tegen de tijd dat we zover zijn, zijn we ons aapdom, en onze aap-achtige voorkeuren, belangen en wensen allang vergeten en zijn we zo veranderd dat we ons daar nu geen voorstelling van kunnen maken.

Voor aliens geldt hetzelfde…

p.snijder
p.snijder
8 jaren geleden

m.h.

Dit interessante onderwerp kwam ik enkele weken geleden ook tegen.
toen werd er door een Russisch militair team en een aantal Egyptologen eveneens een alien mummie ontdekt in de piramiden, in de jaren 60.
ook werden er in deze documentaire foto*s bijgeplaatst.
Ook in de boeken van von Daniken werd hier breed op ingegaan.
Het zou mij niet verbazen, dat wij hieromtrent toch meer te weten gaan komen (disclosure).

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x