Homepagina » Gezondheid » CDC-wetenschapper: “Documenten over verband tussen autisme en vaccins werden vernietigd”
CDC-wetenschapper: "Documenten over verband tussen autisme en vaccins werden vernietigd"

CDC-wetenschapper: “Documenten over verband tussen autisme en vaccins werden vernietigd”

Een senior wetenschapper van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft toegegeven dat hij en zijn collega’s wetenschapsfraude hebben gepleegd door een verband tussen vaccins en autisme bij zwarte jongetjes in de doofpot te stoppen.

De wetenschapper, dr. William Thompson, zegt dat de coauteurs van de studie ‘een vergadering belegden om de documenten die gerelateerd waren aan de studie te vernietigen’. De vier coauteurs zaten bijeen in een vergaderzaal en gooiden alle documenten waar dit verband uit bleek in een grote prullenbak.

Tentakels van de farmaceutische industrie

Hoewel dr. Thompson zijn getuigenverklaring heeft overhandigd aan lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Bill Posey, is er weinig kans dat er ooit een hoorzitting of onderzoek zal komen.

Normaal gesproken zouden de beschuldigingen de voorpagina van de krant halen en leiden tot onderzoeken van de federale overheid. De machtige farmaceutische industrie heeft zijn tentakels echter diep geworteld in het Amerikaanse Congres en de nieuwsmedia door middel van lobbyisten, propaganda en reclame.

Verhoogd risico op autisme

Dr. Thompson zei dat uit de oorspronkelijke gegevens bleek dat Afro-Amerikaanse baby’s die de BMR-prik kregen voordat ze 36 maanden oud waren, een verhoogd risico hadden op autisme. Posey heeft de verklaring van Thompson voorgelezen in het Huis van Afgevaardigden. De wetenschapper heeft het bewijs bewaard in het geval er toch een onafhankelijk onderzoek zal komen.

De CDC en coauteur dr. Frank DeStefano staan achter de controversiële studie, waarin bepaalde data bewust zouden zijn weggelaten. Posey zei dat hij pro-vaccinatie is, maar benadrukte dat iedereen die de veiligheid van vaccins in twijfel trekt door de propagandacampagne van de farmaceutische industrie gelijk wordt afgeschilderd als anti-vaccinatie. Vond je deze informatie interessant? Deel het artikel dan met je vrienden op Facebook.

[Sharyl Attkisson]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Boerenkool schreef:

  Ik kijk echt nergens meer van op.
  Ik heb inmiddels wel geleerd om altijd vanuit mezelf af te wegen, en dat wetenschappers hoofdzakelijk leugenaars zijn.
  Leugenaars omdat ze met het liedje mee moeten zingen van de gevestigde orde en de financierders.
  Ik geloof ze niet meer.

  12 likes
 • exegese schreef:

  Dr. Thompson zei dat uit de oorspronkelijke gegevens bleek dat Afro-Amerikaanse baby’s die de BMR-prik kregen voordat ze 36 maanden oud waren, een verhoogd risico hadden op autisme

  Logisch, hoe jonger het kind hoe, minder ontwikkeld het afweersysteem nog is, hoe harder het gif toe kan slaan, hoe groter de schade.

  5 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Zal meer aan de hersenen die nog volop in ontwikkeling zijn liggen dan een zwak immuun systeem. Zeker als een baby gewoon borstvoeding krijgt heeft die in principe gewoon een even sterk (if not stronger) immuun systeem als z’n moeder.

   Als je gifstoffen introduceert aan een groeiend organisme worden die meegenomen in de groei, een volgroeid organisme zal daar natuurlijk veel minder last van hebben. Net zoiets als een ijspegel zelf een kleur krijgt als je er tijdens de vorming een kleurstof aan toevoegt terwijl een volvormde ijspegel de kleurstof er gewoon langs af laat druipen.

   4 likes
 • Hawks schreef:

  Dr Thompsom zegt veel. (Verifieerbar) bewijs en bronnen zouden fijn zijn.

  4 likes
 • x

  Check Also

  hugo de jonge

  Hugo de Jonge wil niet leren van het verleden. Begint alles weer van voren af aan?

  Minister Hugo de Jonge is terug van ...

  italiaanse

  Italiaanse professor: Coronavirus gemaakt in Chinees lab, reken niet op effectief vaccin

  Het nieuwe coronavirus is gemaakt in een ...

  >