Gezondheid

CDC-wetenschapper: “Documenten over verband tussen autisme en vaccins werden vernietigd”

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een senior wetenschapper van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft toegegeven dat hij en zijn collega’s wetenschapsfraude hebben gepleegd door een verband tussen vaccins en autisme bij zwarte jongetjes in de doofpot te stoppen.

De wetenschapper, dr. William Thompson, zegt dat de coauteurs van de studie ‘een vergadering belegden om de documenten die gerelateerd waren aan de studie te vernietigen’. De vier coauteurs zaten bijeen in een vergaderzaal en gooiden alle documenten waar dit verband uit bleek in een grote prullenbak.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Tentakels van de farmaceutische industrie

Hoewel dr. Thompson zijn getuigenverklaring heeft overhandigd aan lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Bill Posey, is er weinig kans dat er ooit een hoorzitting of onderzoek zal komen.

Normaal gesproken zouden de beschuldigingen de voorpagina van de krant halen en leiden tot onderzoeken van de federale overheid. De machtige farmaceutische industrie heeft zijn tentakels echter diep geworteld in het Amerikaanse Congres en de nieuwsmedia door middel van lobbyisten, propaganda en reclame.

Verhoogd risico op autisme

Dr. Thompson zei dat uit de oorspronkelijke gegevens bleek dat Afro-Amerikaanse baby’s die de BMR-prik kregen voordat ze 36 maanden oud waren, een verhoogd risico hadden op autisme. Posey heeft de verklaring van Thompson voorgelezen in het Huis van Afgevaardigden. De wetenschapper heeft het bewijs bewaard in het geval er toch een onafhankelijk onderzoek zal komen.

De CDC en coauteur dr. Frank DeStefano staan achter de controversiële studie, waarin bepaalde data bewust zouden zijn weggelaten. Posey zei dat hij pro-vaccinatie is, maar benadrukte dat iedereen die de veiligheid van vaccins in twijfel trekt door de propagandacampagne van de farmaceutische industrie gelijk wordt afgeschilderd als anti-vaccinatie. Vond je deze informatie interessant? Deel het artikel dan met je vrienden op Facebook.

[Sharyl Attkisson]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boerenkool
Boerenkool
8 jaren geleden

Ik kijk echt nergens meer van op.
Ik heb inmiddels wel geleerd om altijd vanuit mezelf af te wegen, en dat wetenschappers hoofdzakelijk leugenaars zijn.
Leugenaars omdat ze met het liedje mee moeten zingen van de gevestigde orde en de financierders.
Ik geloof ze niet meer.

exegese
exegese
8 jaren geleden

Dr. Thompson zei dat uit de oorspronkelijke gegevens bleek dat Afro-Amerikaanse baby’s die de BMR-prik kregen voordat ze 36 maanden oud waren, een verhoogd risico hadden op autisme

Logisch, hoe jonger het kind hoe, minder ontwikkeld het afweersysteem nog is, hoe harder het gif toe kan slaan, hoe groter de schade.

Hawks
Hawks
8 jaren geleden

Dr Thompsom zegt veel. (Verifieerbar) bewijs en bronnen zouden fijn zijn.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x