Homepagina » Binnenland » Koningin krijgt volgend jaar meer geld
Koningin krijgt volgend jaar meer geld

Koningin krijgt volgend jaar meer geld

Koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima ontvangen volgend jaar meer geld. Samen krijgen ze 7,277 miljoen euro, 61 duizend euro meer dan vorig jaar.

Dat blijkt dinsdag uit de begroting van ‘De Koning’ die is aangeboden aan de Tweede Kamer.

Dat de leden van het Koninklijk Huis iets meer krijgen heeft te maken met een stijging van de consumentenprijsindex. De uitkering bestaat uit een inkomen en een vergoeding voor ‘personele en materiële uitgaven’.

Kabinet der Koningin

Aankomend jaar bedraagt het inkomen van Beatrix 825 duizend euro. Willem-Alexander en Máxima ontvangen ieder 245 duizend euro per jaar.

Het koningshuis kost volgend jaar alles bij elkaar 39,9 miljoen euro. Dat is een stijging, want voor dit jaar staat het koningshuis voor 39,7 miljoen euro in de boeken.

Voor de Rijksvoorlichtingsdienst en het Kabinet der Koningin, dat onder meer het contact tussen het staatshoofd en de regering onderhoudt, is circa 5,7 miljoen euro begroot.

Paleizen

In totaal is 27 miljoen euro bestemd voor ‘functionele uitgaven’, iets minder dan dit jaar. Daarbij moet onder meer worden gedacht aan personeelskosten, het gebruik van het regeringsvliegtuig, het in stand houden van het rijtuigenpark en verwarming en verlichting van de diverse paleizen.

In juli becijferde de Belgische hoogleraar bestuurswetenschappen en openbare financiën Herman Matthijs van de Universiteit van Gent dat Nederland het duurste vorstenhuis van West-Europa heeft. Het Nederlandse koningshuis is bijvoorbeeld vier keer zo duur als het Spaanse.

Bron: Nd.nl 

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

155 reacties

 1. Ik dacht dat elke Nederlander volgend jaar moest inleveren. Dit is verschrikkelijk en hier moeten we dus snel vanaf. Die arme dame kan niet voor zichzelf en haar kindertjes betalen. Echt zielig.
  En als je dan bedenkt dat ze grootaandeelhouder is van onze corrupte bende SHELL met 25% aandelen, nou…….en dat is nog lang niet alles. Dat ze zich niet schamen, maar dat geeft het karakter aan!!!!!!!!
  W.g. Een zeer boze Nederlander!!!

  2 likes
 2. Wat een geld verkwisting, laat ze voor hun eigen centjes werken net zoals iedereen

  Afschaffen dat koningshuis hebben we al een stuk staatsschuld weg gerwerkt, met deze besparing

  1 likes
 3. en het enigste wat ze hoeft te doen is lintjes knippen een beetje zwaaien.
  trieste zaak…

  1 likes
 4. Oproep:
  Zijn er geen juristen om na te kijken of deze vorm van diefstal van het volk wel legaal is ??!!

  1 likes
 5. En ze hebben niet eens recht op het koningschap…gelijk afschaffen!!

  1 likes
 6. Hoezo draagvlak voor de bezuinigingen creeeren? Dit is een klap in het gezicht van mensen die nu al niet kunnen rondkomen en hun kinderen geen fatsoenlijk eten (drie maatlijden per dag) kunnen geven. Het is om te huilen….

  1 likes
 7. ja zeker het is maar een arme sloeber .heeft het slecht het duurste vorsten huis ja als ze in de Bilderberg groep zit deuh niet moeilijk ze komen ook weer maar eens met iets af

  0 likes
 8. Ze zal dat geld nodig hebben om een ondergrondse bunker aan te leggen voor veiligheid. Als de mensen eenmaal wakker worden zal er geen plek meer wezen voor dit soort zwaar gestoorde mensen om te vluchten.

  0 likes
 9. Iedereen een basisinkomen, ook de koningin! 😉

  0 likes
 10. En dan nog durven zeggen dat we “
  allemaal” offers moeten brengen, niet te geloven!!! En nog steeds van die mensen die er op wachten om een glimp van haar op te vangen als ze voorbij komt. Kansloze mensen…haal je kop uit je kont en pak je leven terug…

  0 likes
 11. zullen ze zeker nodig hebben :s

  0 likes
 12. Ik zit al 3 jaar op de nullijn.

  0 likes
 13. Ik zou mijn ogen uit mijn kop schamen .

  0 likes
 14. Oh Ja ,ze betalen dus in tegenstelling met de rest van de bevolking GEEN belasting! Alles is netto aan inkomsten en ook de aankopen zijn belastingvrij.Ze staan ahum ‘boven de wet’ onschendbaar,onplukbaar,plukken doen ‘ze’ wel bij ons.Wat te denken van een nieuwe plukze-wet te halen bij de rijken? ..

  0 likes
 15. het koningshuis?
  ze zouden zich moeten schamen,,
  er kan geen cent meer af bij ons,,
  ze hebben alles al,,

  [quote name=”Robert”]Iedereen een basisinkomen, ook de koningin! ;)[/quote]

  0 likes
 16. Als je in deze tijd waarin heel veel armoe heerst meer inkomen verlangt ,nooit iets voor hebt gedaan en ook nooit zult doen,dan heb je geen moraal ,een bunker voor je hoofd ,wat een wolken krabber.Om triest van te worden en dan nog aan geven dat iedereen moet bezuinigen.Bij dit bedrag zijn de representatie kosten niet mee geteld ,ik las laatst dat mevr Maxima voor 250 duizend euro per jaar uitgeeft aan kleding,daar kun je heel wat monden mee vullen.

  0 likes
 17. Beste Hare Graajesteit Bea Bontjas, ondertussen als u een salaris..nee uitkering opstrijkt van 825.00 euro..u koets moet blinken en paleizen warm moeten woden gehouden, hebben wij als *rijk* land meer voedsel banken als ooit.
  Misschien heeft u nog een reserve bij bij de Shell?..mooi dan kunt u *uw onderdanen* mooi eens helpen, lijkt u dat wat?. Dat zal u vast al hebben besproken bij de Bilderberg groep..uiteraard.
  Met vriendelijke groet, Jan Broodtrommel.

  0 likes
 18. Goed voorbeeld doet volgen. Iedereen moet gewoon ook meer opslag eisen. Zo niet gooien we Nederland plat met stakingen. Wie niet luisteren wil moet maar voelen.

  0 likes
 19. Wat zullen die na de jaarlijkse vertoning op Prinsjesdag weer hebben gelachen in het paleis. Weer datzelfde riedeltje domme schapen die nog staan te zwaaien ook.

  0 likes
 20. [quote name=”Anjocor”]Oproep:
  Zijn er geen juristen om na te kijken of deze vorm van diefstal van het volk wel legaal is ??!![/quote]
  Dat is inderdaad een goed idee,ik begrijp niet dat die mensen nog hun kop buiten de deur durven te steken.

  0 likes
 21. afschaffen ben ik voor
  lintjes door knippen kunnen ze bij regering ook enz
  met dat geld kunnen ze weer een hoop mensen helpen als het niet al redden is
  smelten ze die goudenkoets ook maar om goud is nu een hoop waard maar dat zal wel goudverf zijn .

  0 likes
 22. [quote name=”freek”]en het enigste wat ze hoeft te doen is lintjes knippen een beetje zwaaien.
  trieste zaak…[/quote]
  ik vind het ook schandalig, echter het is wel n hardwerkende vrouw

  0 likes
 23. Hallo lieve commentatoren,
  Allemaal soeverein worden, zou ik zeggen. Dan heb je dezelfde status als beatrix! We zijn nu nog met een relatief kleine groep van 100 vrije mensen, maar hoe meer het er worden, hoe groter de vuist die we straks kunnen maken! Alle info kan je op https://www.ninefornews.nl vinden!
  Lucie

  0 likes
 24. [quote name=”Robert Timmermans”]Ik dacht dat elke Nederlander volgend jaar moest inleveren. Dit is verschrikkelijk en hier moeten we dus snel vanaf. Die arme dame kan niet voor zichzelf en haar kindertjes betalen. Echt zielig.
  En als je dan bedenkt dat ze grootaandeelhouder is van onze corrupte bende SHELL met 25% aandelen, nou…….en dat is nog lang niet alles. Dat ze zich niet schamen, maar dat geeft het karakter aan!!!!!!!!
  W.g. Een zeer boze Nederlander!!![/quote]
  helemaal mee eens

  0 likes
 25. [quote name=”sneeuw”]Hoezo draagvlak voor de bezuinigingen creeeren? Dit is een klap in het gezicht van mensen die nu al niet kunnen rondkomen en hun kinderen geen fatsoenlijk eten (drie maatlijden per dag) kunnen geven. Het is om te huilen….[/quote]
  Ben niet gauw boos maar echt dit is niet alleen om te huilen dit is een aanfluiting een uitlachen in het gezicht naar de Nederlandse bevolking.Waarom kan ze niet gewoon in een villa wonen met bewakings camera’s Catshuis of zo, en alex en maxima kunnen gewoon gaan werken hoor.Deed ze niet iets bij Goldman sachs..?En hij kan bij het waterleidingleiding-beheer gaan werken.(doet toch iets met water?)

  0 likes
 26. Iedereen moet bloeden?!? En de koningin niet?!? Waar is de wet van gelijkheid?!
  Hypocriet en totaal niet meer serieus te nemen(zoals eigenlijk alles is het huidige systeem!)

  0 likes
 27. Wat verschrikkelijk hypocriet en vooral ongeloofwaardig wat er allemaal gebeurd in dit land!

  0 likes
 28. Hare Majesteit heeft nog recht op AOW
  voor een alleenstaande á 1008,– p/maand.
  Ik hoop dat ze het ermee redt.

  0 likes
 29. Ik ben “zzp” er, werk niet fulltime time, en verdien zo’n 30000 netto per jaar, door zelfstandigenaftrek draag ik bijna niets bij aan het koningshuis, kan surfen, fietsen, schaatsen wanneer ik wil en heb echte vrienden en niet alleen maar ja knikkers en hielenlikkkers achter me aan. Zie mijn twee kleine meiden 7 dagen per week, woon 300 mrt van het strand en midden in de duinen. Mijn vrouw werkt 3 dagen per week. U begrijpt dat mijn leven vele malen leuker is dan dat van Bea. En dat ik voor helemaal niets zou willen ruilen. En ben ook blij dat ik niet veel macht heb. Heb ook veel minder stress

  0 likes
 30. … echt mensen van en voor ‘t volk !

  0 likes
 31. ja en de chroniche zieken hebben nu al geen nagels om de billen te krabben maar volgend jaar helemaal niet meer .wat hebben onze regering lij(d)ers het toch weer goed voor hun stemmers geregeld !!
  je stempt op ze en je krijgt allemaal een schop voor de ballen .en de bevolking heeft van het stemgedrag nog steeds niets geleerd .k,mag hopen dat deze regering binnen zeer korte tijd ook op ZIJN BEK GAAT

  0 likes
 32. [quote name=”legalize”]Wat een geld verkwisting, laat ze voor hun eigen centjes werken net zoals iedereen

  Afschaffen dat koningshuis hebben we al een stuk staatsschuld weg gerwerkt, met deze besparing[/quote]

  Ze werken ook! 😉
  Alleen is het dat bedrag niet waard vind ik. Desondanks wil ik hier ook wel koningin voor worden! Heb ik wel eerst een sex change nodig..

  0 likes
 33. ja het is diep triest,aan de andere kant droog komisch als je toevallig de troonrede hebt gevolgt waarin een offer word gevraagd aan iedere nederlander. vervolgens zie ik mensen langs de kant staan met vlaggetjes die zwaaien naar een goudenkoets met geblindeerde ramen. rare wereld.

  0 likes
 34. Gewoon meer geld drukken geven aan iedereen is maar papier uit hout ofniet? net als wc papier.

  0 likes
 35. En dan doodleuk gaan voorlezen dat we allemaal offers moeten brengen…Hoe groot is dat bord voor d’r hoofd wel niet?
  al die dure designer outfits kunnen ook wel wat minder…ik zou me rot schamen! Nederigheid is ook niks tegenwoordig, BAH, bah en nog eens bah!

  0 likes
 36. [quote name=”willy”][quote name=”freek”]en het enigste wat ze hoeft te doen is lintjes knippen een beetje zwaaien.
  trieste zaak…[/quote]
  ik vind het ook schandalig, echter het is wel n hardwerkende vrouw[/quote]

  Moet je tegen een arbeider zeggen die met 50 jaar versleten is van het HARDE werk..( voor een rotloontje)

  0 likes
 37. ik dacht:
  1)ze heeft een uitkering toch is voor alleen staande 927 euro netto per mnd?
  2)gebruikt vliegtuig om naar de bilderbergconferentie te gaan,neem ik aan.
  zou ze ook 4000 euro hebben gekregen van brussel voor onkosten?
  3)nederlander krijgt het zwaar aankomende maanden en dan had ik als ik trix was laat die verhoging maar zitten,ik bloed met het volk mee.
  4)wordt je geboren in het koningshuis dan staat er gelijk een paar ton op je rekening.
  5)die schertsvertoning van prinsjesdag gelijk opheffen.
  etc.etc.

  0 likes
 38. Die maken zich niet druk om de kosten van een ziekte verzekering,wat zeg ik., zal ook wel allemaal gratis zijn die zorg..incl vip-kamer in het ziekenhuis hê.

  0 likes
 39. Zegt voor mij genoeg… Hopelijk word daardoor ook de rest van Nederland wakker wij moeten allemaal bezuinigen en hun krijgen toch gewoon meer geld.. NEDERLAND WAKKER WORDEN!!!!!!

  Namasté

  0 likes
 40. [quote name=”Van der Velden”][quote name=”legalize”]Wat een geld verkwisting, laat ze voor hun eigen centjes werken net zoals iedereen

  Afschaffen dat koningshuis hebben we al een stuk staatsschuld weg gerwerkt, met deze besparing[/quote]

  Ze werken ook! 😉
  Alleen is het dat bedrag niet waard vind ik. Desondanks wil ik hier ook wel koningin voor worden! Heb ik wel eerst een sex change nodig..[/quote]

  Dat kun je bijna geen werken noemen, aanwezigheids premie.

  Het dwing in ieder geval geen respekt af.

  0 likes
 41. Het part time staken tegen de regering hoe werkt dat? Part time staken is een nieuwe vorm van staken die ik bedacht heb. Als mensen niet graag naar Den Haag gaan, dan is partime staken de oplossing. Het houd in dat je tijdens de stakingen een uur of twee,drie, zolang en wanneer je zelf wilt het werk neerlegt. Wanneer je dit goed regelt kunnen met de kleinste moeite het land plat gooien. Moet je eens opletten hoe ze in Den Haag in de paniek schieten. Onze Konigin geld erbij dan wij ook. Zijn er mensen hier die weten of dit kan en kunnen we een part time bond oprichten om ook het cartel FNV CNV en de rest van die elite de deur te wijzen? De part time bond voor alle Nederlanders van van voor naar achter, van links naar rechts. Wie doet mee?

  0 likes
 42. [quote name=”tinus”]ja het is diep triest,aan de andere kant droog komisch als je toevallig de troonrede hebt gevolgt waarin een offer word gevraagd aan iedere nederlander. vervolgens zie ik mensen langs de kant staan met vlaggetjes die zwaaien naar een goudenkoets met geblindeerde ramen. rare wereld.[/quote]

  Idd. Een bende idioten die nog niks doorhebben.
  Door die bende kan heel deze kliek(en) aan de macht blijven.

  0 likes
 43. [quote name=”Lucie”]Hallo lieve commentatoren,
  Allemaal soeverein worden, zou ik zeggen. Dan heb je dezelfde status als beatrix! We zijn nu nog met een relatief kleine groep van 100 vrije mensen, maar hoe meer het er worden, hoe groter de vuist die we straks kunnen maken! Alle info kan je op https://www.ninefornews.nl vinden!
  Lucie[/quote]
  Inderdaad Lucie, ik ben er eindelijk achter gekomen dankzij Luca Van Dinter dat alle burgers gewoon slaven zijn, misschien dringt het nu tot een ieder door. By the way, ik ben ook al soeverein
  Jeannette

  0 likes
 44. nou wat schamel ze moet minimaal een miljoen meer volgend jaar want de kosten reisen de pan uit hoe moet ze dat ophoesten van haar aandelen in royal shell ofzo ?

  0 likes
 45. Geef het volk brood en spelen.

  0 likes
 46. [quote name=”willy”][quote name=”freek”]en het enigste wat ze hoeft te doen is lintjes knippen een beetje zwaaien.
  trieste zaak…[/quote]
  ik vind het ook schandalig, echter het is wel n hardwerkende vrouw[/quote]

  Nederland zit vol hardwerkende vrouwen en mannen, vaak voor veel te lage lonen en veel onzekerheid. En als hen iets gaat mankeren staan ze zonder pardon op straat en zijn ze alles kwijt wat ze moeizaam hebben opgebouwd. Of na lange jaren hard werken van een schamel pensioentje moeten zien rond te komen.

  De leden van het koningshuis hoeven niet bang te zijn dat zij hun huis moeten opeten, of een sollicitatieverplichting opgelegd krijgen zoals zoveel mensen, die eigenlijk niet de gezondheid hebben om te werken.

  Een mooi staaltje van onrecht.

  0 likes
 47. Ik vindt het maar raar wij moeten inleveren de koningin gaat meer verdienen daarnaast in de troonrede zegt ze van me moeten maar meeverend wezen hoe kunnen wij dit doen door dat we nu 21 procent belasting op producten gaan betalen als het bedrijfsleven mee moet veren moet er minder belasting geint worden zodat alles weer kan draaie lijkt me simpel rekensommetje om te kijken waar dit naar uitdraait of is dit juist de bedoeling ?

  0 likes
 48. [quote name=”k.b.c”]Gewoon meer geld drukken geven aan iedereen is maar papier uit hout ofniet? net als wc papier.[/quote]
  Of gewoon digitaal! Iedereen minstens twee nullen erbij, tis gewoon een druk op de knop. Doen de ‘grote jongens’ook.

  0 likes
 49. Schandalig hoe men hier over ons Staatshoofd spreekt. Het is een hardwerkende vrouw met veel verantwoordelijkheden. Ook zij heeft het niet makkelijk want ik weet hoe haar meoeder was en de appel valt nooit ver van de boom. Zij moet net als Obama ook maar naar de pijpen van een stel gekken dansen, maar jullie doen alsof zij dat allemaal beslist. Denk je dat ze daarom gevraagd heeft? Die indruk moet kennelijk gewekt worden om haar onsymphatiek over te doen laten komen. Okay, zij neemt dat geld dan aan lijkt mij zo maar denk je niet dat ze iets goeds met haar geld doet? Ik denk van wel. Ik vertrouw haar meer bij bakken met geld dan een Linda, een Bridget, een Gor of een Albert, ik noem er maar een paar. Schande is het.

  0 likes
 50. KA€HING!! Mag ik ook wat hebben?

  0 likes
 51. ‘t is toch maar goed dat die Groene Braeck uit de defensiepot betaald wordt zeg….je moet er niet aan denken dat ze zelf dr beautje moet verfen.

  En ja, ook een biertje is duurder geworden, dus kom op jongens…pilsje voor de prins!

  Zum kotzen is dit allemaal.
  Mijn 2 kinderen en ik doen het met een niet betaald hart,- en herseninfarct, een bijstandsuitkering met loonbeslag en één voedselpakket per week….
  “Meeverend” neurïen wij “ich habe es nicht gewunst”….

  0 likes
 52. treiteren noem ik dit..doen ze wel vaker..Precies wat ze willen en velen trappen erin door boos te worden!

  0 likes
 53. [quote name=”Ab”]Ik ben “zzp” er, werk niet fulltime time, en verdien zo’n 30000 netto per jaar, door zelfstandigenaftrek draag ik bijna niets bij aan het koningshuis, kan surfen, fietsen, schaatsen wanneer ik wil en heb echte vrienden en niet alleen maar ja knikkers en hielenlikkkers achter me aan. Zie mijn twee kleine meiden 7 dagen per week, woon 300 mrt van het strand en midden in de duinen. Mijn vrouw werkt 3 dagen per week. U begrijpt dat mijn leven vele malen leuker is dan dat van Bea. En dat ik voor helemaal niets zou willen ruilen. En ben ook blij dat ik niet veel macht heb. Heb ook veel minder stress[/quote]

  Heerlijk Ab! Mooi staaltje van ‘count your blessings’. Ik neem een voorbeeld aan je!

  0 likes
 54. Ze zal ‘t wel nodig hebben.

  0 likes
 55. Alsof ze het nodig hebben, stelletje reptilians, gatverdamme om te kotsen als ik die trut van het koningshuis nog 1 keer over normen waarden en fatsoen hoor spreken ga ik spontaan kotsen!

  0 likes
 56. [quote name=”ieniemienie”]Schandalig hoe men hier over ons Staatshoofd spreekt. Het is een hardwerkende vrouw met veel verantwoordelijkheden. Ook zij heeft het niet makkelijk want ik weet hoe haar meoeder was en de appel valt nooit ver van de boom. , ik noem er maar een paar. Schande is het.[/quote]

  “Schande” ?
  Bea & co hebben net zo veel recht op iets als wie dan ook.
  Echter, zij hebben één milard + aan cash. Dat is voldoende voor de rest van hun leven, dat van hun nabestaanden en generatie(s) dáárna.
  Verdeel hun inkomsten over alle Nederlandse huishoudens en we kunnen weer voor een paar maanden afwasmiddel inslaan.

  Het woord “schande” vind ik dus flink misplaatst hier. of beter gezegd, het is appels met peren vergelijken.

  Ik zeg: herinvesteren dat belasting geld.

  laat die appel niet al te ver van de boom vallen en zorg dat de boom weer kan groeien van haar voedingsstoffen. 😉

  0 likes
 57. ergens benje nergens

  Zo het zegje is gezegd, kunnen ze nu weer terug naar de drakenberg (eo)…..

  0 likes
 58. [quote name=”CorVee”]’t is toch maar goed dat die Groene Braeck uit de defensiepot betaald wordt zeg….je moet er niet aan denken dat ze zelf dr beautje moet verfen.

  En ja, ook een biertje is duurder geworden, dus kom op jongens…pilsje voor de prins!

  Zum kotzen is dit allemaal.
  Mijn 2 kinderen en ik doen het met een niet betaald hart,- en herseninfarct, een bijstandsuitkering met loonbeslag en één voedselpakket per week….
  “Meeverend” neurïen wij “ich habe es nicht gewunst”….[/quote]

  Welke onnozele gans bedenkt nu dat Bea dit zo bepaald? CorVee dus. Lekker dom.
  Jij moet bij hele andere jongens klagen. Niet dat dat nog nodig is want hun tijd zit er toch wel op. Die domme, pedante, arrogante, oliedomme Romney heeft in elk geval zijn eigen graf al gegraven, dat gaat de goede kant op hahaha!
  Bea houdt goede moed, binnenkort zijn die knaagdieren van het wereldtoneel verdwenen.

  0 likes
 59. [quote name=”ieniemienie”]Schandalig hoe men hier over ons Staatshoofd spreekt. Het is een hardwerkende vrouw met veel verantwoordelijkheden. Ook zij heeft het niet makkelijk want ik weet hoe haar meoeder was en de appel valt nooit ver van de boom. Zij moet net als Obama ook maar naar de pijpen van een stel gekken dansen, maar jullie doen alsof zij dat allemaal beslist. Denk je dat ze daarom gevraagd heeft? Die indruk moet kennelijk gewekt worden om haar onsymphatiek over te doen laten komen. Okay, zij neemt dat geld dan aan lijkt mij zo maar denk je niet dat ze iets goeds met haar geld doet? Ik denk van wel. Ik vertrouw haar meer bij bakken met geld dan een Linda, een Bridget, een Gor of een Albert, ik noem er maar een paar. Schande is het.[/quote]

  Er is geen enkele rede om geen kommentaar te geven wanneer iets niet klopt. Wat via deze POPPENKAST afspeelt daar hebben ‘nog’ te weinig mensen sjoege van. Onze Bea leest ‘Drunvalo Melchizedek’ ze WEET van 21-012-2012 .

  0 likes
 60. Zal wel morgenochtend mijn bed uitgelicht worden door de nederlandsche gestapo, maar………Volgend jaar bestaat dit (wanvertoon) koningkrijk 200 jaar. Lees je geschiedenis. Dit is de slafernij zoals zelfs Shaka Zoeloe van had kunnen dromen. (ook bijna 200 jaar geleden)
  200 jaar…… geen internet, geen smartphone, geen media,…. geen tv of radio, 200 jaar geleden.
  we zijn geen fucking stap verder. Een Koning of iets dergelijks is zo 1813., Niet echt anno nu. Bea, Willem,… Ga weg!!!! Tijd voor een geschiedenis, die 200 jaar geleden ook een revolutie bracht! Veerkracht! (Het zijn haar eigen stomme woorden!)

  0 likes
 61. Zehebben al miljarden ……ja miljarden op de bank en aan onroerend-goed. Allemaal van de bevolking “gejat” en dan moeten ze nog steeds meer en meer en meer……met alles wat ze hebben kunnen 10 generaties zonder inkomen zeer rijk leven.
  Koningshuis is miljoenen verslindend en maar mooi weer spelen met al hun zo genaamde “staatsbezoeken” ja ja. walgelijk. koningshuis is uit de geschiedenis toen mensen nog “dom” waren en zich alles lieten vertellen. wie zijn “ze” eigenlijk ? ? ? met welk recht ? ? ? wat voor meerwaarde heeft het voor het volk ? ? ?

  0 likes
 62. [quote name=”ieniemienie”]Schandalig hoe men hier over ons Staatshoofd spreekt. Het is een hardwerkende vrouw met veel verantwoordelijkheden. Ook zij heeft het niet makkelijk want ik weet hoe haar meoeder was en de appel valt nooit ver van de boom. Zij moet net als Obama ook maar naar de pijpen van een stel gekken dansen, maar jullie doen alsof zij dat allemaal beslist. Denk je dat ze daarom gevraagd heeft? Die indruk moet kennelijk gewekt worden om haar onsymphatiek over te doen laten komen. Okay, zij neemt dat geld dan aan lijkt mij zo maar denk je niet dat ze iets goeds met haar geld doet? Ik denk van wel. Ik vertrouw haar meer bij bakken met geld dan een Linda, een Bridget, een Gor of een Albert, ik noem er maar een paar. Schande is het.[/quote]

  Wel eens van “ken uw pappenheimers” gehoord?

  0 likes
 63. daar kan je behoorlijk wat waxinelichtjes voor kopen, maareeeehhh, ze heeft maar één houdertje 🙁
  DUS jongens, volgende keer ALLEMAAL een houdertje toegooien en ze is weer blij, mogen wij allemaal gratis de gevangenis in voor minstens een jaar.
  Kunnen we al op Erwin stemmen? Een echte held in mijn ogen. Jammer dat het alleen maar een houdertje was, van mij had het een gietstalenradiator mogen zijn. Alleen dat gooit zo rottig…

  0 likes
 64. [quote name=”WvG”][quote name=”ieniemienie”]Schandalig hoe men hier over ons Staatshoofd spreekt. Het is een hardwerkende vrouw met veel verantwoordelijkheden. Ook zij heeft het niet makkelijk want ik weet hoe haar meoeder was en de appel valt nooit ver van de boom. , ik noem er maar een paar. Schande is het.[/quote]

  “Schande” ?
  Bea & co(..)etc

  Het woord “schande” vind ik dus flink misplaatst hier. of beter gezegd, het is appels met peren vergelijken.

  Ik zeg: herinvesteren dat belasting geld.

  laat die appel niet al te ver van de boom vallen en zorg dat de boom weer kan groeien van haar voedingsstoffen. ;-)[/quote]

  Beatrix lijkt ECHT niet op haar moeder . naar wat ik ooit gelezen heb was het meer een vaderskindje en op zijn hand.Was Bernhard niet de oprichter van de Bilderbergersclub?

  0 likes
 65. Eng mens vind ik het….. reptilian of shape shifter zeker. Koud, kil, zonder emoties. En in de troonrede al jaren vertellen dat we de broekriem moeten aanhalen. Maar zelf 1 miljard hebben en jaarlijks een flinke som geld a raison van pakweg 3 a 4 miljoen casseren.
  Laat ze haar geld bij onze staatsschuld doen oid. Trouwens het is ook nog eens allemaal bloedgeld van de gouden eeuw en VOC lees slavernij en mensenhandel. Fijne koningin die Bea.

  0 likes
 66. Landgenoten…

  Komt dat zien…de Allerduurste voorstelling van 40 miljoen per jaar…
  en dat met mij al 32 jaar in de Hoofdrol…

  Yes….HOLLAND GOT TALENT..!!!

  0 likes
 67. waarom houden ze friso in leven in Londen juist hij levert nog geld op.
  Als ie dood verklaard word niet meer, een dooie prins is niets waard dus het zijn net ratten die vreten hun eigen poot op om uit een klem te komen zij doen niet anders.

  0 likes
 68. [quote name=”ergens benje nergens”]Zo het zegje is gezegd…[/quote]

  ‘Ergens ben je nergens’. Mooi gezegd!
  Dat moest ik ook ineens denken toen ik hoorde dat die Moskowitz afgezet is.
  Maar die advokaat van de duivel laat me een spoor van gedesillusioneerde gladjakkers achter. Nu hebben ze niemand meer wie de kromme bananen recht gaat praten. Is dat pech hebben dan! Dit is zelfs een regelrechte knak in hun kromme systeem.

  0 likes
 69. Van de verspilling van deze hele ‘Schijn-Vertoning’ hadden onze bijstand-gezinnen zeker een jaar kunnen eten..om maar even een dwasstraat te noemen.

  En dan nog wat..U draagt ook nog BONT..Foei..Majesteit, leg dat eens aan uw kleinkinderen uit.

  0 likes
 70. [quote name=”ieniemienie”]Schandalig hoe men hier over ons Staatshoofd spreekt. Het is een hardwerkende vrouw met veel verantwoordelijkheden. Ook zij heeft het niet makkelijk want ik weet hoe haar meoeder was en de appel valt nooit ver van de boom. ..) Okay, zij neemt dat geld dan aan lijkt mij zo maar denk je niet dat ze iets goeds met haar geld doet? .[/quote]

  Schei toch uit zeg, ze laat het zich het anders maar al te graag aanleunen oftewel uitbetalen, ik zie haar niet lijden onder haar ‘juk’ hoor anders was ze er wel uitgestapt net als haar zusje Irene,ja ja goed doel ..Bilderbergdoel.Dit is niet te pruimen voor mensen die in een uitgewoond flatje moeten wonen en naar de voedselbank voor wat eten omdat de ‘staat’geld OOk daarmee over de balk denkt te moeten smijten,het kan stukken goedkoper die poppenkast.Ik zeg sluiten die paleizen.In de verkoop en dat geld voor de bejaarden/ zieken en gehandicapten/onderwijzers etc Ennuh ze lijkt ECHT NIET op haar moeder.

  0 likes
 71. [quote name=”sjaak”]Zehebben al miljarden ja miljarden op de bank en aan onroerend-goed. Allemaal van de bevolking “gejat” en dan moeten ze nog steeds meer en meer en meer……met mooi weer spelen met al hun zo genaamde “staatsbezoeken” ja ja. walgelijk. koningshuis is uit toen mensen nog “dom” waren en zich alles lieten vertellen. wie zijn “ze” eigenlijk met welk recht wat voor meerwaarde heeft het voor het volk /quote]

  Koningshuizen zijn er al sinds de Farao’s maar waaschijnlijk nog veel langer. Dat het nu misschien uit de tijd lijkt kan zijn, maar dat is nog geen reden om een Staatshoofd zo te kleineren, beledigen, schofferen, door het slijk te halen. We zullen zien of WA er nog zin in heeft. Maar zo niet: denk maar niet dat de macht dan in handen van de huidige poppenspelers komt. Zeker weten van niet. Ze kunnen zich nl. niet gedragen, hebben geen fatsoen, asociaal, onderontwikkeld en onopgevoed. Dat kan nooit als voorbeeld dienen.

  0 likes
 72. Ja, het is een overblijfsel van de Middeleeuwen. In principe heb ik niets tegen deze mensen maar als ze heel eerlijk waren zouden ze zelf afstand doen van de donaties zoals iemand die een ernstige beroepsfout of dergelijke begaat afstand doet van zijn functie.
  Van Rossem hier in Belgie waar we nog achterlijker zijn, wilde een wetsvoorstel indienenom om op de belastingsbrieven het volgende te zetten: “hoeveel wilt u afstaan voor het koningshuis?” en dan zouden wij pas zien hoeveel mensen echt koningsgezind zijn en of wij ons dan nog massaal als sheeple zouden gedragen.

  0 likes
 73. [quote name=”mirakel”]treiteren noem ik dit..doen ze wel vaker..Precies wat ze willen en velen trappen erin door boos te worden![/quote]

  Ik zou het veel vreemder vinden als men er NIET boos om werdt.Dit hoort OOk bij de ontwakening..

  0 likes
 74. Beatrix lijkt ECHT niet op haar moeder. naar wat ik ooit gelezen heb was het meer een vaderskindje en op zijn hand.Was Bernhard niet de oprichter van de Bilderbergersclub?[/quote]

  Kom op zeg cc, ik had jouw EQ hoger ingeschat. Weet je wat een lieve vader Bernhard was. Twee gezichten dus. Bea was dol op haar vader, net als Maxima dat op haar vader is. Dan kun je verscheurd worden juist door die liefhebbende vader omdat ze die andere kant van Bernhard in haar jeugd nooit gezien heeft. Mij maak je ook niet wijs dat ze niets van haar moeder heeft. Uiteindelijk heeft die toch de meeste invloed op haar leven gehad.

  0 likes
 75. Some people are so poor, all they have is money…

  0 likes
 76. [quote name=”cc”][quote name=”ieniemienie”] zo maar denk je niet dat ze iets goeds met haar geld doet? .[/quote]

  Schei toch uit zeg, ze laat het zich het anders maar al te graag aanleunen oftewel uitbetalen, ik zie haar niet lijden onder haar ‘juk’ hoor anders was ze er wel uitgestapt net als haar zusje Irene,ja ja goed doel ..Bilderbergdoel.Dit is niet te pruimen voor mensen die in een uitgewoond flatje moeten wonen en naar de voedselbank voor wat eten omdat de ‘staat’geld OOk daarmee over de balk denkt te moeten smijten,het kan stukken goedkoper die poppenkast.Ik zeg sluiten die paleizen.In de verkoop en dat geld voor de bejaarden/ zieken en gehandicapten/onderwijzers etc Ennuh ze lijkt ECHT NIET op haar moeder.[/quote]

  Waarom verdienen Bridget, Gor, Albert, Linda ea. zoveel geld? Wat is de meerwaarde als je de hysterische schreeuwcampagnes om ze op een voetstuk te zetten omdat ze aandacht nodig hebben weg denkt?

  0 likes
 77. [quote name=”P. Paaltjes”]waarom houden ze friso in leven in Londen juist hij levert nog geld op.
  Als ie dood verklaard word niet meer, een dooie prins is niets waard dus het zijn net ratten die vreten hun eigen poot op om uit een klem te komen zij doen niet anders.[/quote]

  Oei..dit gaat wel erg scherp door de bocht hoor.
  Ik ben het er mee eens dat de ‘verborgen streken’ van het ‘koningshuis'( terwijl ze niet van ‘koninklijke bloede’ zijn ) nu eindelijk eens aan het licht moeten komen, maar.. Bea blijft Wel een Moeder.. die net als alle andere Moeders, intens veel verdriet heeft om ‘haar kind’.

  In Lak’ech

  0 likes
 78. [quote name=”ieniemienie”]Schandalig hoe men hier over ons Staatshoofd spreekt. Het is een hardwerkende vrouw met veel verantwoordelijkheden. Ook zij heeft het niet makkelijk want ik weet hoe haar meoeder was en de appel valt nooit van boomSchande is het.[/quote]
  [quote name=”ieniemienie”]etc……bla bla blaat!
  Wie denk je dat er voorzitster is van de bilderberg groep? Wie denk je dat die groep heeft opgericht? Haar eigen vader onze verzetzprinz! Wat denk je dat die groep voor ogen heeft? Onze bilderberg bea houd helemaal niet zoveel van ons als jij van haar. Je bent niet een beetje ienemienie dom maar heel erg dom!

  0 likes
 79. Mooie koningin zeg, ze zit in dat Bilderberg-clubje en waarvan mede leden zoals Kissinger en Nixon nog tekenden voor genocide op uiteindelijk 6 1/2 miljard mensen en tbv NWO.

  0 likes
 80. ik vertrouw haar meer bij bakken met geld dan een Linda, een Bridget, een Gor of een Albert, ik noem er maar een paar. Schande is het.[/quote]

  Vertrouwen heeft in zowel sociale als psychologische zin verschillende connotaties.[1] De meest gangbare definitie van vertrouwen[2] omvat doorgaans de volgende elementen:

  Bereidheid van een persoon of groep om afhankelijk te zijn van de daden van een andere persoon of groep.
  Geloven dat een ander eerlijk is of dat iets goed zal gaan.[3]
  Verwachting van een persoon dat degene die hij/zij vertrouwt zal handelen op een manier die hem/haar niet zal benadelen, met het risico in een nadelige positie te belanden indien de ander dit vertrouwen schaadt.

  Word WAKKER !

  0 likes
 81. Wij als mensen met een fysieke beperking – soms een flinke beperking – waren bijna ons PGB – Personlijk Budget voor onze hulp en zorg in te kopen – kwijt, omdat Rutte en zijn trawanten zo nodig moeten bezuinigen. Daarbij pakken ze eerst de zogenaamd zwakkeren in de samenleving. Wij moeten altijd het meeste inleveren.. maar onze Bea, krijgt er zonder mankeren geld bij,SCHANDE en ongehoord! ON DEMOCRATISCH ook. Laat ze gewoon, net als wij, in eenb rijtjes huis gaan wonen en zelf haar kopje thee zetten en haar boterhammetjes smeren.

  0 likes
 82. Laat bea maar leven van 1000 eurie per maand,en daar moet ze alles van doen. Tja het is een bilderberger. zij staan boven de wet.
  Daarom moet het anders.vorm een groep om je af te scheiden van het systeem.

  0 likes
 83. [quote name=”cc”][quote name=”ieniemienie”]Schandalig hoe men hier over ons Staatshoofd spreekt. Het is een hardwerkende vrouw met veel verantwoordelijkheden. Ook zij heeft het niet makkelijk want ik weet hoe haar meoeder was en de appel valt nooit ver van de boom. ..) Okay, zij neemt dat geld dan aan lijkt mij zo maar denk je niet dat ze iets goeds met haar geld doet? .[/quote]

  Ennuh ze lijkt ECHT NIET op haar moeder.[/quote]

  Nee ze lijkt eerder op haar vader.

  0 likes
 84. Dit is een slag in het gelaat van ALLE Nederlanders. Niet te begrijpen en ik betreur deze situatie ten stelligste.

  0 likes
 85. De ouderen en dan bedoel ik mensen vanaf 70 jaar,die in verpleeghuizen en verzorgings huizen wonen,moeten steeds meer inleveren.Het koekje bij de thee,is al bijna afgeschaft,de zuster mag vooral niet te lang aan je bed staan,dat kost teveel,geld voor iets leuks is er niet!
  Deze groep wordt zo langzamerhand het uitschot van de maatschappij!
  En dan lees ik dit bericht!Niet te filmen zoiets!
  Ik heb absoluut geen hekel aan het koninklijk huis,maar in deze tijd waarin er van ons wordt verwacht om mee te helpen om deze crisis te bestrijden,is deze ordinaire loonsverhoging meer dan arrogant!

  0 likes
 86. Hebzucht viert hoogtij, wat een vreselijk mens. Nooit genoeg, hier wordt ik misselijk van!!Vreslijk voorbeeld. Heeft dit mens nog medeleven?? Allemaal toneelspel. Daar moeten wij dan nog respect voor hebben.

  0 likes
 87. Leve de Koningin die haar laatste gewaad aantreft, zonder zakken.Als het puntje bij het paaltje komt,heeft ze naast de pot gepiest.Denk niet dat ik Jaloers op haar ben, want haar huisje heeft een “speciaal” eigen kruisje.Gooi je alle kruisje op een stapel, en ja pakt je eigen kruisje er weer tussen uit, omdat je weet, met dat kruisje om te gaan. En van een ander zijn kruisje weet je dit nooit.

  0 likes
 88. De troonrede is kennelijk een bevestiging ven de macht. In het licht van de wat de republikeinen in Amerika beweren, kan je dit vertalen als een proloog voor de nieuwe wereldorde. Denk aan de Bilderberg conferentie. We zijn reddeloos, omdat degenen die dit aansturen totaal geen belang bij de gewone man hebben. Lang leve de republiek!

  0 likes
 89. en wat gaan de mensen hier aan doen gaan jullie dit dan ook betalen ?

  0 likes
 90. [quote name=”willy”][quote name=”Robert Timmermans”]Ik dacht dat elke Nederlander volgend jaar moest inleveren. Dit is verschrikkelijk en hier moeten we dus snel vanaf. Die arme dame kan niet voor zichzelf en haar kindertjes betalen. Echt zielig.
  En als je dan bedenkt dat ze grootaandeelhouder is van onze corrupte bende SHELL met 25% aandelen, nou…….en dat is nog lang niet alles. Dat ze zich niet schamen, maar dat geeft het karakter aan!!!!!!!!
  W.g. Een zeer boze Nederlander!!![/quote]
  helemaal mee eens[/quote]

  Dat is het nou precies, ze is een Duitser,en wij zingen vrolijk mee,van Duitschen bloed. En allemaal stemmen op de VVD. Telkens dezelfde keuze maken heeft nog nooit iets veranderd,goed gedaan Holland, you get what you deserve.

  0 likes
 91. [quote name=”John”][quote name=”cc”]
  Ennuh ze lijkt ECHT NIET op haar moeder.[/quote]
  Nee ze lijkt eerder op haar vader.[/quote]

  Maar ze heeft natuurlijk het meeste van zichzelf. Reken maar dat ze nu nog onder druk staat net als Obama. Maar kortzichtig hier, haast niet te geloven zoveel domme mensen op een forum, het lijkt hier de Teletoeter wel. Om je ongans te lachen! Dat zal Bea dan ook zeker doen want ook zij weet, net als Obama dat die onderdrukking door malloten binnenkort afgelopen is. Finito met die domme dominante garde. Kijk naar Romney en Moskovie! Dan val je toch van de bank van het lachen! Maar dat EQ hier….dat is dan wel weer om te huilen. Maar ook die types ligt een mooi plan klaar.

  0 likes
 92. [quote name=”Gerald”]De troonrede is kennelijk een bevestiging ven de macht. In het licht van de wat de republikeinen in Amerika beweren, kan je dit vertalen als een proloog voor de nieuwe wereldorde. Denk aan de Bilderberg conferentie. We zijn reddeloos, omdat degenen die dit aansturen totaal geen belang bij de gewone man hebben. Lang leve de republiek![/quote]

  Dan moet je op de SOPN stemmen.

  0 likes
 93. Hier past maar een toepasselijk spreekwoord!!!

  DE RIJKEN RIJKER EN DE ARME ARMER!!!!

  Dir geldt in dit nep Koninkrijk al EEUWEN

  0 likes
 94. En dan nu het weerbericht voor Nederland.
  Voorlopig géén vorst aan de grond.
  Dit was het nieuws, goedenavond.

  0 likes
 95. ben echt helemaal klaar met dat geschifte komingshuis

  wat ons geld over de balk smijt

  0 likes
 96. [quote name=”Ben Slim”][quote name=”John”][quote name=”cc”]
  Ennuh ze lijkt ECHT NIET op haar moeder.[/quote]
  Nee ze lijkt eerder op haar vader.[/quote]

  Maar ze heeft natuurlijk het meeste van zichzelf. Reken maar dat ze nu nog onder druk staat net als Obama. Maar kortzichtig hier, haast niet te geloven zoveel domme mensen op een forum, het lijkt hier de Teletoeter wel. Om je ongans te lachen! Dat zal Bea dan ook zeker doen want ook zij weet, net als Obama dat die onderdrukking door malloten binnenkort afgelopen is. Finito met die domme dominante garde. Kijk naar Romney en Moskovie! Dan val je toch van de bank van het lachen! Maar dat EQ hier….dat is dan wel weer om te huilen. Maar ook die types ligt een mooi plan klaar.[/quote]
  EQ Of IQ?? ahum t,is om te huilen inderdaad.Zeker als je zelf even naar je eigen IQ foutjes kijkt, in dit korte stukje tekst.

  0 likes
 97. Wij moeten ook bezuinigen zelfs de minderen onder ons//!!!!
  Als ze in hun kracht staan dan nemen ze het niet aan dat ze meer krijgen maar bezuinigen ook mee.flauwekul allemaal het volk waar blijven die ??!!!!!!!

  0 likes
 98. @ben slim over domheid gesproken,het IQ en niet EQ!
  Steek je hand in eigen boezem!

  0 likes
 99. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Ben Slim”][quote name=”John”]

  Maar kortzichtig hier, haast niet te geloven zoveel domme mensen op een forum, het lijkt hier de Teletoeter wel. Om je ongans te lachen! Dat zal Bea dan ook zeker doen want ook zij weet, net als Obama dat die onderdrukking door malloten binnenkort afgelopen is. Finito met die domme dominante garde. Kijk naar Romney en Moskovie! Dan val je toch van de bank van het lachen! Maar dat EQ hier….dat is dan wel weer om te huilen.

  ”Maar ook voor die types ligt een mooi plan klaar.”

  [/quote]
  EQ Of IQ?? ahum t,is om te huilen inderdaad.Zeker als je zelf even naar je eigen IQ foutjes kijkt, in dit korte stukje tekst.[/quote]

  IQ foutjes? Taal- en/of tikfoutjes.
  God Zij Dank zullen de Goddelijke Energieen een mens daar nooit en te nimmer op afrekenen want wie benadeel ik hier eigenlijk mee? Helemaal niemand.
  Er zijn veel belangrijker zaken die een mens moet weten.

  0 likes
 100. Het Maitreya-Venus_project en welke bestond uit o.a. film/tv_producties met maatschappelijke kritische inhoud, thuis-en daklozen_opvang en milieu beleid daarvan hebben ze alle gelden(gestolen) ontrokken en door gesluisd naar het koningshuis.

  0 likes
 101. Tegeltjeswijsheid:
  De gelukkigste mensen zijn degenen die zich de koning te rijk voelen.

  0 likes
 102. [quote name=”Ben Slim”][quote name=”John”][quote name=”cc”]
  Ennuh ze lijkt ECHT NIET op haar moeder.[/quote]
  Nee ze lijkt eerder op haar vader.[/quote]

  Maar ze heeft natuurlijk het meeste van zichzelf. Reken maar dat ze nu nog onder druk staat net als Obama. Maar kortzichtig hier, haast niet te geloven zoveel domme mensen op een forum, het lijkt hier de Teletoeter wel. Om je ongans te lachen! Dat zal Bea dan ook zeker doen want ook zij weet, net als Obama dat die onderdrukking door malloten binnenkort afgelopen is. Finito met die domme dominante garde. Kijk naar Romney en Moskovie! Dan val je toch van de bank van het lachen! Maar dat EQ hier….dat is dan wel weer om te huilen. Maar ook die types ligt een mooi plan klaar.[/quote]
  Misschien moet je de (oudere)geschiedenis eens naslaan waar dat geld in de 1e instantie vandaan kwam?

  0 likes
 103. Een weetje de oranjes hebben het vruchtgebruik van de Van Bredero ‘s dat was 3 miljard gulden in 1965
  Dit staat op de rijksbegroting van 1965

  0 likes
 104. [quote name=”garriet60″]ja en de chroniche zieken hebben nu al geen nagels om de billen te krabben maar volgend jaar helemaal niet meer .wat hebben onze regering lij(d)ers het toch weer goed voor hun stemmers geregeld !!
  je stempt op ze en je krijgt allemaal een schop voor de ballen .en de bevolking heeft van het stemgedrag nog steeds niets geleerd .k,mag hopen dat deze regering binnen zeer korte tijd ook op ZIJN BEK GAAT[/quote]

  Het is niet de regering die op zijn bek gaat, maar de kudde die op ze gestemd heeft.nmyun

  0 likes
 105. [quote name=”Ben Slim”][quote name=”cc”]
  Schei toch uit zeg ze laat zich anders maar al te graag aanleunen oftewel uitbetalen. Dit is niet te pruimen voor mensen die in een uitgewoond flatje moeten wonen en naar de voedselbank voor wat eten omdat de ‘staat’geld OOk daarmee over de balk denkt te moeten smijten,het kan stukken goedkoper die poppenkast. Ik zeg sluiten die paleizen. In de verkoop en dat geld voor bejaarden/ zieken en gehandicapten/onderwijzers etc Ennuh ze lijkt ECHT NIET op haar moeder.[/quote]

  Waarom verdienen Bridget, Gor, Albert, Linda ea. zoveel geld? Wat is HUN meerwaarde als je de HYSTERISCHE SCHREEUWCAMPAGNES OM ZE OP EEN VOETSTUK TE PLAATSEN, OMDAT ZE AANDACHT NODIG HEBBEN weg denkt?[/quote]

  Vind je nou ook niet dat Gor, Linda, Bridget en noem die onnozele nietszeggende nergens toe dienende leeghoofden maar op, dat op zouden moeten boeren? Ze debiliseren de Natie
  met hun dommigheid. Maar daar gaat dan weer niemand op in hier…

  0 likes
 106. [quote name=”Chrissebis”]ieniemienie zei: ik vertrouw haar meer bij bakken met geld dan een Linda, een Bridget, een Gor of een Albert, ik noem er maar een paar. Schande is het.[/quote]

  Vertrouwen heeft in zowel sociale als psychologische zin verschillende connotaties.[1] De meest gangbare definitie van vertrouwen[2] omvat doorgaans de volgende elementen:

  Bereidheid van een persoon of groep om afhankelijk te zijn van de daden van een andere persoon of groep.
  Geloven dat een ander eerlijk is of dat iets goed zal gaan.[3]
  Verwachting van een persoon dat degene die hij/zij vertrouwt zal handelen op een manier die hem/haar niet zal benadelen, met het risico in een nadelige positie te belanden indien de ander dit vertrouwen schaadt.

  Word WAKKER ![/quote]

  0 likes
 107. Afschaffen die stomme poppenkast!

  Zo! Moest er even uit!

  0 likes
 108. [quote name=”ieniemienie”]Beatrix lijkt ECHT niet op haar moeder. naar wat ik ooit gelezen heb was het meer ..)[/quote]

  Kom op zeg cc, ik had jouw EQ hoger ingeschat. Weet je wat een lieve vader Bernhard was. Twee gezichten dus. Bea was dol op haar vader, net als Maxima dat op haar vader is. Dan kun je verscheurd worden juist door die liefhebbende vader omdat ze die andere kant van Bernhard in haar jeugd nooit gezien heeft..)[/quote]

  By the way het is IQ..en op de hand van haar vader bedoel ik mee achter zijn plannen die indertijd al op tafel lagen.En was ze ook als één blok tegen haar moeder in de Greet Hofmans zaak.Nou daar ben je lekker mee dan..De vader van maxima had ook 2 gezichten idd ,hitler was ook gek op zijn hondje..En toenterijd in die kringen trok men als moeder veel minder op met zijn kroost.2 gezichten idd je slaat de spijker op zijn kop.

  0 likes
 109. Echt een enorme klap in het gezicht van de bevolking en dan nog gecombineerd met een knietje in de genitalien. Ik bedoel te zeggen met deze metafoor dat het wel heel heel erg arrogant is om met een gouden koets aan te komen rijden en dan vertellen dat het volk offers moet brengen. Wat zullen ze in hun paleis hebben zitten lachen. Bovendien krijgt de koninklijke familie zelf (nog) meer geld. En de slavensukkels staan nog te zwaaien ook langs de route.

  0 likes
 110. [quote name=”Ben Slim”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Ben Slim”][/quote]
  [quote name=”Ben Slim”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Ben Slim”][quote name=”John”]

  Maar kortzichtig hier, haast niet te geloven zoveel domme mensen op een forum,(..) Dan val je toch van de bank van het lachen! Maar dat EQ hier….dat is dan wel weer om te huilen.
  Maar ook voor die types(..)”

  [/quote]
  EQ Of IQ?? ahum t,is om te huilen inderdaad.Zeker als je zelf even naar je eigen IQ foutjes kijkt, in dit korte stukje tekst.[/quote]

  IQ foutjes? Taal- en/of tikfoutjes.
  God Zij Dank zullen de Goddelijke Energieen een mens daar nooit en te nimmer op afrekenen want wie benadeel ik hier eigenlijk mee? Helemaal niemand.
  Er zijn veel belangrijker zaken die een mens moet weten.[/quote]
  ———————
  Je begon ZELF neerbuigend over het IQ en domme mmensen hier, dus…

  0 likes
 111. De oplossing is heel eenvoudig: alle Nederlandse staatsburgers de procedure volgen tot het verkrijgen van de status SOEVEREIN. Waarom? Omdat alle leden van het Koningshuis soeverein zijn. Dit is de reden waarom zij ook geen BELASTING hoeven te betalen.

  Alle informatie omtrent de procedure en nog veel meer kunt u nalezen op: http://ikclaimmijnnaam.nl/nieuws.htm. Ik raad u aan om te beginnen met het lezen van artikel: Waarom u absoluut niet vrij bent.

  Ik ben zelf al soeverein, dus ik zou zeggen: sluit je aan bij DE GROEP SOEVEREINE MENSEN VAN VLEES EN BLOED en bevrijd jezelf. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

  0 likes
 112. [quote name=”Kalki”]Het Maitreya-Venus_project en welke bestond uit o.a. film/tv_producties met maatschappelijke kritische inhoud, thuis-en daklozen_opvang en milieu beleid daarvan hebben ze alle gelden(gestolen) ontrokken en door gesluisd naar het koningshuis.[/quote]

  ????? En maar leugens verspreiden en mensen op het verkeerde been zetten. Degenen die daar hun beroep van hebben gemaakt hebben het duidelijk zwaar, maar ze weten nog steeds niet van ophouden. Komt vanzelf. Gaat de GF voor ze doen want zelf zijn ze kennelijk niet bij machte.

  0 likes
 113. Ipv. een koningshuis een ‘Buitenaardse Ambassade’, veel beter!

  0 likes
 114. weg met de koningin, hoera, hoera, hoera !

  0 likes
 115. [quote name=”Marlon Brandnetel”][quote name=”Ben Slim”][quote name=”cc”]
  Schei toch uit zeg ze laat zich anders maar al te graag aanleunen oftewel uitbetalen. Dit is niet te pruimen voor mensen die in een uitgewoond flatje moeten wonen en naar de voedselbank voor wat eten omdat de ‘staat’geld OOk daarmee over de balk denkt te moeten smijten,het kan stukken goedkoper die poppenkast. Ik zeg sluiten die paleizen(,,).[/quote][/quote]

  Vind je nou ook niet dat Gor, Linda, Bridget en noem die onnozele nietszeggende nergens toe dienende leeghoofden maar op, dat op zouden moeten boeren? Ze debiliseren de Natie
  met hun dommigheid. Maar daar gaat dan weer niemand op in hier…[/quote]

  Niet bepaald on topic vind je niet?

  0 likes
 116. In 2013 krijgt koningin Beatrix 5000 euro minder salaris dan dit jaar. Prins Willem-Alexander en prinses Máxima leveren allebei 1000 euro in.

  Bron: RTL Z

  Je zou toch echt medelijden met ze krijgen:-(

  0 likes
 117. [quote name=”Ben Slim”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Ben Slim”][quote name=”John”]

  BEN SLIM:

  IQ foutjes? Taal- en/of tikfoutjes.
  God Zij Dank zullen de Goddelijke Energieen een mens daar nooit en te nimmer op afrekenen want wie benadeel ik hier eigenlijk mee? Helemaal niemand.
  Er zijn veel belangrijker zaken die een mens moet weten.[/quote]
  HUNTING WOLF:Ach je noemt mensen die op dit forum reageren dom, maar doet niemand kwaad,maar hebt de verbeelding als een ijdel paard.

  0 likes
 118. Good Lord wat gaat dat Teletoeter gepeupel hier tekeer maar daar is het dan ook teletoeter gepeupel voor. EQ bestaat hoor mensen! Dat het door de commercieele media weg gemanipuleerd is doet niets aan dat feit af. Maar ik heb het in deze kindse kleuterklas van onderontwikkelde volwassenen wel weer even gezien. Ze zijn duideijk in paniek omdat ze aan de verliezende hand zijn. Dat ziet een kind nog wel en die hoeft daar niet eens een Indigo of Krystal voor te zijn! Fijne dag allemaal en zet ‘m op he?

  0 likes
 119. [quote name=”Aardebewoner”]Echt een enorme klap in het gezicht van de bevolking en dan nog gecombineerd met een knietje in de genitalien. Ik bedoel te zeggen met deze metafoor dat het wel heel heel erg arrogant is om met een gouden koets aan te komen rijden en dan vertellen dat het volk offers moet brengen. Wat zullen ze in hun paleis hebben zitten lachen. Bovendien krijgt de koninklijke familie zelf (nog) meer geld. En de slavensukkels staan nog te zwaaien ook langs de route.[/quote]

  Ook zonder gouden koets…

  0 likes
 120. [quote name=”cc”][quote name=”Aardebewoner”]Echt een enorme klap in het gezicht van de bevolking en dan nog gecombineerd met een knietje in de genitalien. Ik bedoel te zeggen met deze metafoor dat het wel heel heel erg arrogant is om met een gouden koets aan te komen rijden en dan vertellen dat het volk offers moet brengen. Wat zullen ze in hun paleis hebben zitten lachen. Bovendien krijgt de koninklijke familie zelf (nog) meer geld. En de slavensukkels staan nog te zwaaien ook langs de route.[/quote]

  Ook zonder gouden koets…[/quote]

  Daarom stem SOPN, die maakt aan deze schijnvertoning direct een einde.

  0 likes
 121. [quote name=”Monica”]De oplossing is heel eenvoudig: alle Nederlandse staatsburgers de procedure volgen tot het verkrijgen van de status SOEVEREIN. Waarom? Omdat alle leden van het Koningshuis soeverein zijn. Dit is de reden waarom zij ook geen BELASTING hoeven te betalen.

  Alle informatie omtrent de procedure en nog veel meer kunt u nalezen op: http://ikclaimmijnnaam.nl/nieuws.htm. Ik raad u aan om te beginnen met het lezen van artikel: Waarom u absoluut niet vrij bent.

  Ik ben zelf al soeverein, dus ik zou zeggen: sluit je aan bij DE GROEP SOEVEREINE MENSEN VAN VLEES EN BLOED en bevrijd jezelf. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde![/quote]

  Hoi Monica.

  Voor een gedeelte klopt dit wel.
  Misschien vergeet je alleen dat je toch echt nog wel belasting betaald over alle aankopen die je doet??

  0 likes
 122. [quote name=”cc”][quote name=”Marlon Brandnetel”][quote name=”cc”]
  laat zich anders maar al te graag aanleunen oftewel uitbetalen. Dit is niet te pruimen voor mensen die in een uitgewoond flatje moeten wonen en naar de voedselbank voor wat eten omdat de ‘staat’geld OOk daarmee over de balk denkt te moeten smijten,het kan stukken goedkoper die poppenkast. Ik zeg sluiten die paleizen[/quote]

  Vind je nou ook niet dat Gor, Linda, Bridget en noem die onnozele nietszeggende nergens toe dienende leeghoofden maar op, dat op zouden moeten boeren? Ze debiliseren de Natie
  met hun dommigheid. Maar daar gaat dan weer niemand op in hier…[/quote]

  Niet bepaald on topic vind je niet?[/quote]

  Erg on topic juist, het betreft grote bakken geld van een ander cq. zware verantwoordelijke functie. Nou die zie ik die onnozelen bij de co niet hebben. Maar het loopt ten einde voor ze. Ik probeerde ze hier alleen even voorzichtigjes aan te refereren.

  0 likes
 123. Het zijn nazi’s. Bernard zat bij de nsdap en bij het huwelijk van juliana en bernard werd zelfs de hitlergroet gegeven. Daar zijn foto’s van. Bernhard heeft brieven geschreven aan hitler om stadhouder te worden van nederland na de tweede wereld oorlog en via de site van herstel de republic kun je veel meer info lezen over ons geliefde koningshuis en nazi’ praktijken. Bernard heeft ook na de oorlog operatie paperclip geleid. Onze eigen klm heeft toen alle nazi’s weggevlogen naar onder andere argentinie. Himmler goebels en alle andere beulen. Zelfs het personeel van soestdijk wat joods was heeft bernard opgeofferd. Als die beerput van het koningshuis echt open gaat en nederland wordt wakker dan kunnen ze zelf vluchten! Maar helaas zolang er nog ienieminies zijn die het niet willen horen en of zien en maar blijven dwepen en met vlaggetjes zwaaien……..tja waar zullen we eindigen?

  0 likes
 124. wat belachelijk, wij kunnen met moeite rondkomen, zal nu met de nieuwe verhogingen nog moeilijker worden,
  en het koningshuis wordt rijker, hoe krom mag het wezen hier in nederland,
  de rijke worden rijker, de armen steeds armer, wij nederlanders moeten niet alles meer pikken,
  laat er maar eens een opstand komen,
  zeker tegen die klote regering.

  0 likes
 125. Het wordt (is) tijd dat het koningshuis – en ook de grote multinationals – gewoon inkomens- en vermogensbelasting gaan betalen, net zoals elke inwoner van dit land. Ook de achterstallige belasting van voorgaande jaren! Dan is dit landje in één klap uit de sores en heeft iedereen een menswaardig bestaan, van jong tot oud.

  Bovendien zou het de leden van het koningshuis sieren als zij de hun toegezegde ‘salarisverhoging’ zouden weigeren en in plaats daarvan dat bedrag nog eens zouden bezuinigen op hun huidige inkomen. Weliswaar nog niet echt veel, maar een begin en een mooi gebaar van goede wil.

  0 likes
 126. [quote name=”Tjeempie!”]Good Lord wat gaat dat Teletoeter gepeupel hier tekeer maar daar is het dan ook teletoeter gepeupel voor. EQ bestaat hoor mensen! Dat het door de commercieele media weg gemanipuleerd is doet niets aan dat feit af. Maar ik heb het in deze kindse kleuterklas van onderontwikkelde volwassenen wel weer even gezien. Ze zijn duideijk in paniek omdat ze aan de verliezende hand zijn. Dat ziet een kind nog wel en die hoeft daar niet eens een Indigo of Krystal voor te zijn! Fijne dag allemaal en zet ‘m op he?[/quote]

  Downloading Care Mode..succes in Snorkel land.
  Niemand zal je missen smurf.

  0 likes
 127. Wie zijn bridget, Albert, Cor en Linda?

  0 likes
 128. [quote name=”Marlon Brandnetel”][quote name=”cc”][quote name=”Marlon Brandnetel”][quote

  Ze debiliseren de Natie
  met hun dommigheid. Maar daar gaat dan weer niemand op in hier…[/quote]

  Niet bepaald on topic vind je niet?[/quote]

  Erg on topic juist, het betreft grote bakken geld van een ander cq. zware verantwoordelijke functie. Nou die zie ik die onnozelen bij de co niet hebben. Maar het loopt ten einde voor ze. Ik probeerde ze hier alleen even voorzichtigjes aan te refereren.[/quote]

  Het Topic is verhoging inkomen koningshuis. We weten ook wel dat er meerdere ‘instanties’ zijn die niet deugen.Echter de queen heeft Nóg meer een voorbeeldsfunctie in deze,ZIJ LEEST NOTABENE VÓÓR in dure galakleding dat het volk moet bezuinigen/inbinden/meer betalen ect en vaak ook gezegd dat we solidair moeten zijn…

  0 likes
 129. [quote name=”cc”][quote name=”Marlon Brandnetel”quote

  Ze debiliseren de Natie
  met hun dommigheid. Maar daar gaat dan weer niemand op in hier…[/quote]

  Niet bepaald on topic vind je niet?[/quote]

  Erg on topic juist, het betreft grote bakken geld van een ander cq. zware verantwoordelijke functie. Nou die zie ik die onnozelen bij de co niet hebben. [/quote]

  Het Topic is verhoging inkomen koningshuis. We weten ook wel dat er meerdere ‘instanties’ zijn die niet deugen.Echter de queen heeft Nóg meer een voorbeeldsfunctie in deze,ZIJ LEEST NOTABENE VÓÓR in dure galakleding dat het volk moet bezuinigen/inbinden/meer betalen ect en vaak ook gezegd dat we solidair moeten zijn…[/quote]

  Jij had ze liever in spijkerbroek zien komen…hahaha maar serieus, we hadden het slechter kunnen treffen. Dat ook zij net als Obama naar bepaalde pijpen moet dansen is jou express volkomen ontgaan. Types als jij valt nu eenmaal niet mee te praten.

  0 likes
 130. De multinational “HUIS VAN ORANJE”
  In tegenstelling tot de redelijk open maatschappij waarin we leven, heeft het instituut “koningshuis” nog veel feodaals en is mijns inziens dan ook niet meer van deze tijd. De muur rond het reilen en zeilen van de koninklijke familie moet voorkomen dat de ware aard getoond wordt. Het “sprookje” mag immers onder geen enkele voorwaarde door de realiteit verstoord worden, er staan grote financiele belangen op het spel en het zou voor de belanghebbenden catastrofaal zijn als bij de onderdanen de schellen van de ogen zouden vallen. Naast de riante uitkeringen en belastingvrijstellingen moeten ook de additionele kosten gigantisch zijn. En wat de belastingbetaler hier voor terug krijgt … een bijzonder ik-gerichte familie die voornamelijk op eigen gewin uit is en daardoor in hun bijzondere positie een slechte voorbeeldfunctie vervult. In deze tijd -van snijden in subsidies- zou het goed zijn wanneer ook dit toneelgezelschap niet werd ontzien.

  0 likes
 131. [quote name=”Mischa”]Laat bea maar leven van 1000 eurie per maand,en daar moet ze alles van doen. Tja het is een bilderberger. zij staan boven de wet.
  Daarom moet het anders.vorm een groep om je af te scheiden van het systeem.[/quote]
  die bestaan al toch..maar ja waar ga je wonen?

  0 likes
 132. Maakt mij niet uit of ze nog meer geld krijgt, zolang wij maar minder krijgen vind ik het allemaal best..haha

  0 likes
 133. [quote name=”Marlon”][quote name=”cc”][quote name=”Marlon Brandnetel”quote

  Ze debiliseren de Natie
  met hun dommigheid. Maar daar gaat dan weer niemand op in hier…[/quote]

  Niet bepaald on topic vind je niet?[/quote]

  Erg on topic juist, het betreft grote bakken geld van een ander cq. zware verantwoordelijke functie. Nou die zie ik die onnozelen bij de co niet hebben. [/quote]

  Het Topic is verhoging inkomen koningshuis. We weten ook wel dat er meerdere ‘instanties’ zijn die niet deugen.Echter de queen heeft Nóg meer een voorbeeldsfunctie in deze,ZIJ LEEST NOTABENE VÓÓR in dure galakleding dat het volk moet bezuinigen/inbinden/meer betalen ect en vaak ook gezegd dat we solidair moeten zijn…[/quote]

  Jij had ze liever in spijkerbroek zien komen…. Types als jij valt nu eenmaal niet mee te praten.[/quote]
  —————————-
  Einde discussie dan hê.

  0 likes
 134. Alma *130
  Klopt , mee eens.

  0 likes
 135. In en In triest dat ze dat uit haar smoel kan krijgen dat mens.Ik zeg een lintje voor die kerel van dat waxinelichtje en dat het volgende keer maar een handgranaat mag zijn!

  0 likes
 136. IK ben iemand die zich heel erg goed kan inleven met andere mensen maar ik kan me echt niet inleven met mensen die bij prinsjesdag langs de kant staan te zwaaien en te juigen als de “koningin” lang komt. Hebben die mensen niet door dat ze afgeripped worden? Het lijkt alsof we nog in de middeleeuwen zitten! Maar dan zie ik al deze reacties op niburu en dan zie ik toch veel wakkere mensen (op een paar na). Ik heb nooit wat gevoeld voor het koningshuis (ben 30 Jaar) als kind vond ik het al vreemd om mensen te aanbidden die “meer” als jezelf waren! Bezuinigen? hoe kan je dat woord in de mond nemen bea als je zelf nog nooit armoede heb gekend? Ach de wereld is een puinhoop en we “wachten” allemaal op een beter leven binnenkort. Ik zie wel wat in die parttime staking en ik zou er ook aan meedoen, POWER TO THE SHEEPLE!!!!! Veel liefde en wakker worden gewenst! Fred L

  0 likes
 137. Ik betaal eerlijk gezegd al 2 jaar geen belasting en verzekering meer. Zolang men dat wel doet betaal je gewoon mee aan haar salaris en in stand houden vh ouderwetse koningshuis. Allezz moet veranderen. je moet kijken wat de politiek gaat doen alzz niemand meer betaalt. Politiek in crisezz. SOPN neemt het dan maar over. We moeten toch ergens beginnen!!!

  0 likes
 138. Het koningshuis brengt ons in de grootste SHIT die maar denkbaar is en vult daarna haar zakken.

  0 likes
 139. Is een politieke geloofswaardige beslissing!!

  0 likes
 140. Afschaffen het koningklukke huis.
  Diep triest hoe hun rijker worden en de burger armer.. niets dan gezeur dat we van hun krijgen.

  0 likes
 141. De uitzending gevolgd op prinsjesdag ?
  We moeten allemaal de schouders eronder. Allen gaan het voelen. Het is zwaar weer in Nederland uuuchh Europa door de “crisis”. Bij de volgende prinsjesdag is het verboden nog grote hoeden te dragen. Daar komen voor in de plaats, papieren hoedje en we zingen dan ook met z’n allen… 1 2 3 4 hoedje van hoedje van 1234 hoedje van papier. Wat een lachertje en wat een kermis dit land.

  0 likes
 142. [quote name=”Yeoman-X”]Ik betaal eerlijk gezegd al 2 jaar geen belasting en verzekering meer. Zolang men dat wel doet betaal je gewoon mee aan haar salaris en in stand houden vh ouderwetse koningshuis. Allezz moet veranderen. je moet kijken wat de politiek gaat doen alzz niemand meer betaalt. Politiek in crisezz. SOPN neemt het dan maar over. We moeten toch ergens beginnen!!![/quote]
  Als SOPN aan het roer komt zul je toch echt flink belasting moeten betalen.. of ben jij een van die personen (waar er veel van zullen zijn, wat ook het einde betekend) die gaat vegeteren op het onvoorwaardelijke minimum inkomen?

  We hebben vrijheid nodig.. ik wil niet dat iemand over mijn leven, vrijheid en eigendom bepaald. Mark Rutte niet en ook Johan Oldenkamp niet.

  Libertarisme (vrijheid) is de enige oplossing.

  0 likes
 143. HET IS NIET HOE VEEL GELD IEMAND WEL OF NIET HEEFT WANT ER IS GENOEG VAN ALLES OP DEZE WERELD VOOR IEDEREEN.HET IS ALLEEN NIET RECHTVARDIG EERLIJK VERDEELD
  IN TIJDEN VAN “GELD”CRISSIS KAN JE ZIEN WIE DEZE VEROORZAAKT.

  We gaan het allemaal voelen volgens de jager,”ALLEMAAL”,alleen zij die niet de veer kracht hebben dan.
  Daar moet er ahw geld bij, wat een iederander niet geniet.
  Deze mensen met vaak een sociaal voorbeeld hebben geen sociaal gevoel en kunnen dmv macht zich no-veerkracht permiteren.
  Zo ook in de matrix die jij notabene zelf heb gekozen of niet (maar je zit er in) daar gaat het over btw en belasting verhoging, pensoenkorten, nieuwe soorten belasting verzinnen en maken, ontnemen en verhogen gezondheidszorg die is dus dubbel en kartelvorming op voedsel medicijn nutsvoorzieningen openbaarvervoer etc.
  sociale vrij denkers zijn HIER niet wel kom.
  Voorlopig nogthans.
  Vanuit een hogere dimensie zie ik jou tot dat jij nabij kom.

  0 likes
 144. [quote name=”martijn”]In en In triest dat ze dat uit haar smoel kan krijgen dat mens.Ik zeg een lintje voor die kerel van dat waxinelichtje en dat het volgende keer maar een handgranaat mag zijn![/quote]

  Wat een onopgevoede bullebak en ordinaire gozer ben jij zeg. Denk eens na over wat roddel teef Albert, hinnikend paard Linda, dansmarieke Wendy, dom wicht Bridget of beroepscharmeur Martijn achteroverdrukken met helemaal niets te kunnen, verantwoordelijkheid 0,0 dus helemaal niets zijn. Ben je jaloers dat er mensen zijn die wel iets belangrijks doen? Alleen omdat die nono’s middels een krom systeem overdreven veel betaald krijgen denken ze iets te zijn. Maar jij wordt vanzelf her-opgevoed naarmate de weken verstrijken. Wat dat kan nooit meer lang duren.

  0 likes
 145. [quote name=”Tjeempie!”][quote name=”martijn”]In en In triest dat ze dat uit haar smoel kan krijgen dat mens.Ik zeg een lintje voor die kerel van dat waxinelichtje en dat het volgende keer maar een handgranaat mag zijn![/quote]

  Wat een onopgevoede bullebak en ordinaire gozer ben jij zeg. Denk eens na over wat roddel teef Albert, hinnikend paard Linda, dansmarieke Wendy, dom wicht Bridget of beroepscharmeur Martijn achteroverdrukken met helemaal niets te kunnen, verantwoordelijkheid 0,0 dus helemaal niets zijn. Ben je jaloers dat er mensen zijn die wel iets belangrijks doen? Alleen omdat die nono’s middels een krom systeem overdreven veel betaald krijgen denken ze iets te zijn. Maar jij wordt vanzelf her-opgevoed naarmate de weken verstrijken. Wat dat kan nooit meer lang duren.[/quote]

  Ik geef je gelijk m.b.t. mijn uitlatingen had idd wel wat netter gekund.Vind jij dan wel dat alles kan zoals het nu gaat m.b.t. koningin?

  0 likes
 146. als koningin zijnde zou ik me oren uit me kop schamen heel nl zit in de shit en zij krijg maar weer meer waar moet dat heen in dit kut land!!!!!!!!!!!!

  0 likes
 147. de grootste bank van nederland is de voedselbank, de koninklijke familie heeft daar geen aandelen, zij kunnen wel hun salarisverhoging storten.

  0 likes
 148. Dit is een verschrikkelijk kut-land geleid door een kut-politiek.

  0 likes
 149. Laat Beatrix haar geld investeren in een ‘Buitenaaardse Ambassade’.

  0 likes
 150. Drie hoera’tjes voor de koningin!

  Ik ben een Nederlander en fucking trots. De koninklijke familie verbind ons en is een traditie.

  En wat is zeven miljoen nou jongens… Daar leggen we een halve kilometer snelweg voor aan. Op sommige plekken niet eens 100 meter. kijk maar naar dat A2 project.

  Doe nou niet moeilijk om dat ‘wisselgeld’ wat ga je doen met die zeven miljoen? Iedere Nederlander 40 cent geven?
  Geef mijn portie maar aan Bea.

  0 likes
 151. [quote name=”Roeland”]Drie hoera’tjes voor de koningin!

  Ik ben een Nederlander en fucking trots. De koninklijke familie verbind ons en is een traditie.

  En wat is zeven miljoen nou jongens… Daar leggen we een halve kilometer snelweg voor aan. Op sommige plekken niet eens 100 meter. kijk maar naar dat A2 project.

  Doe nou niet moeilijk om dat ‘wisselgeld’ wat ga je doen met die zeven miljoen? Iedere Nederlander 40 cent geven?
  Geef mijn portie maar aan Bea.[/quote]

  Zolang ze achter de Bilderberggroep staat en die voor genocide hebben getekend, gun ik haar niets.

  0 likes
 152. [quote name=”Kalki”][quote name=”Roeland”]Drie hoera’tjes voor de koningin!

  Ik ben een Nederlander en fucking trots. De koninklijke familie verbind ons en is een traditie.
  En wat is zeven miljoen nou jongens… Daar leggen we een halve kilometer snelweg voor aan. Op sommige plekken niet eens 100 meter. kijk maar naar dat A2 project.

  Doe nou niet moeilijk om dat ‘wisselgeld’ wat ga je doen met die zeven miljoen? Iedere Nederlander 40 cent geven?
  Geef mijn portie maar aan Bea.[/quote]

  Zolang ze achter de Bilderberggroep staat en die voor genocide hebben getekend, gun ik haar niets.[/quote]

  Alle onkosten bij elkaar is 270 milioen
  En ik zeg; schenk het elk jaar aan de gehandicapten, bejaarden, meer onderwijzers en verpleegkundigen,

  0 likes
 153. [quote name=”Tjeempie!”][quote name=”martijn”]In en In triest dat ze dat uit haar smoel kan krijgen dat mens.Ik zeg een lintje voor die kerel van dat waxinelichtje en dat het volgende keer maar een handgranaat mag zijn![/quote]

  Wat een onopgevoede bullebak en ordinaire gozer ben jij zeg. Denk eens na over wat roddel teef Albert, hinnikend paard Linda, dansmarieke Wendy, dom wicht Bridget of beroepscharmeur Martijn achteroverdrukken met helemaal niets te kunnen, verantwoordelijkheid 0,0 dus helemaal niets zijn. Ben je jaloers dat er mensen zijn die wel iets belangrijks doen? Alleen omdat die (..)[/quote]

  Betalen die ook geen belasting dan?En ook alle aankopen belastingvrij? Zeker ook vrije vliegreisjes dure kleding 250.000 perjaar?en prive vluchten? Dag en nacht butler,kok, bewaking? pff nou moe,sjonge moet niet gekker worden hier, …wat dénken ze wel zeg. foei!sjonge 🙂

  0 likes
 154. [quote name=”Tjeempie!”][quote name=”martijn”]In en In triest dat ze dat uit haar smoel kan krijgen dat mens.Ik zeg een lintje voor die kerel van dat waxinelichtje en dat het volgende keer maar een handgranaat mag zijn![/quote]

  Wat een onopgevoede bullebak en ordinaire gozer ben jij zeg. Denk eens na over wat roddel teef Albert, hinnikend paard Linda, dansmarieke Wendy, dom wicht Bridget of beroepscharmeur Martijn achteroverdrukken met helemaal niets te kunnen, verantwoordelijkheid 0,0 dus helemaal niets zijn. Ben je jaloers dat er mensen zijn die wel iets belangrijks doen? Alleen omdat die nono’s middels een krom systeem overdreven veel betaald krijgen denken ze iets te zijn. Maar jij wordt vanzelf her-opgevoed naarmate de weken verstrijken. Wat dat kan nooit meer lang duren.[/quote]

  Kunnen we meteen ook jou heropvoeden ,jou reactie is niet zoveel beter als die van mij namelijk

  0 likes
 155. Er is schijnbaar nog niet genoeg ‘gestolen’ door de Blauwbloedjes.
  De meeste mensen gaan gewoon door met ‘het normale leven’. Ik zou zeggen, bea (en de rest van de familie), eigen nog wat meer toe, alleen dan wordt de massa wakker. Dank je wel, je vervult je rol goed…..:)

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronavaccin

‘Ons’ coronavaccin wordt getest op arme Afrikanen. Deze wetenschapper onthult wie het onderzoek financiert

In Zuid-Afrika testen wetenschappers momenteel het coronavaccin ...

assen

Gearresteerde boer in Assen: ‘Mensen, word nou eens een keertje wakker!’

Vandaag zijn tientallen boeren gearresteerd in het ...