Buitenland

WHO-klokkenluider: 18.000 gemelde vaccindoden in Europa slechts fractie van het werkelijke aantal

Help ons door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij EudraVigilance, de Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen, zijn inmiddels meer dan 18.000 sterfgevallen gemeld die rechtstreeks gelinkt zijn aan het coronavaccin. Dat zei WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger donderdag tegen Del Bigtree van de show The Highwire.

Er zijn ook 1,8 miljoen gevallen van ernstige bijwerkingen gemeld. Normaal gesproken zou het vaccinatieprogramma per direct worden stilgelegd, benadrukte ze.

Eén tot 10 procent van alle gevallen wordt gemeld

Stuckelberger wees erop dat advocaat Reiner Fuellmich en diverse wetenschappers hebben aangegeven dat slechts één tot 10 procent van alle gevallen wordt gemeld. Om een bijwerking te melden, moeten artsen een formulier invullen en dat is een tijdrovend proces.

Ze moeten er bovendien zeker van zijn dat er een causaal verband is tussen het vaccin en het sterfgeval, aldus Stuckelberger, die tussen 2009 en 2012 werkzaam was als WHO-expert op het gebied van pandemieën.

Censuur

WHO-insider Stuckelberger, die doceert aan de Universiteit van Genève, voegde toe dat er sprake is van grootschalige censuur. Met andere woorden: het wordt zorgmedewerkers niet makkelijk gemaakt om een bijwerking te melden.

Zoals gezegd wordt één tot 10 procent van de gevallen gemeld. Dat zou betekenen dat er in werkelijkheid in het meest gunstige geval 180.000 Europeanen zijn gestorven door het ‘coronavaccin’ en in het minst gunstige geval 1,8 miljoen.

4.7 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Dit is nu al een ramp van ongekende grootte! En het ergste van alles is, dat het in een heel grote doofpot wordt gehouden. Crimineel, dat is het enige woord dat hiervoor past.
Normaal gesproken zouden de kranten met enorme chocoladeletters hier tijding van maken, maar nu is het ijzig stil.
Voor de slachtoffers van deze ramp is er deze keer geen aandacht. Ze worden stilletjes begraven als zijnde overleden aan hartfalen, hersenbloeding, corona uiteraard. Maar de werkelijke oorzaak, zijnde de gentechinjectie, wordt verzwegen.
Hoe lang kunnen de autoriteiten dit nog stil houden? De bom zal toch één keer moeten vallen?
Even voor de duidelijkheid: ik schrijf over “slachtoffers”. Daar bedoel ik sowieso ALLE bejaarden mee, die gedwongen waren met dit experiment mee te doen. Er zijn genoeg voorbeelden langsgekomen de laatste tijd. Ook hier op het platform van ninefornews.
De mensen die, goed bij hun verstand zijnde, bewust mee hebben gedaan met dit wereldwijde experiment…. die hebben zelfstandig deze beslissing genomen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

De doos van Pandora is open

Een Tsunami aan informatie is onderweg…en dat is héél slecht Nieuws voor de Elite-Parasieten…Binnenkort kunnen we WAG THE DOG-event verwachten…een grote verrassing van Apocalyptische Proporties gecreëerd om onze aandacht van het imploderende Corona-Kaartenhuis af te leiden…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Ze moeten er bovendien zeker van zijn dat er een causaal verband is tussen het vaccin en het sterfgeval…wtf…Dat hoefde bij Corona nou nooit…als je 91 was en een Terminale kwaadaardige Tumor had en je testte in het Mortuarium Positief met de Fameuze niet geëvenaarde PCR-Test positief na 45 Cycli gedraaid te hebben…Dan was Corona de Doodsoorzaak…& nu moeten Wij gaan aantonen dat Oma die gisteren nog gezond en wel rondhuppelde vlak voordat ze haar Experimentele Gen-Therapie-Grafeenoxide-Nood-VacciNazi nam & die Vanochtend met een acute Hartstilstand dood in bed werd aangetroffen…dat er enig causaal verband bestaat??!! Ja laat maar ff Autopsie doen & Grondig ook…voordat we haar gaan begraven…

Marco "
Marco "
1 jaar geleden

Eigenlijk ,moeten we allemaal de straat op : Protesteren ! / die cijfers zijn toch behoorlijk ; maar zolang in mijn/onze directe omgeving eigenlijk weinig lijkt te gebeuren , gaat dat nog geen indruk maken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x