Buitenaards

Oud-defensiemedewerker vertelt over contact met buitenaardsen

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hilary Porter weet het zeker: buitenaardsen nemen haar om de haverklap mee naar een andere wereld en met haar zijn er nog veel meer mensen die hetzelfde meemaken. Binnenkort spreekt ze op een bijeenkomst voor mensen die haar ervaringen delen.

“Ik ben een gezond en normaal persoon,” zei de 67-jarige Engelse, die in haar leven goede banen heeft gehad en zelfs bij het Britse ministerie van Defensie werkte. De meeste mensen vinden het echter moeilijk haar serieus te nemen als ze over buitenaardsen begint. “Ik word al mijn hele leven meegenomen. Ik heb er niet voor gekozen. Het gebeurt al zo lang ik me kan herinneren.”

Er zijn nog ongeveer 100 Britten die dezelfde ervaringen hebben al Hilary. Ze komen binnenkort in de plaats Hastings bijeen op een conferentie waar ze hun ervaringen met buitenaardsen met elkaar gaan bespreken. De buitenaardsen gaan slim te werk, aldus Hilary. “Ze staan plotseling voor me, met hun donkere huid, grote neusgaten en kleine mond. Ze zijn niet groot maar wel erg sterk. Ze trekken me zo hun voertuig in,” vertelt ze aan de Mirror.

Volgens Hilary hebben buitenaardsen in 1974 ingebroken in een topgeheim laboratorium waar ze op dat moment werkzaam was. In de jaren zeventig werd ze naar eigen zeggen in de buurt van Cardiff meegenomen aan boord van een zeshoekig schip.

Hilary wil graag van andere deelnemers aan de conferentie weten of ze ook last hebben van migraine na een ontvoering en of zij ook littekens en blauwe plekken hebben. “Ik weet dat veel mensen hetzelfde hebben meegemaakt, maar ik heb ze nog niet ontmoet,” zei ze.

Rond haar huis ziet ze geregeld vreemde driehoekige objecten en felle lichten die in formatie vliegen. Het is volgens Hilary uitgesloten dat het legertoestellen zijn van een nabijgelegen vliegbasis.

Haar partner Ken Parsons meent dat de buitenaardsen onze planeet bezoeken om genetisch materiaal af te nemen. “Je hebt grijze wezens, die iedereen herkent, maar dat zijn slechts dienaren,” zei hij. “De reptielen zijn hogere wezens en dan is er nog een mensachtige soort.”

[Flevopost]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mars
Mars
8 jaren geleden

Waarom telkens als ze oud-medewerker zijn en niet in actieve dienst. Misbruik van oude functie om in de belangstelling te komen?

wolfje
wolfje
8 jaren geleden

Na het lezen van dit artikel was mijn eerste reactie: ‘oh jee, daar hebben we er weer zo een’. een vooroordeel dus. niets is wat het lijkt.

Huisheks
Huisheks
8 jaren geleden

Typisch gevalletje van ; Spock beam me up.
Maar , is het waar ?
Als ik er eentje zie in levende lijve, horen jullie het direct , das beloofd !

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Ik wil ook UFO-contact en dat ze mij ook meenemen voor een reisje door het heelal/naar andere planeten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x