Homepagina » Buitenaards » Oud-defensiemedewerker vertelt over contact met buitenaardsen
Oud-defensiemedewerker vertelt over contact met buitenaardsen

Oud-defensiemedewerker vertelt over contact met buitenaardsen

Hilary Porter weet het zeker: buitenaardsen nemen haar om de haverklap mee naar een andere wereld en met haar zijn er nog veel meer mensen die hetzelfde meemaken. Binnenkort spreekt ze op een bijeenkomst voor mensen die haar ervaringen delen.

“Ik ben een gezond en normaal persoon,” zei de 67-jarige Engelse, die in haar leven goede banen heeft gehad en zelfs bij het Britse ministerie van Defensie werkte. De meeste mensen vinden het echter moeilijk haar serieus te nemen als ze over buitenaardsen begint. “Ik word al mijn hele leven meegenomen. Ik heb er niet voor gekozen. Het gebeurt al zo lang ik me kan herinneren.”

Er zijn nog ongeveer 100 Britten die dezelfde ervaringen hebben al Hilary. Ze komen binnenkort in de plaats Hastings bijeen op een conferentie waar ze hun ervaringen met buitenaardsen met elkaar gaan bespreken. De buitenaardsen gaan slim te werk, aldus Hilary. “Ze staan plotseling voor me, met hun donkere huid, grote neusgaten en kleine mond. Ze zijn niet groot maar wel erg sterk. Ze trekken me zo hun voertuig in,” vertelt ze aan de Mirror.

Volgens Hilary hebben buitenaardsen in 1974 ingebroken in een topgeheim laboratorium waar ze op dat moment werkzaam was. In de jaren zeventig werd ze naar eigen zeggen in de buurt van Cardiff meegenomen aan boord van een zeshoekig schip.

Hilary wil graag van andere deelnemers aan de conferentie weten of ze ook last hebben van migraine na een ontvoering en of zij ook littekens en blauwe plekken hebben. “Ik weet dat veel mensen hetzelfde hebben meegemaakt, maar ik heb ze nog niet ontmoet,” zei ze.

Rond haar huis ziet ze geregeld vreemde driehoekige objecten en felle lichten die in formatie vliegen. Het is volgens Hilary uitgesloten dat het legertoestellen zijn van een nabijgelegen vliegbasis.

Haar partner Ken Parsons meent dat de buitenaardsen onze planeet bezoeken om genetisch materiaal af te nemen. “Je hebt grijze wezens, die iedereen herkent, maar dat zijn slechts dienaren,” zei hij. “De reptielen zijn hogere wezens en dan is er nog een mensachtige soort.”

[Flevopost]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Angela schreef:

  Leuk geprobeerd al die verhalen en mensen hierin te laten en al die onzin te verkondigen. De echte waarheid komt toch vroeg of laar naar buiten en dat zullen we allemaal zien en ervaren.

  Buitenaardse die technologie nodig hebben kunnen niet positief zijn. Hogere lichtwezens hebben niets nodig van technologie om naar de aarde te kunnen komen. Buitenaardse die technologie nodig hebben zijn voor mij demonen die de mensheid misleiden en bedriegen. Geesten hebben zeker geen technologie nodig om mensen te bereiken uit hogere dimensies. Werkelijke wonderen zijn de wereld nog niet uit. Blijf met beide voeten of de grond staan en niet gaan zweven met verhalen.

  16 likes
  • Vonzie schreef:

   Wanneer zet jij je voeten dan weer op de grond?? Geesten, hogere wezens…?

   8 likes
  • Bartjuh schreef:

   ooit gedacht aan het feit dat ons hele universum verbonden is met elkaar?
   en dan door liefde te verspreiden i.p.v. haat dat dat dan ook beter voor hun is?

   het is zo materialistisch om te denken dat je altijd iets terug zou moeten hebben van een ander , met deze gedachtegang wordt het nooit een mooie wereld

   3 likes
 • Huisheks schreef:

  Typisch gevalletje van ; Spock beam me up.
  Maar , is het waar ?
  Als ik er eentje zie in levende lijve, horen jullie het direct , das beloofd !

  3 likes
 • Mars schreef:

  Waarom telkens als ze oud-medewerker zijn en niet in actieve dienst. Misbruik van oude functie om in de belangstelling te komen?

  5 likes
  • RRR schreef:

   Of pas de ballen hebben om het te vertellen.
   Je baan op het spel zetten doe je niet gauw.. daarbij weet je dat je risico loopt om nooit meer aan de bak te komen als mensen je voor gestoorde uitmaken.

   Nu hebben ze een pensioen en begint het misschien aan ze te knagen omdat ze zich verplicht voelen het te delen.

   Des al niet te min vin ik het ook niet echt makkelijk om voor waar aan te nemen ondanks dat ik er van overtuigd ben dat er meer is tussen hemel en aarde.

   Ik geef geen oordeel.. en veroordeel ook niet.

   Respect voor deze vrouw überhaupt te spreken in het openbaar.

   7 likes
 • Kalki schreef:

  Ik wil ook UFO-contact en dat ze mij ook meenemen voor een reisje door het heelal/naar andere planeten.

  10 likes
 • pietje schreef:

  Ik blijf geloven in de goede buitenaardsen die eigenlijk onze familie zijn ! Ik zit erop te wachten en ze zijn welkom ! Het kwaad heerst nu……..op onze wereld slechter kan het niet worden alleen maar beter !!! Ja en als het slechter wordt dan zie ik het wel ! Niemand kent de waarheid dus we moeten maar afwachten en hopen toch ? Ik persoonlijk hoop op hulp van goede buitenaardse mensen met de nadruk op mensen ! Dan kunnen we misschien de wereld opbouwen die we zo graag willen ! Vrede /Liefde/ Geluk/ Vrijheid ! Vooral die VRIJHEID die zo ontzettend belangrijk is !
  TrustenPietje
  moet morgen weer om 6 uur op om slaafje te zijn van deze enge maatschappij !

  9 likes
 • wolfje schreef:

  Na het lezen van dit artikel was mijn eerste reactie: ‘oh jee, daar hebben we er weer zo een’. een vooroordeel dus. niets is wat het lijkt.

  4 likes
  • Kees Chinees schreef:

   Had ik ook ik was direct door gescrolled naar de reacties tot ik die van jouw las. Ik heb het artikel alsnog gelezen en ja hoor zonde van mijn tijd.

   4 likes
 • stressloos schreef:

  De greys zijn volgens Bashar mensen uit een paralel universum waar de aarde in de toekomst in problemen komt en de mensen daar zich niet meer kunnen voortplanten maar wel heel oud worden doordat ze voorlopen op ons kwa technologie etc.
  Ze komen dus hierheen omdat ze ons nodig hebben om weer als ons te worden of in ieder geval om te zorgen dat ze niet uitsterven.
  De echte buitenaardse houden zich meer afzijding omdat zij dit niet hoeven te doen.
  De greys zijn dus maar het tipje van de ijsberg.

  4 likes
 • simpel schreef:

  Wij zijn zeker niet alleen in het Universum. http://alliesofhumanity.org/nl

  PROJECT CAMELOT: MARSHALL VIAN SUMMERS – INTERVIEW http://www.youtube.com/watch?v=U2ww35AIYyE

  1 likes
 • menace schreef:

  Check ‘the ages of uras’, een hele boterham maar best boeiend

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavirus

  Coronavirus is door mensen gemaakt, beweert ex-MI6-baas: ‘Belangrijk rapport’

  De voormalige baas van MI6 heeft beweerd ...

  coronavirus

  Coronavirus gemaakt door mensen? Australische wetenschappers doen ‘verrassende ontdekking’

  Uit onderzoek van Nieuwsuur blijkt dat 15 ...

  >