Binnenland

Kamerlid deelt flinke sneer uit aan VVD: ‘Partij van oplichters, een oplichtersbende!’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

“Daar zit-ie dan, Brekelmans,” zei PVV-Kamerlid Gidi Markuszower woensdag bij het asieldebat over VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans. “Die al anderhalf jaar voor deze Kamer en voor elke camera die hij maar kan vinden, zegt: die instroom moet naar beneden, het gaat niet zo langer.”

“En elke keer levert hij een wanprestatie,” vervolgde Markuszower. “Elke keer, sinds hij hier het woord voert over asiel, komen er meer asielmigranten naar Nederland.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hoop tumult

Hij heeft nog niks voor elkaar gespeeld. Zelfs de deal die zijn VVD gister nog aankondigde, over dat de financiering voor bed, bad en brood van tafel zou gaan, is vandaag alweer onder dwang van D66 teruggetrokken, aldus het PVV-Kamerlid.

Haagse bronnen bevestigden dat er druk is uitgeoefend op staatssecretaris Van der Burg (Asiel) om zijn eerdere besluit, om er per 2024 geen geld meer aan uit te geven, terug te draaien. De regeling, die zo’n 30 miljoen euro per jaar kost, wilde Van der Burg schrappen omdat er moest worden bezuinigd. Dat leverde bij D66 een hoop tumult op.

Oplichtersbende

“Hij liegt, of jokt Nederland voor dat de VVD voor instroombeperking is en dat doet hij na zijn VVD-leider, Mark Rutte. Die heeft de VVD-fractie voorgejokt dat hij iets aan de instroombeperking zou doen en die jokt Nederland voor dat hij iets aan die instroombeperking zou doen,” benadrukte Markuszower.

“Die hele VVD is een partij van oplichters, een oplichtersbende.”

4.9 229 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of light
King of light
1 jaar geleden

Niks van gelogen en ook hier blijkt maar weer dat D66 de broek aan heeft.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Ik zou zeggen: NIETS NIEUWS ONDER DE ZON!!!

Ik heb absoluut waardering voor DIE kamerleden, zoals in dit geval Gidi Markuszower van de PVV en natuurlijk de kanjers van Forum voor Democratie, met name Gideon van Meijeren en Pepijn van Houwelingen, maar…… het gaat geen ene barst helpen.

NATUURLIJK is de VVD niets anders dan een partij van oplichters. Dat weten wij natuurlijk allang, maar dat geldt OOK voor D66, CDA en, niet te vergeten, de onchristelijke partij Christen Unie.

In feite kan je zeggen, dat de hele Tweede Kamer niets meer is dan een lege huls. Waar OOIT de Tweede Kamer nog een belangrijke functie had in het controleren van de regering, is dat OVER en UIT.

Het wordt inmiddels natuurlijk een herhaling van feiten, maar niettemin belangrijk om te vermelden: zonder dat ons land officieel de oorlog is verklaard, is ons land bezet en overgegaan in vreemde handen.

Dat is natuurlijk een fenomeen, dat wij nog NOOIT eerder hebben meegemaakt. En ik zou van harte wensen, dat dat ons ook nooit was overkomen.

Maar, helaas, is het nu dan een FEIT.

Ik heb meerdere keren geschreven, dat het voor ONS een kwestie zal zijn van een lange adem. Vooral nergens aan meedoen, vooral verbinden met gelijkgestemden. En in Godsnaam de rit uitzitten.

Maar gezien de voorbeelden van filmpjes op de social media, waarin een jonge jongen, maar ook een 60 plusser, die niets anders doen dan zijn hondje uitlaten, finaal in elkaar worden gemept door tuig van de richel, denk IK dat er, althans vanuit onze hoek, méér moet gebeuren.

Er wordt al geopperd, dat er een soort Burgerwacht moet worden samengesteld.

Die mening deel ik ook. Het kan niet meer zó zijn van: ieder voor zich en God voor ons allen.

Die tijd is voorbij. Het zal méér zo moeten zijn van: EEN VOOR ALLEN, ALLEN VOOR EEN.

De tijd van wegkijken OF toekijken is, althans voor MIJ, voorgoed voorbij.

Er is ALTIJD gezegd, dat WIJ met méér zijn. Laten WIJ dat nu maar eens duidelijk maken aan de rest.

WIE STAAT ER OP???

William
William
1 jaar geleden

Niets nieuws onder de zon… idereen roept dat de oplichtersbende moet worden opgedoekt maar er gebeurt NIETS… de corrupte rechters, corrupte politie.. de gasten in de regering wanen zich onaantasbaar en doen waar ze zelf zin in hebben, word tijd dat er paar wakkere mensen echt iets gaan doen.. straks is het te laat

Marijke
Marijke
1 jaar geleden

Bende van Ellende. Bewijslast stapelt en stapelt… weg met die negatieve energie!

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x