Chemtrails

“Wie is er verantwoordelijk voor het sproeien van chemtrails?”

Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kylie Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian, heeft op Twitter vragen gesteld over de witte strepen die in de lucht worden achtergelaten door vliegtuigen.

Ze schreef aan haar negen miljoen volgers: “Laten we onszelf afvragen… Waarom zag ik op weg naar mijn werk 75 vliegtuigen wit spul sproeien? Wie financiert dit en waarom gebeurt het? Wordt er iets mee uitgeroeid?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Heeft dit te maken met het afsterven van de bijen? Waarom zijn er op sommige dagen geen strepen te zien en zien andere er zo uit? Wie is hier verantwoordelijk voor? Wat zijn de gevolgen voor onze gezondheid en de toekomst van onze kinderen? Wie dacht dat dit een goed idee zou zijn? Ben ik de enige die dit ziet?”

Aanhangers van de chemtrailtheorie geloven dat de witte strepen achter vliegtuigen chemicaliën bevatten, die door de overheid in de atmosfeer worden gesproeid om bijvoorbeeld het weer te manipuleren.

De complottheorie is terug te leiden naar een rapport van de Amerikaanse luchtmacht uit 1996, getiteld ‘Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025’. Meteorologische diensten zeggen dat de vliegtuigstrepen bestaan uit waterdamp.

“Je ziet ze om dezelfde reden dat je soms je adem kunt zien,” aldus Scientific American. “Waterdamp in de uitlaatgassen van het vliegtuig condenseert en bevriest, waarna een wolk ontstaat. Op dezelfde manier zie je soms een wolkje als je uitademt in de koude buitenlucht.”

Komiek Rob Fee twitterde dat hij 25.000 dollar overheeft voor het bijwonen van een TED-lezing van Jenner over chemtrails. “Ik zou het zo doen,” twitterde ze terug. “Contrails zijn voor mijn volgers het makkelijkst te begrijpen.”


[IBT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Ja. Ik ben het zat. Ik wil dat het afgelopen is met het belachelijk maken van burgers die bezorgt zijn over Chemtrails. Ik wil dat de vliegmaatschappijen en de luchtmacht ter verantwoording geroepen dienen te worden. Geen onderzoeken meer met afdank-conclusies!

Wat er in het luchtruim boven ons speelt gaat ons aan. Alles wat het vliegtuig uitstoot aan niet-gasses, daalt op ons neer. Dit is een duidelijke realiteit. Nu wil ik dat er openheid komt.
Als er geo-engineering word uitgevoerd, dan valt het nut ervan te betwisten, maar bovenal moet er gewoon eerlijkheid en openheid over komen. Er is altijd ruimte voor verbetering in technologische toepassingen, maar daarvoor is eerlijkheid een noodzaak.

ntn
ntn
8 jaren geleden

Waar zijn al die chemische analyses dan die dit aantonen? Kan toch gewoon condens zijn. Atmosferische factoren zijn nogal variabel dus kan me voorstellen dat dit effect niet altijd even sterk is verschillende hoogtes spelen hier ook een rol in. Ik denk dat er hooguit een hoop verbrande kerosine inzit. Dat is opzich al vervelend genoeg. Maar de slecht onderbouwde suggestie dat dit bewust gebeurt en andere chemicaliën bevat vereist meer beargumentatie of bewijsvoering wat mij betreft.

Nancy Lieder
Nancy Lieder
8 jaren geleden

50 jaar terug bestonden er geen chemtrails
waarschijnlijk weermanipulatie

Round down
Round down
8 jaren geleden

Zo vandaag dankzij Belga Control geen vliegtuigen tot 1630 in Belgisch luchtruim en ja blauwe hemel met hier en daar wolkjes MAAR geen waas of strepen. Tot nu 1900 uur de eeste streep is reeds zichtbaar…..toch even genoten van een normale hemel in jaren dit mag meer gebeuren na onze autoloze zondagen misschien chemtrail vrije week 🙂

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x