CoronaBuitenland

Arts onthult hoeveel mensen met vaccinatieschade hij al heeft behandeld

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!

Een Amerikaanse arts heeft gezegd dat hij honderden mensen heeft behandeld die zijn beschadigd door de coronavaccins. Zijn patiënten hebben bijvoorbeeld pijn op de borst of kanker. Bij vrouwen gaat het om menstruatiestoornissen en miskramen.

Vóór de uitrol van de coronavaccins heeft Michael Huang, die al meer dan 20 jaar arts is, ‘één of twee’ volwassenen met vaccinatieschade behandeld en dat waren milde gevallen.

Absoluut niet

Huang zei ook dat andere artsen weigeren te luisteren naar mensen die binnenkomen met klachten die wijzen op vaccinatieschade, en verontschuldigde zich namens zijn beroepsgroep.

Joseph Ladapo, hoofd van de publieke gezondheidsdienst van Florida, wees erop dat het aantal meldingen van bijwerkingen sinds de uitrol van de vaccins met maar liefst 1700 procent is gestegen.

Op de vraag of de prik überhaupt nog beschikbaar moet zijn, antwoordde de arts: “Absoluut niet.”

Geen coronaprik meer voor gezonde kinderen

Vanaf 23 februari kunnen gezonde kinderen van 5 tot 11 jaar in Nederland geen coronaprik meer halen. Zorgminister Kuipers nam daarmee het advies van de Gezondheidsraad over.

Sinds december 2021 konden alle kinderen van 5 tot en met 11 jaar een coronavaccin krijgen. In zijn advies van 10 januari stelde de Gezondheidsraad dat vaccinatie bij jonge kinderen van ‘beperkt nut’ is.

4.9 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 maand geleden

Van beperkt nut🤣🤣🤣🤣ze hebben helemaal geen nut,het zijn sluipmoordenaars die gifspuiten.

Erika
Erika
1 maand geleden

De laatste tijd hoor ik dat mensen een gezwel in het hoofd of de schildklier hebben, sommigen zo groot als een golfbal.

Hamala
Hamala
1 maand geleden

Ze voelen nattigheid die Kuipers en co

Hugo
Hugo
1 maand geleden

Het is echt treurig dat dit uitgerold is door die misdadigers van zowel de pharma/ WEF/WHO als ook de regeringen, volksvertegenwoordigers en ARTSEN/WETENSCHAPPERS. Dit is erger dan een oorlog, bij een oorlog weet je wie je tegenstanders zijn , maar bij deze oorlog zijn de mensen betrokken die je vertrouwde, waar je in geloofde Ministers ,Artsen, volksvertegenwoordigers, wetenschappers en niet vergeten de Journalisten/NPO het blijken stuk voor stuk criminelen te zijn. 15 maart laten we afrekenen met dat onbetrouwbare schorem.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

119
0
We lezen graag je reactie!x