Binnenland

‘Wij zijn het zat! Na jaren van afbraak is het nu tijd voor wederopbouw’

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!

Alles hebben PvdA en GroenLinks de afgelopen jaren in het werk gesteld om onze portemonnee om te keren, zegt Sieta van Keimpema, nummer 3 van de lijst van BVNL, in een vlog.

“We betalen in de EU inmiddels de meeste belastingen, de duurste benzine en diesel, we betalen de hoogste energieprijzen, we betalen ons scheel aan onze dagelijkse boodschappen,” somt ze op.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

En nu hebben we hier ook nog de EU-klimaatpaus Frans Timmermans. Van Keimpema merkt op dat hij aan de wortel stond van veel wetten en regelingen die ons nu zoveel geld kosten.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nu zitten wij ermee

“In Brussel moeten ze ‘m inmiddels niet meer. Hij is afgedroogd door het Europees Parlement. Ze hebben hem naar huis gestuurd met zijn natuurherstelwet. En nu zitten wij ermee.”

Timmermans wil van Nederland een gidsland maken. Alles wat hij erdoor wilde rammen in Brussel, dat gaat hij ons nu opleggen. En daar is hij ook heel duidelijk over, benadrukt Van Keimpema.

Tijd voor wederopbouw

“Eén keer raden wat zijn programma voor jouw portemonnee gaat betekenen. Wij zijn het zat. Klimaat, corona, stikstof. Wij laten ons niet onze huizen afpakken. Wij laten ons niet uit de auto jagen. We laten ons onze vliegvakantie niet afnemen. En we laten ook niet door Den Haag bepalen of en wanneer wij een stukje vlees eten. Dat bepalen wij zelf.”

“We pakken ons land terug, we pakken onze vrijheid terug,” kondigt ze aan. “Na jaren van afbraakbeleid is het nu tijd voor wederopbouw, van onze rechten.”

4.8 249 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leo
Leo
5 maanden geleden

Je zit bij de verkeerde partij

Dree
Dree
5 maanden geleden

Was iedereen in Nederland maar zo strijdvaardig. Helaas bestaat dit volk voor 90% uit deugers. Klagen op verjaardagen, maar niet meer in staat zelf na te denken. Domme grijze muizen met hun caravan! Jullie verdienen ook niet beter

Joop Visser
Joop Visser
5 maanden geleden

Klaag kaar in Nederlnd. Inmiddels is Costa Rica duurder dan Nederland.

Jojo
Jojo
5 maanden geleden

Hoop dat jullie gelijk krijgen.

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x