CoronaBuitenland

Wil je in China demonstreren? Dan gaat je QR-code op rood

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Vorige week ging de Chinese metropool Shanghai weer grotendeels in lockdown omdat er 11 nieuwe ‘coronagevallen’ waren geconstateerd. De autoriteiten hebben aangekondigd massaal te gaan testen. Afgelopen weekend werden zo’n 23 miljoen mensen getest. Vervolgens kregen ze een QR-code waarmee ze kunnen deelnemen aan het openbare leven.

China heeft een beleid met als doelstelling ‘zero-covid’. Dat betekent dat mensen die positief testen direct worden geïsoleerd, evenals nauwe contacten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wat gebeurt er in China als je wilt demonstreren? Honderden spaarders die een demonstratie hadden georganiseerd omdat hun tegoeden zijn bevroren, kregen een onaangename verrassing. De autoriteiten hebben namelijk hun QR-code op rood gezet, zeiden diverse spaarders tegen Reuters.

Totalitarisme

De spaarders waren van plan om vanuit heel China naar de provincie Henan af te reizen om te protesteren. Doordat de tegoeden geblokkeerd zijn, kunnen bedrijven geen salarissen uitbetalen en hebben mensen geen toegang tot hun spaargeld.

“Totalitarisme. Dit is exact wat onze westerse regeringen willen: totale controle,” reageert Stefan Noordhoek. “Het is of dát of een onverantwoord kinderlijk wegkijken van de absoluut logische volgende stap die overheden met te veel macht (‘noodsituatie’) óveral namen en zullen nemen.”

Nergens meer heen

“En daarom vinden onze ‘leiders’ de coronapas zo interessant: als burgers iets van plan zijn wat je niet aanstaat, zet je hun QR-codes gewoon op rood en kunnen ze nergens meer heen,” schrijft FVD-voorman Thierry Baudet.

Onderzoeksjournalist Marc van der Vegt voegt toe: “Stel, u bent van plan mee te doen aan het boerenprotest. Stap in de auto, gaat eerst tanken, maar u kunt niet afrekenen want uw rekening is geblokkeerd omdat uw vinkje op rood is gezet of u helemaal geen QR-code heeft.”


4.9 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patricia
Patricia
1 jaar geleden

Dus in principe geen recht op leven

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Chinezen zijn blijkbaar net zulke Voorbeeldige Volgzame Hersendode Slaafse Collaborateurs als de overgrote Meerderheid van de Hollanders….Bizar toch? Hoe al die angstige Laffe Schapen gewoon precies doen wat hun Satanische Puppetmasters van hen eisen…Ongelooflijk hoe gehoorzaam die Kudde Goyim is….ik begrijp wel véél beter waarom deze wereld in deze hedendaagse absoluut deplorabele toestand verkeerd…

jan de wit
jan de wit
1 jaar geleden

Komt hier ook en de meeste genieten er nog van ook. 75% van de mensheid is dom. Ook die met wo achtergrond. Intelligentie wordt.beoordeeld op informatie opslag niks anders

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x