Buitenland

Onderzoek naar abnormale sterftepiek onder pasgeboren baby’s in Schotland

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Schotland wordt onderzoek gedaan naar een piek in het aantal sterfgevallen onder pasgeboren baby’s. In september overleden tenminste 21 baby’s jonger dan vier weken, 4,9 per 1000 geboortes. Dat is bijna 2,5 keer meer dan gemiddeld.

De Schotse gezondheidsdienst PHS gaat nu kijken of de stijging te maken heeft met de coronapandemie of wordt veroorzaakt door andere factoren, schrijft de krant The Herald.

Het onderzoek is ingesteld omdat het aantal sterfgevallen een drempelwaarde heeft overschreden die abnormale trends oppikt. Volgens PHS zijn er op dit moment geen aanwijzingen dat er een link is tussen de overlijdens en coronabesmettingen.

Wat was er negen maanden geleden ook alweer?

“Natuurlijk het gevolg van Covid-19. Wat zou het anders kunnen zijn?” reageert neuroloog Jan Bonte sarcastisch. “September, zei je toch? Wat was er negen maanden geleden ook alweer? Toen is met iets begonnen, maar wat was dat ook alweer? Ik ben het vergeten. #Vaccinatieplicht.”

Iemand vraagt de neuroloog: “Kun je me uitleggen hoe je dit zeker weet? Kan het niet liggen aan dat mensen Covid-19 hebben gehad? Heb je onderzoek gedaan?” Bonte: “Kun je me uitleggen welke alternatieve oorzaak het zou kunnen zijn? Zwangeren hebben al twee jaar Covid-19 kunnen krijgen. En dan nu opeens een piek?”

4.7 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
8 maanden geleden

Dit is toch méér dan verschrikkelijk! Ik weet ook wel, dat het van alle tijden is, dat baby’s bij de geboorte sterven of kort daarna.

Maar…. NU zijn dat er veel meer. Iedere baby is er één teveel!

Nu gaat de Schotse gezondheidsdienst PHS een onderzoek doen. Ik kan nu al voorspellen, dat de daaruit komende gegevens zullen worden gemanipuleerd.
De waarheid zal echt niet boven water komen.

Logisch toch, als je bedenkt dat ieder land precies dezelfde koers vaart in opdracht van het World Economic Forum.

Ik kan er nog steeds met mijn verstand niet bij, dat zwangere vrouwen met klem wordt aangeraden, o.a. door die heks Patricia Bruijning, om je te laten inenten met die experimentele gentechinjectie.

Ik heb daar maar één woord voor: Schande!

Het ergste is, dat er nog steeds veel te mensen vertrouwen hebben in het hele medische apparaat. Zij volgen alleen maar de MSM voor nieuws en als daar door een zogenaamde expert wordt gezegd, dat het goed is, dan geloven zij dat ook nog.

In mijn eigen omgeving heb ik een vriendin, wier dochter zwanger is. Haar verloskundige heeft vanaf het begin gezegd, dat zij zich onder geen beding moest laten “vaccineren”. Die integere artsen zijn er dus gelukkig ook nog.
Ook de griepprik, die dus ook wordt aangeraden bij zwangere vrouwen, moet zij niet nemen.

Even off topic:
Gistermiddag hebben mijn man en ik een fantastische middag gehad bij een spiritueel centrum in onze plaats.
Wij waren met een groep van zo’n twintig gelijkgestemden en het was in één woord: geweldig!

Ik heb toen ook nog een opmerking gemaakt: dit hele gebeuren voelt NU zo bijzonder, terwijl het gewoon normaal zou moeten zijn.

Laten wij met z’n allen hopen, dat dit over niet al te lange tijd alleen maar een boze herinnering zal zijn. Als een nachtmerrie waaruit wij allemaal ontwaakt zijn.

Jan S.
Jan S.
8 maanden geleden

Ik vraag me al een tijd af wat voor kinderen er worden geboren uit 2 gevaccineerde ouders. Maar daar zullen we weinig van horen, het is natuurlijk de pandemie zelf die alles veroorzaakt, hoe kan het ook anders.

Bentwood
Bentwood
8 maanden geleden

Een verloskundige uit het Groene Hart meldde ook al een verdubbeling van doodgeboren babies en iemand uit de omgeving Alkmaar meldde ook een behoorlijke stijging.

René
René
8 maanden geleden

Deze onderzoeken worden toch weer weggemoffeld.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

61
0
We lezen graag je reactie!x