Buitenaards

Derde van de aardbewoners gelooft in UFO’s en wil vrienden worden met buitenaardsen

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens meer dan een derde van alle Amerikanen kunnen ongeïdentificeerde vliegende objecten niet tot het rijk der fabelen worden verwezen. Dat meldt USA Today.

Uit een studie is gebleken dat 80 miljoen Amerikanen er zeker van zijn dat UFO’s bestaan en 1 op de 10 zegt er wel eens één te hebben gezien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“We wilden de mening van het volk peilen,” zei Brad Dancer van National Geographic. “We wilden inzicht krijgen in hoe Amerikanen tegenover UFO’s staan, wat mensen geloven en hoe hun mening al dan niet wordt beïnvloed door de popcultuur.”

Geheimhouding

De resultaten zijn binnen: zeventien procent van de Amerikanen gelooft niet dat UFO’s bestaan, 36 procent gelooft dat ze echt zijn en 48 procent weet het niet zeker. De percentages zijn afgerond.

De peiling is gedaan door National Geographic voor de serie Chasing UFOs die aanstaande vrijdag in première gaat.

Ongeveer 79 procent van de ondervraagden denkt dat de regering informatie heeft achtergehouden over UFO’s en ook nu nog geheim houdt voor het volk. Meer dan 55 procent denkt dat Men in Black-agenten echt bestaan en mensen bedreigen die UFO’s hebben gezien.

Vrienden worden

Wat zouden Amerikanen doen als buitenaardsen langskomen? Zo’n 22 procent van de respondenten zou vrienden willen worden met de buitenaardsen, 15 procent zou wegrennen, 13 procent zou de deuren op slot doen en 2 procent zou proberen ze pijn te doen.

In het geval van buitenaardsen met kwade bedoelingen denkt bijna 65 procent dat Barack Obama geschikter zou zijn dan Mitt Romney om het probleem op te lossen.

Er waren woensdag geen buitenaardse wezens bereikbaar voor commentaar.

Bron: Usatoday.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
11 jaren geleden

Als het goede en vriendelijke wezens zijn wil ik er wel vrienden mee worden. Men mag dan wel begrip hebben voor enige achterdocht (ben tenslotte aardling en dan is op je hoede zijn verstandig). Als het boosaardig volk is graag wegblijven !! Daar hebben we hier wel genoeg van !

Mill
Mill
11 jaren geleden

derde van de aardbewoners…. en dan hebben ze het over Amerikanen… titel aanpassen zou ik zeggen. Ga in de Afrikaans landen maar eens dezelfde vraag stellen..dan is er een andere uitkomst…

cr
cr
11 jaren geleden

nou ik vroeger niet ….tot ik iets mee heb gemaakt toen ben ik er in gaan geloven .

Maarten van Roekel
Maarten van Roekel
11 jaren geleden

De titel klopt niet: er staat aardbewoners, terwijl in het artikel staat dat het een amerikaans onderzoek is onder amerikanen dus en dus niet een internationaal onderzoek.

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x