CoronaMens en Dier

Uiterst merkwaardige uitspraak in zaak rond microbioloog Erasmus MC

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!

Microbioloog Rogier Louwen van het Erasmus MC, bekend van onder meer Ernst Kuipers en Marion Koopmans, stelde na uitgebreid laboratoriumonderzoek vast dat de PCR-test zoals die nu wordt gebruikt ‘zinloos’ is. Publicatie van zijn onderzoek werd tegengewerkt en Louwen werd bovendien ontslagen.

Louwen, universitair docent en 22 jaar in dienst bij het Erasmus MC, besloot met een aantal collega’s in het lab te testen wat een ‘positieve’ PCR-test betekent. Hij toonde aan dat de test niet alleen positief aanslaat op stukjes SARS-CoV-2, maar ook op de aanwezigheid van andere virussen, bacteriën en zelfs menselijk DNA.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij slaagde er niet in deze belangwekkende resultaten gepubliceerd te krijgen. Dat had volgens hem te maken met actieve ‘tegenwerking’. In juni werd Louwen, die zich ook kritisch uitsprak over de vaccinaties, op staande voet ontslagen.

Vreemd genoeg

Op 23 november vocht hij zijn ontslag aan voor de rechter. Zijn advocaat betoogde dat de vrijheid van meningsuiting een werknemer zou moeten beschermen tegen de mening van de werkgever en dat de aard van een onderzoek dus niet aanleiding mag zijn voor ontslag.

De rechter deed op 21 december uitspraak. Louwen werd op kerstavond op de hoogte gebracht. Met een boete die het Erasmus MC bovenop het ontslag had geëist, ging de rechter niet akkoord. Vreemd genoeg kende de rechter het ontslag op staande voet wel toe, terwijl in het vonnis valt te lezen: “De kantonrechter […] verstaat dat de voorwaarde waaronder Erasmus MC het ontbindingsverzoek heeft gedaan, niet is vervuld.”

Het gekke is dat het ontslag is blijven staan

“Ik ben ontslagen op staande voet vanwege ernstig verwijtbaar handelen, en dat heeft dan met name te maken met dat ik de afgelopen zes maanden allemaal opdrachten en afspraken kreeg waar ik dan niet aan voldaan zou hebben,” zei Louwen in gesprek met Rico Brouwer van Potkaars. “Het gekke in dit vonnis is dat – ondanks dat ik dan ernstig verwijtbaar was – de rechter wel heeft geoordeeld dat dat niet met opzet of door schuld is gebeurd. Vandaar dat die boete ook verviel.”

Het gekke is dat het ontslag op staande voet is blijven staan, aldus Louwen.


4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Eigenlijk kan ik maar één conclusie trekken: de rechterlijke macht is absoluut FAILLIET!

Echt verbaasd ben ik echter niet. De afgelopen jaren hebben al laten zien, dat recht krom is en krom is recht. En zo zagen de uitspraken er dus ook uit. In de meeste gevallen kreeg de gedaagde, de staat, het gelijk aan zijn kant. Hoe krom dat dan ook was.

Niet onlogisch natuurlijk, gezien het feit, dat de meeste rechters, misschien wel allemaal van D66 huize komen.

Als je kijkt dat de leiding van het Erasmus MC zelfs zó ver gaat, dat, naast het ontslag op staande voet, er OOK nog een boete werd geëist, dan kun je maar één conclusie trekken: een kwaadaardig zootje maakt DAAR de dienst uit.

Ondertussen is natuurlijk al een paar jaar bekend, dat die hele PCR-test helemaal NIETS kan aantonen. Er is een bak met geld uitgeloofd voor de wetenschapper, die dat namelijk WEL kan. Is tot op de dag van vandaag nog nooit gelukt.

Deze hele uitspraak van deze “lachwekkende” rechter is een absolute aanfluiting. Niets meer en niets minder.

DIT is dus het niveau in het huidige Nederland.

Er is nog een lange weg te gaan, met in ieder geval de opruiming (bedoel ik natuurlijk niet letterlijk) van alle corrupte figuren, vóórdat dit land eindelijk met een schone lei kan beginnen.

In ieder geval krijgt Rogier Louwen van mij een dikke pluim voor zijn volhardende gedrag.

HIJ kan in ieder geval nog zonder problemen in de spiegel kijken.

Mikkel
Mikkel
1 jaar geleden

We weten wel waarom justitie zo handelt toch? Corrupte NWO-bende.

Marie
Marie
1 jaar geleden

Onder andere met behulp van die compleet nutteloze “test” kon de angstcampagne worden uitgevoerd.
Dagelijks “besmettingscijfers” op de Staatstelevisie.

Natuurlijk moet een deskundige die de werkzaamheid van deze “test” bekritiseert kapot. D666 rechters.

Off-topic: ik zag beelden terug van de demonstratie van 2 januari vorig jaar op de Dam. De NSB-politie met vrijwel volledige zwarte gezichtsbedekking. Alleen hun ogen waren zichtbaar. Angstaanjagend om terug te zien dat gemaskerde NSB-tuig.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Het wordt steeds duidelijker de rechtspraak in Nederland is niet meer volgens het wetboek, maar vlgs de richtlijnen van het Linkse Rutte Kartel.
Een definitief afscheid van de Democratie.
De Dictatuur is in 2023 definitief ingesteld.

Back to top button
124
0
We lezen graag je reactie!x