Homepagina » UFO » Wilhelm Reich: orgon-energie, Cloudbusters en UFO’s (video)
Wilhelm Reich: orgon-energie, Cloudbusters en UFO's

Wilhelm Reich: orgon-energie, Cloudbusters en UFO’s (video)

Wilhelm Reich was een Oostenrijks-Amerikaanse psychiater en natuurkundige die voornamelijk bekend is geworden als één van de meest radicale personen in de geschiedenis van de psychiatrie.

Minder bekend werd hij om zijn ontdekking van een primordiale energie die hij ‘orgon’ noemde.

Hij bouwde orgonaccumulators waar patiënten in konden zitten voor het verbeteren van hun gezondheid, en met goede resultaten want hij kon er onder meer kanker mee genezen.

Cloudbuster

Op het moment dat Hitler aan de macht kwam vluchtte Reich via Wenen en Scandinavië naar de Verenigde Staten. Toen duizenden hooggeplaatste SS’ers onder Operatie Paperclip werden ondergebracht in Amerika en daar feitelijk de macht overnamen, vaardigde de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een gerechtelijk bevel uit tegen de verkoop van orgonaccumulators tussen staten. Reich was overtuigd dat deze overheidsinstelling geen zeggenschap had over orgon-energie.

Hij werd uiteindelijk veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf en duizenden kilo’s van zijn publicaties werden door de FDA in 1956 verbrand zoals in de tijd van de Inquisitie. De natuurkundige stierf een jaar later in de gevangenis aan ‘hartfalen’, enkele dagen voordat hij in aanmerking kwam voor een voorwaardelijke vrijlating.

Behalve een accumulator voor orgon-energie ontwikkelde Reich nog een ander apparaat, een zogeheten Cloudbuster. Men beweerde dat het stromen van orgon-energie kon manipuleren in de atmosfeer en zo regen kon veroorzaken.

UFO’s

Tijdens een droogte in Arizona was Reich op expeditie met zijn Cloudbuster toen hij naar eigen zeggen plots diverse UFO’s waarnam. Hij speculeerde dat deze UFO’s orgon konden gebruiken voor hun aandrijving. Wanneer hij zijn apparaat op de UFO’s richtte begonnen de toestellen uit koers te raken. In maart 1956 schreef hij in Contact with Space dat zijn eigen vader mogelijk uit de ruimte kwam.

Het materiaal van Reich werd doorgespeeld aan de hoogste lagen van de militaire sector om technologieën te ontwikkelen waarmee het weer kon worden gemanipuleerd en waarmee buitenaardse toestellen konden worden neergehaald. Op dezelfde manier werd het onderzoek van wetenschapper Michael Wolf naar een geneesmiddel tegen kanker met hetzelfde doel gebruikt om een scalair wapen te ontwikkelen.

In Nederland bevindt zich een orgon-accumulator in de galerie van Joe Cillen te Rotterdam. Kunstenaar Marc Newson heeft, geïnspireerd door het werk van Reich, onder meer orgonvormige meubels ontworpen.

Gerelateerd:

 Vind je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. deze man was een held die ons probeerde te helpen maar wij keken weg toen hij ons nodig had. Net zoals Tesla ook, en vele andere helden die hebzucht en psychopaten in de weg stonden. And look at us now…

  1 likes
 2. Ik heb orgone of orgonite in huis en in onze tuin. Dode energie (DOR) wordt omgezet in levende energie. De omgeving wordt gereinigd en straling (WIFI etc.) geminimaliseerd. Mensen voelen zich hier altijd direct fijn, positief en een stuk fitter. De ogen van de mensen worden helder en geven een ‘sprankel’. De planten groeien mooier en de bomen/planten geven veel meer fruit. We gebruiken natuurlijk de orgonite niet zoals dr Reich als regenmaker, maar we doen zeker ons voordeel ermee om onszelf en onze omgeving te reinigen.

  1 likes
 3. Hoe konden ze in die tijd zien of de kanker verdwenen was? De MRI- en CT-scanners waren er nog niet, geloof ik.

  0 likes
 4. Wat is Orgon??Ja een plaats in Frankrijk. Maar wat is orgon energie??Donkere materie.Is er iemand die wel eens heeft gehoord van het Sint Elmesvuur??Als er onweer nadert, kan het in sommige gevallen zijn, dat een blauwe “halo” rond de mens/dier en objecten komt.http://nl.wikipedia.org/wiki/Sint_Elmusvuur Wederom vrije energie!!

  0 likes
 5. [quote name=”Hunting Wolf”]Wat is Orgon??Ja een plaats in Frankrijk. Maar wat is orgon energie??Donkere materie.Is er iemand die wel eens heeft gehoord van het Sint Elmesvuur??Als er onweer nadert, kan het in sommige gevallen zijn, dat een blauwe “halo” rond de mens/dier en objecten komt.http://nl.wikipedia.org/wiki/Sint_Elmusvuur Wederom vrije energie!![/quote]

  wikipedia wetenschap beste Wolf?
  St. Elmsvuur is geen “vrije” energie zoals dat hier meestal begrepen wordt. Het is in essentie een gevolg van wrijving.

  0 likes
 6. [quote name=”Hunting Wolf”]Wat is Orgon??Ja een plaats in Frankrijk. Maar wat is orgon energie??Donkere materie.Is er iemand die wel eens heeft gehoord van het Sint Elmesvuur??Als er onweer nadert, kan het in sommige gevallen zijn, dat een blauwe “halo” rond de mens/dier en objecten komt.http://nl.wikipedia.org/wiki/Sint_Elmusvuur Wederom vrije energie!![/quote]
  Hoi Hunting Wolf,
  Je bedoelt denk ik ‘Sint Elmo’s vuur’?

  0 likes
 7. [quote name=”Dr. Who”][quote name=”Hunting Wolf”]Wat is Orgon??Ja een plaats in Frankrijk. Maar wat is orgon energie??Donkere materie.Is er iemand die wel eens heeft gehoord van het Sint Elmesvuur??Als er onweer nadert, kan het in sommige gevallen zijn, dat een blauwe “halo” rond de mens/dier en objecten komt.http://nl.wikipedia.org/wiki/Sint_Elmusvuur Wederom vrije energie!![/quote]

  wikipedia wetenschap beste Wolf?
  St. Elmsvuur is geen “vrije” energie zoals dat hier meestal begrepen wordt. Het is in essentie een gevolg van wrijving.[/quote]
  Sint-Elmusvuur of elmsvuur is een lichtverschijnsel. Dit verschijnsel treedt op wanneer grote ladingsverschillen worden opgebouwd voordat de ontlading komt. Dan kan het gebeuren dat voorwerpen bij de grond zo sterk geladen worden, dat er (positief) geladen vonken uit weglekken.That’s different cook.

  0 likes
 8. [quote name=”Hunting Wolf”]
  Sint-Elmusvuur of elmsvuur is een lichtverschijnsel. Dit verschijnsel treedt op wanneer grote ladingsverschillen worden opgebouwd voordat de ontlading komt. Dan kan het gebeuren dat voorwerpen bij de grond zo sterk geladen worden, dat er (positief) geladen vonken uit weglekken.That’s different cook.[/quote]

  het is inderdaad een lichtverschijnsel.

  Maar je moet je afvragen waar die ladingsverschillen vandaan komen. En dan mijn vorige reaktie nog eens lezen 🙂

  0 likes
 9. [quote name=”Dr. Who”][quote name=”Hunting Wolf”]
  Sint-Elmusvuur of elmsvuur is een lichtverschijnsel. Dit verschijnsel treedt op wanneer grote ladingsverschillen worden opgebouwd voordat de ontlading komt. Dan kan het gebeuren dat voorwerpen bij de grond zo sterk geladen worden, dat er (positief) geladen vonken uit weglekken.That’s different cook.[/quote]

  het is inderdaad een lichtverschijnsel.

  Maar je moet je afvragen waar die ladingsverschillen vandaan komen. En dan mijn vorige reaktie nog eens lezen :)[/quote]
  Ik weet wel dat dit door wrijving komt.Een mooi voorbeeldje, de oostenwind die er voor zorgt dat het haar statisch wordt, en dus naar je kam trekt.Oosten wind wrijft over het land!!

  0 likes
 10. Misschien een inkopper, maar kijk naar de clip van Kate Bush, CloudBusting 😉
  Voor de echte ‘zoekers’, bij 1.52min haalt Kate een boek uit de zak van vader Sutherland.. 3x raden wie de schrijver is.

  0 likes
 11. [quote name=”Hunting Wolf”]
  Ik weet wel dat dit door wrijving komt.Een mooi voorbeeldje, de oostenwind die er voor zorgt dat het haar statisch wordt, en dus naar je kam trekt.Oosten wind wrijft over het land!![/quote]

  dan snap ik je reaktie niet.
  En in ieder geval: geen vrije energie 🙂

  0 likes
 12. Ben al drie jaar aan ‘t experimenteren met orgonite HHG’s en onze planten zoals orchideeën bloeien enorm, het neemt e-smog voelbaar weg en gisteren op de x-fi show iemand leren kennen uit Soest die het op hi-fi toepast en ze zelf maakt, RMR Soundsystems. Gisteren orgonite pyramide op een cd-speler gezet net boven de voeding en direct meer rust, vandaag twee orgone cones op de luidsprekers en direct meer focus en finesse. Straf spul en niet eens een dure tweak

  0 likes
 13. [quote name=”Dr. Who”][quote name=”Hunting Wolf”]
  Ik weet wel dat dit door wrijving komt.Een mooi voorbeeldje, de oostenwind die er voor zorgt dat het haar statisch wordt, en dus naar je kam trekt.Oosten wind wrijft over het land!![/quote]

  dan snap ik je reaktie niet.
  En in ieder geval: geen vrije energie :)[/quote]
  Ja hoor het is vrij en gratis.:)Tesla heeft toch laten zien, dat door middel van spoelen rond een buis te plaatsen, en deze buis in de grond te zetten, wrijvings energie een lampje doet branden?

  0 likes
 14. Ik vraag me af wat te denken van die orgonite knutseldingen (in hars gegoten metaal stukjes, kristallen en al wat meer). Zou dat nu echt wat schelen? Zijn er meetresultaten bekend?
  Het klinkt wel sympathiek, maar om nu maar aan te nemen dat die dingen bijv planten sneller / beter laten groeien of electrosmog verminderen, lijkt me nogal veel om zo maar aan te nemen. Iemand links naar wat meer tastbare bewijzen?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

poetin

Poetin gaat los op Oekraïense elites en de grote banken die zij dienen: ‘Hier ligt al hun geld’

De Russische president Vladimir Poetin heeft in ...

elektrische auto's

Grote zorgen over brandgevaar elektrische auto’s: ‘Wachten op de eerste ramp’

Ondergrondse parkeergarages zijn erg gevaarlijk doordat er ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.