UFO

Wilhelm Reich: orgon-energie, Cloudbusters en UFO’s (video)

Help ons door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wilhelm Reich was een Oostenrijks-Amerikaanse psychiater en natuurkundige die voornamelijk bekend is geworden als één van de meest radicale personen in de geschiedenis van de psychiatrie.

Minder bekend werd hij om zijn ontdekking van een primordiale energie die hij ‘orgon’ noemde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij bouwde orgonaccumulators waar patiënten in konden zitten voor het verbeteren van hun gezondheid, en met goede resultaten want hij kon er onder meer kanker mee genezen.

Cloudbuster

Op het moment dat Hitler aan de macht kwam vluchtte Reich via Wenen en Scandinavië naar de Verenigde Staten. Toen duizenden hooggeplaatste SS’ers onder Operatie Paperclip werden ondergebracht in Amerika en daar feitelijk de macht overnamen, vaardigde de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een gerechtelijk bevel uit tegen de verkoop van orgonaccumulators tussen staten. Reich was overtuigd dat deze overheidsinstelling geen zeggenschap had over orgon-energie.

Hij werd uiteindelijk veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf en duizenden kilo’s van zijn publicaties werden door de FDA in 1956 verbrand zoals in de tijd van de Inquisitie. De natuurkundige stierf een jaar later in de gevangenis aan ‘hartfalen’, enkele dagen voordat hij in aanmerking kwam voor een voorwaardelijke vrijlating.

Behalve een accumulator voor orgon-energie ontwikkelde Reich nog een ander apparaat, een zogeheten Cloudbuster. Men beweerde dat het stromen van orgon-energie kon manipuleren in de atmosfeer en zo regen kon veroorzaken.

UFO’s

Tijdens een droogte in Arizona was Reich op expeditie met zijn Cloudbuster toen hij naar eigen zeggen plots diverse UFO’s waarnam. Hij speculeerde dat deze UFO’s orgon konden gebruiken voor hun aandrijving. Wanneer hij zijn apparaat op de UFO’s richtte begonnen de toestellen uit koers te raken. In maart 1956 schreef hij in Contact with Space dat zijn eigen vader mogelijk uit de ruimte kwam.

Het materiaal van Reich werd doorgespeeld aan de hoogste lagen van de militaire sector om technologieën te ontwikkelen waarmee het weer kon worden gemanipuleerd en waarmee buitenaardse toestellen konden worden neergehaald. Op dezelfde manier werd het onderzoek van wetenschapper Michael Wolf naar een geneesmiddel tegen kanker met hetzelfde doel gebruikt om een scalair wapen te ontwikkelen.

In Nederland bevindt zich een orgon-accumulator in de galerie van Joe Cillen te Rotterdam. Kunstenaar Marc Newson heeft, geïnspireerd door het werk van Reich, onder meer orgonvormige meubels ontworpen.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alex Donkers
Alex Donkers
11 jaren geleden

Hoe konden ze in die tijd zien of de kanker verdwenen was? De MRI- en CT-scanners waren er nog niet, geloof ik.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Wat is Orgon??Ja een plaats in Frankrijk. Maar wat is orgon energie??Donkere materie.Is er iemand die wel eens heeft gehoord van het Sint Elmesvuur??Als er onweer nadert, kan het in sommige gevallen zijn, dat een blauwe “halo” rond de mens/dier en objecten komt.http://nl.wikipedia.org/wiki/Sint_Elmusvuur Wederom vrije energie!!

Dr. Who
Dr. Who
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Wat is Orgon??Ja een plaats in Frankrijk. Maar wat is orgon energie??Donkere materie.Is er iemand die wel eens heeft gehoord van het Sint Elmesvuur??Als er onweer nadert, kan het in sommige gevallen zijn, dat een blauwe “halo” rond de mens/dier en objecten komt.http://nl.wikipedia.org/wiki/Sint_Elmusvuur Wederom vrije energie!![/quote]

wikipedia wetenschap beste Wolf?
St. Elmsvuur is geen “vrije” energie zoals dat hier meestal begrepen wordt. Het is in essentie een gevolg van wrijving.

Itanimulli
Itanimulli
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Wat is Orgon??Ja een plaats in Frankrijk. Maar wat is orgon energie??Donkere materie.Is er iemand die wel eens heeft gehoord van het Sint Elmesvuur??Als er onweer nadert, kan het in sommige gevallen zijn, dat een blauwe “halo” rond de mens/dier en objecten komt.http://nl.wikipedia.org/wiki/Sint_Elmusvuur Wederom vrije energie!![/quote]
Hoi Hunting Wolf,
Je bedoelt denk ik ‘Sint Elmo’s vuur’?

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x