CoronaBuitenland

Belgische zorgmedewerkers staan op tegen ’tirannieke regering’: ‘Het is vijf over twaalf’

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

De Belgische regeringspartijen hebben na eerder uitstel alsnog een wetsontwerp in de Kamer gebracht dat de verplichte coronavaccinatie in de zorg moet afdwingen.

Ondanks dat hun eigen experts het ‘niet meer nodig achten’, dreigen tienduizenden mensen hun baan te verliezen. Ongeveer 160.000 mensen uit de zorg hebben hun vaccinatie of boosterprik geweigerd. De regering is er nu op uit om deze mensen te straffen, schrijft de organisatie Samen voor vrijheid.


De organisatie roept samen met de zorg iedereen op om op 26 juni een witte mars te houden voor de zorg. Om 13.00 uur wordt er verzameld bij Brussel-Noord. “Draag of breng zoveel mogelijk de kleur wit mee uit solidariteit met de duizenden verpleegkundigen, artsen en andere zorgverleners die hun job zouden verliezen omdat deze tirannieke regering het wil,” stelt Samen voor vrijheid.

Op 29 juni wordt in België gedebatteerd over de vaccinatieplicht voor de zorg. “Als deze erdoor gestemd wordt voor de zorg, zullen snel de volgende beperkingen volgen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


“Als deze mensen straks effectief hun werk en passie verliezen, heeft de regering het precedent om van een job een ‘recht’ te maken dat zij naar eigendunk kan afnemen,” schrijft de organisatie. “Wij wachten niet tot wat er nog zal komen in het najaar. Het is nu dat we hen moeten stoppen.”

Verpleegkundigen Sofie Ducheyne en Charlotte Lannoo zijn ook van de partij:

(Video verwijderd? Klik hier...)


5 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johannes
johannes
3 maanden geleden

Wellicht zal de WEF politie haar verklede hooligans sturen. Om zo een lans te breken. Verstoor de orde en politiek heeft een reden.

Annette
Annette
3 maanden geleden

ONGELOOFLIJK dit, maar héél eerlijk: IK ben niet verbaasd.

Ditzelfde rot geintje hebben ze ook geflikt in Australië, Nieuw Zeeland, Canada en wat dichter bij huis: in buurland Frankrijk.

Dat komt natuurlijk, omdat een groot deel van de regeringsleiders aan de leiband zitten van WEF, WHO en nog wat meer duistere figuren.

Natuurlijk is het een fantastisch initiatief om zondag 26 juni a.s. deze zorgmedewerkers te steunen. Voor mij is het helaas geen haalbare kaart, maar ik klap in mijn handen voor iedereen, die dat wel doet.

Oók in het geval van deze zorgmedewerkers zitten er sowieso TWEE kanten aan de zaak.

Ten eerste is het natuurlijk ongelooflijk zuur, dat juist de mensen, die een beroep uitoefenen, dat alleen maar mogelijk is als je de nodige passie hebt, hun inkomen verliezen, maar als tweede is er het punt van HOE worden straks die weggevallen plaatsen ingevuld?

Deze zorgmedewerkers hebben uiteraard MET reden de experimentele gentechinjecties geweigerd. Dat raad je de koekoek! ZIJ hebben de afgelopen anderhalf jaar de desastreuse gevolgen van dichtbij mogen aanschouwen.

Verder wordt er óók nog eens een precedent geschapen van HOE om te gaan met onwillige werknemers.

Er komt dan, zoals het er nu naar uit ziet, een “vaccinatie”plicht voor deze beroepsgroep, maar dat kan dan worden uitgebreid naar willekeurig welke beroepsgroep dan ook.

Dus wij hebben hier te maken met 160.000 zorgmedewerkers, die hoogstwaarschijnlijk de afgelopen anderhalf jaar op dubbele kracht hebben moeten functioneren, omdat hun “brave” collega’s wél die prik hebben gehaald en waarvan een deel vast en zeker regelmatig ziek zal zijn EN als DANK voor hun bewezen diensten, vliegen zij nu de laan uit.

TOCH ga ik ervan uit, dat deze mensen hun rug recht zullen houden, want je eigen gezondheid blijft het aller voornaamste!

Steven
Steven
3 maanden geleden

Dat waait straks ook over naar NL en andere landen. Afgesproken werk dus onderling!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

De regering moet luisteren naar het volk….
Ze worden betaald door het volk om te werken voor het volk !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

114
0
We lezen graag je reactie!x