Buitenaards

Will Smith: mijn zoon vroeg president Obama naar de buitenaardsen (video)

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Acteur Will Smith zei dat zijn 13-jarige zoon Jaden de Amerikaanse president Barack Obama naar het bestaan van buitenaardse wezens heeft gevraagd.

“Ik bracht met mijn gezin een bezoek aan het Witte Huis waar we een rondleiding kregen,” vertelde Smith aan radiopresentator Chris Moyles van BBC Radio 1. “Jada, de kinderen en ik liepen samen met de president door het Witte Huis.”

“De avond ervoor zei Jaden tegen me dat hij met de president wilde praten over buitenaardsen,” ging Smith verder. “Ik vond dat geen goed idee.”

“Die kans moet je grijpen,” merkte Moyles op.

“Ik instrueerde Jaden om de president niet te vragen naar buitenaardsen,” legde Smith uit. “We kwamen op een gegeven moment in de Situation Room toen Jaden me vroeg of hij straf zou krijgen. Ik waarschuwde hem nogmaals.”

Buitenaardsen

Barack begon te vertellen over de Situation Room toen de kleine Jaden hem plotseling onderbrak: “Excuseert u me, meneer de president.” Waarop Smith zei: “Hey, Barack, man…” Daarop wendde Barack zich tot de zoon van Will en zei: “De buitenaardsen he? Ik kan het bestaan van buitenaardsen ontkennen noch bevestigen, maar als er een geheime bijeenkomst zou zijn geweest en als er over gesproken zou zijn geweest, dan zou dat in deze kamer moeten zijn gebeurd.”

Smith is binnenkort te zien in Men in Black III en speelde in verschillende sciencefictionfilms als Independence Day en I, Robot. Hij voegde toe dat hij geen bevestiging nodig heeft van de president.

Topgeheime informatie

“Ik heb al topgeheime informatie,” zei de acteur. “Ik kan het alleen niet delen. Je denkt toch niet dat ik al die films heb gemaakt en niet geïnformeerd ben door het Witte Huis. Natuurlijk weet ik ervan. Ik kan het je alleen niet vertellen.”

Smith bezocht het Witte Huis in april met zijn gezin om daar mee te doen aan de paasviering.

In een reactie op een petitie die de Amerikaanse regering opriep de waarheid te vertellen over buitenaards contact op aarde stelde onderzoeksassistent van het Office of Science and Technology Policy (OSTP) van het Witte Huis Phil Larson in een officiële verklaring ‘dat de Amerikaanse regering geen bewijs heeft voor leven buiten onze planeet of dat een buitenaardse aanwezigheid met aardbewoners in contact is getreden’. Bovendien nam hij namens de overheid van de Verenigde Staten het standpunt in dat er geen betrouwbare informatie is dat bewijs wordt achtergehouden voor het publiek.

Bekijk het fragment in onderstaande video van BBC Radio 1, uitgezonden op 16 mei 2012:

Bron: Rawstory.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x