UFO

Oud-legerkolonel wil amnestie voor militairen die UFO’s zien

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse gepensioneerde kolonel John Alexander heeft de drie hoogste legerfunctionarissen gevraagd amnestie te verlenen aan militairen die na het zien van een UFO de eed van geheimhouding moesten afleggen.

Volgens Alexander heeft het te maken met disclosure: “Mensen nemen aan dat UFO’s geheim zijn en dat alle informatie automatisch geheim wordt gehouden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dat is volgens Alexander niet de realiteit. Hij heeft brieven gestuurd aan de Amerikaanse minister van Defensie Leon Panetta, CIA-directeur David Patraeus en Directeur Nationale Inlichtingen James Clapper waarin hij specifiek verwijst naar ongeïdentificeerde vliegende objecten.

Geheimhoudingsbeleid

“Mijn standpunt is dat er geen geheimhoudingsbeleid is voor UFO’s,” legde de auteur van UFOs: Myths, Conspiracies and Realities uit. “Er zijn agenten die denken dat ze informatie geheim moeten houden en dus ontlopen ze het onderwerp.”

Na meer dan 25 jaar onderzoek te hebben gedaan terwijl hij zich door vele lagen van de Amerikaanse regering en het leger manoeuvreerde ontdekte Alexander dat disclosure, of de onthulling van buitenaards bezoek op aarde, al is gebeurd.

Amnestieverzoek

In de tachtiger jaren concludeerde zijn UFO-onderzoeksgroep onder meer het volgende: sommige UFO’s zijn echt en hebben een onbekende herkomst, ongeveer vijf procent van alle waarnemingen is niet te verklaren, veel meetapparaten registreren anomalieën, veel UFO-waarnemingen worden gedaan door geloofwaardige getuigen, er zijn incidenten geweest waarbij interactie plaatsvond tussen UFO’s en het leger, er zijn UFO’s waargenomen nabij vliegtuigen en meer dan 70 procent van de Amerikaanse volwassenen gelooft dat de regering informatie over UFO’s achterhoudt.

Alexander kondigde zijn amnestieverzoek aan in het National Atomic Testing Museum in Las Vegas in de staat Nevada waar momenteel een tentoonstelling over Area 51 is te bewonderen.

“Het is van groot belang dat Alexander zo veel mogelijk militairen bereikt die over UFO’s zouden willen praten, maar al vele jaren worden tegengehouden,” zei museumdirecteur Allan Palmer. “Ik ken mensen die iets hebben gezien wat ze niet konden verklaren en er met bijna niemand over praten.”

Bedreigingen

In de brieven die zijn verstuurd aan Panetta, Patraeus en Clapper stelt Alexander dat oud-militairen gebonden zijn aan de eed die ze hebben afgelegd. Sommigen zijn bedreigd door regeringsfunctionarissen. Er zijn ook gevallen bekend van doodsbedreigingen na het onthullen van informatie over UFO’s.

De oud-kolonel wijst de legertop erop dat militairen geregeld een eed van geheimhouding moesten afleggen. Hij noemt een incident op 20 september 1957 waarbij luchtmachtpiloot Milton Torres opdracht kreeg raketten af te vuren op een gigantische UFO die boven Groot-Brittannië verscheen. Hij mocht er niets over zeggen.

Alexander is er niet op uit om het drietal te laten bekennen dat sommige UFO’s buitenaardse schepen zijn. Hij wil enkel een omgeving stimuleren waarin militairen zich veilig voelen om te praten over hun eigen ervaringen.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
arnold
arnold
11 jaren geleden

update in 3 zinnen
zodat jullie deze oude langzame spreker bespaart blijft

piloot missie probeert ufo uit lucht te schieten.
mag nu praten angst voorbij 🙂
wil disclosure .

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x