CoronaMens en Dier

Wob-onthullingen: Hugo de Jonge wilde arts die patiënt weigerde te vaccineren voor medisch tuchtcollege slepen

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!

Er zijn enkele opmerkelijke Wob-stukken opgediept. Hugo de Jonge wilde een arts die weigerde één patiënt te vaccineren tegen corona meteen voor het medisch tuchtcollege slepen.

Toen een patiënt weigerde een informed consent-formulier te ondertekenen, besloot deze arts de patiënt niet te vaccineren tegen corona. Toenmalig coronaminister De Jonge vroeg de inspectie (IGJ) in mei vorig jaar: “Is dit geen eigenstandige reden voor een tuchtzaak?”

De inspectie antwoordde: “Deze handelswijze lijkt als zelfstandige reden om een tuchtzaak aan te spannen te smal. Dit neemt niet weg dat het meegenomen wordt in het onderzoek.”

Wát? Kan dat zomaar?

“Omdat het onderzoek richting de betreffende huisarts breder is ingestoken, worden alle omstandigheden bij deze overweging meegenomen. De betreffende arts bij wie dit speelt, verwijst momenteel – mocht hij vaccinatie weigeren omdat de patiënt het informed consent niet wil tekenen – zijn patiënten wel door voor vaccinatie bij een collega. De vaccinatie als zodanig komt daarmee niet in gevaar,” lichtte de inspectie toe.

“Wát? Kan dat zomaar? Is toch gewoon evident in strijd met zorgplicht? Wat is er nodig om wél disciplinerend op te treden? Een huisarts die vaccineren actief ontmoedigt, is toch gewoon een gevaar voor de volksgezondheid?” vroeg De Jonge.

Wettelijk vastgelegd

De stukken, boven water gehaald door data-analisten Daniël van der Tuin en Cees van den Bos, zorgen voor de nodige deining. “Ik zei het u al. Meerdere keren. Hugo de Jonge is de meest gevaarlijke gek in het kabinet. Hij bepaalt wel wat de dokter wel en niet mag doen. En weet zelfs niet dat ‘informed consent’ geen recht is, maar een plicht. Wettelijk vastgelegd,” merkt neuroloog Jan Bonte op.

FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff schrijft: “Tribunaal.”

“Ik kan niet wachten op de dag dat hij wordt veroordeeld,” zegt arts Paul van Hoek.

4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 maanden geleden

Bwahahaha….wat een compleet doorgesnoven Psychopaat is die Herr Doktor Hugo Mengele toch ook…die vuile Landverrader & Massamoordenaar is juist degene die aan zijn haren richting een (Militair) Tribunaal gesleept moet worden….die duivels draaien ook altijd ALLES 180 graden op z’n kop….wat een wereld….

Prad
Prad
3 maanden geleden

Enorm veel info de laatste weken en het allerergste komt naar boven maar de Cabal trein raast gewoon door en laat zich niet stoppen blijkbaar, hoe stopt die trein? Stootblok?

Locke
Locke
3 maanden geleden

Ja, van het medisch tuchtcollege had die ook nog eens gelijk gekregen, want waar is het medisch- tuchtcollege in dit hele verhaal, die zitten daar ook voor spek en bonen zakken te vullen en wegkijken.

Linda
Linda
3 maanden geleden

Morgen al tribunaal?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

116
0
We lezen graag je reactie!x