Mens en Dier

Soros schepte in januari op: ‘Ontwrichting economie betekent einde van Trump’

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaans-Hongaarse miljardair George Soros kondigde in januari dit jaar op het World Economic Forum in Davos aan maar liefst 1 miljard euro te investeren in een netwerk van universiteiten. De bedoeling? Wetenschappers en onderzoekers mobiliseren tegen ‘de dictators van vandaag en morgen’. Zij zijn volgens Soros ‘één van de grootste bedreigingen voor onze huidige beschaving’.

De miljardair noemde de Amerikaanse president Donald Trump een ‘oplichter’, ‘dictator’ en ‘de ultieme narcist’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Onder Trump deed de Amerikaanse economie het erg goed. “De wereld is jaloers op onze economie. Het is misschien wel de sterkste economie die we ooit hebben gehad,” zei hij vorig jaar tijdens een bijeenkomst in Florida.

Wat verder opviel, was dat de werkloosheid zeer laag lag en in 50 jaar niet meer zo laag was geweest.

Einde van Trump

In onderstaand filmpje, dat is gemaakt in Davos, schept Soros op dat een ontwrichting van de economie het einde van Trump betekent.

Een sterke economie rond de verkiezingen zou zijn herverkiezing verzekeren. Het probleem is dat de verkiezingen pas over 10 maanden zijn, maar in een revolutionaire situatie is dat levenslang, aldus Soros.

En opeens was daar de coronapandemie die alle economische groei in één klap ongedaan maakte. Ook waren daar de rassenprotesten die tot gigantische schade hebben geleid. Sprak hij profetische woorden, kan hij net als Bill Gates in de toekomst kijken of heeft hij een handje geholpen?

Via acteur James Woods:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vladi
vladi
4 jaren geleden

wat een vies onooglijk en onverstaanbaar satanisch pisventje.
net als henry kissinger.

fff

Laat je niet beïnvloeden (stop de corona dictatuur)
Laat je niet beïnvloeden (stop de corona dictatuur)
4 jaren geleden

Dit soort onkruid moet je wieden, wat een ratten kop heeft die vent. Zorgt al jaar en dag voor verdeeldheid met goedkeuring van bepaalde overheden. Alleen daaraan zie je het al allemaal gebeuren. Want als wij het zien dan zien rioolratten als Rutte dat ook. Dus aan alles zie je dat er een agenda is. Ik vind het wel vreemd dat vele mensen hier blind voor zijn. Dit is vaak in your face.

Morgen 12:00 Malieveld, Den Haag. Onze vrijheid is nog te redden, maar dit moet gebeuren. Hopelijk beseft iedereen dit.

Hopelijk tot morgen op een bomvol Malieveld met allemaal vrijheid strijders✊?

Willem
Willem
4 jaren geleden

En nog even wat anders, het is verplicht een mondkapje te dragen staat er, dan draag je hem toch gewoon in je hand of zak? Dan draag je een mondkapje.

Exegese
Exegese
4 jaren geleden

Ze weten precies wat er wanneer gebeurt. Het past ook altijd precies in hun kraam. Hieruit blijkt maar weer eens dat ze de wereld totaal onder controle hebben. Satans macht tiert welig en zet alles op zijn kop op elk gewenst moment en de mensen laten het gewillig gebeuren. Angst is onze grootste vijand.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x