Homepagina » Mens en Dier » Soros schepte in januari op: ‘Ontwrichting economie betekent einde van Trump’
soros
Foto: Frank Plitt CC BY 3.0 DE

Soros schepte in januari op: ‘Ontwrichting economie betekent einde van Trump’

De Amerikaans-Hongaarse miljardair George Soros kondigde in januari dit jaar op het World Economic Forum in Davos aan maar liefst 1 miljard euro te investeren in een netwerk van universiteiten. De bedoeling? Wetenschappers en onderzoekers mobiliseren tegen ‘de dictators van vandaag en morgen’. Zij zijn volgens Soros ‘één van de grootste bedreigingen voor onze huidige beschaving’.

De miljardair noemde de Amerikaanse president Donald Trump een ‘oplichter’, ‘dictator’ en ‘de ultieme narcist’.

Onder Trump deed de Amerikaanse economie het erg goed. “De wereld is jaloers op onze economie. Het is misschien wel de sterkste economie die we ooit hebben gehad,” zei hij vorig jaar tijdens een bijeenkomst in Florida.

Wat verder opviel, was dat de werkloosheid zeer laag lag en in 50 jaar niet meer zo laag was geweest.

Einde van Trump

In onderstaand filmpje, dat is gemaakt in Davos, schept Soros op dat een ontwrichting van de economie het einde van Trump betekent.

Een sterke economie rond de verkiezingen zou zijn herverkiezing verzekeren. Het probleem is dat de verkiezingen pas over 10 maanden zijn, maar in een revolutionaire situatie is dat levenslang, aldus Soros.

En opeens was daar de coronapandemie die alle economische groei in één klap ongedaan maakte. Ook waren daar de rassenprotesten die tot gigantische schade hebben geleid. Sprak hij profetische woorden, kan hij net als Bill Gates in de toekomst kijken of heeft hij een handje geholpen?

Via acteur James Woods:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. wat een vies onooglijk en onverstaanbaar satanisch pisventje.
  net als henry kissinger.

  fff

  35 likes
 2. Laat je niet beïnvloeden (stop de corona dictatuur)

  Dit soort onkruid moet je wieden, wat een ratten kop heeft die vent. Zorgt al jaar en dag voor verdeeldheid met goedkeuring van bepaalde overheden. Alleen daaraan zie je het al allemaal gebeuren. Want als wij het zien dan zien rioolratten als Rutte dat ook. Dus aan alles zie je dat er een agenda is. Ik vind het wel vreemd dat vele mensen hier blind voor zijn. Dit is vaak in your face.

  Morgen 12:00 Malieveld, Den Haag. Onze vrijheid is nog te redden, maar dit moet gebeuren. Hopelijk beseft iedereen dit.

  Hopelijk tot morgen op een bomvol Malieveld met allemaal vrijheid strijders✊🔥

  28 likes
 3. En nog even wat anders, het is verplicht een mondkapje te dragen staat er, dan draag je hem toch gewoon in je hand of zak? Dan draag je een mondkapje.

  24 likes
 4. Ze weten precies wat er wanneer gebeurt. Het past ook altijd precies in hun kraam. Hieruit blijkt maar weer eens dat ze de wereld totaal onder controle hebben. Satans macht tiert welig en zet alles op zijn kop op elk gewenst moment en de mensen laten het gewillig gebeuren. Angst is onze grootste vijand.

  22 likes
  • Eerder onkunde en onwetendheid Exegese, want mensen zijn over het algemeen niet bang, vrijwel niemand kan die koppen van Rutte, Klaver en jetten enz nog zien maar ze blijven zitten, hoe krijg je deze imbecielen weg daar gaat het om, waarom hebben wij die kunde niet

   6 likes
   • @Willem, jouw vraag :

    maar ze blijven zitten, hoe krijg je deze imbecielen weg daar gaat het om, waarom hebben wij die kunde niet

    Nou Willem omdat we het lef niet hebben om ons massaal op een vreedzame manier te verzetten door simpelweg gewoon niet meer mee te werken aan onze eigen ondergang. We zijn bang om het alledaagse gemak te verliezen, we zijn bang alles kwijt te raken, we zijn bang onze smartphone te moeten missen. We zijn bang om niet meer te gaan stemmen op steeds dezelfde bewezen leugenaars omdat we niet precies weten hoe het dan zal lopen. Dat heeft niets met kunde te maken, dat is angst dingen kwijt te raken. Dat is de val waar we met open ogen in lopen. Wie zijn vrijheid opgeeft voor veiligheid zal beiden verliezen. En zo geschiede ! Waar angst regeert zal het volk verliezen ! Het volk verdient de leider die het heeft of zal krijgen. De leider zou het volk moeten dienen, niet andersom, wie dus slaapt in een democratie wordt wakker in een dictatuur. Het is erop of eronder nu. De eerste stap zou moeten zijn dat we onze smartphone massaal in de prullenbak kiepen en op z’n minst terug gaan naar de ouderwetse cellphone waar je alleen mee belt of sms’t . Weiger op z’n minst al die verleidelijke app’s te gebruiken. We staan toe bespioneerd te worden na elke stap die je zet of elk woord wat je zegt. En we vinden het allemaal prima als we maar het verslavende gemak op een voor ons idee “veilige” manier kunnen hebben en behouden. Als we niet meer meewerken valt het hele satanische plan als een kaartenhuis in elkaar, maar ook heel veel van het gemak luxe en comfort zal verdwijnen waar we zo aan verslingerd zijn geraakt. En dat doet pijn, en daar zijn we o zo bang voor.

    7 likes
   • Lijkt me dat je je dan eerst moet organizeren , en dan demonstreren.
    Als ze het hebben over vrijheidsstrijders weet ik eigenlijk niet wat er gezegt word.
    Het is duidelijk dat het systeem niet wil dat er tegen het systeem word geprotesteerd tegen elkaar echter geen probleem.

    En dan sta je daar met 30 man en 600 van het systeem. Of je aan het ‘strijden’ (democratisch) bent maakt niets uit. dan infiltratie Antifa , en gutmenschen erbij (zoals in chemnitz) en het haalt niets maar dan ook niets uit.

    En ook al is de demonstratie een success , de media haalt het nooit. Mensen krijgen bijna al hun informatie van de media (kijk maar hoe het nu gaat met mondkapjes). Als die niets laat zien bestaat het gewoon niet. Meningen kun je pas veranderen als men weet wat er aan de hand is.

    Ook heb je dan de gecontroleerde oppositie die de indruk moet wekken dat ze voor het volk is. Lijkt me dat wilders , Baudet of meespelen of niet echt in de gaten hebben dat ze slechts gedoogd worden.
    Hiddema en zijn betoog , mooie man mooie woorden ? Maar haalt het wat uit ? Ken het nieuwste nieuws niet maar is het niet zo dat halsema gewoon blijft zitten ?

    Conclusie strijden voor democratie en demonstreren zijn 2 verschilende dingen. De kunde om ruttekop weg te krijgen is er , maar niet de nodige structuur om dat uit te voeren. Lijkt me ook dat die structuur er nooit meer komt want zoals het nu is kan er in het nieuwe abnormaal geen echte vrijheid van meningsuiting zijn die er toe doet.

    3 likes
   • Omdat het “verdeel en heersprincipe” nog steeds werkt en we het alsmaar laten gebeuren,

    3 likes
  • @ Exegese
   “Angst is onze grootste vijand.”
   Helemaal niet, Efeze 6:10 t/m 20.

   1 likes
 5. Eigenlijk is het bestaan van een dergelijke persoon niet eens het meest verontrustend. Iedereen heeft recht op vrijheid van meningsuiting.
  Het schier enge is dat er hordes personen, volksstammen zijn denkbeelden voor waar aannemen en zijn agenda uitvoeren.

  21 likes
 6. het is niet zo belangrijk of soros een handje heeft geholpen. als die man maar verdwijnt.

  2 likes
  • Tja eigenlijk geeft de man toe dat ze Trump willen wegwerken! Wat hij vergeet te vertellen is dat de ene dictatuur ingewisseld wordt voor een andere, voor hem de linkse dictatuur . Waar we de laatste jaren ook hier getuige van kunnen zijn…..

   2 likes
   • Tante Maart Geerink

    Dezelfde persoon die Trump wil afzetten als president is tevens verantwoordelijk voor terroristiscche aanslagen in de Bataclan

    3 likes
  • En met hem vele vele vele anderen die tot zijn kring behoren.

   1 likes
 7. Seniele kerel die een verzorgingshuis thuishoort.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

michael flynn

Er is iets gaande: Trumps ex-adviseur Michael Flynn betuigt steun aan QAnon

Er is iets gaande in de Verenigde ...