Binnenland

Dodenherdenking 4 mei: Hoe Rutte al jarenlang ‘nazi-moordenaars beschermt’

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Dodenherdenking op de Dam in Amsterdam zal dit jaar anders gaan dan normaal. Er zullen vijf mensen op het grote plein voor het paleis aanwezig zijn. Publiek is niet welkom in verband met het coronavirus.

Koning Willem-Alexander, koningin Maxima, premier Rutte, burgemeester Femke Halsema van Amsterdam en voorzitter Gerdi Verbeet van het Nationaal Comité 4 en 5 mei zullen wel op de Dam zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Wat zouden de 250.000 Nederlandse slachtoffers ervan vinden dat driekwart eeuw na de oorlog niet een bloedverwant of een medegedupeerde, maar de zoon van een Duitse Wehrmacht-officier – tevens kleinzoon van een SS’er en een NSDAP-aanhanger – samen met de dochter van een vooraanstaand lid van een fascistische en antisemitische Argentijnse junta de eerste krans legt?” vraagt Arnold Karskens van omroep Ongehoord Nederland zich af.

Onmogelijk maakt

Met in het kielzog daarvan de niet gekozen burgemeester van de stad die criminele buitenlanders ‘Amsterdammers’ noemt.

En wat te denken van de vertegenwoordigster van het Comité 4 en 5 mei, met in het bestuur een zekere Hans Laroes, die als pleitbezorger voor een gelijkgeschakelde pers – zoals we die in de oorlog kenden – 2,5 week geleden nog opriep om de winnaar van de laatste democratische verkiezingen, Thierry Baudet, een half jaar te censureren.

“Wat zou er in de slachtoffers omgaan bij het zien van premier Mark Rutte, die tot op de dag van vandaag met zijn regering het nabestaanden onmogelijk maakt om in het Centraal Archief Bijzondere Rechtspleging te speuren naar de laatste ongestrafte voortvluchtige oorlogsmisdadigers?” vraagt Karskens.

Kabinet-Rutte beschermt nazi-moordenaars

“Om privacyredenen beschermt het kabinet-Rutte al jarenlang nazi-moordenaars,” benadrukt hij. “Dit is in strijd met alle internationale verdragen.”

Karskens wil om die reden dat Rutte wegblijft.

“De enige die welkom is bij de Dodenherdenking, is de trompettist die de Last Post blaast.”

Bekijk de video van omroep Ongehoord Nederland hieronder:

[Ongehoord Nederland]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 jaren geleden

Dat is toch niet zozeer Rutte maar iedereen voor hem? En de machten daarachter weer? Shell met grootaandeelhouder het koningshuis gaf mensen die niet helemaal goed waren (Nsb’ers e.d.) een baan bij de Shell na de oorlog met een goed pensioen en huisvesting, dat zegt al genoeg.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
3 jaren geleden

75 jaar vrijheid, zo de prullenbak in!

Althans, bevrijdingsdag ✊

Exegese
Exegese
3 jaren geleden

Degenen die Anne Frank lieten onderduiken handelden tegen de wet. Degenen die haar arresteerden en om het leven brachten handelden volgens de wet. De wet is derhalve in verreweg de meeste gevallen ontworpen tegen het volk, haar onvoorwaardelijk altijd volgen ook. Het wordt tijd voor een opstand, een strijd voor het volk i.p.v. tegen het volk. Maar we moeten opschieten. Mensen moeten nu ontwaken.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Er is nog een reden dat Dictator Rutte & Co beter kunnen wegblijven en dat is dat zij het land als een dictator bezet houden op grond van (nu) niets (meer).

Tevens is het een schande, een nog grotere schande, dat de MSM hieraan volledige medewerking geeft.

In die 80 jaar is er kennelijk niets veranderd.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x