Mens en Dier

‘Woedende’ Melinda Gates waarschuwde Bill voor escapades Jeffrey Epstein

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Melinda Gates was naar verluidt ‘woest’ nadat ze in 2013 met Bill een ongemakkelijke ontmoeting had gehad met Jeffrey Epstein, die toen al een veroordeelde pedofiel was. Ingewijden zeggen tegen de Daily Beast dat de ontmoeting in september 2013 plaatsvond in het huis van Epstein in Upper East Side in New York.

Melinda zou tegen vrienden hebben gezegd hoe ongemakkelijk ze zich voelde bij de rijke zedendelinquent. De ontmoeting zou bovendien ‘een kantelpunt’ zijn geweest in de relatie tussen het stel en Epstein.

Volgens de New York Times hebben de twee elkaar minstens zes keer ontmoet. Gates bezocht Epstein meerdere keren in New York, en bleef minstens één keer tot diep in de nacht. Het stel had er kennelijk geen problemen mee om bij een veroordeelde pedofiel op bezoek te gaan.

Gates: ik ‘wist niet’ dat ik in het vliegtuig van Epstein zat

Bill Gates schreef in 2011 in een e-mail aan collega’s dat de leefstijl van Epstein ‘heel anders en intrigerend’ was. Een woordvoerster van de miljardair zei dat hij het had over het interieur van zijn woning.

Uit vluchtgegevens blijkt dat de techmiljardair op 1 maart 2013 meevloog aan boord van de privéjet van Epstein. Het was één van de weinige vluchten dat jaar waarbij piloot Larry Viskoski de namen van de passagiers opschreef. Gates beweerde grappig genoeg dat hij ‘niet wist’ dat het vliegtuig van Epstein was!

Miljardenfonds

Ook medewerkers van de Gates Foundation bezochten meerdere keren het huis van Epstein in New York. De pedofiel sprak daarnaast met de Bill & Melinda Gates Foundation en JPMorgan Chase over de oprichting van een miljardenfonds.

De Microsoft-oprichter doneerde twee miljoen dollar aan het Media Lab van het Massachusetts Institute of Technology, volgens medewerkers van de universiteit ‘op aanwijzen van’ Epstein.

[Zero Hedge]

4.5 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Katootje
Katootje
1 jaar geleden

Haha weer een die van niks weet en waarom nu, dat ze in scheiding liggen? Weer een afleidingsmanoeuvre?

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Beide zijn satanische aartscriminelen, en het is extreem schandalig dat zij nog kunnen rondlopen na alle schade die ze al hebben aan gedaan! En het gaat nog VEEL erger worden. VEEEEEEL ERGER.
Doe wat eraan!!! Ze moeten Internationale Terroristen verklaard worden!

dna
dna
1 jaar geleden

Dat media nog deze t waard vinden om in deze krankzinnige leugens en misleiding door uitvoerende genocidiale psychopaten voor te schotelen als afleiding, zegt wat.

Bas
Bas
1 jaar geleden

Oo is was dat het vliegtuig van Epstein? Daar heb ik even geen actieve herinnering aan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

65
0
We lezen graag je reactie!x