Homepagina » Mens en Dier » De Jonge bevestigt hier dat gevaccineerden anderen kunnen besmetten: ‘Wordt steeds maller’
de jonge
Foto: Hugo de Jonge (Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

De Jonge bevestigt hier dat gevaccineerden anderen kunnen besmetten: ‘Wordt steeds maller’

De Tweede Kamer en minister Hugo de Jonge debatteerden donderdag de hele dag over een wetsvoorstel om mensen met een negatieve testuitslag toegang te geven tot musea, theaters en sportwedstrijden. Het ging tijdens het debat niet alleen over toegangstesten, maar ook over de coronavaccinaties. Als het aan het kabinet ligt, komt er namelijk een vaccinatiepaspoort voor binnenlandse evenementen.

Afgelopen maand kondigden de media met veel fanfare aan dat je na vaccinatie het coronavirus niet meer kunt overdragen. “Goed nieuws: vaccinatie tegen corona beschermt niet enkel de ingeënte persoon zelf, maar voorkomt ook besmetting van anderen,” schreef het AD.

Met dat virus mee terug naar huis

Coronaminister Hugo de Jonge zei donderdag tijdens het debat echter dat gevaccineerden anderen wel degelijk kunnen besmetten. “Dan zou het kunnen zijn dat je de mensen met een negatieve testuitslag binnen hebt, achter die poort van de toegangstesten. De mensen die gevaccineerd zijn, dragen het virus bij zich in de keel en zijn weliswaar veel minder besmettelijk, maar niettemin kunnen ze het virus tijdens het festival overdragen aan, en vervolgens gaan de mensen die een negatieve testuitslag hadden – die op dat moment dus zelf niet besmettelijk waren – alsnog met dat virus mee terug naar huis. Dat kan. Het is niet onmogelijk.”

Bedreiging

De Jonge voegde toe dat RIVM-baas Jaap van Dissel hier ook al eens op heeft gewezen in een technische briefing. Mensen die het vaccin nemen om anderen te beschermen, lijken dus bedrogen uit te komen.

Filmregisseur en -producent Dick Maas vraagt zich hardop af: “Dus gevaccineerden zijn een bedreiging voor niet-gevaccineerden? Moeten ze dan niet eerst een paar weken in quarantaine? Wordt steeds maller.”

4.8 67 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
196 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vraagtekentje
Vraagtekentje
4 maanden geleden
Vraagtekentje
Vraagtekentje
4 maanden geleden

Deze gifcocktail is nooit bedoelt om u te beschermen tegen eoa virus, maar ingenieuze genocide.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
4 maanden geleden

De Jonge draait met zijn gehersenspoelde brein elke keer dezelfde plaat af.. en weet nu niet meer wat hij allemaal gezegd heeft, kan hij Rutte een hand geven want ze zijn allebei hun geheugen kwijt.. wanneer stopt deze poppenkast… genoeg is genoeg

Annette
Annette
4 maanden geleden

Ik heb hier maar één woord voor: SCHANDALIG! Niet dat ik dat niet al lang wist natuurlijk. Dat wordt namelijk al enkele maanden, ook hier bij 9fornews, vermeld.
Dat is ook precies de reden dat mijn man en ik inmiddels zo ongeveer kluizenaars zijn geworden. ALLEEN ongevaccineerde mensen zijn bij ons nog welkom. Gelukkig zijn dat er nog een paar en inmiddels hebben wij ook wat nieuwe contacten. Zielen die er net zo over denken als wij dat doen.
Maar als je er goed bij nadenkt, is dit natuurlijk een grof schandaal.
Gisteren heb ik dus zelf meegemaakt, dat een buurvrouw mij vertelde dat haar zwangere dochter haar kindje was verloren na 3 maanden zwangerschap. Uiteraard vroeg ik gelijk of zij was ingeënt, dat was niet zo, maar ze werkte ergens waar VEEL ingeënte mensen rondliepen. Rest my case. O ja, zij was zelf ook ingeënt. Zij zei dat zij dat voor de gemeenschap deed. Het propagandaverhaaltje: je doet het voor een ander.

x

Check Also

nieuwsuur

Vraagtekens rond Nieuwsuur-repo over 39-jarige ‘coviddode’: ‘Opeenstapeling van rariteiten en onwaarheden’

In de wijk Heilust in Kerkrade schommelt ...

de jonge

De Jonge: mensen die niet geprikt zijn beperken de vrijheid van mensen die wél geprikt zijn

Zorgminister Hugo de Jonge zei dinsdag tijdens ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

196
0
We lezen graag je reactie!x