Mens en Dier

De Jonge bevestigt hier dat gevaccineerden anderen kunnen besmetten: ‘Wordt steeds maller’

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Tweede Kamer en minister Hugo de Jonge debatteerden donderdag de hele dag over een wetsvoorstel om mensen met een negatieve testuitslag toegang te geven tot musea, theaters en sportwedstrijden. Het ging tijdens het debat niet alleen over toegangstesten, maar ook over de coronavaccinaties. Als het aan het kabinet ligt, komt er namelijk een vaccinatiepaspoort voor binnenlandse evenementen.

Afgelopen maand kondigden de media met veel fanfare aan dat je na vaccinatie het coronavirus niet meer kunt overdragen. “Goed nieuws: vaccinatie tegen corona beschermt niet enkel de ingeënte persoon zelf, maar voorkomt ook besmetting van anderen,” schreef het AD.

Met dat virus mee terug naar huis

Coronaminister Hugo de Jonge zei donderdag tijdens het debat echter dat gevaccineerden anderen wel degelijk kunnen besmetten. “Dan zou het kunnen zijn dat je de mensen met een negatieve testuitslag binnen hebt, achter die poort van de toegangstesten. De mensen die gevaccineerd zijn, dragen het virus bij zich in de keel en zijn weliswaar veel minder besmettelijk, maar niettemin kunnen ze het virus tijdens het festival overdragen aan, en vervolgens gaan de mensen die een negatieve testuitslag hadden – die op dat moment dus zelf niet besmettelijk waren – alsnog met dat virus mee terug naar huis. Dat kan. Het is niet onmogelijk.”

Bedreiging

De Jonge voegde toe dat RIVM-baas Jaap van Dissel hier ook al eens op heeft gewezen in een technische briefing. Mensen die het vaccin nemen om anderen te beschermen, lijken dus bedrogen uit te komen.

Filmregisseur en -producent Dick Maas vraagt zich hardop af: “Dus gevaccineerden zijn een bedreiging voor niet-gevaccineerden? Moeten ze dan niet eerst een paar weken in quarantaine? Wordt steeds maller.”

4.8 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
196 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vraagtekentje
Vraagtekentje
1 jaar geleden
Vraagtekentje
Vraagtekentje
1 jaar geleden

Deze gifcocktail is nooit bedoelt om u te beschermen tegen eoa virus, maar ingenieuze genocide.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
1 jaar geleden

De Jonge draait met zijn gehersenspoelde brein elke keer dezelfde plaat af.. en weet nu niet meer wat hij allemaal gezegd heeft, kan hij Rutte een hand geven want ze zijn allebei hun geheugen kwijt.. wanneer stopt deze poppenkast… genoeg is genoeg

Annette
Annette
1 jaar geleden

Ik heb hier maar één woord voor: SCHANDALIG! Niet dat ik dat niet al lang wist natuurlijk. Dat wordt namelijk al enkele maanden, ook hier bij 9fornews, vermeld.
Dat is ook precies de reden dat mijn man en ik inmiddels zo ongeveer kluizenaars zijn geworden. ALLEEN ongevaccineerde mensen zijn bij ons nog welkom. Gelukkig zijn dat er nog een paar en inmiddels hebben wij ook wat nieuwe contacten. Zielen die er net zo over denken als wij dat doen.
Maar als je er goed bij nadenkt, is dit natuurlijk een grof schandaal.
Gisteren heb ik dus zelf meegemaakt, dat een buurvrouw mij vertelde dat haar zwangere dochter haar kindje was verloren na 3 maanden zwangerschap. Uiteraard vroeg ik gelijk of zij was ingeënt, dat was niet zo, maar ze werkte ergens waar VEEL ingeënte mensen rondliepen. Rest my case. O ja, zij was zelf ook ingeënt. Zij zei dat zij dat voor de gemeenschap deed. Het propagandaverhaaltje: je doet het voor een ander.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

196
0
We lezen graag je reactie!x