Spiritueel

Het schokkende reïncarnatieverhaal van een 5-jarig jongetje

Help ons door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen Ryan amper vijf jaar oud was vertelde hij aan zijn moeder dat hij in zijn vorig leven een bekende Hollywoodagent was geweest. Moeder Cyndi deed haar verhaal bij psychiater Jim Tucker van de Universiteit van Virginia, die er een boek over schreef: Return to Life.

Het boek brengt het verhaal van buitengewone kinderen die er zeker van zijn dat ze gereïncarneerd zijn. Een beloftevolle golfer (3) beweert bijvoorbeeld de reïncarnatie te zijn van golflegende Bobby Jones. En een jongetje van amper twee jaar oud kan zich de slag om Iwo Jima nog helemaal voor de geest halen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Schuldgevoelens

Cyndi besloot boeken over Hollywood uit de bibliotheek mee te brengen. Ryan wees een man aan op een foto uit 1932 die op de set van Night After Night was genomen. “Mama, dit ben ik,” zei hij. “Ik heb mezelf gevonden.”

Tucker ontdekte dat het ging om ene Marty Martyn, een populaire Hollywoodagent die in Los Angeles woonde. Ryan zegt dat hij is teruggekeerd naar de aarde omdat Marty na zijn overlijden nog veel schuldgevoelens had.

Twee zussen

“Het jongetje vertelde veel verhalen over zijn twee zussen, en wat blijkt: Marty had inderdaad twee zussen,” zei Tucker. “Ook de beschrijving van zijn moeder – een vrouw met krullen – klopt als een bus.”

Moeder Cyndi was er vroeger van overtuigd dat reïncarnatie pure nonsens was, maar van die mening ziet de Amerikaanse nu helemaal af. Enige tijd geleden was de inmiddels 10-jarige Ryan te zien in het tv-programma Today:

[EastCoastRadio]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Reïncarnatie moet een wetenschap worden.

Mars
Mars
7 jaren geleden

Lijkt me jong op die leeftijd van 2,3 en 5 jaar. Op 2 jaar kunnen zij met moeite spreken en dan lijken mij ook herinneringen raar. Enfin hopelijk worden ze niet misbruikt voor de doeleinden van hun ouders.

Karel
Karel
7 jaren geleden

Ik ben de reincarnatie van Maria Callas en ik verzeker u dat dit niet meevalt met mijn lage stem ?

frans
frans
7 jaren geleden

leuke reacties?!AL.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x