Homepagina » Het Complot » We worden allemaal betoverd door de occulte entertainmentwereld. Dit gratis Nederlandstalige boek legt een complot bloot op een schaal die bijna niet te bevatten is
We worden allemaal betoverd door de occulte entertainmentwereld. Dit gratis Nederlandstalige boek legt een complot bloot op een schaal die bijna niet te bevatten is

We worden allemaal betoverd door de occulte entertainmentwereld. Dit gratis Nederlandstalige boek legt een complot bloot op een schaal die bijna niet te bevatten is

Ontwaken is niet leuk. De waarheid is niet fraai. Dit blijkt eens te meer bij het lezen van het boek Musical Truth van Mark Devlin, nu gratis verkrijgbaar in de Nederlandse vertaling, Muzikale Waarheid.

Mark Devlin werkte als dj in clubs en voor de radio tot hij in 2008 ‘wakker werd’. Hij ging zich verdiepen in zijn gevoel ‘dat er iets goed mis was met de wereld’, benaderd vanuit zijn expertise, de muziek en in bredere zin de wereld van entertainment.

In het boek neemt hij ons mee door de geschiedenis van de populaire muziek, van het vroege begin van Elvis Presley, via de jaren zestig en de hippiecultuur, naar de gloriejaren van vroege hiphop en de verloedering van popmuziek vanaf eind jaren tachtig.

MK-ULTRA

En in elk tijdvak zien we weer de verbindingen met de programma’s van geestbeheersing, bekend onder de naam MK-ULTRA en de duistere doeleinden hierachter.

Vervlochten met de verhalen over de Beatles, Rolling Stones, de vele bands die voortkwamen uit een heel klein stukje Amerika, Laurel Canyon – met heel toevallig (deze zinsnede zul je in het boek vaak tegenkomen) een geheime militaire faciliteit in het centrum – tot de hedendaagse Kanye’s, Beyoncé’s, Gaga’s en Rihanna’s, is de rode draad van een georganiseerde samenzwering op een schaal die bijna niet te bevatten is.

Worden we allemaal werkelijk geprogrammeerd en gemanipuleerd door een heel select clubje, een ‘elite’ die beschikt over oeroude kennis en deze al millennia lang voor dit doel aanwendt?

Naarmate het boek vordert blijkt telkens weer dat er een sinister systeem schuilt achter de wereld van entertainment, een agenda om massa’s te beïnvloeden en te sturen, weg van werkelijke kennis, en gevangen te houden in onwetendheid.

Occulte symboliek

Waarom zitten moderne video’s en live-optredens, vaak voor (zeer) jeugdige toeschouwers, vol met occulte symboliek? Welke duistere occulte agenda schuilt er achter de wereld van entertainment?

Neem bijvoorbeeld het grote aantal overlijdensgevallen van sterren onder verdachte omstandigheden. Op het eerste oog lijkt het vaak te wijten aan de seks, drugs en rock en roll-leefstijl.

De media spelen het spelletje mee en de lezer is geconditioneerd alles te slikken voor zoete koek.

Mark stelt in zijn boek: “Wanneer je eenmaal de truc van de illusionist kent, kan hij je niet langer bedotten.”

Duistere krachten

En zo is het ook met geestbeheersing. Weet je eenmaal waar je op moet letten dan zie je het overal.

Hij getuigt in het boek van een gedegen kennis van deze agenda en hoe deze wordt doorgevoerd door een relatief kleine groep van rijken en machtigen die wordt gedreven door duistere krachten.

Het boek onthult, legt de verbindingen en sluit af met hoe de zaken er nu voorstaan en hoe we gezamenlijk het tij kunnen keren, en het enorme belang dat daarmee samenhangt.

Helder en compleet, hoewel… Momenteel wordt gewerkt aan de vertaling van Musical Truth, Vol. 2, later ook gratis beschikbaar voor het Nederlandse taalgebied.

Gratis

Download het boek Muzikale Waarheid nu hier gratis.

Het boek is vertaald door Erick van Dijk, verantwoordelijk voor het Nederlandse gedeelte van de website Consensus 911.

Daarnaast heeft hij de Nederlandse ondertitels verzorgd voor een groot aantal video’s op YouTube met betrekking tot 9/11.

Foto: Sricsi Wikimedia Commons

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frans
frans
2 jaren geleden

Het beeld wordt onophoudelijk aanbeden.
Het beeld buiten ons bedriegt ons allemaal door voor ons geprefabriceerde beelden.
Het houdt ons voor de gek.
Een verre terugblik zegt iets over waarom het Hebreeuwse weggevluchte volk uit de greep van Egypte
zich een gouden kalf maakten samengesteld uit alle gouden sieraden die men had.
Net even toen Mozes noodgedwongen de hoge berg op was om daar in grotere hoogten de tien geboden te verkrijgen. Die eigenlijk niet eens nodig waren als er geen gouden kalf werd aanbeden. Afgoderij ja!
Wij zien het nu in massieve vorm opnieuw. En weer om ons af te leiden van onze hogere bestemming.
In Egypte moest de EenGod nog afdalen. Ten tijde van Golghota is die god afgedaald.
En nu na 2000 jaar ontwikkeling onder het lijden van veel leed en bewustwording is het bijna gelukt
om de goddelijkheid af te zweren.
En nu; we dwalen rond in het extreem intellectualisme met daaraan hecht verbonden rationalisme.
We moeten echt met het intellektuele en rationele de Geestelijke wereld ontginnen.
Wat vroeger nog nog werd gevoeld als het hogere goddelijke moet nu via krachtig denken heroverd worden
om het kristalhelder geestelijke goudglanzend voor ons te krijgen, te beleven.

Bernhard Schat
Bernhard Schat
2 jaren geleden

Ohm namo narai !

satanisme in de Popmuziek? Alsof de duvel er mee speelt.
Justin bibberde er ook al van …
Vulkanische uitspraken van ziekmakende dokters in de 2e kamer, die spotten met Runderen en alles wat daarmee te maken heeft .
Complotentertainment en Mk Ultra .
In een land waar drugs wapens en Kinderen 1 en dezelfde vracht zijn …
Niet iets om zelf gelijk een depressie van te krijgen het vind weer zijn weer en neerslag op internet .
Laten we het maar weer over het weer hebben met complotweerberichten (zie hiervoor ook NIBURU).
Over complotweerberichten er van uitgaande dat alles voortkomt uit 1 en dezelfde Godseenheid ,
Een citaat uit het NRC.
Berita hoaks Verspreiders van nepberichten zorgen in Indonesië voor chaos en verwarring. President Joko Widodo moet regelmatig uitleggen echt geen stiekeme communist of christen te zijn.
Na de vorige Tsunami in Sulawesi …

En nu weer , `toevallig´ met , die Tsunami Java – Sumatra.
Hier een betere verklaring van lokale Optimisten…

Wanneer de aarde bevend dooreen wordt geschud en haar lasten tevoorschijn brengt en de mens zegt:
“Wat heeft zij toch?”
Op die dag zal zij haar berichten meedelen die jouw Heer haar heeft geopenbaard.
Op die dag zullen de mensen afzonderlijk voorkomen om hun daden getoond te krijgen.
En wie ook maar een greintje goeds heeft gedaan die zal het zien.
En wie ook maar een greintje kwaads heeft gedaan die zal het zien.

Shokran !

Tot zover complotweersberichten .
I.v.m. die Tsunami op Java en Sumatra !

De groeten en Prettige Kerst !
Sri sri Magnitude
AardbevingsGroninger
Donder en bliksem predikant

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

We worden bewerkt, besodemieterd en van alle kanten geïndoctrineerd. Het is zo onvoorstelbaar, alomvattend en overal aanwezig dat het domweg echt niet te geloven is. Dit is zoveel groter dan men zich überhaupt voor kan stellen dat mensen het domweg weigeren te beseffen als de waarheid zo nu en dan aan het oppervlak komt. De mens wordt letterlijk in de val gelokt met gemak en genot. De totale misvatting dat vooruitgang ook automatisch verbetering zou inhouden maakt zich meester van ons. De volgende link is zo mogelijk nog veel onrustbarender :

https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13619:we-halen-letterlijk-de-duivel-in-huis-video&catid=69:occult&Itemid=81

Alleen voor hen die denken de waarheid aan te kunnen, ook als die hen niet aanstaat.

frits.
frits.
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Ook bij Rutte in het torentje in Den-Haag hangt dat duivelsteken aan de muur,volgens Rutte weet niemand hoe het daar terecht komt….ja ja . ( te zien in :Baphomet regeert ook in Den-Haag.

Rob
Rob
2 jaren geleden

Heb al meer hier op deze site te kennen gegeven dat alles een truc is ,
maar vele zien deze truc niet ..
weet je waar je op moet letten dan zie je overal een kracht zitten waarin mensen worden misleid..en de afleidingen daarmee dat is al iets op zich zelf, de vermakelijkheden zelf hebben een kracht om in een droom van illusie te leven, de werkelijkheid van wat een mens is word aan de kant geschoven in en met al zijn wereldse vermakelijkheden daarin blijft men dromen en zijn niet wakker van het werkelijke leven zelf
en blijven liever in die droom zitten ,weten niet hoe ze er uit moeten komen
omdat ze ook niet er op zoek naar zijn .ziet men ook niet de werkelijkheid van het leven pas als men echt wakker word dan ziet men de werkelijkheid van het leven ..dat het een truc is.. de droom …met al zijn eigen [on]aardigheden
we worden allemaal betovert in een droom van vermakelijkheden -zij lijken echt maar is het niet.. het is de betovering van al onze gevormde vermakelijkheden ,die door de kracht van EEN VAN DE VELE het cijfer is er een van[het geldmiddel] in stand word gehouden en waar ook alles mee word onderhouden
het is de betovering ..waarin deze grote alles omvattende illusionist met zijn vele truc,s en waarin een ieder zijn deel in heeft en iedereen daarin een dans uitvoert en daarmee de werkelijkheid van leven niet gezien word ,,
om er achter te komen wat het leven werkelijk is ,moet men zelf ge-interesseert zijn om het te ontdekken deze waarheid moet men zelf zoeken, deze Mark Devlin is wakker geworden en is gaan zoeken naar de werkelijkheid dat wat hij deed Niet Echt Was ,,eigenlijk geld dat voor een ieder die niet wakker genoeg is
en ja hij heeft gelijk..de meest van de mensheid leeft voortduren in de droom van vermakelijkheden..zijn eigen [on]aardigheden ,zijn oordelen zijn beoordelingen , zijn hebzucht, zijn jaloezie ,zijn nep liefde ,,zijn Illusie.Wel Er EEN VAN EEN HARDNEKKIGE..

thomass30
thomass30
Reactie op  Rob
2 jaren geleden

@Rob

Klopt

Oftewel het neonbewustzijn

Veel wat je op tv ziet en hoort maakt deel uit van het neonbewustzijn van de mens. En zoals jij zegt om erachter te komen wat het leven werkelijk is, moet men uit het neonbewustzijn stappen.

Psychelicious
Psychelicious
2 jaren geleden

Typisch om te zien hoe iedereen hier reageert vanuit de slachtoffer rol. We zijn geen slachtoffer van deze “duistere krachten”. Deze krachten zijn er om ons te leren voor onszelf te denken en te voelen. Het zijn obstakels binnen de 3d wereld om ons sterker te maken. Ons te laten groeien. Net als een topsporter die met gewichten en obstakels traint om uiteindelijk sterker aan de wedstrijd te beginnen.

Draai het voor de grap eens om: zie het als een zegen…

vladi
vladi
Reactie op  Psychelicious
2 jaren geleden

ja zo kun je alles omdraaien.

iemand met een stoma krijgt wel een mooie roze anus.

fff

Cim.L
Cim.L
Reactie op  Psychelicious
2 jaren geleden

@Psychelicious

De gedragsuitingen, symptomen, woorden etc. hieraan relevant, zijn voor mij keiharde bewijzen die gewoon niet anders te verklaren zijn. Het kwam niet eens in mij op om het te moeten gaan verklaren.

Al neemt het niet weg om dit kenbaar te maken, voor wat mijzelf betreft heb je gelijk. Ik ben wel volwassen genoeg.

Cim.L
Cim.L
2 jaren geleden

Na bijna 40 jaar ben ik er vanmiddag pas mee geconfronteerd en blijven nu nog steeds de dingen op z’n plek vallen.
Ondanks dat ik jaren alternatieve nieuwssites lees, bewust of onbewust heb ik dit onderwerp genegeerd.

En dan tijdens het lezen wordt alles opeens duidelijk. Echter dat ik zelf jaren zielloos door het leven ga, werd ik pas enkele ogenblikken later bewust van. Maar het eerste wat gelijk bij me binnen viel, was dat die verschrikkelijke monsters van mijn lieve en enige nichtje van 6 jaar een slachtoffer hebben gemaakt!
Bij elk beeld, bij elke puzzelstuk die blijft vallen, ik wil schreeuwen maar door de pijn lukt het niet. Met mijn familie heb ik heel goed contact, maar ze staan hier niet open voor. En zullen ze zoals eerder en waar ik bang voor ben het gaan bagetaliseren.

Kwaad ben ik!!! Het verwerken van m’n eigen, dat komt later wel. Ik weet niet anders.
Maar in GODSNAAM!! Waarom?! Waarom onschuldige kinderen?!?!

Hoe dieper ik ga en erover lees, het bevestigt het alleen maar meer.
Wil er nu van alles wel over kwijt, aan de andere kant zegt mijn gevoel dat het dan ook weer te persoonlijk wordt. Een familie kwestie, want er blijken er nog meer, al dan niet meer levend.

Sorry voor mijn uitlaat, toch dank dat ik het hier even kwijt kon!

Cim.L
Cim.L
Reactie op  Cim.L
2 jaren geleden

Dat mijn ogen opende was overigens niet bij dit artikel, maar kwam ik ergens terecht over Satanische rituelen, Monarch, MK-Ultra na het lezen over Nano technologie converging human transitions.

De wereld staat echt op z’n kop!

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Cim.L
2 jaren geleden

Veel sterkte in deze donkere dagen van ontwaking voor jou
Voor je nichtje wens ik heel veel liefde en licht toe
Je bent een superoom voor dat meisje, put hier kracht uit

gegroet

MR

Cim.L
Cim.L
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

Dankje voor je lieve woorden 🙂

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Cim.L
2 jaren geleden

@Cim

ik voel je goedheid en onmacht.
Zet je onmacht om naar liefde steun en er zijn voor je nichtje
De band wat je met haar hebt is voor eeuwig en kan niemand verbreken
Zulke rijkdom tussen mensen is zeldzaam weet dit goed
Jij en je nichtje zijn soulmates, dat is onbetaalbaar

ik wens jou en je nichtje veel Universeel geluk toe

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

@Psychelicious, dat is op zich een zeer interessante stelling, ware het niet, dat je nooit of te nimmer weet of je de strijd ooit in je voordeel zult beslechten. Alles, maar dan ook alles blijkt keer op keer anders te zijn dan je denkt te zien, ervaren of te weten. Zo lang je dat ene minieme stukje essentiële waarheid en/of kennis te midden van een gigantische brei van leugens en bedrog niet bemachtigt blijf je gevangen in de eeuwigdurende cirkel van het kwaad. Je weet letterlijk nooit waar je aan toe bent.
Het is hard, ontnuchterend en het is en blijft gokken welke weg in te slaan.

Psychelicious
Psychelicious
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

De waarheid zit in je hart. Hoe dieper je dat beseft hoe minder het leven een strijd is. Dan is er ook geen voor of nadeel. Het dualistische denken wordt dan vervangen door een gevoel van eenheid. Hierin zit de essentiële waarheid: Alles = 1

eksegese
eksegese
Reactie op  Psychelicious
2 jaren geleden

Op zich is dat een waarheid als een koe @Psychelicious. Daardoor lijkt het super simpel ware het niet dat alles in je en om je heen er op gericht is contact met je hart, of je hogere zelf zoals ik het zou willen noemen te verhinderen. Het spel wordt zo geniaal gespeeld dat het slechts voor zeer weinigen is weggelegd zich er aan te onttrekken en als je het lukt sta je nagenoeg alleen want niemand begrijpt, of wil je nog begrijpen. De mensheid zit in een onvoorstelbare wurggreep die zijn grip nog lang niet verloren heeft vrees ik.

Elise
Elise
2 jaren geleden

Gele hesjes=Twenty one pilots bv. =Gecontroleerde oppositie. Vind de muziek toch mooi, maar ik ga niet in opstand via de massa. Ik heb mijn eigen opstand: ik doe mijn mond open(op een nette manier), als dingen niet meer menselijk zijn. Ik speel de bal terug. Volgens mij is dit de enige manier: goede bewustmakende communicatie. Durf het uit te spreken recht in iemands gezicht. Wij hebben/je hebt verdomme bestaansrecht!

x

Check Also

reset

Driekwart Nederlandse elite wil Grote Reset: ‘Dat betekent meer dwang, minder vrijheid’

Uit een enquête die is gehouden onder ...

overheid

‘Overheid maakt ons monddood. Dit is onderdrukking in zijn zuiverste vorm’

Premier Rutte had gisteren een advies voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x